Dile wrote:hajd nek mi neko posudi dijete da idem i ja gledati deda mraza![]()

Dile wrote:hajd nek mi neko posudi dijete da idem i ja gledati deda mraza![]()

HAVANA wrote:Dile wrote:hajd nek mi neko posudi dijete da idem i ja gledati deda mraza![]()
![]()
Moglo bi se srediti... bez obzira na to sto Djeda Mraz zaobilazi Bosnu i Hercegovinu.jedna tamo wrote:hoću i ja paketić....možemo li i mi malo veći doći

tako ti je kad neko dođe tobe a neko previse dođe tobe.starii wrote:u sarajevu djeda mraz ko haški zločinac..kad pomislim da smo dosegli dno ipak mozemo još niže...tuga i jad..
Ako Deda Mraz bude imao srece, osudit ce ga na 11 a pustiti poslije 7 godina zbog dobrog ponasanja..starii wrote:u sarajevu djeda mraz ko haški zločinac..kad pomislim da smo dosegli dno ipak mozemo još niže...tuga i jad..
Svaka čast za ovaj potez gradske vlade, a onoj kučki koja je djeci uskratila radost mogu samo da poželim da joj Bog pravedno sudi, a kako je ona isto tako velika vjernica , stvarno treba da se zamisli radi li to sve u duhu te vjere ili naci-lopovske politike???Control panel wrote:
evo ga frišak plakat.
Fair Life wrote:Moglo bi se srediti... bez obzira na to sto Djeda Mraz zaobilazi Bosnu i Hercegovinu.jedna tamo wrote:hoću i ja paketić....možemo li i mi malo veći doći
Ma, naravno da je ovo prepucavanje, i treba da bude!Fliksi wrote:Sve ovo djeluje kao vrlo lijep potez gradskih vlasti, ali meni se ipak cini da su sve ovo samo politicka prepucavanja, jer svi znamo ko drzi gradsku a ko kantonalnu vlast.
Moja djeca ce svakako ici i pred pozoriste, ali to ce biti jednostavno posjeta Djeda Mrazu, to niposto nije isto kao kada taj isti lik dodje u njihovo obdaniste, njihov dom, i preda im nesto namjenski i samo za njih!
Lijep pomak, ali nedovoljno, bojim se da ce samo izazvati dodatni revolt pojedinih.

jarane sve ti je politika. pa eto uvlace i nasu djecu u to. pa ti onda imas lijepo da biras sljedece godine, hoces li da ti arzijetina i slicni i dalje ostanu na vlasti ili ces birati neku drugu opciju. kako je ove krenulo, i kako mi sutimo, sljedece godine ce nam zabraniti da slavimo novu godinu 31.12. nego ce to biti izgleda neki drugi datum.Fliksi wrote:Sve ovo djeluje kao vrlo lijep potez gradskih vlasti, ali meni se ipak cini da su sve ovo samo politicka prepucavanja, jer svi znamo ko drzi gradsku a ko kantonalnu vlast.
Moja djeca ce svakako ici i pred pozoriste, ali to ce biti jednostavno posjeta Djeda Mrazu, to niposto nije isto kao kada taj isti lik dodje u njihovo obdaniste, njihov dom, i preda im nesto namjenski i samo za njih!
Lijep pomak, ali nedovoljno, bojim se da ce samo izazvati dodatni revolt pojedinih.

Opasan, opasan...Margita81 wrote:moze li mi opet neko pojasniti cemu tolika njena frka oko tog djeda mraza...sve zaboravim jer jednostavno moj mozak ne moze da ukapira tu nebulozu i gotovo...
Zato sto ti mislis i tvrdis da tebi ne treba, sto je logicno radi godina, apsolutno ne znaci da ne bi obradovalo tvoje dijete i da njemu ne treba. Ali ogranicenost je isto tako dio ljudskoga roda.salihh wrote:eto, prodje jos jedna godina bez deda mraza... da nije bilo toliko halabuke vjerovatno bi bilo sve ok, ali moralo se od ove, ruku na srce budalastine, napraviti politicki problem br. 1, pa sada nikome nista ne valja.
meni, a ni mome djetetu, djed mraz u obdanistu ne treba. meni ovako odgovara...