Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Melbourne_Australia

#100576 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

Pitar sa Kariba wrote: 04/03/2020 09:04 Momak zabio golcinu Celticu na sred Celtic Parka strucnjak ga proziva. :lol:
I hoce li zaigrati vani mozda zbog toga?Hoce li napraviti karijeru?Kako su likovi ovdje ograniceni jbt :-) ovo je strasno...
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#100577 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Pa strucnjak, ima li po tebi i jedan recimo inzinjer masinstva u BiH? Ili se mora otici u Australiju da bi bio uspjesan?
budzetlija

#100578 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

Sportski radnici, pa i igraci iz susjednih liga kazu da nasa liga kvalitetom ne zaostaje za njihovim osim infrastrukturom, pa cak kazu i da je zanimljivija od njihovih jer se tamo sve svodi na dominaciju jednog ili dva kluba, znaci to kazu oni koji su ili igrali ovdje pa otisli kod njih ili obratno.

I onda dodje jedan forumas koji napise da je svaki igrac ove lige kurac :lol: kaze za igraca koji je prosle sezone imao 12 golova i 10 asistencija, a i ove sasvim solidan s obzirom da nije odigrao dosta utakmica zbog povrede.
Liku mjerilo da svaki igrac mora otici vani, barem 2 godine i onda se pika da je dobar :lol:
Nadzorna_ploca

#100579 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Melbourne_Australia wrote: 04/03/2020 09:00
Nadzorna_ploca wrote: 04/03/2020 08:42 Da je vama jedan Tatar danas da zabije koji go, pa makar i frljokom.. :izet:
A mi to imamo problem realizacije? Ili smo gubili od vas u zadnje vrijeme? Pa nam fali takav igrac?
Fali Vama sve jer godinama nemate titule.
Melbourne_Australia

#100580 Re: Premijer liga BiH

Pitar sa Kariba wrote: 04/03/2020 09:08 Pa strucnjak, ima li po tebi i jedan recimo inzinjer masinstva u BiH? Ili se mora otici u Australiju da bi bio uspjesan?
Ne mogu da vjerujem da si ovo napisao :lol: Jeli moguce?Sve kontam da nije skrivena kamera :lol: Ne igra niko kod nas zato sto mu je to san i vrhunac karijere..Igraju jer ne mogu u boljim klubovima da igraju i zato sto ih niko ne zove...Svaki nas igrac da dobije poziv da ode bilo gdje vani pa bila i druga bundes liga ce otici odmah i to pjeske..Znaci odmori malo, za danas te je dosta :lol: Fudbal je takmicarski sport i tezis da ides naprijed i da zaradis sto vise para..Bransa o kojoj ti pricas veze sa vezom nema sa fudbalom.Ko vrijedi i ko je dobar taj ide naprijed, ko nije ,on ce ostati u nasoj ligi da zabavlja likove poput tebe.Safet Susic je doktor fudbala i ostao je u Sarajevu do 27 zbog zakona u drzavi.Danas da se rodi takav ,uzeli bi ga odmah sa 17 :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#100581 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Svjesni smo svi da je liga takva kakva je, da je kvalitet fudbala u istoj takav kakav je, sve to ide u korak sa infrastrukturom, finansijama, svim popratnim folklorom i imamo što imamo.
I sad ako gledaš u okvirima ove lige kakva je, Tatar je dobar igrač.
Imao bi mjesta u svakoj ekipi u ovoj ligi.
Pitar sa Kariba

#100582 Re: Premijer liga BiH

A tamam htio danas za Zelju navijati..... :D
Ne da se.....
Tomahawk11
Globalni moderator

#100583 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Pitar sa Kariba wrote: 04/03/2020 09:24 A tamam htio danas za Zelju navijati..... :D
Ne da se.....
Možeš i protiv Borca :mrgreen:
Melbourne_Australia

#100584 Re: Premijer liga BiH

Tomahawk11 wrote: 04/03/2020 09:24 Svjesni smo svi da je liga takva kakva je, da je kvalitet fudbala u istoj takav kakav je, sve to ide u korak sa infrastrukturom, finansijama, svim popratnim folklorom i imamo što imamo.
Mjesas kruske i jabuke..Jeli mjerilo kvaliteta igraca nasa liga?Ako jeste ,onda posteno..Recimo dok je Duljevic igrao kod vas, vidio sam odmah da decko moze vise i bolje.Dok Tatar to ni u snu ne moze..Meni kvaliteta fudbalera nije mjerilo nasa liga..I posteno ,svako ima svoje..Jesi gledao Zvezda-Partizan ovaj vikend? Sadik i Soumah iz Partizana da dodju u nasu ligu ,bili bi bez konkurencije najbolji igraci nase lige..I onda dodje Lesko i prica bajke da mi ne zaostajemo puno za okruzenjem..Nema ni jednog igraca iz nase lige kojeg bi Zvezda ili Partizan kupili na primjer..Daj ba ljudi uzivaj te u nasoj ligi kao i ja ali bez preseravanja :D Sta kaze lesko zanimljivija je?Kakve to veze ima sa kvalitetom? Na cemu ste vi? To je zato sto su svi u 5 deka a ne zato sto je kvalitetna.Partizan i Zvezda bi svaku nasu ekipu od 10 tekmi pobjedio 9..
Last edited by Melbourne_Australia on 04/03/2020 09:41, edited 2 times in total.
kakotakonikako

