izlazimo, hodamo, lumpujemo, vikend uvijek se negdje uputimo.. nismo se bas u penziju dali...
kako god bilo.. al ja se osjecam povrijedjenim, prevarenim... bar su mu takvi sad osjecaji.
al haj, mozda se i slagne
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa i sve i da je monotono i navika, zar ne bi bilo postenije od nje da kaze ovo ovako vise ne ide, nego da uzbudjenje trazi sa strane?remover wrote:Ne znam.. ne mogu da vjerujem da je monotono... da je navika..
izlazimo, hodamo, lumpujemo, vikend uvijek se negdje uputimo.. nismo se bas u penziju dali...
kako god bilo.. al ja se osjecam povrijedjenim, prevarenim... bar su mu takvi sad osjecaji.
al haj, mozda se i slagnea mozda i explodira..
![]()
možemo mi svi do sutra nagađati šta je uzrok ali samo ona ti može dati pravi odgovor..remover wrote:Ne znam.. ne mogu da vjerujem da je monotono... da je navika..
![]()
Promijeni se malo, radi sve suprotno od boldiranog i znaces na cemu si!remover wrote:Ne znam.. ne mogu da vjerujem da je monotono... da je navika..
![]()
Nije valjda da je zenama ovo jedini izazov u zivotu?? i sta znaci "los momak"?madnessa wrote:Iz bilo kojih razloga može doći do zahlađenja. Možete biti u idealnoj vezi, ali da djevojka iz svojih nekih razloga osjeća potrebu za promjenom ili jednostavno ima previše problema i ne razaznaje sasvim ok. Doduše možda je shvatila da nema te stvari zbog koje bi ti nju ostavio, pa malo krenula fursata, opustila se... Šta god da je, mi ovdje možemo samo nagađati, jedini razlog je da smireno porazgovaraš s njom o tome i da joj daš granice. Bojim se da, ako sada ne reaguješ na ovo, to može uzeti i ozbiljniji oblik. To je sve igra ispitivanja granica...
I nemoj misliti da vezi ne mora biti kraj kada se ovakve stvari otkriju, ali jasno posložene granice i otvoren razgovor mogu učvrsititi vezu. Žene, a i muškarci, vole osjećaj kada osvajaju i zavode. Osoba s kojom smo u vezi, za koju znamo da je uvijek tu za nas, da je vazda dostupna prestane biti izazov. Jedan od razloga zašto većina žena vole "loše momke" jeste to što u podsvijesti znaju da ga moraju iznova zavoditi i to unosi adrenalin u vezu.
Ovo ti je klasično pravdanje pred samom sobom. Zna da je pogriješila, umjesto da se ispriča što je to uradila počne se pravdati.remover wrote:nije da se sta falim ili sta vec..
al od prvog dana nase veze sam "igrao" sa otvorenim kartama.. i uvijek sam bio iskren...
mada i ona kaze da je uvijek isrena bila...
pa se fata tog izlaska s tom radnikom... " da sam sta hitjela sakriti, ne bih ti nikad ni rekla".. sto jes jes, cim me nazvala rekla gdje i skim je bila..uf.. da mi je blize tad bila.. hehe
sala..
nisam je nikad prevario, nisam pomisljao... prvo sto je volim... ona je ONA prava... bar do prije mjsec je bila.. hehe, jbg. mora se covijek i nasmijati na ovo sve malo..
Fol je što može, jer joj niko ne "brani". Kad on takve stvari toleriše ili ne reaguje na njih ni ona ih ne smatra nešto naročito ozbiljnim. Postavljač teme će radije s nama na forumu pričati o tome kako ga je to povrijedilo nego s njom. Tako da ona ne mora da se sekira. Neće dobiti ni mrk pogled od njega, tj. može joj se...plucna mahramica wrote:A mozda je taj radnik kablovske njegov ljubavnik, za kojeg je ona saznala pa mu se htjela osvetiti?
Ma daj ba... sta ima neka osoba u vezi izlaziti sa majstorima na kafe zahvalnosti, kakav je to fol?
Ako neko iskoristava stvari samo zato jer moze, da li je to zaista opravdanje za tu osobu?madnessa wrote: Fol je što može, jer joj niko ne "brani". Kad on takve stvari toleriše ili ne reaguje na njih ni ona ih ne smatra nešto naročito ozbiljnim. Postavljač teme će radije s nama na forumu pričati o tome kako ga je to povrijedilo nego s njom. Tako da ona ne mora da se sekira. Neće dobiti ni mrk pogled od njega, tj. može joj se...
O ovom se bas da diskutovat al ja za sebe licno mogu reci da moja cura/buduca zena mora postovati neke stvari isto kao i ja.Kroz pricu unaprijed "odredim" pravila igre.A to da mi cura ide na kafu sa bivsim momkomZovem se Zelena wrote:Idete mi svi pomalo na živce sa tim svojim zategnutim stavovima... Kako nikada niste prevarili, bili prevareni, pomišljali na to, flertovali... Oprostili prevaru?! Nije sve crno - bijelo i ne možete živjeti po unaprijed postavljenim pravilima. Niste roboti!
Po vama onda, sigurno bi polovina brakova i veza propala... Jer je neko chatovao, pio kafe, jebavao se.
Ko je istinski okusio život zna da život ne igra po pravilima.
Ne odobravam prevare ali ako se već neke stvari dese, samo dvoje ljudi koji se nađu u tome znaju šta i kako. NEma šablona tipa ko jednom prevari opet će. Nekim ljudima veza ili brak bukvalno mora visiti o koncu da shvate šta imaju pored sebe i koliko im znači.
Ti k'o da imas 8 godina pa ti je stalo do igranja.MirtolaDas wrote:Pa stvar je povjerenja, zar ne? Ako nemas povjerenja u nju, ne znam sta imas traziti sa njom i naredne cetiri ili 44 godine. Ja kad izgubim povjernje, mozemo se malo igrati, a mozemo i puno, ali nista ozbiljno. Cist racun, duga ljubav. Necist racun, duga smrdljiva veza.