Pomozite da se monstrumi kazne III

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
zengi

#101 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zengi »

Sad isao u granap da nesto kupim i pitam ovu prodavacicu sta je bilo sa onim psom sto je lezao ovdje bolestan neki dan?
Kaze, cula sam da ga je neki covjek ubio. :shock: :shock: :shock:
Sto ga je ubio?
Nemam pojma samo sam cula da ga je ubio.

Bas čudno.

Inace nema poente ganjati ove likove po sudu i po policiji jer i 90% sudija, policajaca, doktora, hodža, popova, učitelja, itd. opravdava ovakve postupke ili u naj boljem slucaju smatra ih nebitnim.
Meni tako jednom dosla dva policajca da me maltretiraju zbog pasa koje je neko izbacio pa se oni nastanili u park blizu mene... i sad kao zale se komsije da ih ja tu skupljam... normalno ide briga za djecu itd.
Logika je ova: da nije mene ti psi bi negdje otisli, ali ne nekom drugom pred kucu (pa da se taj neko zali) nego pravo u vasionu i nikom nebi smetali. Ali, posto ih ja hranim ja sam glavni krivac za postojanje tih pasa.
Helem nejse, kaze ti meni nas cuvar reda i zakona "svaka cast onome ko ih je potrovao na betaniji, sve to treba potrovati".
Kasnije saznam da taj policajac ima dva psa koji mu cuvaju ovce.
I sad ti dodjes i hoces da prijavis da je neko maltretirao psa. :-) :-) :-)
Last edited by Anonymous on 19/11/2011 17:52, edited 1 time in total.
Reason: .
zengi

#102 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zengi »

zateznistub wrote:
dječak sa šibicama wrote:Imam ja Mirnovec topovskih udara, ostalo mi od prijatelja pirotehnicara, dobrovoljno se nudim da ovim govnima sa Ilidze licno i osobno stavim u supak po jednu.

Ovo samo govno moze uraditi.

Image
Ni jedan da rata mi nije naumpalo da nesto ovako uradim mrskom neprijatelju. Ovakav slucaj je za dobre studije na psihijatriji, a mozda i smjestanje na duzi period u istoj ustanov.
Psihijatri su nemocni da bilo sta urade u ovakvim slucajevima...osim mozda labotomije.
Posto sintori sad nista ne rade mozda nebi bilo lose da ih malo preusmjerimo i iskoristimo na nacin koi ce sigurno koristiti ovom drustvu.
Ove dvonoge je lakse uhvatiti sa onom omčom.
:thumbup:
4m3l

#103 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by 4m3l »

Usput budi receno, ovo meni ne lici na petardu ili bilo koju drugu eksplozivnu napravu jer su donja vilica i jezik gotovo netaknuti.
Ovo meni prije lici na pistolj opaljen iz neposredne blizine.... mozda prislonjen na njusku.
Imao je on i gornju vilicu samo su mu je valjda veterinari uklonili....Petarda 100%..
frfi.

#104 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by frfi. »

http://www.peticije24.com/traimo_hitno_ ... ila_za_pse

hajde da pokusamo sto vise potpisa skupiti ...
teAMICA

#105 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by teAMICA »

Čudi me da monstrum koji je ovo uradio već nije postavio video na fb da se pohvali. Ili možda jeste? :x
djanina

#106 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by djanina »

Ja ne bih tamo gdje si ti rekao nego u usta tih monstruma, isto kao sto su i oni uradili jadnom cuki.
astrid

#107 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by astrid »

Dušica draga :( Sad je nadam se na nekom ljepšem mjestu :(
djanina

#108 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by djanina »

Ova uzasna slika napacenog cuke nikako da mi izadje iz glave. Ovo nikako ne treba zaboraviti, kao sto smo nakon nekoliko dana zaboravili onog monstruma (sta ce biti s njom kad poraste?) koji je bacao macice u rijeku. Uostalom, to je jedino sto mozemo uciniti, u ovom okrutnom i prljavom svijetu dobri ljudi su totalno bespomocni. Mogu samo da pate i strahuju da se ne ponovi nesto slicno.
Umjesto da se borimo da se psima i macama lutalicama napravi sto vise azila u kojima bi bar malo sretniji i sitiji bili, mi ih jos i ranjavamo i mucimo. Pa kako je to moguce? :?
Pasiflora

#109 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Pasiflora »

djanina wrote:Umjesto da se borimo da se psima i macama lutalicama napravi sto vise azila u kojima bi bar malo sretniji i sitiji bili, mi ih jos i ranjavamo i mucimo. Pa kako je to moguce? :?
Odi na temu "Kako rijesiti problem pasa lutalica" pa ces skontati kako je moguce :(
zengi

#110 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zengi »

Ljudi kanite se price o azilu jer najbolje sto se moze dogoditi da vlasti nesto na brzinu sklepaju od sperploce... i ted cete onda vidjeti sta masovno pacenje pasa znaci. Znam ja nas, a znate i vi.

