Brizni roditelji
- cici-mici
#101 Re: Brizni roditelji
mene najvise plase oni roditelji koji svojoj djeci, narocito bebama, dozvoljavaju naprijed da sjede. ne daj Boze, nesto da se desi, samo airbag bi mogao da slomi vrat tom djetetu. a airbag se moze otvoriti i kada nije neki veliki sudar u pitanju.
- Skyfox
#102 Re: Brizni roditelji
takmicenje ko ce s djetetom brze prec preko grede na svakoj po jedan roditeljCyrax wrote:Mozemo ovdje neko takmicenje da otvorimo.U Mostaru skokovi sa Starog Mosta,u Sarajevu nek bude prelazak preko ove konstrukcije.
ako se ko zatekne veceras tamo budite spremni za slikanje ima jos pacijenata...
- BSn
#103 Re: Brizni roditelji
Skyfox wrote:takmicenje ko ce s djetetom brze prec preko grede na svakoj po jedan roditeljCyrax wrote:Mozemo ovdje neko takmicenje da otvorimo.U Mostaru skokovi sa Starog Mosta,u Sarajevu nek bude prelazak preko ove konstrukcije.![]()
ako se ko zatekne veceras tamo budite spremni za slikanje ima jos pacijenata...
Nesto kao sto su imali Hrvati na Novoj TV - kviz "Moj tata je bolji od tvog tate!"
S tim sto bi bh. verzija bila mnogo surovija, umobolnija, pa samim tim i gledanija od dosadne emisije na Novoj u kojoj su roditelji bili prikaceni sigurnosnim konopom kada bi se penjali na vise od metar visine.
Vec vidim najavu kviza:
- Kod njih nema pravila
- Kod njih nema sankcija
- Oni nisu dio ove civilizacije
- Oni su Bosanci i Hercegovci
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#104 Re: Brizni roditelji
BSn wrote:
Nesto kao sto su imali Hrvati na Novoj TV - kviz "Moj tata je bolji od tvog tate!"
S tim sto bi bh. verzija bila mnogo surovija, umobolnija, pa samim tim i gledanija od dosadne emisije na Novoj u kojoj su roditelji bili prikaceni sigurnosnim konopom kada bi se penjali na vise od metar visine.
Vec vidim najavu kviza:
- Kod njih nema pravila
- Kod njih nema sankcija
- Oni nisu dio ove civilizacije
- Oni su Bosanci i Hercegovci
- h.a.n.a.d.i.
#105 Re: Brizni roditelji
izlagati zivot djeteta i nerodjenog djeteta je zalosno.
i kaznjivo.
svugdje osim u bosni.
i kaznjivo.
svugdje osim u bosni.
- rado_vidjen
#106 Re: Brizni roditelji
goni ga babuka, ne hebe zivu silu
....trebo je mladu ukrkit a kolica u ruke
doduse, i ja nekad predjem, al s rajom....necu da ispanem ckapi, pa taman se strovalio
doduse, i ja nekad predjem, al s rajom....necu da ispanem ckapi, pa taman se strovalio
-
BOSNA JE ZAKON
#107 Re: Brizni roditelji
ma nije to nista, moj je rodjak jednom zaboravio kcerku u snijegu, djetetu se valjda svidjelo pa nije ni vristala a cale otisao kuci. I dan danas su joj crveni obrazi