Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
memostrasni wrote:ja nisam nesto romanticna...tako da je prosidba mog danasnjeg muza bila savrsena...bilo je hladno vani, ne znam koji datum, mi sjedili u autu na parkingu i slusali RSG...javlja se neki tip i pita slusaoce za savjet kako da zaprosi djevojku...i sad ljudi svasta govore, te svijece, cvijece, ovo ono...kaze moj muz..."ja bih ovako: da li bi se ti sa mnom zavalila u dugorocni stambeni9 kredit, jedno 40 godina minimalno?" i ja kazem bih! i to je to...tako smo i uradili, sad skupa otplacujemo kredit
brad90 wrote:Jebiga batice zasro si sto ona ocekuje od tebe da bude romanticno i u romantika se zaljubila, pa se sad vadi, a ja bih to ucinio na sljedeci nacin.
Jednog divno jutra je probudis jako rano i kazes joj vrlo nervozno da bi volio da popricate kao tu noc u nekom restoranu u toliko i toliko sati, bez ikakve ro.......
Super ideja!!Hvala!! moze se dobro iskombinovati heheh a i nije previse dosadna ili klasicna !!
Ovjde stvarno ima i lijepih prijedloga a ima i stvarno smeca,moj prijatelj je recimo uradio sljedece.Kupio je Kinderjaje i ja sam mu otvorio to jaje i rasklopio ga tako da ga neostetim i stavio sam prsten gdje bude onaj kinder suprise.Navece su otisli na jedan dio grada odakle se vidi cijeli grad i nebo je bilo bez i jednog obacka tako da ju je on ponudio spontano kao kinder jaje i dao joj je ono sto sam mu ja pripremio a sebi je uzeo drugo.Kaze da je u zivotu nije vidjeo sretniju nego kad je ugledala prsten masta cini cuda. . . moj ti je savjet ucini nesto sto ti mislis
da se uklapa sa tobom i sa njom da nebude nesto providno da si nasao sa strane.Neka bude klasicno i jednostavno
viel glück
Svidja mi se ideja "Kinder jaje " Kombinacija mjesta gdje smo se upoznali, kinder jajeta hahah, i vecere.... Nesto sam isplanirao pa bi do petka to trebalo da se zavrsi
brad90 wrote:Jebiga batice zasro si sto ona ocekuje od tebe da bude romanticno i u romantika se zaljubila, pa se sad vadi, a ja bih to ucinio na sljedeci nacin.
Jednog divno jutra je probudis jako rano i kazes joj vrlo nervozno da bi volio da popricate kao tu noc u nekom restoranu u toliko i toliko sati, bez ikakve romanticne konotacije ili bilo cega slicnog jer u tom trenutku zelis da se ona osjeca neugodno kao da misli da je nesto vrlo ozbiljno i da nisi bash anjsrecniji. Reci joj kao da joj zelis nesto priznati sto si dugo krio i da je jaaaaako vazno za vas. Eh sada kad si je probudio odes do restorana, rezervises stol i dogovoris detalje, prije toga njoj kazes da te saceka tamo da si vec rezervisao stol i da ces mozda kasniti, konobarima i osoblju kazes i objasnis da bi ti zenio svoju zenku da ti rodi potomke i tako te stvari, kao i to da treba da je ponude picem da budu i malo dosadni dok ona ceka svog dragog koji kao ima posla. Kada se ona unervozi za stolom i pijucka svoje pice, obavlaj 15 poziv, a t iugasis mobitel zatrazi da plati, dobija racun na kojem pise udaj se za mene flomasterom onako dejcacki napisano, uz smjeh konobara koji u tom trenutku klekne (morat ces ga dobro platiti za ovo) u tom trenutku ti izlijeces iz kuhinje u konobarskoj kosulji i cipama i govoris kolega odavdje aj preuzimam i kazes joj vec ono sto zelis, ljubavi bla bla volio bih da mi budes zenka do kraja zivota, ona vrisne, place kafana ti aplaudira, a sve si ovo preslikao od nekog malog debila kojem je dosadno u sitne sate i koji bi trebao da uci
