Kako je zaprositi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ExNihilo

#101 Re: Kako je zaprositi?

Post by ExNihilo »

memostrasni wrote:ja nisam nesto romanticna...tako da je prosidba mog danasnjeg muza bila savrsena...bilo je hladno vani, ne znam koji datum, mi sjedili u autu na parkingu i slusali RSG...javlja se neki tip i pita slusaoce za savjet kako da zaprosi djevojku...i sad ljudi svasta govore, te svijece, cvijece, ovo ono...kaze moj muz..."ja bih ovako: da li bi se ti sa mnom zavalila u dugorocni stambeni9 kredit, jedno 40 godina minimalno?" i ja kazem bih! i to je to...tako smo i uradili, sad skupa otplacujemo kredit :-D

ovo je ključni dio :lol:
Default85

#102 Re: Kako je zaprositi?

Post by Default85 »

brad90 wrote:Jebiga batice zasro si sto ona ocekuje od tebe da bude romanticno i u romantika se zaljubila, pa se sad vadi, a ja bih to ucinio na sljedeci nacin.

Jednog divno jutra je probudis jako rano i kazes joj vrlo nervozno da bi volio da popricate kao tu noc u nekom restoranu u toliko i toliko sati, bez ikakve ro....... :D
Super ideja!!Hvala!! moze se dobro iskombinovati :) heheh a i nije previse dosadna ili klasicna !!
Cekuta

#103 Re: Kako je zaprositi?

Post by Cekuta »

Ovjde stvarno ima i lijepih prijedloga a ima i stvarno smeca,moj prijatelj je recimo uradio sljedece.Kupio je Kinderjaje i ja sam mu otvorio to jaje i rasklopio ga tako da ga neostetim i stavio sam prsten gdje bude onaj kinder suprise.Navece su otisli na jedan dio grada odakle se vidi cijeli grad i nebo je bilo bez i jednog obacka tako da ju je on ponudio spontano kao kinder jaje i dao joj je ono sto sam mu ja pripremio a sebi je uzeo drugo.Kaze da je u zivotu nije vidjeo sretniju nego kad je ugledala prsten ;) masta cini cuda. . . moj ti je savjet ucini nesto sto ti mislis
da se uklapa sa tobom i sa njom da nebude nesto providno da si nasao sa strane.Neka bude klasicno i jednostavno ;)
viel glück
Ma.Le.Na

#104 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

The Most Common Form Of Marriage Proposal: "YOU'RE WHAT!?

:lol: :lol: :lol: :lol:
PalaSa Marsa

#105 Re: Kako je zaprositi?

Post by PalaSa Marsa »

Da se pribiljezim i ovdje, moram vidjet' sta ce bit' na kraju. :-D
Default85

#106 Re: Kako je zaprositi?

Post by Default85 »

Svidja mi se ideja "Kinder jaje :D " Kombinacija mjesta gdje smo se upoznali, kinder jajeta :D hahah, i vecere.... Nesto sam isplanirao pa bi do petka to trebalo da se zavrsi :D
Sunrise00

#107 Re: Kako je zaprositi?

Post by Sunrise00 »

brad90 wrote:Jebiga batice zasro si sto ona ocekuje od tebe da bude romanticno i u romantika se zaljubila, pa se sad vadi, a ja bih to ucinio na sljedeci nacin.

