"Možda je otišla da piša."

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Loulou

#101 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by Loulou »

Nego posto ovdje nema toalet papira kako ostali nemuslimani izadu nakon velike nuzde, nuzde u opste???
Kako bilo ko "izađe nakon nužde" u kafiću ili, bilo kojem drugom wc-u, u kojem nema niti papira niti ovakve flaše? :D :D
elSaik

#102 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by elSaik »

Ima ljudi koji me ispravljaju kad kažem tata.

Doduše, ne vezano za temu, ali spomenu neko ranije, pa da prokomentarišem i to.

Što se pozdrava tiče, meni je oke sve dok se fino pozdravljamo. E, sad, hoćel' mi reći dobar dan, selam, pomozbog, đes', to-ti-mangup ili nešto peto, svejedno... :-D
Gospoda Ministarka

#103 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by Gospoda Ministarka »

General_Jackson wrote:
Gospoda Ministarka wrote:
General_Jackson wrote:Prvo i prvo to Vam izostavi.
Drugo tvoj potpuni nedostatak kulture i netolerancije je tvoj osobni veliki problem, pa zato ne liječi svoje frustracije ovdje, već negdje drugdje. Očito je da si se sa ovom temom (ali samo kada je nekultura u pitanju) i sama našla prozvanom.
Jedini ovdje ko je netolerantan je gospoda Nada koju branis, s obzirom na to da je licno poznajes, tolerancija se pokazuje tako sto uvazavas drugog i njegov nacin zivota.
Mene samo zanima po cemu ti zakljucujes da sam ja nekulturna?
Jedini ko se ovdje nasao prozvas si u stvari ti.
Replika je upućena direktno meni pa shodno tome ja jesam prozvan. Očito i sa razumijevanjem imaš problema, pa nisi shvatila šta sam rekao o dotičnoj gospođi.
A ovo su ti odgovori koje si tražila tj. dokazi:
Jebo ti tog covjeka kojem je vrhunac njegove ljudskosti i kulture "Dobar dan"
Nadrndana klimaktericna zenturaca, koja nema pametnijeg posla.
To je o kulturi s obzirom da ženu ni ne poznaješ.
Nego posto ovdje nema toalet papira kako ostali nemuslimani izadu nakon velike nuzde, nuzde u opste???
A ovaj je bio o toleranciji.
To je bilo za zenu koja nista bolje nije ni zasluzila.

A o mojoj toleranciji, pa moja tolerancija je u tome da ja postujem to sto se neki ne peri poslje nuzde a neki peru, svakom svacije..Kad pocnu prozivat ovako zbog boce vode zasto im ne odgovoriti istom mjerom?
samo malo

#104 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by samo malo »

Loulou wrote:
Kako bilo ko "izađe nakon nužde" u kafiću ili, bilo kojem drugom wc-u, u kojem nema niti papira niti ovakve flaše? :D :D
Kad vidim kakvi su wc-i po sarajevskim kaficima, bolnicama, i ostalim institucijama, nekad se pitam kako neko otamo uopste izadje ziv. Ili zdrav, u najmanju ruku.

I koliko je zdrav (u glavi) onaj ko tamo ulazi. To pitanje mogu i na sebe primjeniti.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#105 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by pape »

Gospoda Ministarka wrote: Nada Zdravič nam je svima na tako suptilan nacin kroz usi provukla da je ona jedna ugladena dama, fakultetski obrazovana, zaposlena u drzavnoj instutuciji (gdzo. Nado, da Vam je plata manja, pa da udete u tu pekaru gledali biste koliko je hljeb poskupio a ne kako vas je ko pozdravio),a svi ostali kolega iz SDA, portiti, recepcioneri, djevojka iz pekare svi su oni nekulturni i ne pismeni.
Pa, ... nije se Nada puno zayebala, ... :roll: :cry:
callmethebreeeze

#106 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by callmethebreeeze »

niko nikoga ne proziva zbog pranja. radi se o tome da ruzno izgleda kad u toaletu jedne drzavne institucije nemas toaletpapir, a imas flasu. to signalira samo ruzne i ljigave stvari.
:-)
HAVANA

#107 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by HAVANA »

Loulou wrote:

Razočaran :D
Loulou

#108 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by Loulou »

samo malo wrote:
Loulou wrote:
Kad vidim kakvi su wc-i po sarajevskim kaficima, bolnicama, i ostalim institucijama, nekad se pitam kako neko otamo uopste izadje ziv. Ili zdrav, u najmanju ruku.

