Pronadji barem jednog SDA/DF bota koji ima argumentaciju ??Login77777 wrote: ↑02/05/2023 20:01Ma poznat je on meni. Ljudi ga zakace da DF podrzava „legitimno predstavljanje“ a on ostane bez argumentacije i postavi onu sliku one kinder jaje cure sto je izvlacila kuglice sa natpisom „kmeeee“.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 15:03
Ma znam ali nema tu vise razlike,sada su oni ujedinjeni,pa je sada i na braniku SDA.
Pokusavao sam ja pisati sa njim prije par godina ali lik nema pameti,obicni bot i navijac iz dijaspore,koji nema pojma ni sta se ovdje desava,nego zapratio par debila na FB i sto oni pisu,to on guta .
Zajednicko svim ovim proSDA/Df je neinteligencija...opet ponavljam i tu je glavni problem.
A ove brdje sto su izbjegli vani,to se nikada nije emancipovalo i prilagodilo novoj sredini,jer je neuko.
Zato oni su fizicki u dijaspori a psihicki i dalje u svom selu.Sreca je da su ovakvi u manjini a puno je veci broj uspjesnih i skolovanih ljudi vani i uticajnih,pa ako im se sada da prilika,mogu oni puno pomoci BiH...samo do sada nisu zanimali vladajucu porodicu osim 7 dana pred izbore,da iskmece i tamo koji glas a ciljna grupa su im ovskvi kao cluster
Samo mu se sad to obilo o glavu kad im je Smit poslao jedno „kmeeee“.![]()
Pa prije ces naci dijamante u BiH zemlji.