Jednog divno jutra je probudis jako rano i kazes joj vrlo nervozno da bi volio da popricate kao tu noc u nekom restoranu u toliko i toliko sati, bez ikakve romanticne konotacije ili bilo cega slicnog jer u tom trenutku zelis da se ona osjeca neugodno kao da misli da je nesto vrlo ozbiljno i da nisi bash anjsrecniji. Reci joj kao da joj zelis nesto priznati sto si dugo krio i da je jaaaaako vazno za vas. Eh sada kad si je probudio odes do restorana, rezervises stol i dogovoris detalje, prije toga njoj kazes da te saceka tamo da si vec rezervisao stol i da ces mozda kasniti, konobarima i osoblju kazes i objasnis da bi ti zenio svoju zenku da ti rodi potomke i tako te stvari, kao i to da treba da je ponude picem da budu i malo dosadni dok ona ceka svog dragog koji kao ima posla. Kada se ona unervozi za stolom i pijucka svoje pice, obavlaj 15 poziv, a t iugasis mobitel zatrazi da plati, dobija racun na kojem pise udaj se za mene flomasterom onako dejcacki napisano, uz smjeh konobara koji u tom trenutku klekne (morat ces ga dobro platiti za ovo) u tom trenutku ti izlijeces iz kuhinje u konobarskoj kosulji i cipama i govoris kolega odavdje aj preuzimam i kazes joj vec ono sto zelis, ljubavi bla bla volio bih da mi budes zenka do kraja zivota, ona vrisne, place kafana ti aplaudira, a sve si ovo preslikao od nekog malog debila kojem je dosadno u sitne sate i koji bi trebao da uci :D

mnogo srece sa zenidbom, da sam na tvom mjestu ne bih sebrinuo za prosidbu i to bih ovako uradio kao sto ti napisah gore nego za ono sto slijedi poslije cina prosidbe i subonosnog DA, a to je zivot batice :D :D :D
ja bih se nakon 10 minuta pokupila i otisla, a ovo sto me probudio rano i rekao da moramo ozbiljno popricati bi debelo platio jer bih bila nasekirana citav dan :lol:
Zelena Carapa

#108 Re: Kako je zaprositi?

Post by Zelena Carapa »

Sunrise00 wrote:

Jednog divno jutra je probudis jako rano i kazes joj vrlo nervozno da bi volio da popricate kao tu noc u nekom restoranu u toliko i toliko sati, bez ikakve romanticne konotacije ili bilo cega slicnog jer u tom trenutku zelis da se ona osjeca neugodno kao da misli da je nesto vrlo ozbiljno i da nisi bash anjsrecniji. Reci joj kao da joj zelis nesto priznati sto si dugo krio i da je jaaaaako vazno za vas. Eh sada kad si je probudio odes do restorana, rezervises stol i dogovoris detalje, prije toga njoj kazes da te saceka tamo da si vec rezervisao stol i da ces mozda kasniti, konobarima i osoblju kazes i objasnis da bi ti zenio svoju zenku da ti rodi potomke i tako te stvari, kao i to da treba da je ponude picem da budu i malo dosadni dok ona ceka svog dragog koji kao ima posla. Kada se ona unervozi za stolom i pijucka svoje pice, obavlaj 15 poziv, a t iugasis mobitel zatrazi da plati, dobija racun na kojem pise udaj se za mene flomasterom onako dejcacki napisano, uz smjeh konobara koji u tom trenutku klekne (morat ces ga dobro platiti za ovo) u tom trenutku ti izlijeces iz kuhinje u konobarskoj kosulji i cipama i govoris kolega odavdje aj preuzimam i kazes joj vec ono sto zelis, ljubavi bla bla volio bih da mi budes zenka do kraja zivota, ona vrisne, place kafana ti aplaudira, a sve si ovo preslikao od nekog malog debila kojem je dosadno u sitne sate i koji bi trebao da uci :D

mnogo srece sa zenidbom, da sam na tvom mjestu ne bih sebrinuo za prosidbu i to bih ovako uradio kao sto ti napisah gore nego za ono sto slijedi poslije cina prosidbe i subonosnog DA, a to je zivot batice :D :D :D
ja bih se nakon 10 minuta pokupila i otisla, a ovo sto me probudio rano i rekao da moramo ozbiljno popricati bi debelo platio jer bih bila nasekirana citav dan :lol:

Ni ja ne kontam zasto bi neko zelio zaprositi NANERVIRANU I NASEKIRANU djevojku. Zar ste toliki slabici pa morate biti u prednosti pod svaku cijenu?? :D :D

zezam se, povlacim. :run: :sax:
amelino84

#109 Re: Kako je zaprositi?