I koliko je zdrav (u glavi) onaj ko tamo ulazi. To pitanje mogu i na sebe primjeniti.
Jbg, muka ne pita :mrgreen: :mrgreen:

(npr. onaj "wc" na glavnoj, sarajevskoj, autobusnoj stanici) :lol:
HAVANA

#109 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by HAVANA »

Tajratatatataatarataataa

Dobar dan komšija...Kako ste?
Hvala dobro... :shock: ko da ću se usrat... :run:

Kupujte violeta maramice...

Image
travnik27

#110 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by travnik27 »

Ono da se nigdje ne kaze sto gosp. Zdravic rece, "jesil' se naspavo-la, kaze i to bas tamo gdje ti negiras, u Francuskoj.U jutro sa kolegama uz 90% pozdrava dolazi " jesili se naspavao" sto uz seretski osmijeh, otvara jutarnju pricu o protekloj noci.
Na isti fol je bilo vazda u Sarajevu i nikada jutarnje pitanje jesil se naspavao nije bilo interesovanje za zdravstveno odvijanje tvoga stanja koje nije java vec, pokusaj zapocinjanja razgovora. A jutro je jutro, pogotovo dok nisi jos kahveniso !
Last edited by travnik27 on 20/02/2010 12:40, edited 1 time in total.
samo malo

#111 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by samo malo »

Meni se sad uvrtilo u glavu jel iko u neznanju trgno vodu iz one flase, ono "joj kako su fini, ovo da covjek ne ozedni dok kenja, bas lijepa gesta" :lol:

O sarajevskim javnim wc-ima bi se mogao snimiti uspjesan horor film.
bingov buraz

#112 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by bingov buraz »

callmethebreeeze wrote:niko nikoga ne proziva zbog pranja. radi se o tome da ruzno izgleda kad u toaletu jedne drzavne institucije nemas toaletpapir, a imas flasu. to signalira samo ruzne i ljigave stvari.
:-)
U pravu si sta drugo ocekivasti od peksina u drzavnim institucijama, s druge strane imas ove koji pranje guzice proglasavaju za anticivilizacijski cin :-) i mjeru pripadnosti Europi.Mene licno zaboli nek se tare i koprivom ako hoce to je privatna stvar.

Sto se tice pozdrava znam bar pet ljudi sto me pozdravljaju sa selam alejkum uz kez od uha do uha a cim okrenem ledja hebu mi sve po spisku :mrgreen:
Bitno je da je pozdrav iskren a nije bitno sta se kaze.
elSaik

#113 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by elSaik »

:lol: Tema o pranju guzice poslije kenjanja.
:sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
bingov buraz

#114 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by bingov buraz »

kakavdanakneiskustvu wrote:ja se izvinjavam na off topicu,ali meni nikada neće biti jasno kako neko može poslije velike nužde uzeti flašu vode ili vodu u bilo čemu i uraditi šta? sa tom vodom,ja to fakat ne kontam,ljudi su izmislili toalet papir baš zbog velike nužde.
Napravicu ja tutorial cim uhvatim vremena :lol:
General_Jackson

#115 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by General_Jackson »

Gospoda Ministarka
To je bilo za zenu koja nista bolje nije ni zasluzila.
Pa malo prije si rekla da je ne poznaješ, kako onda znaš šta je zaslužila?
Jeli ta ista Nada pomenula vršenje nužde?
Zbog čega mene prozivaš? da te podsjetim šta sam ja napisao:
Očito te je Nada negdje dobro načepila, pa se sada virtualno obračunavaš sa njom, što me ne čudi pošto i sam poznajem dotičnu.
Kakve to ima veze sa ovim dole što si ti izbljuvala po meni?
Za doticnu gospodu sam prvi put cula i to na ovoj temi, tako da tu nema nikakvog obracunavanja.
Ovaj wc i ova boca su dokaz koliko vam smetaju bosnjaci/muslimani.
Kad pogledam ove komentare gnusam se, a svaki dan se nesto ovdje procita smetaju zene u dimijama, smeta merhaba, smeta voda u wc (u kom nema toalet papira)...
Ti očito vršiš selekciju ovako online na svoje i njihove i pokazuješ "visoki stepen" tolerancije.
samo malo

#116 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by samo malo »

bingov buraz wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ja se izvinjavam na off topicu,ali meni nikada neće biti jasno kako neko može poslije velike nužde uzeti flašu vode ili vodu u bilo čemu i uraditi šta? sa tom vodom,ja to fakat ne kontam,ljudi su izmislili toalet papir baš zbog velike nužde.
Bez prilozenog video klipa nema svrhe :lol:

Cekamo s nestrpljenjem :lol: mozes onako "prvo uzmete flasu u lijevu ruku, a onda desni dlan okrenete ovako..." :lol:
Last edited by samo malo on 20/02/2010 12:40, edited 1 time in total.
black

#117 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by black »

bingov buraz wrote:
U pravu si sta drugo ocekivasti od peksina u drzavnim institucijama, s druge strane imas ove koji pranje guzice proglasavaju za anticivilizacijski cin :-) i mjeru pripadnosti Europi.Mene licno zaboli nek se tare i koprivom ako hoce to je privatna stvar.

