BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ljevoruki

#10001 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ljevoruki »

Daj ba Laka :D
Jasta je nego lijevi klub, momak iz Bundeslige sa 20. godina otisao u Madjarsku. :(
Bar da je u Cvajti, bio bi na oku Papetu.
Znas da kasete sporo putuju iz Madjarske. :D
:bih:
Idemedosumom

#10002 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Idemedosumom »

A u kakvoj se ligi on Zaha nalazi? :-)
luckylaka

#10003 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:Daj ba Laka :D
Jasta je nego lijevi klub, momak iz Bundeslige sa 20. godina otisao u Madjarsku. :(
Bar da je u Cvajti, bio bi na oku Papetu.
Znas da kasete sporo putuju iz Madjarske. :D
:bih:
Ja kazem da je u Madzarskoj klub br.1 a u europi moze se mozda porediti sa Zeljom i Sa :D Besic je otisao kao posudjen igrac s tim da je ove godine potpisao ugovor sa Ferencvarosom(garant je ostao zbog madzarica :-D )
luckylaka

#10004 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

:thumbup: :bih: :thumbup: :bih: Ipak, Vedad Ibišević nije dvojio za koju će reprezentaciju igrati.

- Moj nastup za domovinu nikada nije bio upitan. Čast je igrati za svoju zemlju i narod. Ponosno mogu reći da je vrhunac moje karijere nastup za Bosnu i Hercegovinu. Nema ljepšeg osjećaja nego istrčati na teren i igrati za svoju domovinu i narod. To jednostavno treba doživjeti da se shvati koliko je posebno. - govori Ibišević.

- Reprezentacija ima rezultate koji najbolje govore koliko smo napredovali. Svi smo sretni u reprezentaciji, ali i svjesni važnosti utakmica protiv Slovačke jer znamo koliko bi pobjeda i prolaz dalje značili nama, navijačima i cijeloj državi. Sa ovakvim fenomenalnim navijačima ne bojimo se nijedne reprezentacije na svijetu. - iskren je Vedad Ibišević. :thumbup: Vedo ljudina
MOSALJOZE

#10005 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Zahiroviću nisu stigli papiri tačnije ima nekih administrativnih problema tako da još nema pravo nastupa za Bohum.
Korisničkoime

#10006 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:
Korisničkoime wrote:
Pa čovječe gdje ćeš predlagati nekoga novog kad smo prvi u grupi gdje je Luky i ona tabela kad najviše treba njega naravno nema :D :D .
Ne znam 100 puta se spominjalo to ime ne bih rekao da ćemo ga gledati u dresu repke barem ne dok se ne daj Bože i Džeko i Ibišević povrijede.
Boga mi covjek ne moze ni na posao otici da ga ne tracate.Postali ste gori od zena.Ko je Mahmutovic,gdje igra.Jel Izraeal,Palestina ili Kina kada je tri zavuko.Zovi ga PAPE.Idemo u Brazil Centrotransovim autobusom moze stati 50 igraca :D
Jok bolan nije trač nego se mi vazda nekako mimoiđemo ti na forum ja sa foruma i obrnuto ali ubuduće ako ti uši počnu da bride znaš da te spominjem na forumu :D .
Mislim da je igrao prije u Turskoj sad otišao u Kinu ipak mi takve ne zovemo da igra u Mađarskoj e to bi bila već druga priča. :) .
Šala na stranu teško da itko može sporiti da nam treba treći napadač međutim isto tako teško neko može tvrditi da imamo odličnog kandidata ili više njih a da ih Sušić neće da pozove. Iako ne mora odmah na SP u Brazil za ne daj Bože mogao se vala probati jer bojim se da nećemo tako brzo dočekati da negdje sutra u ligi petice osvane neki naš momak sa čistim papirima koji samo tako buši mreže.
gidra

#10007 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by gidra »

imamo dvojicu potencijalnih u Kazahstanu :D . ovom Shakhter Karagandyu što se nalazi pred plasmanom u Ligu prvaka(oderaše Celtic 2:0 večeras).
Kakvi god da su bolji su vjerovatno od Zahirovića, Šunjića, Svrake, Vršajevića.
Igraju baš ono što nam škripi, zadnji vezni i štoper a i standardni su, jedino ih možda malo godine jebu, 29 im je.
Nikola Vasiljević i Aldin Džidić
luckylaka

#10008 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

gidra wrote:imamo dvojicu potencijalnih u Kazahstanu :D . ovom Shakhter Karagandyu što se nalazi pred plasmanom u Ligu prvaka(oderaše Celtic 2:0 večeras).
Igraju baš ono što nam škripi, zadnji vezni i štoper a i standardni su, jedino ih možda malo godine jebu, 29 im je.
:-) Pa mi sa 30 godina imamo i u Bosni takvih :D Pa Ibricic za ove Messi pa nema mjesta .Trazi bolan nesto oko 20 godina ovi sa 30 sto su odigrali odigrali.P.S.Ima ona reprezentacija jel izbjeglih,raseljenih ne znam kako se zovu ali pokusaj kod njih
ja71

#10009 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ja71 »

luckylaka wrote: :-) Pa mi sa 30 godina imamo i u Bosni takvih :D Pa Ibricic za ove Messi pa nema mjesta .Trazi bolan nesto oko 20 godina ovi sa 30 sto su odigrali odigrali.P.S.Ima ona reprezentacija jel izbjeglih,raseljenih ne znam kako se zovu ali pokusaj kod njih
Ovo implicira da poznajes doticnu dvojicu !
Ili ?
Artest

#10010 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Safet Susic je dobrim dijelom odgovoran za neigranje Harisa Seferovica za BiH. Opet nas kosta njegov karakter flegme. Mada je i mali ispao prilicno hinjav; dolazio je na onaj izbor najboljeg mladog fudbalera BiH, popio picence sa Spahom...