mnogo srece sa zenidbom, da sam na tvom mjestu ne bih sebrinuo za prosidbu i to bih ovako uradio kao sto ti napisah gore nego za ono sto slijedi poslije cina prosidbe i subonosnog DA, a to je zivot batice
ja bih se nakon 10 minuta pokupila i otisla, a ovo sto me probudio rano i rekao da moramo ozbiljno popricati bi debelo platio jer bih bila nasekirana citav dan
Jednog divno jutra je probudis jako rano i kazes joj vrlo nervozno da bi volio da popricate kao tu noc u nekom restoranu u toliko i toliko sati, bez ikakve romanticne konotacije ili bilo cega slicnog jer u tom trenutku zelis da se ona osjeca neugodno kao da misli da je nesto vrlo ozbiljno i da nisi bash anjsrecniji. Reci joj kao da joj zelis nesto priznati sto si dugo krio i da je jaaaaako vazno za vas. Eh sada kad si je probudio odes do restorana, rezervises stol i dogovoris detalje, prije toga njoj kazes da te saceka tamo da si vec rezervisao stol i da ces mozda kasniti, konobarima i osoblju kazes i objasnis da bi ti zenio svoju zenku da ti rodi potomke i tako te stvari, kao i to da treba da je ponude picem da budu i malo dosadni dok ona ceka svog dragog koji kao ima posla. Kada se ona unervozi za stolom i pijucka svoje pice, obavlaj 15 poziv, a t iugasis mobitel zatrazi da plati, dobija racun na kojem pise udaj se za mene flomasterom onako dejcacki napisano, uz smjeh konobara koji u tom trenutku klekne (morat ces ga dobro platiti za ovo) u tom trenutku ti izlijeces iz kuhinje u konobarskoj kosulji i cipama i govoris kolega odavdje aj preuzimam i kazes joj vec ono sto zelis, ljubavi bla bla volio bih da mi budes zenka do kraja zivota, ona vrisne, place kafana ti aplaudira, a sve si ovo preslikao od nekog malog debila kojem je dosadno u sitne sate i koji bi trebao da uci
mnogo srece sa zenidbom, da sam na tvom mjestu ne bih sebrinuo za prosidbu i to bih ovako uradio kao sto ti napisah gore nego za ono sto slijedi poslije cina prosidbe i subonosnog DA, a to je zivot batice
ja bih se nakon 10 minuta pokupila i otisla, a ovo sto me probudio rano i rekao da moramo ozbiljno popricati bi debelo platio jer bih bila nasekirana citav dan
Ni ja ne kontam zasto bi neko zelio zaprositi NANERVIRANU I NASEKIRANU djevojku. Zar ste toliki slabici pa morate biti u prednosti pod svaku cijenu??
Evo ovako....citam, citam...pa da napisem i ja jako jednostavan, jedinstven nacin koji kao da mi je scenarist ukrao iz glave...Gledajuci ovaj film - ''Zena svemirskog putnika'' ostala sam u soku jer je to nekako moja dugogodisnja vizija kako bih voljela ...)) Samo ti i ona, prsten i najjednostavnija moguca prosidba na svijetu:))))
Pa odao sam jedan, ali tesko je izvediv, u Sarajevu je opservatorij stradao u ratu
Ma jok, kakvi scenariji, ja bi se ukenjao od straha planirajuci to kod mene moze biti samo spontano, ono, kad osjetim da je pravi momenat... mada, ne znam sto strahujem, koja bi to mene odbila
Plan... odvedes je u kafanu i narucis od Nervoznog postara onu "zenim se, stare cu cure rastjerati sve, vjerni Bosanac to sam ja al` za svaki slucaj vezite me lancima"... i kazes ovo je moja pjesma... e sad, ako ne pomisli da se zenis za neku drugu, na dobrom si putu...