gledaj respo, ne određujemo ni ti ni ja šta je standardna oprema nego ponuda i potražnja na tržištu. A ti naravno da možeš naručiti iz fabrike da ti se dostavi identičan auto kao onaj što stoji u salonu, samo s većim retrovizorom, ali će taj u salonu vjerovatno imati neku akcijsku cijenu i brži rok isporuke, pa ti sad vidi jel ti se više isplati doplatiti da Mujo zamijeni retrovizor ili ćeš čekati Hansa dok sklopi cijeli autorespo wrote:ako mi odgovara onaj u salnu naravno odmah cu ga uzeti ako nemaju na stanju ono sto ja trazim naravno da cu cekati mjesec dva tri a ne da mi neko mjenja nesto u servisu ili gdje vec
oko toga se vrti sva prica
ako hocu nesto naravno da cu doplatiti i cekati da mi ga takvog dovuku iz fabrike gdje ga prave a ne da nadoplacujem zato jer je mujo to ugradio
isto tako nece mi niko moci traziti nadoplatu za ono sto kod drugih dobijem za osnovnu cijenu
evo recimo u zadnje vrijeme i klima je skoro standardna osim kod one najnize klase
itd itd
Niko tebi ne brani da ti za svoje pare tražiš šta god hoćeš, dok god cijena odgovara