Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Globus
#101 Re: Komentatori i SP
Je li vrijeme da vidimo Drogbu...Je li vrijeme ... Je li vrijeme..jok eto skida se Drogba da se ide suncat 
- Obuca9
#102 Re: Komentatori i SP
Nastavio je sa kafanskim načinom prenosa tekme i u drugom poluvremenu:hz__semir wrote:"Još niko nije uspio doturiti loptu Ronaldu"![]()
Kemo kralju !!!
"Urugvajske sudije ne haju puno"
"Da li će se okuražiti igrači"
"Boga mi neće ići"
"Gleda pregled svojih igrača"
-
Vjeruj!
#103 Re: Komentatori i SP
Desila se situacija........ 
- Globus
#104 Re: Komentatori i SP
65. minuta utakmice on govori jos 20 minuta do kraja .. a svi komentatori dodaju jos sudijsku nadoknadu samo on oduzme i ono sto ima
Kaze :"Treci golman reprezentacije Obale Slonovace je jedini igrac iz te zemlje" Ostali su Arapi
I svjetsko prvenstvo ne bi bilo to da ne igra Ronaldo..jebo ga on nek ga vodi kuci cijelu utakmicu svrsava na njega
-
emirchata
#105 Re: Komentatori i SP
Vernes_AMG wrote:felipe kajetano wrote:Islandjani
pogledajte samo taj bedem islandjana hahahhahah za one koji nisu pratili utakmica je bila izmedju Novog Zelanda i Slovacke
i ne samo to..cijeli tok utakmice je govorio "ragbijasi" ?! zadnji put je napokon rekao ragbisti
- -Paja
#106 Re: Komentatori i SP
Je li se meni ucinilo ili je komentator na RTRSu na utakmici Srbija-Gana na igranje rukom Kuzmanovica rekao "I rukom je igrao Zdravko Krsmanovic(nacelnik opstine Foca)"?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#107 Re: Komentatori i SP
Kemo je u prvih 5min izvalio min 5 nebuloza samo takvih. U sjecanju mi je ostalo da je rekao "ovo je prvi nastub OS na svjetskim prvenstvima i da su igrali prosle godine na Africkom kupu nacija

- mrtva kokoš
#108 Re: Komentatori i SP
jasta, ja konto krsma napustio politiku i otisao u srbiju odnosno afriku valjati loptu...-Paja wrote:Je li se meni ucinilo ili je komentator na RTRSu na utakmici Srbija-Gana na igranje rukom Kuzmanovica rekao "I rukom je igrao Zdravko Krsmanovic(nacelnik opstine Foca)"?
- Šibicar
#109 Re: Komentatori i SP
Interesantno,znači ako je igrač u tvom drugom primjeru u ležećem položaju i ne pomiče se s mjesta,onda ćemo za njega reći da staji na terenu,ili npr. za automobil,koji naravno ne može sjediti ili ležati,ćemo reći da staji na parkingu.Neelix wrote:stojanje je stanje - a suprotno je sjediti ili lezati. dakle ti kad ne lezis i ne sjedis - stojis, a ne stajis.
stajanje je radnja, suprotna od kretanja. znaci ako kaze "on je stajao", to moze znaciti i da je bio u lezecem polozaju, ali se nije pomicao s mjesta.
- Globus
#110 Re: Komentatori i SP
Jestel zapamtili ovog sto ovaj nas biser rece da treba obratit paznju na njega ?

- armin_tz
#111 Re: Komentatori i SP
sada Fabijano, i njegov karakteristican dribling!... a ipak je to Robinho...

