APEL! Sačuvati prisebnost
-
oldplague
#101 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Čini mi se da ste samo napravili više posla za komunalno, ali nema veze.
Daleko je važnije to što se po ovom forumu danima pisalo, uzvikivalo, režalo, psovalo, siktalo, a o sastavljanju popisa forumaša hrvatske nacionalnosti da ne pričam. Znam ja da niko ovdje nije imao namjeru polupati prozore na crkvi i pisati uvredljive grafite, malo je onih koji hem imaju takve namjere, hem imaju muda da ih sprovedu u djelo. I to važi za sve "vaše" sredine, bošnjačke, srpske i hrvatske. Iz svoga ugla zlog ploda i statističke greške imam vam puno pravo reći da snosite odgovornost za incident o kojem je ovdje riječ, jer svaki put kad ste kliknuli Pošalji na forumu poruku ste poslali i najmaloumnijem gadu koji je zalutao na forum. Uostalom, neprekidno se vode diskusije o tome treba li novinare koji su hajcali na zločin tokom rata privesti pravdi i pozvati na odgovornost. Smetnuli ste s uma da ta odgovornost ne proističe iz novinarskog poziva kao takvog, već iz pristupa javnosti. A zahvaljujući čudu mrežnih tehnologija danas pristup javnosti imate i vi.
Prethodni naraštaji vam ne bi zavidjeli na toj odgovornosti. Sva sreća po vas pa ste je vi sasvim nesvjesni.
Daleko je važnije to što se po ovom forumu danima pisalo, uzvikivalo, režalo, psovalo, siktalo, a o sastavljanju popisa forumaša hrvatske nacionalnosti da ne pričam. Znam ja da niko ovdje nije imao namjeru polupati prozore na crkvi i pisati uvredljive grafite, malo je onih koji hem imaju takve namjere, hem imaju muda da ih sprovedu u djelo. I to važi za sve "vaše" sredine, bošnjačke, srpske i hrvatske. Iz svoga ugla zlog ploda i statističke greške imam vam puno pravo reći da snosite odgovornost za incident o kojem je ovdje riječ, jer svaki put kad ste kliknuli Pošalji na forumu poruku ste poslali i najmaloumnijem gadu koji je zalutao na forum. Uostalom, neprekidno se vode diskusije o tome treba li novinare koji su hajcali na zločin tokom rata privesti pravdi i pozvati na odgovornost. Smetnuli ste s uma da ta odgovornost ne proističe iz novinarskog poziva kao takvog, već iz pristupa javnosti. A zahvaljujući čudu mrežnih tehnologija danas pristup javnosti imate i vi.
Prethodni naraštaji vam ne bi zavidjeli na toj odgovornosti. Sva sreća po vas pa ste je vi sasvim nesvjesni.
-
mostarac
#102 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
komeba wrote:Farbanje:
- respo
#103 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
evo jos samo ovo anjuska
nema veze sto su neki radili trebale ste zaustaviti neke zgodne na ulici i poslati ih s nama
treba li kome moler radimo jeftino
nema veze sto su neki radili trebale ste zaustaviti neke zgodne na ulici i poslati ih s nama
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#104 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
U svoje ime, u ime mojih članova domaćinstva, prijatelja i svih koje poznajem, onih koji su Sarajlije i tako se osjćaju na ovome zaista HVALA.respo wrote:evo jos samo ovo anjuska
Iako
ali nema veze, neka i oni rade.Čini mi se da ste samo napravili više posla za komunalno, ali nema veze.
Last edited by KatarinaKosaca on 09/10/2009 18:36, edited 1 time in total.
-
klixober
#106 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Da bi to na kraju izgledalo ovako,uz dva "peace" znaka sa strane

- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#107 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
komeba wrote:
Legende ste !
-
klixober
#108 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Da jos naglasim da su istovremeno bili novinari Oslobodenja koji su slikali i primopredaju novca.
I hvala svima koji su pruzili,ili ponudili pomoc/novac.
- snaga_znanja
#109 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Svaka cast.komeba wrote:Da jos naglasim da su istovremeno bili novinari Oslobodenja koji su slikali i primopredaju novca.
- al_akhisari
#113 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Svaka cast...konkretno....

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- valterbranisarajevo
#117 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Sarajevo će biti, sve drugo će proći !Ovo je duh Sarajeva (:
Bravo!

Bravo!
-
SOMA
#118 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Svaka vam cast LJUDI! 
-
fukara_tz
#119 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
komeba wrote:Da bi to na kraju izgledalo ovako,uz dva "peace" znaka sa strane![]()
Bravo tako se to radi
- statix
#120 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
komeba wrote:Da bi to na kraju izgledalo ovako,uz dva "peace" znaka sa strane![]()
@respo
svaka ti dala...
-
Fozgen
#121 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Naklon do poda.
volio bi nekako ucestvovati u tome, nisam iz Sarajeva
- zalizani
#122 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Svaka čast momci!! 
- respo
#123 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
daj te sto daju 
moze svaka
moze svaka
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#124 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Pis maca.
- Bozon13
#125 Re: APEL! Sačuvati prisebnost
Sama osuda ovog vandalizma i provokacije od strane forumaša portala Sarajevo-X je već mnogo,ali sa konkretnom akcijom ste pokazali koliko vrijedite kao ljudi.
Svaka čast!
Pozdravi iz Čapljine svim ljudima dobre volje...!
Svaka čast!
Pozdravi iz Čapljine svim ljudima dobre volje...!