Necete zitigutriconja wrote:To ti je onaj mentalitet sta ce zena, cuj da ti zena govori, ko da je ona pametnijaNjanjavi wrote:Ne kontam kod bosnje taj neki animozitet prema intelektu, to sprdanje sa iole inteligentnim insanom.
Naime, gledam masu puta kako raja ovdje na jako papanske nacine voli pokusat sprdat neke chatere ako iole ozbiljnije pristupe temi na sasvim ok nacin.
Pocesto se to moze primjetit na nacinu kako se pojedinci odnose prema karlinki iako cura ne lupeta gluposti nista vise od vecine forumasa, ali nekako bas se primjeti koliko bosnjo coporaski nekako razmislja i postupa, sprda se sa iole inteligentnijim stavovima i misljenjima.
Popularne stvari koje ne kontam
-
il dottore
#10201 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- anchor85
#10202 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne moze nedjelja jer ne radi frizer nedjeljom.BarbaDue wrote:Kakva subota, nazadak! Kako sam se rodio kupam se nedjeljom poslije crtanog.triconja wrote: Reci joj da je stari obicaj da se ne kupa subotom, jerbo ne valja se.
- triconja
#10203 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ja sve mijesam, znaci petkom se ne smiju nokti rezat, a nedjeljom ne radi frizeranchor85 wrote:Ne moze nedjelja jer ne radi frizer nedjeljom.BarbaDue wrote:Kakva subota, nazadak! Kako sam se rodio kupam se nedjeljom poslije crtanog.triconja wrote: Reci joj da je stari obicaj da se ne kupa subotom, jerbo ne valja se.
- Connaisseur Karlin
#10204 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to najcesce rade muskarci i gejs u svijetu modedjevojka bez imena wrote:Connaisseur Karlin wrote:
ne kuzim , kao se ljube / pozdravljaju
Ne ljube se bukvalno nego ono cmok cmok mimo obraza, ne dotaknu se ali simuliraju poljubac. Kuzis?
nisam nikad vidjela dva strajt muskarca da se tako ljube , tj. air kiss bez cheek-kiss
- anchor85
#10205 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Utorkom se nokti ne rezu.triconja wrote: A ja sve mijesam, znaci petkom se ne smiju nokti rezat, a nedjeljom ne radi frizer![]()
- Connaisseur Karlin
#10206 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa to je OK , ne vidim problem ako se poljube u obrazanimals wrote:Pa, znas ono..Connaisseur Karlin wrote:djevojka bez imena wrote:Ja ne kontam ovo ljubakanje pri pozdravu, pisala sam vec o tome, danas opet vidim dvojicu, to kao neki ritual, prvo ruka pa onda naginjanje kao ljube se al u prazno, pa naklon jedan drugomJe li to neki muslimanski obicaj ili smo to nafatali od turista
ne kuzim , kao se ljube / pozdravljajuanimals wrote:To sa ljubljenejm muski kad se vide, je neki trend u glupavi
nabildani muskaraca::
neobavezno jesu li Srbi, Hrvati ili Bosnjaci..
gdje si brate..pa u obraz
- Cherry-Cherry
#10207 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Utorkom i petkom se ne režu nokti, ne šiša se, ne pere se kosa, ne pere se veš i ništa se po kući ne radi.anchor85 wrote:Utorkom se nokti ne rezu.triconja wrote: A ja sve mijesam, znaci petkom se ne smiju nokti rezat, a nedjeljom ne radi frizer![]()
Ako djevojka srijedom pere kosu, neće se udati.
Ako žena srijedom pere kosu, ostat će udovica.
Eto, nek se zna.
- vjesticanametli
#10208 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nik jetriconja wrote:Oj tebrex kakav je to nik kruhatiBajramBarecula wrote:vidim smoto se koji dzoksNjanjavi wrote:Skontao sam da je upitnik omaz kapetanu kuki!!!![]()
![]()
- Raigor Stonehoof
#10209 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ljude (iz sarajeva) koji odu "na more" i kupaju se u bazenu. plati tri milje, ode u tursku, i uziva ko na termama.
-
Zoya
#10210 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne, znam gdje je tema o fejsbuku ali ljudi moji, više mi se fejsbuk ne otvara od sliku nogu i bazena i mora i preseravanja.
- JThomas
#10211 Re: Popularne stvari koje ne kontam
u tursku se ide da te dvore i da ti prinose, i da te vidi druga sarajevska "elita". tako da nikakve misterije tu nema.
- Raigor Stonehoof
#10212 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Uzmi trosak jednog dana tamo, pa istu kolicinu novca potrosi na termama. Da vidis kako ce trcat oko tebeJThomas wrote:u tursku se ide da te dvore i da ti prinose, i da te vidi druga sarajevska "elita". tako da nikakve misterije tu nema.
Ovo drugo si upravu.
-
broj dva
#10213 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam Dinu Merlina, zasto je popularan on i zasto njegova muzika.
U stvari covjeka licno i ne znam tako da mozda i ima razloga, mozda je prava raja, dobar covjek i slicno.
Ali za muziku njegovu, to stvarno ne kontam.
U stvari covjeka licno i ne znam tako da mozda i ima razloga, mozda je prava raja, dobar covjek i slicno.
- triconja
#10214 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni je ova dobra pa nek crknu dusmani (ostale bas nesto i nisu)broj dva wrote:Ne kontam Dinu Merlina, zasto je popularan on i zasto njegova muzika.
- triconja
#10215 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E raja danas sam vozio golfa keca na duzu relaciju, prvi put sjedam u tankvo "analogno" auto. I ugasi mi se auto tri puta na kruznom prema destinaciji i jednom kad sam se vracao. Prva i treca su toliko blizu da covjek mora bacati grah kad mijenja jer ako odes previse lijevo ubaciva u rikverc
. Sav se sjebo, kocnice moras kao vo zapet da zakoci, gas nikakav, kvacilo isto. Kad sam sjeo u ford fokus, ko nebo i zemlja, znaci nekakav mi fin osjecaj oko srca
.
