Godine

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alibaba_i_30_godina

#101 Re: Godine

Post by alibaba_i_30_godina »

Gospoda Ministarka wrote: Sve imaju svoje prednosti.. vidim ovdje neki trce pred rudo... bjeze od svojih godina umjesto da uzivaju u njima...
kao sto rece badalpur... tridesete su najljepse za zenu... neznam vidjet cemo... nesumnjam.
Takoder, vjeruje da i 50e imaju svoje cari... 60e...
A znaci tebi jos nije ni 30. Pa sta cu ja kad ti je nick takav kakav je pa bi covjek rekao da ti je i 40 godina ( u slucaju da jeste, to su najbolje godine :oops: :mrgreen: ).

Ma hajd, bitno je da smo se mi sad razumjeli ... godine ne moraju za sobom nuzno nositi i iskustvo ili znanje ali zato mogu nositi opreznost koju mi malo mladji ljudi nemamo ... :lol:

Sta je sa nama muskarcima u 30-im?! Nije valjda da nam je jedina karakteristika bojler?! :lol:
alibaba_i_30_godina

#102 Re: Godine

Ali, sto da nas mucite kad mozete jednostavno nabaviti ovo pa nam svima olaksati:

http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/vez ... /100315063

:lol: :lol:
suspect_zero

#103 Re: Godine

Post by suspect_zero »

NeyDan wrote:Ali, sto da nas mucite kad mozete jednostavno nabaviti ovo pa nam svima olaksati:

http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/vez ... /100315063

:lol: :lol:

Kod mene bi bio light show :mrgreen: :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#104 Re: Godine

Post by Gospoda Ministarka »

NeyDan wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Sve imaju svoje prednosti.. vidim ovdje neki trce pred rudo... bjeze od svojih godina umjesto da uzivaju u njima...
kao sto rece badalpur... tridesete su najljepse za zenu... neznam vidjet cemo... nesumnjam.
Takoder, vjeruje da i 50e imaju svoje cari... 60e...
A znaci tebi jos nije ni 30. Pa sta cu ja kad ti je nick takav kakav je pa bi covjek rekao da ti je i 40 godina ( u slucaju da jeste, to su najbolje godine :oops: :mrgreen: ).

Ma hajd, bitno je da smo se mi sad razumjeli ... godine ne moraju za sobom nuzno nositi i iskustvo ili znanje ali zato mogu nositi opreznost koju mi malo mladji ljudi nemamo ... :lol:

Sta je sa nama muskarcima u 30-im?! Nije valjda da nam je jedina karakteristika bojler?! :lol:
Pa u vecini slucajeva godine nose iskustvo... izuzetci su osobe koje imaju nekih odredenih problema fizicke ili mentalne prirode.
Ah da... pade mi na pamet... Severina je bila dobra i sa 20... riba prava ali sad.... je zrelija... elegantnija... pametnija... isto kao zrela vocka... zagrzes i osjetis pun okus koji te blokira. :D
nAN3

#105 Re: Godine

Post by nAN3 »

Gospoda Ministarka wrote:
Pa u vecini slucajeva godine nose iskustvo... izuzetci su osobe koje imaju nekih odredenih problema fizicke ili mentalne prirode.
Ah da... pade mi na pamet... Severina je bila dobra i sa 20... riba prava ali sad.... je zrelija... elegantnija... pametnija... isto kao zrela vocka... zagrzes i osjetis pun okus koji te blokira. :D [/quote]
Reci mu vise koliko ti je godina sav ziv se slomi i opet nista
Last edited by nAN3 on 15/03/2010 17:35, edited 1 time in total.
alibaba_i_30_godina

#106 Re: Godine

suspect_zero wrote:
Kod mene bi bio light show :mrgreen: :lol: :lol:
Kako bi samo za 2 dana pobile onu teoriju da mi muskarci u toku jedne minute pomislimo nekoliko puta na sex ... :lol: :lol:
Ah da... pade mi na pamet... Severina je bila dobra i sa 20... riba prava ali sad.... je zrelija... elegantnija... pametnija... isto kao zrela vocka... zagrzes i osjetis pun okus koji te blokira. :D
Pa i meni se vise sad svidja Severina, ne sto je starija nego sto izgleda puno bolje nego kad je bila mladja ... :lol:
Al' sad dal' je nesto puno zrelija ne bih bas rekao, ne proslavlja se bas kad daje intervju. :mrgreen:

Iskusnija je sigurno .... :lol: :lol: :lol: al' to vec sigurno svi znamo :run:
xinu

#107 Re: Godine

Post by xinu »

lete mi lete, tridesete :D
suspect_zero

#108 Re: Godine

Post by suspect_zero »

xinu

#109 Re: Godine

Post by xinu »

suspect_zero wrote:
moj broj :D
pustopoljina

#110 Re: Godine

Post by pustopoljina »

nAN3 wrote:
a ja je zamisljam k'o seku sabljic (drugarica ministarka) :D
suspect_zero

#111 Re: Godine

Post by suspect_zero »

pustopoljina wrote:
nAN3 wrote:

I ona tebe možda ko Čkalju :mrgreen: :skoljka:
nAN3

#112 Re: Godine

Post by nAN3 »

pustopoljina wrote:
nAN3 wrote:
aahahhah gdje nadje nju :lol: :lol:
pustopoljina

#113 Re: Godine

Post by pustopoljina »

suspect_zero wrote:

I ona tebe možda ko Čkalju :mrgreen: :skoljka:
tek sam kasnije saznala da to mjesto(?!) postoji...ja sam praveci nick imala pred trecim okom podrucje lanista (bos.petrovac), kupresko i livanjsko polje :)
Gospoda Ministarka

#114 Re: Godine

NeyDan wrote:Pa i meni se vise sad svidja Severina, ne sto je starija nego sto izgleda puno bolje nego kad je bila mladja ... :lol:
Al' sad dal' je nesto puno zrelija ne bih bas rekao, ne proslavlja se bas kad daje intervju. :mrgreen:
Koji si to ti intervju gledao? Smatram da je jedna od rijetkih pjevaljki koja zaista ima sta da kaze.