Post by amelino84 »

Evo ovako....citam, citam...pa da napisem i ja jako jednostavan, jedinstven nacin koji kao da mi je scenarist ukrao iz glave...Gledajuci ovaj film - ''Zena svemirskog putnika'' ostala sam u soku jer je to nekako moja dugogodisnja vizija kako bih voljela ...:))) Samo ti i ona, prsten i najjednostavnija moguca prosidba na svijetu:))))

Uglavnom pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=-37U_f2uoTY
male_okice

#110 Re: Kako je zaprositi?

Post by male_okice »

jel ovaj ovu napokon ovu zaprosio?
Ljuska_u_BaklaFi

#111 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Necu da placem, necu da placem, necu da placem, samo cu da vas citam :roll: :-D
Ma.Le.Na

#112 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

:?
VeriBizi

#113 Re: Kako je zaprositi?

Post by VeriBizi »

Ma.Le.Na wrote::?
traume :D
Ma.Le.Na

#114 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

tridesete wrote:

:lol: :lol: jadnik :D
al nekako....ne suosjecam :D :evil: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#116 Re: Kako je zaprositi?

Post by dječak sa šibicama »

jadni mi muskarci, trudimo se, ginemo da budemo sto romanticniji i nesvakidasnjiji, a one se smiju nasim... smrc :D
VeriBizi

#117 Re: Kako je zaprositi?

Post by VeriBizi »

Ma.Le.Na wrote:
tridesete wrote:

:lol: :lol: jadnik :D
al nekako....ne suosjecam :D :evil: :lol: :lol:
:lol: :evil: :lol:
Ma.Le.Na

#118 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

niko se ne smije :D
ovaj kez...ukocila mi se usta od gumenih boba :D :D
dječak sa šibicama

#119 Re: Kako je zaprositi?

u redu, ja cu svoju neku buducu onda zaprositi onako uz pivu, hej pa skupa smo vec dugo, sta ima ovo ono, da se uzmemo mi? ha? :D

ma salim se, na forumu se tajne svog sarma ne otkrivaju 8-) :lol:
Ma.Le.Na

#120 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

haaaaaaaajde reciiii :D
pa ti garant imas vec 3-4 scenarija...mozes odat jedan :D
dječak sa šibicama

#121 Re: Kako je zaprositi?

Pa odao sam jedan, ali tesko je izvediv, u Sarajevu je opservatorij stradao u ratu :D

Ma jok, kakvi scenariji, ja bi se ukenjao od straha planirajuci to :D kod mene moze biti samo spontano, ono, kad osjetim da je pravi momenat... mada, ne znam sto strahujem, koja bi to mene odbila 8-) :lol:
Ma.Le.Na

#122 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

ma kakva spontanost
uvijek nesto krivo ode :D
sve treba planirati 8-) :D

jesam li rekla da ja volim planirati? :? :D
hocunecu

#123 Re: Kako je zaprositi?

Post by hocunecu »

ja ne volim planirati
kod mene bi bilo ko kod muje,unaprjedˇˇ jeblo te tvoje bicikloˇˇ :D
Ma.Le.Na

#124 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

hocunecu wrote:ja ne volim planirati
kod mene bi bilo ko kod muje,unaprjedˇˇ jeblo te tvoje bicikloˇˇ :D
:lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#125 Re: Kako je zaprositi?

Hm jesi rekla si :D

Plan... odvedes je u kafanu i narucis od Nervoznog postara onu "zenim se, stare cu cure rastjerati sve, vjerni Bosanac to sam ja al` za svaki slucaj vezite me lancima"... i kazes ovo je moja pjesma... e sad, ako ne pomisli da se zenis za neku drugu, na dobrom si putu...

Osim ako ne voli papke :D

Ma kakvi planovi :D
Post Reply