Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#1001 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by HAVANA »

Dile wrote:hajd nek mi neko posudi dijete da idem i ja gledati deda mraza :lol: :mrgreen:

:lol:
Image
Cholina_Lokica

#1002 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Cholina_Lokica »

HAVANA wrote:
Dile wrote:hajd nek mi neko posudi dijete da idem i ja gledati deda mraza :lol: :mrgreen:

:lol:
Image
Image :mrgreen:
Fair Life

#1003 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Fair Life »

jedna tamo wrote:hoću i ja paketić....možemo li i mi malo veći doći :mrgreen:
Moglo bi se srediti... bez obzira na to sto Djeda Mraz zaobilazi Bosnu i Hercegovinu.
Control panel

#1004 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Control panel »

Image

evo ga frišak plakat. :dance:
starii

#1005 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by starii »

u sarajevu djeda mraz ko haški zločinac..kad pomislim da smo dosegli dno ipak mozemo još niže...tuga i jad..
Control panel

#1006 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Control panel »

starii wrote:u sarajevu djeda mraz ko haški zločinac..kad pomislim da smo dosegli dno ipak mozemo još niže...tuga i jad..
tako ti je kad neko dođe tobe a neko previse dođe tobe.
SenSen

#1007 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by SenSen »

starii wrote:u sarajevu djeda mraz ko haški zločinac..kad pomislim da smo dosegli dno ipak mozemo još niže...tuga i jad..
Ako Deda Mraz bude imao srece, osudit ce ga na 11 a pustiti poslije 7 godina zbog dobrog ponasanja..
mayab

#1008 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by mayab »

Control panel wrote:Image

evo ga frišak plakat. :dance:
Svaka čast za ovaj potez gradske vlade, a onoj kučki koja je djeci uskratila radost mogu samo da poželim da joj Bog pravedno sudi, a kako je ona isto tako velika vjernica , stvarno treba da se zamisli radi li to sve u duhu te vjere ili naci-lopovske politike???
:sax: :bih:
jedna tamo

#1009 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by jedna tamo »

Fair Life wrote:
jedna tamo wrote:hoću i ja paketić....možemo li i mi malo veći doći :mrgreen:
Moglo bi se srediti... bez obzira na to sto Djeda Mraz zaobilazi Bosnu i Hercegovinu.

jel ono Arzija? :shock:

Havana budi drug posudi meni jedno dijete jedno Diletu, naravno meni i Diletu idu paketići :D
a ti onda jopet po paketiće :D jesam ovo dobro skontala?
Fliksi

#1010 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Fliksi »

Sve ovo djeluje kao vrlo lijep potez gradskih vlasti, ali meni se ipak cini da su sve ovo samo politicka prepucavanja, jer svi znamo ko drzi gradsku a ko kantonalnu vlast.
Moja djeca ce svakako ici i pred pozoriste, ali to ce biti jednostavno posjeta Djeda Mrazu, to niposto nije isto kao kada taj isti lik dodje u njihovo obdaniste, njihov dom, i preda im nesto namjenski i samo za njih!
Lijep pomak, ali nedovoljno, bojim se da ce samo izazvati dodatni revolt pojedinih.
neprilagodjena

#1011 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by neprilagodjena »

Mozda im je to samo nacin da usutkaju narod.

Kako god neka se djeca ljepo provedu :-D
chuchumbamayumbe

#1012 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by chuchumbamayumbe »

Fliksi wrote:Sve ovo djeluje kao vrlo lijep potez gradskih vlasti, ali meni se ipak cini da su sve ovo samo politicka prepucavanja, jer svi znamo ko drzi gradsku a ko kantonalnu vlast.
Moja djeca ce svakako ici i pred pozoriste, ali to ce biti jednostavno posjeta Djeda Mrazu, to niposto nije isto kao kada taj isti lik dodje u njihovo obdaniste, njihov dom, i preda im nesto namjenski i samo za njih!
Lijep pomak, ali nedovoljno, bojim se da ce samo izazvati dodatni revolt pojedinih.
Ma, naravno da je ovo prepucavanje, i treba da bude!
Sta sada treba, klepiti usima i pomiriti se sa sudbinom?!
Ako ta ista Kurtonalna vlast i i njena desnica za sprovodjenje rasnih zakona, Arzija, mogu djeci da uskracuju radosti na ovakav nacin na koji to kontinuirano rade, onda ima i gradka uprava (kakva god da je) pravo da uradi onoliko koliko moze da makar malo ispravi tu nepravdu.
Znam da ce reci Behmen, SDP, crveni, ovo-ono...I sta sada?! To treba da se svi poklope, kakve god boje bili, i da rade onako kako MM&Arzija odluce na minder aksamlucima?
Zbog ovakvih koji sprovode politiku koju sprovde, zbog njih i jesmo to gdje jesmo, u shupku Evrope, i tu cemo i ostati.
Ali neka, suchur, bar nemamo Djeda Mraza, imamo svoju tradiciju, slobode, crkve, dzamije, kafiche...Sta ce nam Evropa!
Fliksi

