Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#101 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by zelenashica »

JThomas wrote:opet ste se primile, k'o žeton u poker aparat :D :D
a pa moramo se i mi u nešto primit :lol:

de ba moraš priznat da bi forum bio dosadan bez vakih savršenstava :D
*mima*

#102 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

A gdje nam je njeno Visocanstvo lady? Gleda neku novu sapunicu?
zelenashica

#103 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by zelenashica »

Garant ima večernji termin kod frizera :D da mužu bude lijepa i dok ona sanja :zzzz:
pustopoljina

#104 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by pustopoljina »

mislim da nedostaje samo jedan savjet u ovom "umijecu ratovanja" by amoureux24: spavaj s jednim okom otvorenim :D
nista nas ne smije iznenaditi!
zelenashica

#105 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by zelenashica »

pustopoljina wrote:mislim da nedostaje samo jedan savjet u ovom "umijecu ratovanja" by amoureux24: spavaj s jednim okom otvorenim :D
nista nas ne smije iznenaditi!
:thumbup: legedna si :lol:
kmirsad

#106 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by kmirsad »

...oprez...kad je dugo otvoreno...nako bezveze...osuši se...zato pri ruci uvijek...treba imati prokulin kapi...ovlažiti...po potrebi... :-) :-D :-D :-D
somethings

#107 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by somethings »

@amoureux24, Koliko dugo živiš u Londonu? Jer engleski slabo nešto znaš.
muz66

#108 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by muz66 »

pa...bez_ideje bi znala ponesto o ovoj temi :oops: :oops: :oops: :run:
Umma

#109 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Umma »

amoureux24 wrote:Sve sto je receno je da se cuvas i znas za svoj interes i cuvaj svoga muza. Muskarci su lahke pameti i odu za drugom zenom ako ih njihova ne zna uzbuditi. Mislim da su moji savjeti o tome kako dobro izgledati i kako doci do njegovog srca ispravni i utemeljeni na cinjenicama.
Ako ne brines kako izgledas, ni on te nece gledati. Ako ne igras dobru domacicu onda te nece cijeniti. Ako drugi muskarci gledaju za tobom on je ponosan i sretan sto te ima. Zaljubljen muskarac ima samo jednu zenu i ne gleda druge.
Takodjer cuvaj svoje financije, nemoj da se prevaris pa mu to povjeris to je jedina stvar u kojoj je tvoja sigurnost. Biti savrsena zena je tesko.
Zalim neke zene jer pate i ne dobiju ono sto im pripada. Tamo zene nemaju tako velika prava kao u Europi. Isto tako su zaglupljene od strane muskaraca i ocekuje se od njih da uzmu na tanjiru ono sto im muskarac ponudi. Ako ne jaka onda podjednaka muskim zena treba da bude.
Cisto informativno, Bosna i Hercegovina se uvijek nalazila a i dan danas se nalazi na tlu Europe (to sto nismo u EU je druga stvar).
Takodjer mi je intresantno da osoba, koja nema vremena za vlastitu djecu zato sto radi mnogo i koja je sastavni je dio engleske kremen, ima vremena da se bakce sa forumom sarajevo-x.com... :lol: :lol: :lol:
tandrkalo

#110 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by tandrkalo »

somethings wrote:@amoureux24, Koliko dugo živiš u Londonu? Jer engleski slabo nešto znaš.
ote mi slova iz tastature :D :thumbup:
amoureux24

#111 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by amoureux24 »

Htjela sam samo da pomognem doticnoj osobi da bude na oprezu jer ce njen momak zasigurno skrenuti. Vjerovatno je fina djevojka ali ne zasluzuje nekoga takvog ko je ne postuje. To vazi i za ostale djevojke. Htjela sam da ih osvjestim. Toliko od mene.
Sve vam najbolje zelim!
*mima*

#112 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

Nemoj vise tipkat ...molim te.....pokvarit ces nokte.
Salsaon2

#113 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Salsaon2 »

jel ova for real? ja citam i samo vidim extravaganzaa, skupoca, zivot na visokoj nozi, puno para, bla bla bla, puno para, bla bla bla, VIP ulazi... bas cijenis prave vrijednosti u zivotu... I taj tvoj (za kojeg iskreno sumnjam da postoji) je garant, kako kazu nase forumlije "metno" nekoj drugoj a tebi maze oci tom extravaganzoooom :D

Pozvati cu se na pjesmu nama poznatog narodnjaka Kanye West "Golddigger" , mislim da ti odgovaras tom profilu!! :x
rednailed