Umalo da zaboravim kako je tesko okretati volan, pogotovo u kruznom toku. Znaci ljudi koji voze ta auta su majstori
. Nikako ne kontam toliku razliku, 'naci boze.
Umalo da zaboravim kako je tesko okretati volan, pogotovo u kruznom toku. Znaci ljudi koji voze ta auta su majstori
- triconja
#10216 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jesu li barem kakve nogeZoya wrote:Ne, znam gdje je tema o fejsbuku ali ljudi moji, više mi se fejsbuk ne otvara od sliku nogu i bazena i mora i preseravanja.
- Njanjavi
#10217 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ovoliku brojcanost flat earth pobornika u okruzenju, i ne kontam psy trance da me ubijes 
- sheilak
#10218 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne bih u tursku i da im gledam one face taman da mi hranu posipaju zlatom.Raigor Stonehoof wrote:Uzmi trosak jednog dana tamo, pa istu kolicinu novca potrosi na termama. Da vidis kako ce trcat oko tebeJThomas wrote:u tursku se ide da te dvore i da ti prinose, i da te vidi druga sarajevska "elita". tako da nikakve misterije tu nema.
Ovo drugo si upravu.
a terme su svakako za papke, em previse naroda, ali zaista previse, koji vecinom nema osnovne kulture, em previse mlaka voda, em onaj cudan miris/smrad koji samo doprinosi tome da sam tamo oba puta bila na ivici mucnine.
ni ja zaista. niti anti vaxxer pokret. niti toliki porast klerofasizma i sektaskog mentaliteta kad su religije u pitanju.Njanjavi wrote:Ne kontam ovoliku brojcanost flat earth pobornika u okruzenju, i ne kontam psy trance da me ubijes
-
detroit-mercy
#10219 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ono kad na FB stave sliku djecaka/djevojcice koji vodi goveda na pojilo i onda obavezno ide "Malo je njih koji ce lajakati ovu sliku" ili "Da vidimo koliko ce nas lajkati ovu sliku"
I onda naravno ide tirada komentara u smilslu kako sisare imaju vise lajkovao od ovih
patetika na cetvrtu
.
I onda naravno ide tirada komentara u smilslu kako sisare imaju vise lajkovao od ovih
- Toffee karamela
#10220 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pošton nemam drugog načina želim ovdje da pohvalim i poselamim druga Chmolju koji je jutros konačno zaključao onu debilnu temu na politici (u naslovu četiri slova i jedan smajli). koja i kolika besposlena bagra se okuplja po ovim forumima to je za ne vjerovati.
-
Mega Man X
#10221 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ista stvar i kod mene sa dedinim/djedovim Golfom 2 pošto me je zamolio da dovučem mu auto do njegove avlije.triconja wrote:E raja danas sam vozio golfa keca na duzu relaciju, prvi put sjedam u tankvo "analogno" auto. I ugasi mi se auto tri puta na kruznom prema destinaciji i jednom kad sam se vracao. Prva i treca su toliko blizu da covjek mora bacati grah kad mijenja jer ako odes previse lijevo ubaciva u rikverc. Sav se sjebo, kocnice moras kao vo zapet da zakoci, gas nikakav, kvacilo isto. Kad sam sjeo u ford fokus, ko nebo i zemlja, znaci nekakav mi fin osjecaj oko srca
.
Umalo da zaboravim kako je tesko okretati volan, pogotovo u kruznom toku. Znaci ljudi koji voze ta auta su majstori. Nikako ne kontam toliku razliku, 'naci boze.
Hem što nisam mogao pomaknut sjedište nazad, hem što je kvačilo preteško. A kasnije skontam nakon paljenja da nema servo. Kasnije me mišići zaboliše ko da sam bildo.
A ovamo u Forda okrećem volan ko Šumaher..
Last edited by Mega Man X on 06/07/2017 09:07, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10222 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima dvojki sa servo volanom.Mega Man X wrote:Ista stvar i kod mene sa dedinim/djedovim Golfom 2.triconja wrote:E raja danas sam vozio golfa keca na duzu relaciju, prvi put sjedam u tankvo "analogno" auto. I ugasi mi se auto tri puta na kruznom prema destinaciji i jednom kad sam se vracao. Prva i treca su toliko blizu da covjek mora bacati grah kad mijenja jer ako odes previse lijevo ubaciva u rikverc. Sav se sjebo, kocnice moras kao vo zapet da zakoci, gas nikakav, kvacilo isto. Kad sam sjeo u ford fokus, ko nebo i zemlja, znaci nekakav mi fin osjecaj oko srca
.
Umalo da zaboravim kako je tesko okretati volan, pogotovo u kruznom toku. Znaci ljudi koji voze ta auta su majstori. Nikako ne kontam toliku razliku, 'naci boze.
Hem što nisam mogao pomaknut sjedište nazad, hem što je kvačilo preteško. A kasnije skontam nakon paljenja da nema servo. Kasnije me mišići zaboliše ko da sam bildo.
A ovamo u Forda okrećem volan i sve ko Šumaher..
Kec....jedino ako je neko nesto posebno radio.
- djevojka bez imena
#10223 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ko nije na golfu ucio taj nije vozac 
- mad_max_ba
#10224 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jbgadjevojka bez imena wrote:ko nije na golfu ucio taj nije vozac
ja na kamionu učio
- triconja
#10225 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sad sam pravi, mogu i tenk i avion vozit.djevojka bez imena wrote:ko nije na golfu ucio taj nije vozac