apel... osvete neće ničemu služiti
opet će ni kriv ni dužan nastradati
loše stvari se dešavaju posljednjih dana...
kamenovana crkva u Briješću
slike malo kasnije
Bio sam na sprovodu Vedranovom... tuga je golema...loše vibracije u zraku
Ja idiota...komi wrote:Prijatelji
loše stvari se dešavaju posljednjih dana...
kamenovana crkva u Briješću
slike malo kasnije![]()
Bio sam na sprovodu Vedranovom... tuga je golema...loše vibracije u zraku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
komi wrote:Prijatelji

nemam nikakve zle namjere niti zarađujem na ovomeDobroJutroKolumbo wrote:@Komi znam te licno i znam da ne mislis nista lose , ali brate jesi li mogao bar sacekati do sutra , da se ovo slegne oko sahrane pa da postujes ovo...Mogao si ovo odmah poslati i redakciji HRT-a i Nove Tv i Avaz-a koji su gladni nove senzacije... Osudjujem svaki napad na bilo koju vjersku instituciju ili objekat , ali stvarno ga ti pretjera , sa sahrane ili na sahranu kad si posao i slikao i odmah kuci kad si dosao , ti odmah na internet da objavis...zalosno.

Ne znam ga licno, ali potpisujem tvoj post. Efekat je "postignut" btw - pogledati postove.DobroJutroKolumbo wrote:@Komi znam te licno i znam da ne mislis nista lose , ali brate jesi li mogao bar sacekati do sutra , da se ovo slegne oko sahrane pa da postujes ovo...Mogao si ovo odmah poslati i redakciji HRT-a i Nove Tv i Avaz-a koji su gladni nove senzacije... Osudjujem svaki napad na bilo koju vjersku instituciju ili objekat , ali stvarno ga ti pretjera , sa sahrane ili na sahranu kad si posao i slikao i odmah kuci kad si dosao , ti odmah na internet da objavis...zalosno.
avaz je bio jutros na licu mjesta policija im nije dala slikati međutim dobili su slike kasnije ne sumnjam ni za HRT ni NovuDobroJutroKolumbo wrote:Mogao si ovo odmah poslati i redakciji HRT-a i Nove Tv i Avaz-a koji su gladni nove senzacije...
Znam ja sta je @komi napisao i sta je stvarno mislio , samo sto se APELI u nasoj zemlji na sve tri strane, pretvore u nesto drugo , a narocito uz svesrdnu pomoc medija... Vec vidim naslove , sutradan... I vec vidim zapaljenu dzamiju , pa poslije toga crkvu... Pa onda nek ovi iz torovskih medija objasne svoje ucesce u tome...O tome ja pricam!seka wrote:napisa komi APEL! ne vidim razlog za napadanje.DobroJutroKolumbo wrote:@Komi znam te licno i znam da ne mislis nista lose , ali brate jesi li mogao bar sacekati do sutra , da se ovo slegne oko sahrane pa da postujes ovo...Mogao si ovo odmah poslati i redakciji HRT-a i Nove Tv i Avaz-a koji su gladni nove senzacije... Osudjujem svaki napad na bilo koju vjersku instituciju ili objekat , ali stvarno ga ti pretjera , sa sahrane ili na sahranu kad si posao i slikao i odmah kuci kad si dosao , ti odmah na internet da objavis...zalosno.
I mene je ovoga strah...DobroJutroKolumbo wrote:
Znam ja sta je @komi napisao i sta je stvarno mislio , samo sto se APELI u nasoj zemlji na sve tri strane, pretvore u nesto drugo , a narocito uz svesrdnu pomoc medija... Vec vidim naslove , sutradan... I vec vidim zapaljenu dzamiju , pa poslije toga crkvu... Pa onda nek ovi iz torovskih medija objasne svoje ucesce u tome...O tome ja pricam!
Naslovi će svakako biti, nedobronamjerni će ionako biti nedobonamjerni, i baš zato što to znamo, nužno je ovo pisati, makar zato da oni što su kamenovali crkvu, znaju da to nisu radili u naše ime, i da su što se nas tiče isti kao i oni u šriokom brijegu.Naravno, kad kažem nas, mislim na sve one koji smtaraju da je ovo vandalski i nacionalistički činDobroJutroKolumbo wrote:
Znam ja sta je @komi napisao i sta je stvarno mislio , samo sto se APELI u nasoj zemlji na sve tri strane, pretvore u nesto drugo , a narocito uz svesrdnu pomoc medija... Vec vidim naslove , sutradan... I vec vidim zapaljenu dzamiju , pa poslije toga crkvu... Pa onda nek ovi iz torovskih medija objasne svoje ucesce u tome...O tome ja pricam!