Imao je Susic i nekakvih obecanja da ce ga pozvati kad zaigra 5 min. za Fiorentinu...Ali avaj, nista od toga. (osim poziva na teferic u Slo) A da je samo nabavio kasetu s utakmice Roma-Fiorentina (ili neke kup utakmice), mogao je uociti kakav je Seferovic potencijal. (startnost, brze promjene pravca, kontrola lopte, tehnika...) Hicfled ocito jeste, dok ga je zvao iz talijanskog drugoligasa. Sto opet govori, da nije bitno u kojem klubu igras, nego imas li potencijal za dalji razvoj i velike stvari. Jedan Zahiragic takav potencijal nikada nije ni imao, i to se vidjelo iz aviona. Susica, dakle, ne zanima prepoznavanje igraca koji mogu vrlo brzo uskociti u prvi tim, nego ceka gotove igarce koji, po mogucnosti, igraju u odlicnim klubovima. Poslije mene potop.

Jebo sefera. Imamo mi Ibru.... :pliska:
frngla

#10011 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by frngla »

Ja bih pozvao ovog iz Teplica, čini se kao pristojan napadač, ako ništa može na klupi sjediti, boljeg trećeg napadača u ovom momentu nemamo...
Idemedosumom

#10012 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Idemedosumom »

Da hoce koga bilo pozvati. Kad smo zadnji put imali treceg napadaca?
gidra

#10013 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by gidra »

luckylaka wrote:
gidra wrote:imamo dvojicu potencijalnih u Kazahstanu :D . ovom Shakhter Karagandyu što se nalazi pred plasmanom u Ligu prvaka(oderaše Celtic 2:0 večeras).
:-) Pa mi sa 30 godina imamo i u Bosni takvih :D Pa Ibricic za ove Messi pa nema mjesta .Trazi bolan nesto oko 20 godina ovi sa 30 sto su odigrali odigrali.P.S.Ima ona reprezentacija jel izbjeglih,raseljenih ne znam kako se zovu ali pokusaj kod njih
ja ne znam da će ijedan iz Bosne igrati grupnu fazu lige prvaka, vjerovatno. I to izbacivši slavni Celtic. A ova dvojica standardni, to valjda govori donekle o kvaliteti momaka.
shake69

#10014 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

gidra wrote:
luckylaka wrote:
ja ne znam da će ijedan iz Bosne igrati grupnu fazu lige prvaka, vjerovatno. I to izbacivši slavni Celtic. A ova dvojica standardni, to valjda govori donekle o kvaliteti momaka.
U Ligi prvaka ove godine Dzeko (ManC) i Spahic (Bayer Leverkusen) iz BiH i vjerovatno Dzidic iz kazahstanskog prvaka! Tesko ce Celtic stici 2:0!
frngla

#10015 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by frngla »

Husejinović iz Dinama takođe
gidra

#10016 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by gidra »

frngla wrote:Husejinović iz Dinama takođe
njega svakako treba zvati.
@shake69 pročitaj diskusiju od početka.
luckylaka

#10017 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

gidra wrote:
luckylaka wrote:
Ma ne kazem da nisu dobri ali ostarilo se brate .Imamo mi ovih od dvadesetak godina treba njima pruziti sansu
stari_sarajevski_gospodin

#10018 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by stari_sarajevski_gospodin »

Nemanja Supić potpisao za Novi Pazar
MOSALJOZE

#10019 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

stari_sarajevski_gospodin wrote:Nemanja Supić potpisao za Novi Pazar
Četnik nam ne treba
Mikady

#10020 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Ibričićev duh u repki će biti od ključnog značaja.
luckylaka

#10021 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

ja71 wrote:
luckylaka wrote: :-) Pa mi sa 30 godina imamo i u Bosni takvih :D Pa Ibricic za ove Messi pa nema mjesta .Trazi bolan nesto oko 20 godina ovi sa 30 sto su odigrali odigrali.P.S.Ima ona reprezentacija jel izbjeglih,raseljenih ne znam kako se zovu ali pokusaj kod njih
Ovo implicira da poznajes doticnu dvojicu !
Ili ?
:-)
guber90

#10022 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by guber90 »

KvaziExpert wrote:
MOSALJOZE wrote:
stari_sarajevski_gospodin wrote:Nemanja Supić potpisao za Novi Pazar
Četnik nam ne treba
e jbg. A kad nas je vadio protiv Turske, tad nam je valj'o
Fkt, s obzirom da je demantovao to sto se desilo i nastupao za nasu repku, ja mu nekako vjerujem, a mozda sam i u krivu.
Mikady

#10023 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Fkt, s obzirom da je demantovao to sto se desilo i nastupao za nasu repku, ja mu nekako vjerujem, a mozda sam i u krivu.

:facepalm: :blento:
MOSALJOZE

#10024 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Sve i da nije to rekao ne zanimaju nas ispod prosječni golmani
guber90

#10025 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by guber90 »

Mikady wrote:

:facepalm: :blento:
?
Post Reply