I hoce li zaigrati vani mozda zbog toga?Hoce li napraviti karijeru?Kako su likovi ovdje ograniceni jbtPitar sa Kariba wrote: ↑04/03/2020 09:04 Momak zabio golcinu Celticu na sred Celtic Parka strucnjak ga proziva.![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#100576 Re: Premijer liga BiH
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#100577 Re: Premijer liga BiH
Pa strucnjak, ima li po tebi i jedan recimo inzinjer masinstva u BiH? Ili se mora otici u Australiju da bi bio uspjesan?
- budzetlija
#100578 Re: Premijer liga BiH
Sportski radnici, pa i igraci iz susjednih liga kazu da nasa liga kvalitetom ne zaostaje za njihovim osim infrastrukturom, pa cak kazu i da je zanimljivija od njihovih jer se tamo sve svodi na dominaciju jednog ili dva kluba, znaci to kazu oni koji su ili igrali ovdje pa otisli kod njih ili obratno.
I onda dodje jedan forumas koji napise da je svaki igrac ove lige kurac
kaze za igraca koji je prosle sezone imao 12 golova i 10 asistencija, a i ove sasvim solidan s obzirom da nije odigrao dosta utakmica zbog povrede.
Liku mjerilo da svaki igrac mora otici vani, barem 2 godine i onda se pika da je dobar
I onda dodje jedan forumas koji napise da je svaki igrac ove lige kurac
Liku mjerilo da svaki igrac mora otici vani, barem 2 godine i onda se pika da je dobar
-
Nadzorna_ploca
#100579 Re: Premijer liga BiH
Fali Vama sve jer godinama nemate titule.Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 09:00A mi to imamo problem realizacije? Ili smo gubili od vas u zadnje vrijeme? Pa nam fali takav igrac?Nadzorna_ploca wrote: ↑04/03/2020 08:42 Da je vama jedan Tatar danas da zabije koji go, pa makar i frljokom..![]()
-
Melbourne_Australia
#100580 Re: Premijer liga BiH
Ne mogu da vjerujem da si ovo napisaoPitar sa Kariba wrote: ↑04/03/2020 09:08 Pa strucnjak, ima li po tebi i jedan recimo inzinjer masinstva u BiH? Ili se mora otici u Australiju da bi bio uspjesan?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100581 Re: Premijer liga BiH
Svjesni smo svi da je liga takva kakva je, da je kvalitet fudbala u istoj takav kakav je, sve to ide u korak sa infrastrukturom, finansijama, svim popratnim folklorom i imamo što imamo.
I sad ako gledaš u okvirima ove lige kakva je, Tatar je dobar igrač.
Imao bi mjesta u svakoj ekipi u ovoj ligi.
- Pitar sa Kariba
#100582 Re: Premijer liga BiH
A tamam htio danas za Zelju navijati.....
Ne da se.....
Ne da se.....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100583 Re: Premijer liga BiH
Možeš i protiv Borca
-
Melbourne_Australia
#100584 Re: Premijer liga BiH
Mjesas kruske i jabuke..Jeli mjerilo kvaliteta igraca nasa liga?Ako jeste ,onda posteno..Recimo dok je Duljevic igrao kod vas, vidio sam odmah da decko moze vise i bolje.Dok Tatar to ni u snu ne moze..Meni kvaliteta fudbalera nije mjerilo nasa liga..I posteno ,svako ima svoje..Jesi gledao Zvezda-Partizan ovaj vikend? Sadik i Soumah iz Partizana da dodju u nasu ligu ,bili bi bez konkurencije najbolji igraci nase lige..I onda dodje Lesko i prica bajke da mi ne zaostajemo puno za okruzenjem..Nema ni jednog igraca iz nase lige kojeg bi Zvezda ili Partizan kupili na primjer..Daj ba ljudi uzivaj te u nasoj ligi kao i ja ali bez preseravanjaTomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 09:24 Svjesni smo svi da je liga takva kakva je, da je kvalitet fudbala u istoj takav kakav je, sve to ide u korak sa infrastrukturom, finansijama, svim popratnim folklorom i imamo što imamo.
Last edited by Melbourne_Australia on 04/03/2020 09:41, edited 2 times in total.
- kakotakonikako
#100585 Re: Premijer liga BiH
Ako nisu prijateljske, dobili bi 10 od 10.Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 09:35Mjesas kruske i jabuke..Jeli mjerilo kvaliteta igraca nasa liga?Ako jeste ,onda posteno..Recimo dok je Duljevic igrao kod vas, vidio sam odmah da decko moze vise i bolje.Dok Tatar to ni u snu ne moze..Meni kvaliteta fudbalera nije mjerilo nasa liga..I posteno ,svako ima svoje..Jesi gledao Zvezda-Partizan ovaj vikend? Sadik i Soumah iz Partizana da dodju u nasu ligu ,bili bi bez konkurencije najbolji igraci nase lige..I onda dodje Lesko i prica bajke da mi ne zaostajemo puno sa okruzenjem..Nema ni jednog igraca iz nase lige kojeg bi Zvezda ili Partizan kupio na primjer..Daj ba ljudi uzivaj te u nasoj ligi kao i ja ali bez preseravanjaTomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 09:24 Svjesni smo svi da je liga takva kakva je, da je kvalitet fudbala u istoj takav kakav je, sve to ide u korak sa infrastrukturom, finansijama, svim popratnim folklorom i imamo što imamo.
