Pa to ja upravo kazem, zasto nam je rahmetlija postavio Jusufa Pusinu kada je lijepo to mogao obavljati pokojnlija Jelic koji je oduvijek bio fudbalski radnik i u vezi fudbala. Pusina nije imao dobre predispozicije jer je sa rahmetlijom ucestovao u organizaciji otpora i samim tim je nepodoban. Kako bi se sada Vuk osjecao da je taj drot i dalje na celu saveza a branio je BiH i samim tim ratovao protiv njegovog naroda...Ja mislim da trebamo pronaci neutralne ljudi koji nemaju ratnu proslost i da krenemo u svijetlu buducnost sto reko klempavi Tihic, moramo opet imati povjerenja jedni u druge kao sto smo ga imali 1990 godine. Samo tako mozemo napraviti pravu BiH i fudbalski savez ojacati novim strukturama - neopterecenim ljudima. Ja ne bi da mi brojim krvna zrnca ali moramo uvazavati stavove svih naroda i ja sam za to da Hadzibegic i kompanija bar priblizno recimo u jedan procenat budu multi kulti jer cemo tako privuci sve ljude iz Zvornika, Trebinja, Banja Luke, Sirokoga Brijega i drugih bosanskih mjesta koji ce bodtriti reprezentaciju. To je moje misljenje kako treba, a sta vi mislite? Samo molim vas bez vredjanja, posebno ne na nacionalnom pitanju posto imamo ucesnika iz svih krajeva BiH i trebaju se osjecati kao kod svoje kuce, a ne da se nedo Bog, naljute i sto je uzasno da nas smatraju nacionalistima.LSD wrote:Buraz, rahmetlija je instalirao drota Pušinu (koji je imao veze sa fudbalom ko i ja sa kvantnom fizikom), propalog novinara Pašalića i ostalu podobnike...nismo ih valjda ti i ja tamo postavili...ili misliš da se Jusuf sam postavio za predsjednika NSpa ne može , taman da je Platini licno.
E kako je takve likove postavio te '95- tako je i udario kajlu pod bubrege BH fudbalu... kasnije je bila samo inercija stvari i dodatna erozija.
HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
HarnagaHarnaga
#101 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
-
a_sta_da_radim
#102 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Sa takvim mišljenjem kakvo imaš, ti i tebi slični, uopšte se ne čudim zašto nam je država tu gdje jeste. Sport je samo kolateralna šteta.HarnagaHarnaga wrote:Pa to ja upravo kazem, zasto nam je rahmetlija postavio Jusufa Pusinu kada je lijepo to mogao obavljati pokojnlija Jelic koji je oduvijek bio fudbalski radnik i u vezi fudbala. Pusina nije imao dobre predispozicije jer je sa rahmetlijom ucestovao u organizaciji otpora i samim tim je nepodoban. Kako bi se sada Vuk osjecao da je taj drot i dalje na celu saveza a branio je BiH i samim tim ratovao protiv njegovog naroda...Ja mislim da trebamo pronaci neutralne ljudi koji nemaju ratnu proslost i da krenemo u svijetlu buducnost sto reko klempavi Tihic, moramo opet imati povjerenja jedni u druge kao sto smo ga imali 1990 godine. Samo tako mozemo napraviti pravu BiH i fudbalski savez ojacati novim strukturama - neopterecenim ljudima. Ja ne bi da mi brojim krvna zrnca ali moramo uvazavati stavove svih naroda i ja sam za to da Hadzibegic i kompanija bar priblizno recimo u jedan procenat budu multi kulti jer cemo tako privuci sve ljude iz Zvornika, Trebinja, Banja Luke, Sirokoga Brijega i drugih bosanskih mjesta koji ce bodtriti reprezentaciju. To je moje misljenje kako treba, a sta vi mislite? Samo molim vas bez vredjanja, posebno ne na nacionalnom pitanju posto imamo ucesnika iz svih krajeva BiH i trebaju se osjecati kao kod svoje kuce, a ne da se nedo Bog, naljute i sto je uzasno da nas smatraju nacionalistima.LSD wrote:Buraz, rahmetlija je instalirao drota Pušinu (koji je imao veze sa fudbalom ko i ja sa kvantnom fizikom), propalog novinara Pašalića i ostalu podobnike...nismo ih valjda ti i ja tamo postavili...ili misliš da se Jusuf sam postavio za predsjednika NSpa ne može , taman da je Platini licno.