- Šibicar
#113 Re: Komentatori i SP
Šuko smori praveći od S.Koreje babarogu,samo sam čekao kad će reći da će fini i pošteni Ameri poduzeti mjere da narodu S.Koreje vrate slobodu i demokratiju. 
- Šibicar
#114 Re: Komentatori i SP
Tačnije 'plaćenici'Sarcom wrote:Iznajmljeni navijaci![]()
-
vemus
#115 Re: Komentatori i SP
Šibicar wrote:Šuko smori praveći od S.Koreje babarogu,samo sam čekao kad će reći da će fini i pošteni Ameri poduzeti mjere da narodu S.Koreje vrate slobodu i demokratiju.
Nemoj zezati, bas je mocan...
Kaze na sva ta imena sjeverne koreje koja nikad niko od nas nije cuo ni izgovorio:
"Evo i sastava Sjeverne Koreje, hajmo sad polako redom....."
-
Vernes_AMG
#116 Re: Komentatori i SP
koji su na privremenom radu u Sj. Koreji a inace su iz Kine
jel neko primjetio kad je rekao da ce oni navijaci koji IMAJU TV moci gledati snimak ove utakmice , mene samo zanima sta je htio reci ovom izjavom
jel neko primjetio kad je rekao da ce oni navijaci koji IMAJU TV moci gledati snimak ove utakmice , mene samo zanima sta je htio reci ovom izjavom
-
vemus
#117 Re: Komentatori i SP
Vernes_AMG wrote:koji su na privremenom radu u Sj. Koreji a inace su iz Kine![]()
Pa diktatura, ne daju im ni TV ni internet. prejako
- ABH017
#118 Re: Komentatori i SP
Mozda malo fulim temu, ali moram.
Jel se neko sjeca ADVANA REPKA, sportskog komentatora nekadasnje BHT (ono sa zelenim trokutom).
Lik je imao mnostvo izvala, ali jedne cu se sjecati do kraja zivota.
Bio je neki atletski miting prije 10-tak godina. Advan komentarise desavanja, u jednom trenutku (vise se ne mogu sjetiti povodom cega) rece:
STADION SE DIGAO NA NOGE DA DA PODRSKU PUBLICI.
Poslije ove recenice na BHT muk, tisina, niko se ne javlja nekih 20-tak minuta. Od jednom se javlja Medina Sehic i nastavlja komentarisati kao da nista nije bilo.
Jel se neko sjeca ADVANA REPKA, sportskog komentatora nekadasnje BHT (ono sa zelenim trokutom).
Lik je imao mnostvo izvala, ali jedne cu se sjecati do kraja zivota.
Bio je neki atletski miting prije 10-tak godina. Advan komentarise desavanja, u jednom trenutku (vise se ne mogu sjetiti povodom cega) rece:
STADION SE DIGAO NA NOGE DA DA PODRSKU PUBLICI.
Poslije ove recenice na BHT muk, tisina, niko se ne javlja nekih 20-tak minuta. Od jednom se javlja Medina Sehic i nastavlja komentarisati kao da nista nije bilo.
-
cunga lunga
#119 Re: Komentatori i SP
sumirprimus wrote:Ma i spaho i kristic i ahmetovic i suko su kriticni ba...felipe kajetano wrote:Ma Spaho je velicina za ostatak ponude
Srecom pa od onih vuirvubulbuzela ih i ne cujem kako treba
Haj ne rise
-
Vernes_AMG
#120 Re: Komentatori i SP
ni prvo kolo nije odigrano a tema ima 5str. , ja prognoziram min. 20str. do kraja prvenstva 
- Šibicar
#121 Re: Komentatori i SP
Dobro,imao je Šuko i jednu dobru u prvom poluvremenu "mislim da bi jing jang stao i pred metak,a ne pred ovaj siloviti šut nekog brazilca" 
-
Robben
#122 Re: Komentatori i SP
Samo ne znam gdje nađoše one dvije tuke da im vode uvodni program...

- Šibicar
#124 Re: Komentatori i SP
Očekujem da Šuko uskoro kaže,kako ovog golmana,zbog ove greške,čeka goli otok ili giljotina,po povratku u S.Koreju. 
- 2407
#125 Re: Komentatori i SP
Suko:"...sa jednom Kakinom sedmicnom platom on bi bio jedan od bogatijih u sjevernoj koreji".
Nista smjesno, ali ono sto je smjesno(ili zalosno) je da bi bio jedan od bogatijih i u BiH.
Nista smjesno, ali ono sto je smjesno(ili zalosno) je da bi bio jedan od bogatijih i u BiH.