Sto se tice pozdrava znam bar pet ljudi sto me pozdravljaju sa selam alejkum uz kez od uha do uha a cim okrenem ledja hebu mi sve po spisku :mrgreen:
Bitno je da je pozdrav iskren a nije bitno sta se kaze.
sa ovim se moze komotno zakljuciti citava, tako besmislena, rasprava..
Loulou

#118 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by Loulou »

seka wrote:
Loulou wrote:
bilo tko, bilo kuda, vlazne maramice svuda :D
To i jeste ono što diskutanti, "neperači" :D sugeriraju...
Valjda je svima jasno da se kod nas nipošto ne možeš pouzdati u opskrbljenost toaleta :D , nego, po onoj narodoj "u se i u svoje kljuse",
A oni koji baš žele (ako je brisanje papirom fuj, bljak.... ), trbaju imat mogućnost pri ulasku u wc "zadužiti" flašicu :mrgreen:, isto kao što ti ona teta u wc-u na Skenderiji, odmota papira koliko misli da ti je dovoljno :D

Al', ode tema na wc :D
:run:
samo malo

#119 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by samo malo »

Loulou wrote: A oni koji baš žele (ako je brisanje papirom fuj, bljak.... ), trbaju imat mogućnost pri ulasku u wc "zadužiti" flašicu :mrgreen:, isto kao što ti ona teta u wc-u na Skenderiji, odmota papira koliko misli da ti je dovoljno :D
Sta, procijeni te odokativno? :lol: odmjeri te od glave do pete i procijeni koliko ce ti wc papira trebati, ono uuu ovaj moze posrat tri kile, znam ja to iz iskustva :lol:
Prolaznik

#120 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by Prolaznik »

Svaki civiliziran insan bez obzira na vjersku, nacionalni ili inu pripadnost bi poslije velike nužde trebao da stražnjicu prvo detaljno obriše toaletnim papirom, a zatim opere vodom i sapunom. Ako koristiš javni WC i nemaš uslove kako kod kuće, vlažni toaletni papir ili vlažne maramice mogu poslužiti dok ne dođeš kući.

Zgrozio sam se kada mi je poznanik opisao da kod kuće ne koriste toaletni papir već da vodom i prstima brišu i peru stražnicu. Upitao sam ga, zar mu prsti ne smerde poslije? Kaže, to rješavamo kolonjskom vodom u kupatilu koju izdašno koristimo svi ukućani. :run:
bingov buraz

#121 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by bingov buraz »

samo malo wrote:
bingov buraz wrote:
Bez prilozenog video klipa nema svrhe :lol:

Cekamo s nestrpljenjem :lol: mozes onako "prvo uzmete flasu u lijevu ruku, a onda desni dlan okrenete ovako..." :lol:
Pa okacim na youtube-''pranje guzice u 7 izi steps'' kako bi to oborilo rekorde gledanosti :mrgreen:
Loulou

#122 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by Loulou »

bingov buraz wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bingov buraz

#123 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by bingov buraz »

samo malo wrote:
Loulou wrote: A oni koji baš žele (ako je brisanje papirom fuj, bljak.... ), trbaju imat mogućnost pri ulasku u wc "zadužiti" flašicu :mrgreen:, isto kao što ti ona teta u wc-u na Skenderiji, odmota papira koliko misli da ti je dovoljno :D
Sta, procijeni te odokativno? :lol: odmjeri te od glave do pete i procijeni koliko ce ti wc papira trebati, ono uuu ovaj moze posrat tri kile, znam ja to iz iskustva :lol:
placem :lol: :lol: :lol:
black

#124 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by black »

Loulou wrote:
bingov buraz wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stvarno kakav danak neiskustvu :mrgreen: nadoces u voznji :mrgreen:
nejsonka

#125 Re: "Možda je otišla da piša."

Post by nejsonka »

I ja sam isto čula to da nekiljudi tj. MUSLIMANI ne koriste toaletni papir. To mi jea tako fuj. Ako ga ti ne koristiš, kupi ga pa nek ti stoji u WC-u, ako dođe neko sa strane i bude imao potrebu da ga koristi.

DOBAR DAN DOBRI MOJI LJUDI....
Locked