E kako je takve likove postavio te '95- tako je i udario kajlu pod bubrege BH fudbalu... kasnije je bila samo inercija stvari i dodatna erozija.
Bakir Alispahić, branio BiH, maznuo heroin iz sefa, danas ugledni građanin. Ali, on je branio BiH.
Hasan i Halid Čengić, prijeratni mlinari, ratni logističari, maznuli milione, danas ugledni građani. Ali, oni su branili BiH.
I tako dalje.
Meni se čini da su ti kvazi branitelji dobro unovčili svoj patriotizam dok su ga borci poglabali. Ko je onda patriota, onaj koji sada nema hljeba da jede, narušenog zdravlja, bez posla ili sa veoma loše plaćenim poslom ili ti nekakvi kvazi branitelji.
Ti da su patriote, ne bi radili to što rade. Te i takve priče, koje brane RATNE PROFITERE koji se inače rješavaju po kratkom postupku na prijekom sudu, pričaj nekom drugom.
Ne kažem da je Pušina u rangu Alispahića i Čengića(koje je trebalo objesiti nasred Ferhadije) ali pravdanje njegovog postavljanja na čelo nastajućeg FS BIH i njegovu POTPUNU NEKOMPETENCIJU u sportu činjenicom da je učestvovao u odbrani BiH jeste veoma neinteligentno(da ne upotrijebim neku težu riječ).
Što onda Hrvati postaviše Markovića a ne nekakvog generala ili drota ? Što CG postaviše Savičevića a ne nekakvog političara ? Mi pametni a svi drugi debili. Ili je možda obratno. Ako povjerujem tebi i pomislim da ti to ozbiljno misliš i pišeš, onda zaključujem da ima previše debila u BiH i da zaslužujemo da nam sport i državu vode razne @HarnagaHarnage koje sve naše probleme pravdaju "onim anamo" a ostale @HarnagaHarnage se pecaju na te priče ko somovi.
- ultima_palabra
#103 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
a_sta_da_radim wrote:Sa takvim mišljenjem kakvo imaš, ti i tebi slični, uopšte se ne čudim zašto nam je država tu gdje jeste. Sport je samo kolateralna šteta.HarnagaHarnaga wrote:Pa to ja upravo kazem, zasto nam je rahmetlija postavio Jusufa Pusinu kada je lijepo to mogao obavljati pokojnlija Jelic koji je oduvijek bio fudbalski radnik i u vezi fudbala. Pusina nije imao dobre predispozicije jer je sa rahmetlijom ucestovao u organizaciji otpora i samim tim je nepodoban. Kako bi se sada Vuk osjecao da je taj drot i dalje na celu saveza a branio je BiH i samim tim ratovao protiv njegovog naroda...Ja mislim da trebamo pronaci neutralne ljudi koji nemaju ratnu proslost i da krenemo u svijetlu buducnost sto reko klempavi Tihic, moramo opet imati povjerenja jedni u druge kao sto smo ga imali 1990 godine. Samo tako mozemo napraviti pravu BiH i fudbalski savez ojacati novim strukturama - neopterecenim ljudima. Ja ne bi da mi brojim krvna zrnca ali moramo uvazavati stavove svih naroda i ja sam za to da Hadzibegic i kompanija bar priblizno recimo u jedan procenat budu multi kulti jer cemo tako privuci sve ljude iz Zvornika, Trebinja, Banja Luke, Sirokoga Brijega i drugih bosanskih mjesta koji ce bodtriti reprezentaciju. To je moje misljenje kako treba, a sta vi mislite? Samo molim vas bez vredjanja, posebno ne na nacionalnom pitanju posto imamo ucesnika iz svih krajeva BiH i trebaju se osjecati kao kod svoje kuce, a ne da se nedo Bog, naljute i sto je uzasno da nas smatraju nacionalistima.LSD wrote:Buraz, rahmetlija je instalirao drota Pušinu (koji je imao veze sa fudbalom ko i ja sa kvantnom fizikom), propalog novinara Pašalića i ostalu podobnike...nismo ih valjda ti i ja tamo postavili...ili misliš da se Jusuf sam postavio za predsjednika NSpa ne može , taman da je Platini licno.
Bakir Alispahić, branio BiH, maznuo heroin iz sefa, danas ugledni građanin. Ali, on je branio BiH.
Hasan i Halid Čengić, prijeratni mlinari, ratni logističari, maznuli milione, danas ugledni građani. Ali, oni su branili BiH.
I tako dalje.