#100585 Re: Premijer liga BiH

Post by kakotakonikako »

Melbourne_Australia wrote: 04/03/2020 09:35
Tomahawk11 wrote: 04/03/2020 09:24 Svjesni smo svi da je liga takva kakva je, da je kvalitet fudbala u istoj takav kakav je, sve to ide u korak sa infrastrukturom, finansijama, svim popratnim folklorom i imamo što imamo.
Mjesas kruske i jabuke..Jeli mjerilo kvaliteta igraca nasa liga?Ako jeste ,onda posteno..Recimo dok je Duljevic igrao kod vas, vidio sam odmah da decko moze vise i bolje.Dok Tatar to ni u snu ne moze..Meni kvaliteta fudbalera nije mjerilo nasa liga..I posteno ,svako ima svoje..Jesi gledao Zvezda-Partizan ovaj vikend? Sadik i Soumah iz Partizana da dodju u nasu ligu ,bili bi bez konkurencije najbolji igraci nase lige..I onda dodje Lesko i prica bajke da mi ne zaostajemo puno sa okruzenjem..Nema ni jednog igraca iz nase lige kojeg bi Zvezda ili Partizan kupio na primjer..Daj ba ljudi uzivaj te u nasoj ligi kao i ja ali bez preseravanja :D Sta kaze lesko zanimljivija je?Kakve to veze ima sa kvalitetom? Na cemu ste vi? To je zato sto su svi u 5 deka a ne zato sto je kvalitetna.Partizan i Zvezda bi svaku nasu ekipu od 10 tekmi pobjedio 9..
Ako nisu prijateljske, dobili bi 10 od 10.
Tomahawk11
Globalni moderator

#100586 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Mjesas kruske i jabuke..Jeli mjerilo kvaliteta igraca nasa liga?Ako jeste ,onda posteno..Recimo dok je Duljevic igrao kod vas, vidio sam odmah da decko moze vise i bolje.Dok Tatar to ni u snu ne moze..Meni kvaliteta fudbalera nije mjerilo nasa liga..I posteno ,svako ima svoje..Jesi gledao Zvezda-Partizan ovaj vikend? Sadik i Soumah iz Partizana da dodju u nasu ligu ,bili bi bez konkurencije najbolji igraci nase lige..I onda dodje Lesko i prica bajke da mi ne zaostajemo puno sa okruzenjem..Nema ni jednog igraca iz nase lige kojeg bi Zvezda ili Partizan kupio na primjer..Daj ba ljudi uzivaj te u nasoj ligi kao i ja ali bez preseravanja :D Sta kaze lesko zanimljivija je?Kakve to veze ima sa kvalitetom? Na cemu ste vi? To je zato sto su svi u 5 deka a ne zato sto je kvalitetna.Partizan i Zvezda bi svaku nasu ekipu od 10 tekmi pobjedio 9..
Ne miješam ništa. Ne znam šta je nejasno? Ako kažem da gledam u kontekstu naše lige, onda je to valjda jasno.
Jasno je i to da ko god je prevazišao ovu ligu otišao je vani.
Nisam gledao Zvezda - Partizan. Kako ćeš porediti te ekipe sa našim, ta Zvezda igra evo par sezona grupnu fazu LP, mi ne možemo do play offa dobaciti. Sad ti vidi ko tu miješa kruške i jabuke.
Eto i sam kažeš da uživaš u našoj ligi, znači ne zajebaji :mrgreen:
To ostalo...svi su pomalo subjektivni kad pričaju o nečemu svom, pa se često pretjera u hvaljenju.
LSD

#100587 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote: 04/03/2020 08:01

Čuj fudbalsko prezime....koliko Štilića fudbalera poznaješ osim ovog vašeg :mrgreen:

I šta fali Tataru :? čitav je narod nazvan tim imenom, isto kao da bi se neko ismijavao Bošnjacima (ko što neki i ismijavaju jel :oops: ).
Neka te ba...jesi vidio kako fino utiša BL mentolčiće :mrgreen:
Smiješan igrac, kao i Pidro (cuj Pidro :lol: :lol: ).
Samo što vi imate gadan obicaj da od takvih pokemona pravite neke igracine po forumima, samo zato što igra za vijetnamsku prćiju - da igra za neki drugi klub, qrac bi ga toliko dizali...i zato ja moram, s vremena na vrijeme, naletiti da podijelim par čvoka da se malo dozovete....eto na šta me tjerate.
Melbourne_Australia