Imao bi mjesta u svakoj ekipi u ovoj ligi.Sta kaze lesko zanimljivija je?Kakve to veze ima sa kvalitetom? Na cemu ste vi? To je zato sto su svi u 5 deka a ne zato sto je kvalitetna.Partizan i Zvezda bi svaku nasu ekipu od 10 tekmi pobjedio 9..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100586 Re: Premijer liga BiH
Ne miješam ništa. Ne znam šta je nejasno? Ako kažem da gledam u kontekstu naše lige, onda je to valjda jasno.Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 09:35Mjesas kruske i jabuke..Jeli mjerilo kvaliteta igraca nasa liga?Ako jeste ,onda posteno..Recimo dok je Duljevic igrao kod vas, vidio sam odmah da decko moze vise i bolje.Dok Tatar to ni u snu ne moze..Meni kvaliteta fudbalera nije mjerilo nasa liga..I posteno ,svako ima svoje..Jesi gledao Zvezda-Partizan ovaj vikend? Sadik i Soumah iz Partizana da dodju u nasu ligu ,bili bi bez konkurencije najbolji igraci nase lige..I onda dodje Lesko i prica bajke da mi ne zaostajemo puno sa okruzenjem..Nema ni jednog igraca iz nase lige kojeg bi Zvezda ili Partizan kupio na primjer..Daj ba ljudi uzivaj te u nasoj ligi kao i ja ali bez preseravanjaTomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 09:24 Svjesni smo svi da je liga takva kakva je, da je kvalitet fudbala u istoj takav kakav je, sve to ide u korak sa infrastrukturom, finansijama, svim popratnim folklorom i imamo što imamo.
Imao bi mjesta u svakoj ekipi u ovoj ligi.Sta kaze lesko zanimljivija je?Kakve to veze ima sa kvalitetom? Na cemu ste vi? To je zato sto su svi u 5 deka a ne zato sto je kvalitetna.Partizan i Zvezda bi svaku nasu ekipu od 10 tekmi pobjedio 9..
Jasno je i to da ko god je prevazišao ovu ligu otišao je vani.
Nisam gledao Zvezda - Partizan. Kako ćeš porediti te ekipe sa našim, ta Zvezda igra evo par sezona grupnu fazu LP, mi ne možemo do play offa dobaciti. Sad ti vidi ko tu miješa kruške i jabuke.
Eto i sam kažeš da uživaš u našoj ligi, znači ne zajebaji
To ostalo...svi su pomalo subjektivni kad pričaju o nečemu svom, pa se često pretjera u hvaljenju.
-
LSD
#100587 Re: Premijer liga BiH
Smiješan igrac, kao i Pidro (cuj PidroTomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 08:01
Čuj fudbalsko prezime....koliko Štilića fudbalera poznaješ osim ovog vašeg![]()
I šta fali Tataručitav je narod nazvan tim imenom, isto kao da bi se neko ismijavao Bošnjacima (ko što neki i ismijavaju jel
).
Neka te ba...jesi vidio kako fino utiša BL mentolčiće![]()
Samo što vi imate gadan obicaj da od takvih pokemona pravite neke igracine po forumima, samo zato što igra za vijetnamsku prćiju - da igra za neki drugi klub, qrac bi ga toliko dizali...i zato ja moram, s vremena na vrijeme, naletiti da podijelim par čvoka da se malo dozovete....eto na šta me tjerate.
-
Melbourne_Australia
#100588 Re: Premijer liga BiH
Subjektivan je kljucna rijec..Tomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 09:40Ne miješam ništa. Ne znam šta je nejasno? Ako kažem da gledam u kontekstu naše lige, onda je to valjda jasno.Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 09:35Mjesas kruske i jabuke..Jeli mjerilo kvaliteta igraca nasa liga?Ako jeste ,onda posteno..Recimo dok je Duljevic igrao kod vas, vidio sam odmah da decko moze vise i bolje.Dok Tatar to ni u snu ne moze..Meni kvaliteta fudbalera nije mjerilo nasa liga..I posteno ,svako ima svoje..Jesi gledao Zvezda-Partizan ovaj vikend? Sadik i Soumah iz Partizana da dodju u nasu ligu ,bili bi bez konkurencije najbolji igraci nase lige..I onda dodje Lesko i prica bajke da mi ne zaostajemo puno sa okruzenjem..Nema ni jednog igraca iz nase lige kojeg bi Zvezda ili Partizan kupio na primjer..Daj ba ljudi uzivaj te u nasoj ligi kao i ja ali bez preseravanjaTomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 09:24 Svjesni smo svi da je liga takva kakva je, da je kvalitet fudbala u istoj takav kakav je, sve to ide u korak sa infrastrukturom, finansijama, svim popratnim folklorom i imamo što imamo.