Meni se čini da su ti kvazi branitelji dobro unovčili svoj patriotizam dok su ga borci poglabali. Ko je onda patriota, onaj koji sada nema hljeba da jede, narušenog zdravlja, bez posla ili sa veoma loše plaćenim poslom ili ti nekakvi kvazi branitelji.
Ti da su patriote, ne bi radili to što rade. Te i takve priče, koje brane RATNE PROFITERE koji se inače rješavaju po kratkom postupku na prijekom sudu, pričaj nekom drugom.
Ne kažem da je Pušina u rangu Alispahića i Čengića(koje je trebalo objesiti nasred Ferhadije) ali pravdanje njegovog postavljanja na čelo nastajućeg FS BIH i njegovu POTPUNU NEKOMPETENCIJU u sportu činjenicom da je učestvovao u odbrani BiH jeste veoma neinteligentno(da ne upotrijebim neku težu riječ).
Što onda Hrvati postaviše Markovića a ne nekakvog generala ili drota ? Što CG postaviše Savičevića a ne nekakvog političara ? Mi pametni a svi drugi debili. Ili je možda obratno. Ako povjerujem tebi i pomislim da ti to ozbiljno misliš i pišeš, onda zaključujem da ima previše debila u BiH i da zaslužujemo da nam sport i državu vode razne @HarnagaHarnage koje sve naše probleme pravdaju "onim anamo" a ostale @HarnagaHarnage se pecaju na te priče ko somovi.
-
HarnagaHarnaga
#104 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Kao da pricamo nekim razlicitim jezicima pa se ne razumijemo. I ja sve to tvrdim sto ti kazes, pa cak i dodajem da onaj ko je branio BiH, po prirodi ne bi trebao da se imenuje na funkcije jer cim se imenuje znaci da se uzdigao i stekao neko bogatstvo i to neregularo i automatski je nepodoban. Dobri su oni koji su branili BiH i sada nemaju sta da jedu, a kada nema sta da jede nema ni mogucnosti da nekoga vodi na skupe vecere i tamo dogovori raspodjelu. Sudovi i pravna drzava su bezbeli korumpirani i zato nisu njima to dokazali ili je to sredio rahmetlija, da se zataska to iz sefova posto onaj ko je to ostavio u sefove i nije kasnije nasao zna da je to neko njemu ispred nosa ukrao te mu je to jedini dokaz. Medjutim, sta tu ima da se dokazuje, cim je branio BiH i ima sta da jede on je lopov. Ne znam sta mislis pod izrazom "onim anamo", ali ako mislis na druge narode mogu ti reci da to nije pristojno ni ljudski jer se Bosna sastoji od vise naroda i svi oni imaju svoja prava, pa tako i da ne prihvataju neproporcionalnu zastupljenost. Da se vratimo temi posto je ovo forum fudbal te u svezi stim da konstatujemo da je ovaj pokusaj jako pohvalan i ako se odredjene stvari izbalansiraju i vukovi siti...a ovaca ce itekako vazda biti. Prema tome, drug moj, samo ti nastavi, na pravom si putu iako malo skreces sa teme, no dobro - uvijek je dobro dodatno objasnjenje da se stvari postave na pravo mjesto i da dokazemo da se nismo i necemo nikada promjeniti. U zdravlje.a_sta_da_radim wrote:Sa takvim mišljenjem kakvo imaš, ti i tebi slični, uopšte se ne čudim zašto nam je država tu gdje jeste. Sport je samo kolateralna šteta.HarnagaHarnaga wrote:Pa to ja upravo kazem, zasto nam je rahmetlija postavio Jusufa Pusinu kada je lijepo to mogao obavljati pokojnlija Jelic koji je oduvijek bio fudbalski radnik i u vezi fudbala. Pusina nije imao dobre predispozicije jer je sa rahmetlijom ucestovao u organizaciji otpora i samim tim je nepodoban. Kako bi se sada Vuk osjecao da je taj drot i dalje na celu saveza a branio je BiH i samim tim ratovao protiv njegovog naroda...Ja mislim da trebamo pronaci neutralne ljudi koji nemaju ratnu proslost i da krenemo u svijetlu buducnost sto reko klempavi Tihic, moramo opet imati povjerenja jedni u druge kao sto smo ga imali 1990 godine. Samo tako mozemo napraviti pravu BiH i fudbalski savez ojacati novim strukturama - neopterecenim ljudima. Ja ne bi da mi brojim krvna zrnca ali moramo uvazavati stavove svih naroda i ja sam za to da Hadzibegic i kompanija bar priblizno recimo u jedan procenat budu multi kulti jer cemo tako privuci sve ljude iz Zvornika, Trebinja, Banja Luke, Sirokoga Brijega i drugih bosanskih mjesta koji ce bodtriti reprezentaciju. To je moje misljenje kako treba, a sta vi mislite? Samo molim vas bez vredjanja, posebno ne na nacionalnom pitanju posto imamo ucesnika iz svih krajeva BiH i trebaju se osjecati kao kod svoje kuce, a ne da se nedo Bog, naljute i sto je uzasno da nas smatraju nacionalistima.LSD wrote:Buraz, rahmetlija je instalirao drota Pušinu (koji je imao veze sa fudbalom ko i ja sa kvantnom fizikom), propalog novinara Pašalića i ostalu podobnike...nismo ih valjda ti i ja tamo postavili...ili misliš da se Jusuf sam postavio za predsjednika NSpa ne može , taman da je Platini licno.
