ma ako su pomenuti gostovali u zadnje 2 godine u komsiluku ili ce da gostuju sljedece godine kakve onda koristi od toga pa ja... da se ja pitam ja bih odmah Metallicu ali vec je bila mada za taj bend to nije nikakva prepreka ali hajde bolje dati sansu ovima koji nisu bili...Splinter wrote:e ovako nema ljutnje, stvarno sam zelio uvrstiti jos neke osobe i grupe nazalost ima samo 10 opcija u anketi...
da bih se ogradio od napada reci cu vam da sam sa liste izostavio kanya westa koji je meni u ovom trenutku
broj jedan, tako da sam ovo uradio samo iz razloga da bih se ogradio od pokusaja napada na moju licnost zbog odredjenih izostanaka vama dragih muzicara...
zelio sam jos dodati na ovu listu AC/DC, Mettalicu, Bon Jovi-a i jos pokoga ali nazalost anketa je ogranicena...
tako da sam se vodio i brojem vasih prijedloga...
date su vam tri opcije...
Sto se LP tice, to je ipak planetarno poznat i popularan bend sta god ko mislio o njima to ne moze sporiti, Mislim da bi i RATM bio pun pogodak. Dakle ni LP ni RATM nisu bili u okruzenju, ja bi dodao i HIM (oni su bili na exitu prije 4 godine) davno je to bilo