#1013 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Fliksi »

Ma naravno. Nije ovo bila kritika, nego jednostavno ima toliko stvari koje ovdje ne stimaju...
chuchumbamayumbe

#1014 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by chuchumbamayumbe »

Mnogo jako!
Izgleda da se Djeda Mraz dobro "naduv'o" prije ovog, hmm, incidenta!?
8-)

Naoružani lopov odjeven kao Djed Mraz upao je u jednu američku banku i zaposlenima na šalteru rekao da mora „dati platu svojim patuljcima"FBI je u potrazi za lopovom koji je pobjegao sa punim džakom novca.

Očevici tvrde da Djed Mraz nije koristio sanke već obični sivi automobil.

Lopov je u banku Sun Trust upao oko 10 sati po lokalnom vremenu.

Jedna žena koja je bila svjedok događaja kaže da je lopov izvukao pištolj iz tradicionalnog crvenog džaka za poklone.

Kako je rekla, išao je od šaltera do šaltera, tražio novac i trpao ga u džak. Bilo je nevjerovatno jer je zapravo bio veseo, što je djelovalo zastrašujuće.

Objašnjavao je da mora opljačkati banku jer mora isplatiti patuljke, rekla je Richlyn Jones koja se u trenutku pljačke zadesila u banci, prenose agencije.
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=4477

Image
Control panel

#1015 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Control panel »

Fliksi wrote:Sve ovo djeluje kao vrlo lijep potez gradskih vlasti, ali meni se ipak cini da su sve ovo samo politicka prepucavanja, jer svi znamo ko drzi gradsku a ko kantonalnu vlast.
jarane sve ti je politika. pa eto uvlace i nasu djecu u to. pa ti onda imas lijepo da biras sljedece godine, hoces li da ti arzijetina i slicni i dalje ostanu na vlasti ili ces birati neku drugu opciju. kako je ove krenulo, i kako mi sutimo, sljedece godine ce nam zabraniti da slavimo novu godinu 31.12. nego ce to biti izgleda neki drugi datum.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1016 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by -LIBERO- »

Auuuuu kako ze Arzija,i njeni pajdasi popizditi kada vide djecicu kako se otimaju kontroli,i slave dolazak tog bradatog zlotvora :lol:

Arziiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :dance: :thumbup: :bih:
HAVANA

#1017 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by HAVANA »

[quote="Control panel"]Image

Sa svih vrtića su poskidani plakati :x :x :x
Ova kučka definitivno nije normalna. :evil:
Margita81

#1018 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Margita81 »

moze li mi opet neko pojasniti cemu tolika njena frka oko tog djeda mraza...sve zaboravim jer jednostavno moj mozak ne moze da ukapira tu nebulozu i gotovo...
Fair Life

#1019 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Fair Life »

Margita81 wrote:moze li mi opet neko pojasniti cemu tolika njena frka oko tog djeda mraza...sve zaboravim jer jednostavno moj mozak ne moze da ukapira tu nebulozu i gotovo...
Opasan, opasan...

Image
valterbranisarajevo

#1020 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by valterbranisarajevo »

Sa svih vrtića su poskidani plakati

Arzija je... li ti sve po spisku... :x
Margita81

#1021 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by Margita81 »

mes cini da ona nije normalna...mislim fakat da je zena opsjednuta dm-om...ona misli da je ovo njena misija na zemlji eto sta je!
dokucih je na kraju...
neprilagodjena

#1022 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by neprilagodjena »

E stvarno je vjestica :x :x
salihh

#1023 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by salihh »

eto, prodje jos jedna godina bez deda mraza... da nije bilo toliko halabuke vjerovatno bi bilo sve ok, ali moralo se od ove, ruku na srce budalastine, napraviti politicki problem br. 1, pa sada nikome nista ne valja.
meni, a ni mome djetetu, djed mraz u obdanistu ne treba. meni ovako odgovara...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1024 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by hrasno38 »

salihh wrote:eto, prodje jos jedna godina bez deda mraza... da nije bilo toliko halabuke vjerovatno bi bilo sve ok, ali moralo se od ove, ruku na srce budalastine, napraviti politicki problem br. 1, pa sada nikome nista ne valja.
meni, a ni mome djetetu, djed mraz u obdanistu ne treba. meni ovako odgovara...
Zato sto ti mislis i tvrdis da tebi ne treba, sto je logicno radi godina, apsolutno ne znaci da ne bi obradovalo tvoje dijete i da njemu ne treba. Ali ogranicenost je isto tako dio ljudskoga roda.
neprilagodjena

#1025 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića

Post by neprilagodjena »

Ja stvarno ne razumijem kako mozete kvariti djeciju radost :roll: :roll: gdje ce vam dusa :roll: :roll:
Post Reply