Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gospoda Ministarka wrote:
Sve imaju svoje prednosti.. vidim ovdje neki trce pred rudo... bjeze od svojih godina umjesto da uzivaju u njima...
kao sto rece badalpur... tridesete su najljepse za zenu... neznam vidjet cemo... nesumnjam.
Takoder, vjeruje da i 50e imaju svoje cari... 60e...
A znaci tebi jos nije ni 30. Pa sta cu ja kad ti je nick takav kakav je pa bi covjek rekao da ti je i 40 godina ( u slucaju da jeste, to su najbolje godine ).
Ma hajd, bitno je da smo se mi sad razumjeli ... godine ne moraju za sobom nuzno nositi i iskustvo ili znanje ali zato mogu nositi opreznost koju mi malo mladji ljudi nemamo ...
Sta je sa nama muskarcima u 30-im?! Nije valjda da nam je jedina karakteristika bojler?!
Sve imaju svoje prednosti.. vidim ovdje neki trce pred rudo... bjeze od svojih godina umjesto da uzivaju u njima...
kao sto rece badalpur... tridesete su najljepse za zenu... neznam vidjet cemo... nesumnjam.
Takoder, vjeruje da i 50e imaju svoje cari... 60e...
A znaci tebi jos nije ni 30. Pa sta cu ja kad ti je nick takav kakav je pa bi covjek rekao da ti je i 40 godina ( u slucaju da jeste, to su najbolje godine ).
Ma hajd, bitno je da smo se mi sad razumjeli ... godine ne moraju za sobom nuzno nositi i iskustvo ili znanje ali zato mogu nositi opreznost koju mi malo mladji ljudi nemamo ...
Sta je sa nama muskarcima u 30-im?! Nije valjda da nam je jedina karakteristika bojler?!
Pa u vecini slucajeva godine nose iskustvo... izuzetci su osobe koje imaju nekih odredenih problema fizicke ili mentalne prirode.
Ah da... pade mi na pamet... Severina je bila dobra i sa 20... riba prava ali sad.... je zrelija... elegantnija... pametnija... isto kao zrela vocka... zagrzes i osjetis pun okus koji te blokira.
Pa u vecini slucajeva godine nose iskustvo... izuzetci su osobe koje imaju nekih odredenih problema fizicke ili mentalne prirode.
Ah da... pade mi na pamet... Severina je bila dobra i sa 20... riba prava ali sad.... je zrelija... elegantnija... pametnija... isto kao zrela vocka... zagrzes i osjetis pun okus koji te blokira. [/quote]
Reci mu vise koliko ti je godina sav ziv se slomi i opet nista
Last edited by nAN3 on 15/03/2010 17:35, edited 1 time in total.
Kako bi samo za 2 dana pobile onu teoriju da mi muskarci u toku jedne minute pomislimo nekoliko puta na sex ...
Ah da... pade mi na pamet... Severina je bila dobra i sa 20... riba prava ali sad.... je zrelija... elegantnija... pametnija... isto kao zrela vocka... zagrzes i osjetis pun okus koji te blokira.
Pa i meni se vise sad svidja Severina, ne sto je starija nego sto izgleda puno bolje nego kad je bila mladja ...
Al' sad dal' je nesto puno zrelija ne bih bas rekao, ne proslavlja se bas kad daje intervju.
Iskusnija je sigurno .... al' to vec sigurno svi znamo
a ja je zamisljam k'o seku sabljic (drugarica ministarka)
tek sam kasnije saznala da to mjesto(?!) postoji...ja sam praveci nick imala pred trecim okom podrucje lanista (bos.petrovac), kupresko i livanjsko polje
NeyDan wrote:Pa i meni se vise sad svidja Severina, ne sto je starija nego sto izgleda puno bolje nego kad je bila mladja ...
Al' sad dal' je nesto puno zrelija ne bih bas rekao, ne proslavlja se bas kad daje intervju.
Koji si to ti intervju gledao? Smatram da je jedna od rijetkih pjevaljki koja zaista ima sta da kaze.
@pustopoljina, nasmija me... hvala ti puno ... ona mi je oduvijek bila favorite i ona njena "ja ovde cetiri godine cekam da neko dode i iskoristi me"
NeyDan wrote:Cini mi se da je bio u pitanju onaj Ami G. show ... dobro, mozda zena nije mogla doci do rijeci od njega
Npr. mene je Karleusa iznenadila u tom showu
I ti ocekujes da se nesto pametno zapravo i kaze kod njega u emisiji, naime tu emisiju negledam ali znam kakav je on u kom pravcu ide ta emisija... mene je recimo Severina iznenadila kod ministra Hadzihafizbegovica, naravno pozitivno pa odatle i pozitivni utisci o njoj.
znam_ne_znam wrote:Pozz...zanima me koja granica u godinam je po vama vec previse...naime upoznao sam jednu djevojku simpaticnu visoku lijepu...i izgleda kao da ima oko 18. ali kroz pricu saznam da ima 16 god(sad ce 17)...a ja imam 21..e sad nezz dali ista pokusavati sa njom nekako mi 5 godina djeluje puno pa bi zelio neko vase miselje...pa eto par savjeta bi dobro doslo...
mojoj mami je bilo 17 a tati 31 kad su se zaljubili.
Raščupana wrote:To je taman, kad budeš imao 40 ili više, granice će se pomjeriti pa ćeš gledati one od 30 ili 35, i to je taman. Sve je taman.
... a ovi od 50...bi trebalo da gledaju, znači one od 45...koje gledaju one od 25... jedino im ostaje da gledaju u ribarske štapove ...... E hočemo i mi da gledamo one od mladice ... od 35... HOČEMO !HOČEMO !HOČEMO !HOČEMO !