Cuj sad, propisi su propisipustopoljina wrote:detroit-mercy wrote:Jel bio aksham, da se i ja ubacim na ovu temu, ako nije molim da me na PP obavijestite kada bude da dam svoj skromni doprinos temi.
k'o kad se omrsi, moze i zinaluk![]()
![]()
![]()
joj...joj...suzdrzacu se
MILF Vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
detroit-mercy
#101 Re: MILF Vol.2
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#102 Re: MILF Vol.2
ovu temu treba prebaciti na filozofiju 
- pustopoljina
#103 Re: MILF Vol.2
PeppermintSA wrote:najbolje bi bilo da nikad u zivotu nije imao kontakt sa suprotnim polompustopoljina wrote:
bolan pa o tome pricam: paralelnom...a i ti- u pocetku![]()
on ima semu sa njom, skonta mene...pa ga moje cari pridobiju na moju stranuuh...
zar ne bi bilo jednostavnije da je konkurencija manja?![]()
![]()
tad si tek na konju
![]()
bojim se da se nikako ne kontamo...
-
CiCk0
#104 Re: MILF Vol.2
Kratko i jasno
internet je najcesci vid komunikacije sa MILF-icama
desilo se meni i nezaboravno je bilo
)))) kratko i jasno
kakva dariva kakvi bakraci...fol luksuzni hoteli....ma idi begaj prijatelju
)))
- crven_barjak
#105 Re: MILF Vol.2
Sta fali luksuzu i gotivi druze:):)?CiCk0 wrote:Kratko i jasnointernet je najcesci vid komunikacije sa MILF-icama
)))) kratko i jasno
)))
-
dječak sa šibicama
#106 Re: MILF Vol.2
CiCk0 wrote:Kratko i jasnointernet je najcesci vid komunikacije sa MILF-icama
)))) kratko i jasno
)))
- Zelena Carapa
#107 Re: MILF Vol.2
neadavno na sluzbenom putu kroz Bosnu ponosnu prenocim u jednom lijepom motelu u jos ljepsem gradicu. Na veceri i dorucku par, ona moja vrsnjakinja inace poznanica iz Sarajeva - on "prijatelj" po slobodnoj procjeni 15-20 tak godina mladji.Gothic princess wrote:ne, ne lažemjahjah wrote:lazesGothic princess wrote:ja znam za slučaj iz moje bliže okoline, gdje puter kreše ženu od 42 godine. on ima 19. istina živa
Ja
Ona cool skroz.
A decko na sedmom nebu.
Malo me jeza prosla na to sve.
- Zelena Carapa
#109 Re: MILF Vol.2
pa imam i ja pravo na misljenje, zar ne?*mima* wrote:zasto jeza?
- Zelena Carapa
#111 Re: MILF Vol.2
Njima vjerovatno jeste, meni gledati cmakanje nije bilo - on jedva punoljetan - mozda i nije
Ja sam ti ipak majcinski tip
Ja sam ti ipak majcinski tip
-
*mima*
#112 Re: MILF Vol.2
dobro....ne volim ni ja cmakanje na javnim mjestima takvih parova.......
- MyCore
#113 Re: MILF Vol.2
neadavno na sluzbenom putu kroz Bosnu ponosnu prenocim u jednom lijepom motelu u jos ljepsem gradicu. Na veceri i dorucku par, ona moja vrsnjakinja inace poznanica iz Sarajeva - on "prijatelj" po slobodnoj procjeni 15-20 tak godina mladji.Gothic princess wrote:ne, ne lažemjahjah wrote:lazesGothic princess wrote:ja znam za slučaj iz moje bliže okoline, gdje puter kreše ženu od 42 godine. on ima 19. istina živa
Ja
Ona cool skroz.
A decko na sedmom nebu
Malo me jeza prosla na to sve.[/quote]
Znaci radi
- ladyada
#114 Re: MILF Vol.2
radi radi .............
samo takve su

- slucajna
#116 Re: MILF Vol.2
Moja poznanica ima 56 godina,njen decko 32.Je li to u ovoj kategoriji?
- crven_barjak
#117 Re: MILF Vol.2
Apsolutno!slucajna wrote:Moja poznanica ima 56 godina,njen decko 32.Je li to u ovoj kategoriji?