Zapamtite dobro sta vam je Zengi rekao.

Sprjeciti izbacivanje pasa u prvom redu (ako treba i smrtnim kaznama za pocinioce), ovim sto su vec na ulici obezbjediti kastraciju, socijalizaciju i njegu.
Ovakve i slicne monstrume o jadu zabaviti.
frfi.

#111 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by frfi. »

zengi wrote:Ljudi kanite se price o azilu jer najbolje sto se moze dogoditi da vlasti nesto na brzinu sklepaju od sperploce... i ted cete onda vidjeti sta masovno pacenje pasa znaci. Znam ja nas, a znate i vi.

Zapamtite dobro sta vam je Zengi rekao.

Sprjeciti izbacivanje pasa u prvom redu (ako treba i smrtnim kaznama za pocinioce), ovim sto su vec na ulici obezbjediti kastraciju, socijalizaciju i njegu.
i ja se bojim toga... al svaki put me dusa zaboli kad ih vidim pokisle gladne i isprepadane.... :( ne znam vise... :(
Curly.LOVE

#112 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Curly.LOVE »

Oprosti nam mrvice mala, sto smo tako jadna i bijedna sorta :(
Cober

#113 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Cober »

djanina wrote:..u ovom okrutnom i prljavom svijetu dobri ljudi su totalno bespomocni...
Ne mora biti baš tako. Evo dole boldiranog odgovora od Zengija. Od nas sve zavisi, čutiti i okretati glavu, ili...?
Ima načina. Bezbroj.
zengi wrote:Sprjeciti izbacivanje pasa u prvom redu (ako treba i smrtnim kaznama za pocinioce), ovim sto su vec na ulici obezbjediti kastraciju, socijalizaciju i njegu.
luna09

#114 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by luna09 »

Na lokaciji blizu Rimskog mosta dobri, predobri Adnan Đ. od svojih sredstava pravi azil. Dobrodošli su svi koji hoće pomoći , može i na radnu akciju a usput ko ima koju markicu viška možda će ustrebati da se kupi nešto što će zatrebati.Eto nam ljudi prilike da nešto konkretno uradimo, a ne samo se žalimo.
frfi.

#115 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by frfi. »

dobro bi bilo kada bi bio neki broj racuna ili vise informacija, grupa na fejsu ili tako nest?
i naravno, svaka cast liku :thumbup: :thumbup: :thumbup:
luna09

#116 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by luna09 »

OVO JE PROVJERENA INFORMACIJA RADNA AKCIJA AV-MAU-a JE U OVU SUBOTU 03.12.2011 TAČNO U 11h KOD VJETRENJAČE NA ČENGIĆ VILI-Općina NOVO SARAJEVO-SARAJEVO.....SVI KOJI ŽELE POMOĆI MOGU DOĆI NA ZAKAZANO MJESTO U ZAKAZANO VRIJEME ALI SA SOBOM PO MOGUČNOSTI TREBALI BI PONJETI RADNI MATERIJAL KAKO KO KOJI IMA A TO MOŽE BITI:LOPATA,KRAMPA,SJEKIRA,EKSERI,DASKE ITD...MOLIM VAS OVO JE APEL ZA SVE LJUDE KOJI MOGU POMOĆI I IMAJU SRCA JER MI ČEMO BITI U TOPLOM DOMU KAD PADNE VELIKI SNIJEG I DOĐE VELIKA ZIMA ALI NAŠI PSI NA ULICI TO NEĆE ZATO PODRŽIMO OVAJ PROJEKAT MOLIM VAS UNAPRIJED HVALA