#100588 Re: Premijer liga BiH

Tomahawk11 wrote: 04/03/2020 09:40
Ne miješam ništa. Ne znam šta je nejasno? Ako kažem da gledam u kontekstu naše lige, onda je to valjda jasno.
Jasno je i to da ko god je prevazišao ovu ligu otišao je vani.
Nisam gledao Zvezda - Partizan. Kako ćeš porediti te ekipe sa našim, ta Zvezda igra evo par sezona grupnu fazu LP, mi ne možemo do play offa dobaciti. Sad ti vidi ko tu miješa kruške i jabuke.
Eto i sam kažeš da uživaš u našoj ligi, znači ne zajebaji :mrgreen:
To ostalo...svi su pomalo subjektivni kad pričaju o nečemu svom, pa se često pretjera u hvaljenju.
Subjektivan je kljucna rijec.. :thumbup: Pa rece navijac istog kluba za kojeg ti navijas maloprije! Da sportski strucnjaci kazu da ne zaostajemo puno kvalitetom u regionu :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#100589 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote: 04/03/2020 09:43
Tomahawk11 wrote: 04/03/2020 08:01

Čuj fudbalsko prezime....koliko Štilića fudbalera poznaješ osim ovog vašeg :mrgreen:

I šta fali Tataru :? čitav je narod nazvan tim imenom, isto kao da bi se neko ismijavao Bošnjacima (ko što neki i ismijavaju jel :oops: ).
Neka te ba...jesi vidio kako fino utiša BL mentolčiće :mrgreen:
Smiješan igrac, kao i Pidro (cuj Pidro :lol: :lol: ).
Samo što vi imate gadan obicaj da od takvih pokemona pravite neke igracine po forumima, samo zato što igra za vijetnamsku prćiju - da igra za neki drugi klub, qrac bi ga toliko dizali...i zato ja moram, s vremena na vrijeme, naletiti da podijelim par čvoka da se malo dozovete....eto na šta me tjerate.
Jel bio smiješan i kad vam dade gol na derbiju?
Nikad nisam konto tu priču o tome kako se neko zove ili preziva...
Samo ti, ne daj se omesti :D
Nadam se da će Tatar imati odgovor na derbiju kao i u BL 8-)
Raigor Stonehoof

#100590 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Pitar sa Kariba wrote: 04/03/2020 09:24 A tamam htio danas za Zelju navijati..... :D
Ne da se.....
Isto kunem ti se. Mentalita zeljeznicar :-) me vazda podsjeti zasto su mali prigradski klub
Tomahawk11
Globalni moderator

#100591 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Melbourne_Australia wrote: 04/03/2020 09:44
Subjektivan je kljucna rijec.. :thumbup: Pa rece navijac istog kluba za kojeg ti navijas maloprije! Da sportski strucnjaci kazu da ne zaostajemo puno kvalitetom u regionu :lol:
Znaš onu o mišljenju...
Naravno da zaostajemo.
Zapeli i nikako isplivati.
Mi koji se kao najviše napinjemo vidimo da što više ideš gore, vidiš koliko si duboko dole.
Nadzorna_ploca

#100592 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ali sto je meni najljepse u svemu, Tatar je krilni igrac a oni bukvalno igraju bez krila. :D
LSD

#100593 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote: 04/03/2020 09:45

Jel bio smiješan i kad vam dade gol na derbiju?
Nikad nisam konto tu priču o tome kako se neko zove ili preziva...
Samo ti, ne daj se omesti :D
Nadam se da će Tatar imati odgovor na derbiju kao i u BL 8-)
Zabijao je i vama Zajmović golove, pa ga niko ovdje ne pravi igracinom.
kakva ti je to prica ;-)

I pazi ove mitomanske price - oni ko fol planirali navijati za Želju protiv Borca :lol: pa se sad odjednom predomislili :lol:
Kao što su navijali za ubice iz širokog :skoljka: mentalitet dno dna.
Pitar sa Kariba

#100594 Re: Premijer liga BiH

Sta ce im krila? Ka'e manijakone oni lete ba! :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#100595 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ne pravi ni Tatara niko igračinom.
Dobar igrač za ove lige i to je to.
Onaj ko kaže da nije tako nije realan.
budzetlija

#100596 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

Da, kazu ljudi :thumbup: to sto se tebi ne svidja ta prica, tvoj problem.

Sta kaze, provalio da Duljevic zna i moze :thumbup: i haj daj njegovu statistiku kako je vani, dje je trenutno :roll: znaci sam sebe pobijas, Duljevic je najbolje igrao u Sarajevu i da se vrati opet bi bio dobar, ali bi za tebe bio kurcina jer nije vani, pa ti oca mi nemas pojma sta hoces da kazes :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#100597 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Bogme vi imate danas bitnijih stvari od Tatara :roll:
Operacija BL
sumirprimus

#100598 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

jel tema pl il kup bih? jos mod pa gasira ccc :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#100599 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Samo skrećem pažnju, Informbiro iz Tuzle bi me odmah na Goli otok :mrgreen: :oops:
sumirprimus

#100600 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

naravno, nema razvodnjavanja ala afera asim ko kod vas, lafo borac i ta prica zasluge...
samo ostro, i samo pl bih drz se teme.
:zzzz:
Locked