@pustopoljina, nasmija me... hvala ti puno :-D ... ona mi je oduvijek bila favorite i ona njena "ja ovde cetiri godine cekam da neko dode i iskoristi me" :lol: :lol:

Image
Nesto interesanto, aaa???
pustopoljina

#115 Re: Godine

Post by pustopoljina »

:D i njoj skoro 68 godina :shock:
demid,starim! :skoljka:
Dupli_skalp

#116 Re: Godine

Post by Dupli_skalp »

sex sa starijom djevojkom (čitaj ženom) = yes
veza sa starijom djevojkom (čitaj ženom) = no
alibaba_i_30_godina

#117 Re: Godine

Koji si to ti intervju gledao? Smatram da je jedna od rijetkih pjevaljki koja zaista ima sta da kaze.

@pustopoljina, nasmija me... hvala ti puno :-D ... ona mi je oduvijek bila favorite i ona njena "ja ovde cetiri godine cekam da neko dode i iskoristi me" :lol: :lol:

Image
Nesto interesanto, aaa???
Cini mi se da je bio u pitanju onaj Ami G. show ... dobro, mozda zena nije mogla doci do rijeci od njega :roll:

Npr. mene je Karleusa iznenadila u tom showu :lol:
Gospoda Ministarka

#118 Re: Godine

NeyDan wrote:Cini mi se da je bio u pitanju onaj Ami G. show ... dobro, mozda zena nije mogla doci do rijeci od njega :roll:

Npr. mene je Karleusa iznenadila u tom showu :lol:
I ti ocekujes da se nesto pametno zapravo i kaze kod njega u emisiji, naime tu emisiju negledam ali znam kakav je on u kom pravcu ide ta emisija... mene je recimo Severina iznenadila kod ministra Hadzihafizbegovica, naravno pozitivno pa odatle i pozitivni utisci o njoj.
kmirsad

#119 Re: Godine

Post by kmirsad »

I na mene je ostavila izuzetno pozitivne utiske ... skroz... samo je to bilo u jednoj drugoj emisiji... :lol: :lol: :lol:
ssmmiilleeyy

#120 Re: Godine

Post by ssmmiilleeyy »

kmirsad wrote:I na mene je ostavila izuzetno pozitivne utiske ... skroz... samo je to bilo u jednoj drugoj emisiji... :lol: :lol: :lol:
Ja sam tu emisiju zapamtio po riječima : Daj ga, daj ga :D
alibaba_i_30_godina

#121 Re: Godine

ssmmiilleeyy wrote:
kmirsad wrote:I na mene je ostavila izuzetno pozitivne utiske ... skroz... samo je to bilo u jednoj drugoj emisiji... :lol: :lol: :lol:
Ja sam tu emisiju zapamtio po riječima : Daj ga, daj ga :D
O kojoj emisiji vi pricate?! :lol:

Jel' o toj sto je spomenula ministarka, kod Hadzihafizbegovica ... umorih se dok napisa prezime?! :mrgreen:
Šizika

#122 Re: Godine

Post by Šizika »

znam_ne_znam wrote:Pozz...zanima me koja granica u godinam je po vama vec previse...naime upoznao sam jednu djevojku simpaticnu visoku lijepu...i izgleda kao da ima oko 18. ali kroz pricu saznam da ima 16 god(sad ce 17)...a ja imam 21..e sad nezz dali ista pokusavati sa njom nekako mi 5 godina djeluje puno pa bi zelio neko vase miselje...pa eto par savjeta bi dobro doslo...
:bih:

mojoj mami je bilo 17 a tati 31 kad su se zaljubili.

samo naprijed :thumbup:
serafim prvi

#123 Re: Godine

Post by serafim prvi »

Pitali cigu, koje su mu godine bile najljepse...''Pa,do trinaeste...Poslije zena i djeca''
muha_sa

#124 Re: Godine

Post by muha_sa »

kmirsad wrote:
Raščupana wrote:To je taman, kad budeš imao 40 ili više, granice će se pomjeriti pa ćeš gledati one od 30 ili 35, i to je taman. Sve je taman. :wink:
:twisted: :x... a ovi od 50...bi trebalo da gledaju, znači one od 45...koje gledaju one od 25... jedino im ostaje da gledaju u ribarske štapove :-? ...:lol: :lol: :lol:... E hočemo i mi da gledamo one od mladice ... od 35... HOČEMO !HOČEMO !HOČEMO !HOČEMO ! :lol: :lol: :lol:
kako znas djeS zabacit :? :lol:
statix

#125 Re: Godine

Post by statix »

Ljubav ne poznaje godine, jos kao mali bio sam zaljubljen u stariju tetu... :oops:
Iso' ispod stola i gledo zeMske noge... :oops: :D
Post Reply