@Agicu, ovo tebe nesto ponijelo?Agic Nurija wrote:Tvoj "nick" govori ama baš sve o tebi: poslučno pseto, maše repićem kad vidi gospodara, čekajući ponizno mrvice sa gozbenog stola vladajuće klase! Da je komunizam gradio svoj sistem na saradnji članova, a ne na poslušnosti, danas bi vjerovatno u svijetu politike bio u vrhu "socijalnih političkih pokreta i partija", a ne na usporedbi s fašizmom! Isto pravilo je vječno za sve "partije i koalicije na vlasti!"dalmatinka wrote:mostarac wrote:ja se iskreno nadam svim srcem da ce ovde sutra da ja zabrane
Jaaaaaaaaaao pa to bi im bio kraj![]()
Sasvim sigurno bi se ta petokraka pocela ukazivati na bar po 10-15 zidova dnevno u svakom gradu svakog jutra i postala bi veoma moderna i dozivjela popularnost kakvu nije ni slutila da ce tako brzo dostici. Ja se nadam da ce je zabraniti jos sutra
A evo postavljacu teme malo da bode oci
Samo sam htjela slikicu ponoviti
Ne ulazim u to da nekoga u DANASNJE vrijeme nazivas poslusnim psetom, ocitio komunizma, kojeg, da te podsjetim, vec 20 (dvadeset) godina nema na nasim podrucjima. A radis to zato i SAMO zato sto dama danas, u vrijeme nacional-shovinisticko-kriminalne vladavine u svakom pogledu antikomunisticke oligarhije bez imalo ustezanja iskazuje svoje postovanje prema necemu sto smatra dobrim.
A sve to kao odgovor ovom jadji, pokretacu teme, pravovjernom sljedbeniku svih onih koje su, jos za vrijeme WWII, svi oni koji su petokraku nosali zestoko proganjali... (Nedovoljno, dodao bih skromno...
Dakle, sve to bih i nekako mogao svariti jer me danas niko vise iznenaditi ne moze svojim stavovima po pitanju kako bivse nam drzave tako ni danasnje situacije koju imamo..
Ali ne mogu da shvatim i cudom ne mogu da se nacudim da se neko mator kao ti prema dami sa takvim rijecnikom obraca...
E moj liberalu....
U sta ti protraci tolike godine...
Usput, neka se i na ovoj stranici vidi gore prikazana slicica...
Pa onda pokusaj MENE nazvati PSETOM!