Brizni roditelji

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

cici-mici

#101 Re: Brizni roditelji

Post by cici-mici »

mene najvise plase oni roditelji koji svojoj djeci, narocito bebama, dozvoljavaju naprijed da sjede. ne daj Boze, nesto da se desi, samo airbag bi mogao da slomi vrat tom djetetu. a airbag se moze otvoriti i kada nije neki veliki sudar u pitanju.
Skyfox

#102 Re: Brizni roditelji

Post by Skyfox »

Cyrax wrote:Mozemo ovdje neko takmicenje da otvorimo.U Mostaru skokovi sa Starog Mosta,u Sarajevu nek bude prelazak preko ove konstrukcije.
takmicenje ko ce s djetetom brze prec preko grede na svakoj po jedan roditelj :roll:

ako se ko zatekne veceras tamo budite spremni za slikanje ima jos pacijenata...
BSn

#103 Re: Brizni roditelji

Post by BSn »

Skyfox wrote:
Cyrax wrote:Mozemo ovdje neko takmicenje da otvorimo.U Mostaru skokovi sa Starog Mosta,u Sarajevu nek bude prelazak preko ove konstrukcije.
takmicenje ko ce s djetetom brze prec preko grede na svakoj po jedan roditelj :roll:

ako se ko zatekne veceras tamo budite spremni za slikanje ima jos pacijenata...

Nesto kao sto su imali Hrvati na Novoj TV - kviz "Moj tata je bolji od tvog tate!"

S tim sto bi bh. verzija bila mnogo surovija, umobolnija, pa samim tim i gledanija od dosadne emisije na Novoj u kojoj su roditelji bili prikaceni sigurnosnim konopom kada bi se penjali na vise od metar visine.

Vec vidim najavu kviza:
- Kod njih nema pravila
- Kod njih nema sankcija
- Oni nisu dio ove civilizacije
- Oni su Bosanci i Hercegovci
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#104 Re: Brizni roditelji

Post by ladyblue18 »

BSn wrote:

Nesto kao sto su imali Hrvati na Novoj TV - kviz "Moj tata je bolji od tvog tate!"

S tim sto bi bh. verzija bila mnogo surovija, umobolnija, pa samim tim i gledanija od dosadne emisije na Novoj u kojoj su roditelji bili prikaceni sigurnosnim konopom kada bi se penjali na vise od metar visine.

Vec vidim najavu kviza:
- Kod njih nema pravila
- Kod njih nema sankcija
- Oni nisu dio ove civilizacije
- Oni su Bosanci i Hercegovci
:lol: :lol: :lol: odlicno :mrgreen: :thumbup: de pokusaj sprovesti ovo u djelo... :mrgreen:
h.a.n.a.d.i.

#105 Re: Brizni roditelji

Post by h.a.n.a.d.i. »

izlagati zivot djeteta i nerodjenog djeteta je zalosno.
i kaznjivo.
svugdje osim u bosni.
rado_vidjen

#106 Re: Brizni roditelji

Post by rado_vidjen »

goni ga babuka, ne hebe zivu silu :roll: ....trebo je mladu ukrkit a kolica u ruke :D

doduse, i ja nekad predjem, al s rajom....necu da ispanem ckapi, pa taman se strovalio :oops:
BOSNA JE ZAKON

#107 Re: Brizni roditelji

Post by BOSNA JE ZAKON »

ma nije to nista, moj je rodjak jednom zaboravio kcerku u snijegu, djetetu se valjda svidjelo pa nije ni vristala a cale otisao kuci. I dan danas su joj crveni obrazi
Post Reply