- punjach
#118 Re: MILF Vol.2
jeste stara koka dobra supa.....
al na mladom puteru jaja najbolje cvrce.....
imao sam par izleta sa damama u poodmakloj dobi(kasne tridesete, u odnosu na moje rane dvadesete)....doduse...ima tome par godina.....ako im se svidis, takvih zena se jako tesko rijesiti.....
ali bila je jedna savrsena....osjecao sma se ko beg...ja balavac......neiskusan....pjesnik u dusi
a ona mene po vecerama, upoznavanje sa sortnim vinima.....sirevima......odjela, kravate....prijemi, zawebancije.....
naravno, u javnosti sam rodjak iz drugog grada (a ona je zapravo dama iz drugog grada, al nejse).....
poslije me je gurala s lovom da izvedem neku djevojku....pa sam poslije njoj dolazio, prepricavao klinacke dozviljaje...valjda je to lozilo pravo......udala se kasnije...odselila sa Balkana......tako da se sad samo ponekad mailom cujemo......i Bogami....jos uvijek me uzbudi kad sastavi mail ili poslaje neku slikicu.....hahahhaaha
dok si mladji ganjas starije, kad ostaris ganjas mladje.....a zapravo ono najbolje je rodjeno kad i ti i pored nosa ti prolazi....zato muski kasno udju u pubertet

al na mladom puteru jaja najbolje cvrce.....
imao sam par izleta sa damama u poodmakloj dobi(kasne tridesete, u odnosu na moje rane dvadesete)....doduse...ima tome par godina.....ako im se svidis, takvih zena se jako tesko rijesiti.....
ali bila je jedna savrsena....osjecao sma se ko beg...ja balavac......neiskusan....pjesnik u dusi
naravno, u javnosti sam rodjak iz drugog grada (a ona je zapravo dama iz drugog grada, al nejse).....
poslije me je gurala s lovom da izvedem neku djevojku....pa sam poslije njoj dolazio, prepricavao klinacke dozviljaje...valjda je to lozilo pravo......udala se kasnije...odselila sa Balkana......tako da se sad samo ponekad mailom cujemo......i Bogami....jos uvijek me uzbudi kad sastavi mail ili poslaje neku slikicu.....hahahhaaha
dok si mladji ganjas starije, kad ostaris ganjas mladje.....a zapravo ono najbolje je rodjeno kad i ti i pored nosa ti prolazi....zato muski kasno udju u pubertet
-
Gospoda Ministarka
#119 Re: MILF Vol.2
crven_barjak wrote:Apsolutno!slucajna wrote:Moja poznanica ima 56 godina,njen decko 32.Je li to u ovoj kategoriji?
Meni nije jasno kako mogu biti s nekim ko je mladi toliko od njih... mislim
Ali aj...zna se na kakvim se konjima uci jahati...
- Šef
#120 Re: MILF Vol.2
Gospoda Ministarka wrote:crven_barjak wrote:Apsolutno!slucajna wrote:Moja poznanica ima 56 godina,njen decko 32.Je li to u ovoj kategoriji?
Meni nije jasno kako mogu biti s nekim ko je mladi toliko od njih... mislim... majcinski instinkti...ipak ga moze roditi.
Ali aj...zna se na kakvim se konjima uci jahati...
- Šef
#122 Re: MILF Vol.2
Ne znam ja, ne kudim konja kojeg nisam jahao.Gospoda Ministarka wrote:Je'l tako Šefe?
-
Gospoda Ministarka
#123 Re: MILF Vol.2
Šef wrote:Ne znam ja, ne kudim konja kojeg nisam jahao.Gospoda Ministarka wrote:Je'l tako Šefe?
Pa ne trazim da ga kudis, vec samo konstatujemo da se na takvim uci jahati.
- Šef
#124 Re: MILF Vol.2
Uglavnom.Gospoda Ministarka wrote:Šef wrote:Ne znam ja, ne kudim konja kojeg nisam jahao.Gospoda Ministarka wrote:Je'l tako Šefe?![]()
![]()
Pa ne trazim da ga kudis, vec samo konstatujemo da se na takvim uci jahati.
-
Gospoda Ministarka
#125 Re: MILF Vol.2
Kako si ostavljas otvorena vrata za tu "ergelu"