I tako dalje.
Samo jos da dodam da je postavljanje Pusine zaista velika greska, jer je bilo stotinama ljudi koji su kompetentniji od njega, nasih asova i trenera, fudbalskih radnika koji su se gurali da budu na celu saveza, da stvaraju ni iz cega da ujedinjuju sto je izgledalo nemoguce ujediniti. Neki su govorili da nece nikada da imaju nista u vezi sa fudbalom na prostoru bivse SFRJ, medjutim mi znamo da su to oni samo javno pricali a potajno se gurali za funkciju. Neki su bili spremni prekinuti inostrane karijere, ostaviti sve dolare i marke i dotrcati da budu na celu tako jedne respektabilne organizacije kakav je bio FS BiH 1996 godine. Medjutim, nadamo se da ce se nepravda prema njima ispraviti i da ce sada pronaci nacina da se dakazu u poslu koji je oduvijek bio njihov san i vrhunac fudbalske karijere.
- jeza u ledja
#105 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Smatram tog drota Pusinu direktno odgovornim cak i za ovo danas sto se desava.
Fuj, da nije njega bilo mnogo se toga dobrog jos davno moglo napraviti.
Fuj, da nije njega bilo mnogo se toga dobrog jos davno moglo napraviti.
- arzuhal
#106 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Kad se sjetim onog skandiranja na Bilinom Nemanji Supiću...Ljudi koji vole ove zemlju i vole fudbal i vole da reprezentacija igra što bolje nisu gledali da li je golman Nemanja ili Murat - gledali su samo kako brani i pljeskali, uzvikivali ime. Gledali su dobru igru.
A ovi traže da se FIFA i UEFA ''prilagode'' našoj političkoj zbilji, trima konstituivnim narodima, dva entiteta..? Treba li nam, onda, 4 člana predsjedništva N/FS BiH, zbog presude Sejdić-Finci, ili 5? Šta je sa Jevrejima i Romima?
Sport se treba prilagoditi politici, iako se ne smije politika mješati u sport? Šizofrenija? Neka boleščuga jest...
I sve deklaracije i povelje o ljudskim pravima se trebaju prilagoditi ''našoj političkoj zbilji'', i EU se treba prilagoditi nama, i NATO isto...Tri naroda, dva entiteta, puno lopova, razbojnika, secikesa - to je paradigma kojoj se svi trebaju prilagoditi, koja postaje mjera stvari sa Evropu i svijet...
A ovi traže da se FIFA i UEFA ''prilagode'' našoj političkoj zbilji, trima konstituivnim narodima, dva entiteta..? Treba li nam, onda, 4 člana predsjedništva N/FS BiH, zbog presude Sejdić-Finci, ili 5? Šta je sa Jevrejima i Romima?
Sport se treba prilagoditi politici, iako se ne smije politika mješati u sport? Šizofrenija? Neka boleščuga jest...
I sve deklaracije i povelje o ljudskim pravima se trebaju prilagoditi ''našoj političkoj zbilji'', i EU se treba prilagoditi nama, i NATO isto...Tri naroda, dva entiteta, puno lopova, razbojnika, secikesa - to je paradigma kojoj se svi trebaju prilagoditi, koja postaje mjera stvari sa Evropu i svijet...