#114 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by rednailed »

to je nedostatak odgoja,...papak!
tazmaniaBAN

#115 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by tazmaniaBAN »

pa sta ako se okrenemo za drugom zenskom ?!?!ja to zovem "muska bolest" to je prirodno kod muskaraca i neizljecivo i to morate prihvatiti, isto kao i gledanje utakmica i pivo !!! Sta tu ima lose ?! Ako gleda i odmjerava druge zenske znaci da je "u tome" a posto je s tobom i ne vara te to treba da shvatis kao kompliment ;) znaci da imas pravog i iskusnog muskarca pored sbe ;)

ja, na primjer, imam djevojku s kojom sam u vezi vise od godinu i nisam je nikad prevario sa drugom niti imam namjeru! Meni je sasvim normalno da pred njom odmjerim neku zensku ako je zgodna i lijepa, a isto tako ocekujem i od nje za muskarce!

Vise je zabrinjavajuce kad si s partnerom i gledate samo jedno u drugo, fol ne obracate paznju na druge oko sebe, jer znamo svi da kad si sa prijateljom/prijateljicom a djevojka/momak nisu kraj tebe da ces se normalno okrenuti za nekim ako je stvarno zgodan i lijep!

okrece se - vijeran i iskren
ne okrece se - maze ti oci !

;)

ovo je neko moje razmisljanje :mrgreen:
HAVANA

#116 Re: budi super zena

Post by HAVANA »

amoureux24 wrote:Ako se okrece nek se okrece. Muskarci to imaju u genima, da varaju sto dokazuje da su brakovi stvar konvencije a ne prirode. Sad ako ga hoces cuvati moras ga napraviti zainteresiranim za tebe, a to ces postici sa boljom odjecom,sminkomi osobnobnom higijenom. Narocito je vazno da nemas body odour ili da ti smrdi iz usta, pokvareni zubi te bubuljice. Otidji frizeru,mjesta gdje imas spotove ili bubuljice uvijek operi sapunom,uvece koristi kremu za spavanje, popravi zube i uvijek flosiraj koncem zube. Tijekom dana radi vjezbe za stomak i pazi na kalorije. Jedi samo salate sa isprzenom ribom ili kokosijim prsima, znaci nemasna hrana i supice. Veceraj do 6 sati eventualno do 7 sati ali poslije nemoj jesti. Mozes samo piti cajeve bez secera.
Financije savjet:
Ako si u braku, razgranici svoje od njegovog, a u slucaju da se razvedete uzmi mu pola imovine. Uvijek imaj posao jer je uvijek moguce da se razvedete. Imaj svoju ustedjevinu u slucaju da jedno od vas mora napustiti stan i traziti novi. Uvijek trazi svoje nasljestvo i ne ostavljaj prokletoj braci nista jer je kod nas u Bosni kad roditelji umri onda sva zemlja i kuca ide braci a sestrama sipak. Ta tradicija se treba razbiti.
U drustvu:

Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno. Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras. Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama.

U kuci:

Budi na vrhu svih stvari. Imaj sve sto ti treba od namirnica i kuhaj dobro. Put do muskarcevog srca je kroz njegov stomak.

O djeci:

Jedno dijete je dovoljno za zivota. Ako se budes previse brinula o drugima kad ces se brinuti o sebi. Drugo djeca su teret a neses nikada moci da si priustis nista lijepo da kupis jer ces njima morati kupovati.

Ako i poslije novog imidza i nove tebe nije zainteresiran za tebe onda se razvedi i vidjeces koliko ima zainteresiranih muskaraca za tebe.
Budi super zena,svjesna sebe.
Ako tvoj muz nije sta ili kakva prilika. Nadji si novog i bogatog, jer si ti zena koja zeli status u drustvu a ne neka koja je za sazaljevanje.
I na kraju da dodam. Because I am worth it.

