Jasta je nego lijevi klub, momak iz Bundeslige sa 20. godina otisao u Madjarsku.
Bar da je u Cvajti, bio bi na oku Papetu.
Znas da kasete sporo putuju iz Madjarske.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja kazem da je u Madzarskoj klub br.1 a u europi moze se mozda porediti sa Zeljom i Saljevoruki wrote:Daj ba Laka![]()
Jasta je nego lijevi klub, momak iz Bundeslige sa 20. godina otisao u Madjarsku.![]()
Bar da je u Cvajti, bio bi na oku Papetu.
Znas da kasete sporo putuju iz Madjarske.![]()
Jok bolan nije trač nego se mi vazda nekako mimoiđemo ti na forum ja sa foruma i obrnuto ali ubuduće ako ti uši počnu da bride znaš da te spominjem na forumuluckylaka wrote:Boga mi covjek ne moze ni na posao otici da ga ne tracate.Postali ste gori od zena.Ko je Mahmutovic,gdje igra.Jel Izraeal,Palestina ili Kina kada je tri zavuko.Zovi ga PAPE.Idemo u Brazil Centrotransovim autobusom moze stati 50 igracaKorisničkoime wrote:Pa čovječe gdje ćeš predlagati nekoga novog kad smo prvi u grupi gdje je Luky i ona tabela kad najviše treba njega naravno nema![]()
.
Ne znam 100 puta se spominjalo to ime ne bih rekao da ćemo ga gledati u dresu repke barem ne dok se ne daj Bože i Džeko i Ibišević povrijede.
gidra wrote:imamo dvojicu potencijalnih u Kazahstanu. ovom Shakhter Karagandyu što se nalazi pred plasmanom u Ligu prvaka(oderaše Celtic 2:0 večeras).
Kakvi god da su bolji su vjerovatno od Zahirovića, Šunjića, Svrake, Vršajevića.
Igraju baš ono što nam škripi, zadnji vezni i štoper a i standardni su, jedino ih možda malo godine jebu, 29 im je.
Nikola Vasiljević i Aldin Džidić
Ovo implicira da poznajes doticnu dvojicu !luckylaka wrote:Pa mi sa 30 godina imamo i u Bosni takvih
Pa Ibricic za ove Messi pa nema mjesta .Trazi bolan nesto oko 20 godina ovi sa 30 sto su odigrali odigrali.P.S.Ima ona reprezentacija jel izbjeglih,raseljenih ne znam kako se zovu ali pokusaj kod njih
ja ne znam da će ijedan iz Bosne igrati grupnu fazu lige prvaka, vjerovatno. I to izbacivši slavni Celtic. A ova dvojica standardni, to valjda govori donekle o kvaliteti momaka.luckylaka wrote:gidra wrote:imamo dvojicu potencijalnih u Kazahstanu. ovom Shakhter Karagandyu što se nalazi pred plasmanom u Ligu prvaka(oderaše Celtic 2:0 večeras).
Igraju baš ono što nam škripi, zadnji vezni i štoper a i standardni su, jedino ih možda malo godine jebu, 29 im je.
Nikola Vasiljević i Aldin DžidićPa mi sa 30 godina imamo i u Bosni takvih
Pa Ibricic za ove Messi pa nema mjesta .Trazi bolan nesto oko 20 godina ovi sa 30 sto su odigrali odigrali.P.S.Ima ona reprezentacija jel izbjeglih,raseljenih ne znam kako se zovu ali pokusaj kod njih
U Ligi prvaka ove godine Dzeko (ManC) i Spahic (Bayer Leverkusen) iz BiH i vjerovatno Dzidic iz kazahstanskog prvaka! Tesko ce Celtic stici 2:0!gidra wrote:ja ne znam da će ijedan iz Bosne igrati grupnu fazu lige prvaka, vjerovatno. I to izbacivši slavni Celtic. A ova dvojica standardni, to valjda govori donekle o kvaliteti momaka.luckylaka wrote:gidra wrote:imamo dvojicu potencijalnih u Kazahstanu. ovom Shakhter Karagandyu što se nalazi pred plasmanom u Ligu prvaka(oderaše Celtic 2:0 večeras).
njega svakako treba zvati.frngla wrote:Husejinović iz Dinama takođe
Ma ne kazem da nisu dobri ali ostarilo se brate .Imamo mi ovih od dvadesetak godina treba njima pruziti sansugidra wrote:ja ne znam da će ijedan iz Bosne igrati grupnu fazu lige prvaka, vjerovatno. I to izbacivši slavni Celtic. A ova dvojica standardni, to valjda govori donekle o kvaliteti momaka.luckylaka wrote:gidra wrote:imamo dvojicu potencijalnih u Kazahstanu. ovom Shakhter Karagandyu što se nalazi pred plasmanom u Ligu prvaka(oderaše Celtic 2:0 večeras).
Četnik nam ne trebastari_sarajevski_gospodin wrote:Nemanja Supić potpisao za Novi Pazar
ja71 wrote:Ovo implicira da poznajes doticnu dvojicu !luckylaka wrote:Pa mi sa 30 godina imamo i u Bosni takvih
Ili ?
Fkt, s obzirom da je demantovao to sto se desilo i nastupao za nasu repku, ja mu nekako vjerujem, a mozda sam i u krivu.KvaziExpert wrote:e jbg. A kad nas je vadio protiv Turske, tad nam je valj'oMOSALJOZE wrote:Četnik nam ne trebastari_sarajevski_gospodin wrote:Nemanja Supić potpisao za Novi Pazar
Fkt, s obzirom da je demantovao to sto se desilo i nastupao za nasu repku, ja mu nekako vjerujem, a mozda sam i u krivu.
?Mikady wrote:Fkt, s obzirom da je demantovao to sto se desilo i nastupao za nasu repku, ja mu nekako vjerujem, a mozda sam i u krivu.
![]()