Jasno je i to da ko god je prevazišao ovu ligu otišao je vani.
Nisam gledao Zvezda - Partizan. Kako ćeš porediti te ekipe sa našim, ta Zvezda igra evo par sezona grupnu fazu LP, mi ne možemo do play offa dobaciti. Sad ti vidi ko tu miješa kruške i jabuke.
Eto i sam kažeš da uživaš u našoj ligi, znači ne zajebaji![]()
To ostalo...svi su pomalo subjektivni kad pričaju o nečemu svom, pa se često pretjera u hvaljenju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100589 Re: Premijer liga BiH
Jel bio smiješan i kad vam dade gol na derbiju?LSD wrote: ↑04/03/2020 09:43Smiješan igrac, kao i Pidro (cuj PidroTomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 08:01
Čuj fudbalsko prezime....koliko Štilića fudbalera poznaješ osim ovog vašeg![]()
I šta fali Tataručitav je narod nazvan tim imenom, isto kao da bi se neko ismijavao Bošnjacima (ko što neki i ismijavaju jel
).
Neka te ba...jesi vidio kako fino utiša BL mentolčiće![]()
![]()
).
Samo što vi imate gadan obicaj da od takvih pokemona pravite neke igracine po forumima, samo zato što igra za vijetnamsku prćiju - da igra za neki drugi klub, qrac bi ga toliko dizali...i zato ja moram, s vremena na vrijeme, naletiti da podijelim par čvoka da se malo dozovete....eto na šta me tjerate.
Nikad nisam konto tu priču o tome kako se neko zove ili preziva...
Samo ti, ne daj se omesti
Nadam se da će Tatar imati odgovor na derbiju kao i u BL
- Raigor Stonehoof
#100590 Re: Premijer liga BiH
Isto kunem ti se. Mentalita zeljeznicar
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100591 Re: Premijer liga BiH
Znaš onu o mišljenju...Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 09:44
Subjektivan je kljucna rijec..Pa rece navijac istog kluba za kojeg ti navijas maloprije! Da sportski strucnjaci kazu da ne zaostajemo puno kvalitetom u regionu
![]()
Naravno da zaostajemo.
Zapeli i nikako isplivati.
Mi koji se kao najviše napinjemo vidimo da što više ideš gore, vidiš koliko si duboko dole.
-
Nadzorna_ploca
#100592 Re: Premijer liga BiH
Ali sto je meni najljepse u svemu, Tatar je krilni igrac a oni bukvalno igraju bez krila. 
-
LSD
#100593 Re: Premijer liga BiH
Zabijao je i vama Zajmović golove, pa ga niko ovdje ne pravi igracinom.Tomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 09:45
Jel bio smiješan i kad vam dade gol na derbiju?
Nikad nisam konto tu priču o tome kako se neko zove ili preziva...
Samo ti, ne daj se omesti![]()
Nadam se da će Tatar imati odgovor na derbiju kao i u BL![]()
kakva ti je to prica
I pazi ove mitomanske price - oni ko fol planirali navijati za Želju protiv Borca
Kao što su navijali za ubice iz širokog
- Pitar sa Kariba
#100594 Re: Premijer liga BiH
Sta ce im krila? Ka'e manijakone oni lete ba! 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100595 Re: Premijer liga BiH
Ne pravi ni Tatara niko igračinom.
Dobar igrač za ove lige i to je to.
Onaj ko kaže da nije tako nije realan.
Dobar igrač za ove lige i to je to.
Onaj ko kaže da nije tako nije realan.
- budzetlija
#100596 Re: Premijer liga BiH
Da, kazu ljudi
to sto se tebi ne svidja ta prica, tvoj problem.
Sta kaze, provalio da Duljevic zna i moze
i haj daj njegovu statistiku kako je vani, dje je trenutno
znaci sam sebe pobijas, Duljevic je najbolje igrao u Sarajevu i da se vrati opet bi bio dobar, ali bi za tebe bio kurcina jer nije vani, pa ti oca mi nemas pojma sta hoces da kazes 
Sta kaze, provalio da Duljevic zna i moze
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100597 Re: Premijer liga BiH
Bogme vi imate danas bitnijih stvari od Tatara
Operacija BL
Operacija BL
-
sumirprimus
#100598 Re: Premijer liga BiH
jel tema pl il kup bih? jos mod pa gasira ccc 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100599 Re: Premijer liga BiH
Samo skrećem pažnju, Informbiro iz Tuzle bi me odmah na Goli otok

-
sumirprimus
#100600 Re: Premijer liga BiH
naravno, nema razvodnjavanja ala afera asim ko kod vas, lafo borac i ta prica zasluge...
samo ostro, i samo pl bih drz se teme.

samo ostro, i samo pl bih drz se teme.