:shock: :-) :lol:
Jesi li udata?
HAVANA

#117 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by HAVANA »

amoureux24 wrote:Sve sto je receno je da se cuvas i znas za svoj interes i cuvaj svoga muza. Muskarci su lahke pameti i odu za drugom zenom ako ih njihova ne zna uzbuditi. Mislim da su moji savjeti o tome kako dobro izgledati i kako doci do njegovog srca ispravni i utemeljeni na cinjenicama.
Ako ne brines kako izgledas, ni on te nece gledati. Ako ne igras dobru domacicu onda te nece cijeniti. Ako drugi muskarci gledaju za tobom on je ponosan i sretan sto te ima. Zaljubljen muskarac ima samo jednu zenu i ne gleda druge.
Takodjer cuvaj svoje financije, nemoj da se prevaris pa mu to povjeris to je jedina stvar u kojoj je tvoja sigurnost. Biti savršena žena je tesko.
Zalim neke zene jer pate i ne dobiju ono sto im pripada. Tamo zene nemaju tako velika prava kao u Europi. Isto tako su zaglupljene od strane muskaraca i ocekuje se od njih da uzmu na tanjiru ono sto im muskarac ponudi. Ako ne jaka onda podjednaka muskim zena treba da bude.

Savršena žena ne postoji(ni muškarac).
Volim je sa svim manama i vrlinama a i ona mene.
Volim je i kad se probudi i kad je našminkana a i kad nije.Volim je i kad je bolesna,zdrava,zaposlena,nezaposlena,i kad kuha i kad ne kuha,i malo deblju i mršaviju,nekad me i nervira kad dodjem sa posla,umoran,često prljav,neraspoložen,ljut,
kad puno priča,ronda...ali opet je volim,i voli ona mene...
Ja sam 12g u sretnom braku,počeli od nule,zajedno sve faze prošli i ostali skupa...
Koliko si ti u braku sa tim tvojim računicama i jesi li dobila što ti pripada? :-)
Jesi li našla svog fudbalera? :D
Jebo Žuži Jelinek kako ti to sročiš. :lol:
LaHka ti pamet.
Last edited by HAVANA on 11/09/2009 11:17, edited 1 time in total.
Alkos

#118 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Alkos »

Sve dok se okrece za zenama, dobro je! :mrgreen:
Kao sto kaze tazmaniaBAN, bitno je da dragi ne vara, iako je na dijeti, moze malo pogledati meni... :mrgreen:
patkica

#119 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by patkica »

AFERIM :D
tazmaniaBAN wrote:pa sta ako se okrenemo za drugom zenskom ?!?!ja to zovem "muska bolest" to je prirodno kod muskaraca i neizljecivo i to morate prihvatiti, isto kao i gledanje utakmica i pivo !!! Sta tu ima lose ?! Ako gleda i odmjerava druge zenske znaci da je "u tome" a posto je s tobom i ne vara te to treba da shvatis kao kompliment ;) znaci da imas pravog i iskusnog muskarca pored sbe ;)

ja, na primjer, imam djevojku s kojom sam u vezi vise od godinu i nisam je nikad prevario sa drugom niti imam namjeru! Meni je sasvim normalno da pred njom odmjerim neku zensku ako je zgodna i lijepa, a isto tako ocekujem i od nje za muskarce!

Vise je zabrinjavajuce kad si s partnerom i gledate samo jedno u drugo, fol ne obracate paznju na druge oko sebe, jer znamo svi da kad si sa prijateljom/prijateljicom a djevojka/momak nisu kraj tebe da ces se normalno okrenuti za nekim ako je stvarno zgodan i lijep!

okrece se - vijeran i iskren
ne okrece se - maze ti oci !

;)

ovo je neko moje razmisljanje :mrgreen:
Last edited by patkica on 11/09/2009 11:31, edited 1 time in total.
todd_smith

#120 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by todd_smith »

budi sretna sto ga muskarci ne zanimaju :D
Dori

#121 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Dori »

Joj ova "lady" me podsjeti na onu seriju "Keeping Up Appearances"
Sjeca li se iko?
"Bouquet Residence, The Lady Of The House Speaking!" :lol: :lol: :lol:

Image
duboka_misao

#122 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by duboka_misao »

Dena wrote:Joj ova "lady" me podsjeti na onu seriju "Keeping Up Appearances"
Sjeca li se iko?

Image
Hyacinth BuckeT....... its not bucket its Buqe
Dori

#123 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Dori »

Ali text je copy/paste kao da ga je pisala Hyacinth Bouquet :lol:

Elitni dio Londona.....elitni restorani....elitni spa centar...

Nego ne odgovori nam na mimino pitanje iz kojeg si elitnog dijela Bosne? ;-)
*mima*

#124 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

Her Flick wrote:evo jedno pitanjce za zeMskinje

a jel vama drago kada skontate da se za vama okrece muskinje

Sta drago? Bacam se od srece.
*mima*

#125 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

Dena wrote:Joj ova "lady" me podsjeti na onu seriju "Keeping Up Appearances"
Sjeca li se iko?

Image

Image
Post Reply