- cyprus
#107 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Ozbiljno, ne znam zašto se Pušina spominje u pozitivnom kontekstu za naš fudbal

-
HarnagaHarnaga
#108 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Kad je vec ozbiljno - Pusina se nije snasao na mjestu na koje je izabran i ja ga cesto zovem popusina zato jer je popusio od saradnika u koje je vjerovao. Inace je vrijeme bio tako da ni ja prvi nisam vjerovao da ce ikada postojati jedan FS BiH i to su neke olaksavajuce okolnosti...Nije problem sto se Pusina napusava, problem je kad se uvlaci mrtvi ljudi i pokusava ih se optuziti za sadasnje stanje u FS. Koje dzubre mozes biti da tako nesto impliciras.cyprus wrote:Ozbiljno, ne znam zašto se Pušina spominje u pozitivnom kontekstu za naš fudbal![]()
Posto je rijec o Pusini kao fudbalskom radniku, ja necu mnogo razglabati o drugim stvarima, ali odgovorno tvrdim da je nas narod bio i deseti dio kao Jusuf Pusina imali bi bar duplo manje mrtvih i ne bi nas kao stoku vodili na egzekucije...
- and
#109 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
furamo se na sjevernu korejucyprus wrote:Ozbiljno, ne znam zašto se Pušina spominje u pozitivnom kontekstu za naš fudbal![]()
-
HarnagaHarnaga
- Dammme
#111 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Ha,ha,ha!HarnagaHarnaga wrote:?
Brz si, nema šta!
- luckylaka
#112 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Jedno je ne znati a drugo je kad se pravis da ne znas a ustvari znas a hoces da ispadnes facacyprus wrote:Ozbiljno, ne znam zašto se Pušina spominje u pozitivnom kontekstu za naš fudbal![]()
-
HarnagaHarnaga
#113 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Cilj je postignut, neko je vidioDammme wrote:Ha,ha,ha!HarnagaHarnaga wrote:?
Brz si, nema šta!
- Dammme
#114 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Sreća, pa odustah od citiranja.HarnagaHarnaga wrote:Cilj je postignut, neko je vidioDammme wrote:Ha,ha,ha!HarnagaHarnaga wrote:?
Brz si, nema šta!![]()
![]()
Taman krenuo, a onda kontam "neću mu ja sevep bana biti".
-
HarnagaHarnaga
#115 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Nije problem i da jesi.Dammme wrote:
Sreća, pa odustah od citiranja.
Taman krenuo, a onda kontam "neću mu ja sevep bana biti".
- ultima_palabra
#116 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Zato što su poslije njega došli još gori...odnosno on ih je postavio većinomcyprus wrote:Ozbiljno, ne znam zašto se Pušina spominje u pozitivnom kontekstu za naš fudbal![]()
- Cabadahija
#117 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Pa ja samo prije par dana postavio temu sa 100% istim sadržajem.....
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=78536
- Murat Sabanovic
#118 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
jesi zajeb'o novinreCabadahija wrote:Pa ja samo prije par dana postavio temu sa 100% istim sadržajem.....
-
murafid
#119 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
elem nista suplja klasicnaa
Hadžibegić: Priča o novom savezu je izmišljena, Dominković treba dati ostavku
Bivši selektor fudbalske reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić demantovao je glasine o osnivanju nove krovne kuće bh. fudbala.
"Od kada sam pročitao taj izmišljeni intervju jednostavno više ne čitam novine niti pratim medije." istakao je donedavni trener francuske Bastie te dodao "Činjenica je da u Savezu postoji veliki broj nezadovoljnih uposlenika i da svi oni žele promjene. Iskreno najviše me ljuti Iljo Dominković koji nema nikakav autoritet na članove Skupštine koje on kao Hrvat predstavlja. Smatram da se u takvim situacijama podnosi ostavka."
Da Hadžibegić u Fudbalskom savezu BiH vidi i pozitivne potvrđuje sljedeći stav: "Iskreno, obradovao me stav Bogdana Čeke i mislim da čovjek vrlo realno gleda situaciju u kojoj se nalazimo. Čeko bi dobio moj glas za predsjednika Saveza."
Na pitanje o novim ljudima koji bi prema njegovom mišljenju trebali voditi krovnu kuću fudbala u Bosni i Hercegovini, bivši selektor kaže: "Ne slažem se da bi u Savezu samo trebale raditi bivše fudbalske zvijezde. Savez treba imati ekipu sastavljenu od ekonomista, pravnika i ostalih stručnih ljudi koji će omogućiti najbolje uslove za bh. fudbal."