VIDIMO SE U 11h U SUBOTU KOD VJETRENJAČE NA ČENGIĆ VILI
VIŠE INFO:061/600-210 ili 064/4054469
Rosebud_

#117 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Rosebud_ »

luna09 wrote:OVO JE PROVJERENA INFORMACIJA RADNA AKCIJA AV-MAU-a JE U OVU SUBOTU 03.12.2011 TAČNO U 11h KOD VJETRENJAČE NA ČENGIĆ VILI-Općina NOVO SARAJEVO-SARAJEVO.....SVI KOJI ŽELE POMOĆI MOGU DOĆI NA ZAKAZANO MJESTO U ZAKAZANO VRIJEME ALI SA SOBOM PO MOGUČNOSTI TREBALI BI PONJETI RADNI MATERIJAL KAKO KO KOJI IMA A TO MOŽE BITI:LOPATA,KRAMPA,SJEKIRA,EKSERI,DASKE ITD...MOLIM VAS OVO JE APEL ZA SVE LJUDE KOJI MOGU POMOĆI I IMAJU SRCA JER MI ČEMO BITI U TOPLOM DOMU KAD PADNE VELIKI SNIJEG I DOĐE VELIKA ZIMA ALI NAŠI PSI NA ULICI TO NEĆE ZATO PODRŽIMO OVAJ PROJEKAT MOLIM VAS UNAPRIJED HVALA

Stvarno bih voljela pomoci na bilo koji nacin, al posto nisam iz Sarajeva ne mogu doci sutra. Evo, unaprijed se prijavljujem za volontiranje u centru, ako bilo sta zatreba, ima PP. :thumbup:
Mr. Brightside

#118 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by Mr. Brightside »

luna09 wrote:OVO JE PROVJERENA INFORMACIJA RADNA AKCIJA AV-MAU-a JE U OVU SUBOTU 03.12.2011 TAČNO U 11h KOD VJETRENJAČE NA ČENGIĆ VILI-Općina NOVO SARAJEVO-SARAJEVO.....SVI KOJI ŽELE POMOĆI MOGU DOĆI NA ZAKAZANO MJESTO U ZAKAZANO VRIJEME ALI SA SOBOM PO MOGUČNOSTI TREBALI BI PONJETI RADNI MATERIJAL KAKO KO KOJI IMA A TO MOŽE BITI:LOPATA,KRAMPA,SJEKIRA,EKSERI,DASKE ITD...MOLIM VAS OVO JE APEL ZA SVE LJUDE KOJI MOGU POMOĆI I IMAJU SRCA JER MI ĆEMO BITI U TOPLOM DOMU KAD PADNE VELIKI SNIJEG I DOĐE VELIKA ZIMA ALI NAŠI PSI NA ULICI TO NEĆE ZATO PODRŽIMO OVAJ PROJEKAT MOLIM VAS UNAPRIJED HVALA

akcija :thumbup:
zengi

#119 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zengi »

armin.i.am wrote:
luna09 wrote:OVO JE PROVJERENA INFORMACIJA RADNA AKCIJA AV-MAU-a JE U OVU SUBOTU 03.12.2011 TAČNO U 11h KOD VJETRENJAČE NA ČENGIĆ VILI-Općina NOVO SARAJEVO-SARAJEVO.....SVI KOJI ŽELE POMOĆI MOGU DOĆI NA ZAKAZANO MJESTO U ZAKAZANO VRIJEME ALI SA SOBOM PO MOGUČNOSTI TREBALI BI PONJETI RADNI MATERIJAL KAKO KO KOJI IMA A TO MOŽE BITI:LOPATA,KRAMPA,SJEKIRA,EKSERI,DASKE ITD...MOLIM VAS OVO JE APEL ZA SVE LJUDE KOJI MOGU POMOĆI I IMAJU SRCA JER MI ĆEMO BITI U TOPLOM DOMU KAD PADNE VELIKI SNIJEG I DOĐE VELIKA ZIMA ALI NAŠI PSI NA ULICI TO NEĆE ZATO PODRŽIMO OVAJ PROJEKAT MOLIM VAS UNAPRIJED HVALA

akcija :thumbup:

..................
Last edited by Anonymous on 03/12/2011 16:11, edited 1 time in total.
luna09

#120 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by luna09 »

