Sve je bilo dobro, dok serija nije dozivjela popularnost kakvu jeste i dok se nisu pojacali apetiti jednih, i probudili (vjerojatno opravdani) osjecaji podredjenosti kod drugih.
U pravu je kolega koji kaze da je serija aktivirana na zahtjev Nova tv, jer je Nadarevic vec najavljivao da je gotovo.
Problem kod svih poslijeratnih tv projekata je sto se pojave mesetari koji skontaju da se tu vrti prilicno velika lova( a vrti se, kad se pogleda standard gradjana). Ima ljudi koji su za svoje potrebe zloupotrebljavali javni rtv servis (citaj J.Durakovic) pa i ovaj direktor Sabic, neke dokumentarce snima...pa do ljudi u ovim privatnim produkcijama tipa Flash, prime time i sl.
Onda glumci primjete da se brste fini novci, a da su njihovi honorari kao da igraju pozorisne predstave u Donjim Mrgulicima, i idu logikom "ako oni uzimaju tolike pare, pa valjda ja vrijedim i toliko".
Dino M. Mujkic (Milan Pavlovic) je bio jedan od kljucnih likova i uz Dracha i Marolta, najveci gubitak ove serije. Jasna Zalica mi se nikad nije svidjala kao glumica, ima "mahalski" outfit i pricu i jedina joj je referenca da je supruga Pjera Zalice, a Gordana Boban igrala je manje-vise neupadljivu ulogu.
Zbog toga sto je otisao, ovi su izgleda odlucili da mu se osvete i napravili epozodu o njegovoj smrti. Vec vidim u trailerima da se pojavljuju ovaj Boro Stjapanovic i Aleksandar Seksan, i bojim se da ce to seriju pretjerano razvodniti, kao sto neko rece, jer se to vec desavalo serijama u koje se na silu dodaju likovi.
Glede ove Stanisiceve, nije losa djevojka, samo sam se jednom iznenadio na FB. Ja znam da su Stanisici uglavnom podrijetlom Crnogorci i Jovica Stanisic koji je bio sef DB Srbije je isto ta loza tj. pleme. Jedan dan vidim ona na FB izbacila neki komentar tipa "Sabur, poceo Ramazan", i tu ti ja skontam , nema tebi lave ovdje prolaza