--- NO LINKS ---
Bivši selektor fudbalske reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić demantovao je glasine o osnivanju nove krovne kuće bh. fudbala.
"Od kada sam pročitao taj izmišljeni intervju jednostavno više ne čitam novine niti pratim medije." istakao je donedavni trener francuske Bastie te dodao "Činjenica je da u Savezu postoji veliki broj nezadovoljnih uposlenika i da svi oni žele promjene. Iskreno najviše me ljuti Iljo Dominković koji nema nikakav autoritet na članove Skupštine koje on kao Hrvat predstavlja. Smatram da se u takvim situacijama podnosi ostavka."
Da Hadžibegić u Fudbalskom savezu BiH vidi i pozitivne potvrđuje sljedeći stav: "Iskreno, obradovao me stav Bogdana Čeke i mislim da čovjek vrlo realno gleda situaciju u kojoj se nalazimo. Čeko bi dobio moj glas za predsjednika Saveza."
Na pitanje o novim ljudima koji bi prema njegovom mišljenju trebali voditi krovnu kuću fudbala u Bosni i Hercegovini, bivši selektor kaže: "Ne slažem se da bi u Savezu samo trebale raditi bivše fudbalske zvijezde. Savez treba imati ekipu sastavljenu od ekonomista, pravnika i ostalih stručnih ljudi koji će omogućiti najbolje uslove za bh. fudbal."
--- NO LINKS ---
- Logovan
#120 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
ja se taman ponadao da će biti nešto od ovog novog savezamurafid wrote: Hadžibegić: Priča o novom savezu je izmišljena, Dominković treba dati ostavku
-
samo malo
#121 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Ni ja, sjecam se kad je on bio predsjednik saveza a onaj Musovic selektor, ja sam mislio da je to kraj fudbala u BiH, digla se kuka i motika da se smijene obojica, a Musovic ko mrtav konj, boze sacuvaj sta je sve prodefilovalo kroz tu reprezentaciju i savez.cyprus wrote:Ozbiljno, ne znam zašto se Pušina spominje u pozitivnom kontekstu za naš fudbal![]()
Menscini da ovi nasi Pusine, Musovici, Pasalici, Ceke, Dominikovici komotno mogu davati casove Gambino porodici, na temu kako biti uspjesan mafijas a nizasta ne odgovarati. Prvo si kupite drzavu, a onda...
- zecko_kupuz
#122 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Dakle, u jeku smo sezone lova na (novinarske) patke. 
- cyprus
#123 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Biće da stvarno spadam u ovu prvu grupu, pa eto ako možeš kako iščupaj me iz neznanja...luckylaka wrote:Jedno je ne znati a drugo je kad se pravis da ne znas a ustvari znas a hoces da ispadnes facacyprus wrote:Ozbiljno, ne znam zašto se Pušina spominje u pozitivnom kontekstu za naš fudbal![]()
Stvarno ne vidim u čemu je to savez bio bolji i uspješniji za vrijeme Pušine
- cyprus
#124 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Šta je bilo drugo za očekivat? Valjda je tema zrela za zatvoritmurafid wrote:elem nista suplja klasicnaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--- NO LINKS ---
- luckylaka
#125 Re: HADŽIBEGIĆ I PRIJATELJI: Osniva se novi Nogometni Savez!
Ma ne bolan ipak je veci uspjeh ovog danasnjeg NS.Doveli su nas na rub propast( i to je ipak uspjeh)za sadaku cak smo odigrali prijateljske sa Rijekom,Ganom,.Sve uspjeh do uspjeha ovog velikog NS.O da bili smo i u barazu(veliki uspjeh takodjer koji cini mi se samo u Bosni slavi kao da smo malte ne finalist Eura).E sad smo dotakli dno dna .Ima li Pusina kakve veze sa ovom katastrofom BiH fudbala.cyprus wrote:Biće da stvarno spadam u ovu prvu grupu, pa eto ako možeš kako iščupaj me iz neznanja...luckylaka wrote:Jedno je ne znati a drugo je kad se pravis da ne znas a ustvari znas a hoces da ispadnes facacyprus wrote:Ozbiljno, ne znam zašto se Pušina spominje u pozitivnom kontekstu za naš fudbal![]()
![]()
Stvarno ne vidim u čemu je to savez bio bolji i uspješniji za vrijeme Pušine![]()
Sadaka Brazila, Argentine i Italije u vidu prijateljskih utakmica? To je taj izvanredni uspjeh Pušine?