Rado bih zengi došla ali danas na žalost radim.Pomažem na način koji mogu i koliko mogu ali ne vazim o tome preko neta.Stvarno ne znam čemu ta tvoja ironija jer svrha posta je obavještavanje onih koji hoće i mogu pomoći ......niko nikog ne tjera, pa ni tebe. Ti imaš svoje pse ,brineš se o njima i ako smatraš da je to dovoljno OK.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#121 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by KatarinaKosaca »

TRebate otvoriti ili račun ili one telefone sa devetkom. Tako se sredstava lakše i brže skupe..
zengi

#122 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zengi »

luna09 wrote:Rado bih zengi došla ali danas na žalost radim.Pomažem na način koji mogu i koliko mogu ali ne vazim o tome preko neta.Stvarno ne znam čemu ta tvoja ironija jer svrha posta je obavještavanje onih koji hoće i mogu pomoći ......niko nikog ne tjera, pa ni tebe. Ti imaš svoje pse ,brineš se o njima i ako smatraš da je to dovoljno OK.
Luna legendo,
Ovo se ne odnosi na tebe nego na .......... koji nam je do sada pomagao samo ne potrebnim savjetima i misljenjima pa rekoh da slucajno nije odluci nesto konkretno uraditi po tom pitanju.

Samo ti pazi one moje cetiri maze a komsinicu ko j..e.
Ako ti dodje policija ti im fino reci da ih oni uzmu i odnesu pred neku zgradu gdje se niko od stanara nece zaliti (a takve nema) i da postave mrtvu strazu pred komsincina vrata da joj slucajno neki pas nebi dosao.
Nebi lose bilo da psima izdaju pismenu zabranu kretanja u blizini te komsinice.

Pa zasto ja placam poreze nego da neke nadrkane komsinice mogu ljudima zvati policiju zato sto hrane pse?
Znas li da je neki lik prijavio bas vogoscanskoj policiji da mu je jedan opasan lik ukrao psa?
I znas li sta su mu oni rekli kad su culi da je to neki opasan tip?
Ma pusti kera, nemoj sad da se bez veze zamjeramo, nabavi sebi drugog.
Ali ako si neko fin i kulturan pa ti se sazali i nahranis psa.... odmah dolaze!
Last edited by Anonymous on 03/12/2011 16:10, edited 1 time in total.
frfi.

#123 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by frfi. »

ja sam nazalost prekasno sinoc vidjela ovo za akciju i stvarno nisam mogla ukombinovati da dodjem... :( je li to onaj azil sto je luna obavijestila da je neki lik donirao svoje zemljiste i sredstva?? kako je prosla akcija danas? nadam se dobro :)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#124 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by KatarinaKosaca »

zengi wrote:Pa zasto ja placam poreze nego da neke nadrkane komsinice mogu ljudima zvati policiju zato sto hrane pse?
Znas li da je neki lik prijavio bas vogoscanskoj policiji da mu je jedan opasan lik ukrao psa?
I znas li sta su mu oni rekli kad su culi da je to neki opasan tip?
Ma pusti kera, nemoj sad da se bez veze zamjeramo, nabavi sebi drugog.
Ali ako si neko fin i kulturan pa ti se sazali i nahranis psa.... odmah dolaze
!
Jako tačno... @zengi .. u sridu.
zengi

#125 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III

Post by zengi »

Danke Katarina,
Pa znam ih ja... meni non stop dolazili.

Dolazila dvoica i to šefovi (šef sektora i njegov šef) sa činovima da vide sto je moj konj nekom papku gazio po pola metra dubokom snijegu na njegovoj njivi i onda se krili (ali bukvalno ne zezam se) iza hale tj. poljskog wc-a, da cuju hocul mu ja nesto raci pa da me imaju za što kazniti.

Ja otisao da prijavim da sam nasao pit bula spremanog za borbe, a oni se gurkaju i ismijavaju me... kao vidi ove budale...

A kad dodje Boro (to je jedan prije-ratni lokalni baja) da uhapsi komplet stanicu za opkladu... oni se svi mirno predaju.
Valjda im zao da čovjek izgubi opkladu.
Fini, hrabri, časni i savjesni ljudi i pravi čuvari zakona.

A mi se ovdje naklapamo kako treba sprovoditi zakon.
Da nije tako tuzno, bilo bi pravo smjesno.

Kao sto je čika Sokrat rekao "moze se napraviti idealna drzava ali ako rijesis dva problema. Prvi je ko će da uči učitelje, a drugi, ko će da čuva čuvare".
Post Reply