Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Aurora Borealis
#101 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:09, edited 1 time in total.
-
ajde_vise
-
grunf 1
#103 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Ja sam imao slican problem sa mojom zenom, voli me , ne voli me i te gluposti, samo sto sam dobio troje djece i uhodan business.Naime moj cvjetic je radio kao sex terapist u poznatoj javnoj kuci u Sarajevu. U trenucima opustanja i brojanja tesko zaradjenih novaca, znala mi je reci;" Odnosi se prema kurvi kao prema dami, a prema dami kao prema kurvi". Kako razlikovati damu od kurve? Tesko...
Prica o mojoj zeni...http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=400
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#104 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
zanimljivo...kako znas da su sve troje tvoja djeca ondagrunf 1 wrote:Ja sam imao slican problem sa mojom zenom, voli me , ne voli me i te gluposti, samo sto sam dobio troje djece i uhodan business.Naime moj cvjetic je radio kao sex terapist u poznatoj javnoj kuci u Sarajevu. U trenucima opustanja i brojanja tesko zaradjenih novaca, znala mi je reci;" Odnosi se prema kurvi kao prema dami, a prema dami kao prema kurvi". Kako razlikovati damu od kurve? Tesko...![]()
-
grunf 1
#105 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Pa i nisu, rekao sam. I dan danas znam kako se zovu. Zlatko, Sanja, i....hmm mala Sanja(1 godina).Kad god je bila godisnjica ili neki vazniji datum, uvijek sam znao.Samo pitam malu Sanju.mIRCerka wrote:zanimljivo...kako znas da su sve troje tvoja djeca ondagrunf 1 wrote:Ja sam imao slican problem sa mojom zenom, voli me , ne voli me i te gluposti, samo sto sam dobio troje djece i uhodan business.Naime moj cvjetic je radio kao sex terapist u poznatoj javnoj kuci u Sarajevu. U trenucima opustanja i brojanja tesko zaradjenih novaca, znala mi je reci;" Odnosi se prema kurvi kao prema dami, a prema dami kao prema kurvi". Kako razlikovati damu od kurve? Tesko...![]()
-
mIRCerka
#106 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ja tebe nista ne kontam, al to vise nije ni bitno, Milan je na TV ekranu i moze sad i hala da gori....
-
grunf 1
#107 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Ma, nije vazno. Samo sam htio reci da mala Sanja (dijete od 12 mjeseci), ima bolju memoriju i veci I.Q. od oca troje djece...mIRCerka wrote:ja tebe nista ne kontam, al to vise nije ni bitno, Milan je na TV ekranu i moze sad i hala da gori....
-
andrija2007
#108 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Moj prijatelj Kokan, je jednom u slicnom ogorcenju izjavio : Hebote p...a! Smrdi na tunjevinu s povrcem! Ja kad mog
malog operem sa sapunom, mirise ko jorgovan!
-
mIRCerka
#109 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Kokan inace radi u cirkusu i moze da se sagne da si pomirise malogandrija2007 wrote:Moj prijatelj Kokan, je jednom u slicnom ogorcenju izjavio : Hebote p...a! Smrdi na tunjevinu s povrcem! Ja kad mog
-
andrija2007
#110 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Ne radi u cirkusu, ali radi u jednoj ustanovi za kulturu
- arzuhal
#111 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
mIRCerka wrote:Kokan inace radi u cirkusu i moze da se sagne da si pomirise malogandrija2007 wrote:Moj prijatelj Kokan, je jednom u slicnom ogorcenju izjavio : Hebote p...a! Smrdi na tunjevinu s povrcem! Ja kad mog
Ja opičenog naroda ovdje
U prvom čitanju skonta da piše KLokan, pa mi naumpade: neki dan bio u Pionirskoj i gledam one prednje ručice u klokana i kontam kako oni ne mogu pišat ko ljudi
-
andrija2007
#112 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Ne znam koliko se mladji svijet moze sjecati sapuna Jorgovan, ko zna da li se jos proizvodi,
ali je tacno da se miris jorgovana sirio nadaleko, tako da mozda i nije bilo potrebno biti pehlivan da bi se
osjetio miris istog.
ali je tacno da se miris jorgovana sirio nadaleko, tako da mozda i nije bilo potrebno biti pehlivan da bi se
osjetio miris istog.
-
mIRCerka
#113 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Andrija, de se opusti maloandrija2007 wrote:Ne radi u cirkusu, ali radi u jednoj ustanovi za kulturu
vidis da je opsta zajebancija otkako smo skontali da smo pomogli Giletu...
PS Ja znam za izreku nakon filma o Troji "ja belaja oko 200 grama smrdljivog mesa"....
-
andrija2007
#114 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Preporucujem Giletu da pod hitno nabavi sapun marke Jorgovan!
-
andrija2007
#115 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
,andrija2007 wrote:Preporucujem Giletu da pod hitno nabavi sapun marke Jorgovan!
I to u cilju podizanja vlastitog samopouzdanja!
-
andrija2007
#116 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
I jos jedan dobar savjet za Gileta iz licnog iskustva: Ne vjeruj zeni koja laze!
- Mr.Lee
#117 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Prijatelju moj, ona se "ohladila". Nađi sebi drugu žemsku.
- MaroonBrigade
#118 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Leg'o sam ocam'jutarnji wrote:Cim ga metnes nekoj drugoj proce te ta budalastina
PS. Imao sam slican problem samo sto je kod mene bilo 5 god.
- negativ
#119 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Gile, ne reče ti nama jestel' iste vjere, da nije to? Ko zna možda se probudilo to nešto u njoj?
- seln
#120 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Dosla tobe....negativ wrote:Gile, ne reče ti nama jestel' iste vjere, da nije to? Ko zna možda se probudilo to nešto u njoj?
-
mIRCerka
#121 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ma ovdje je u pitanju samo pupahava njoj izmedju ushiju...negativ wrote:Gile, ne reče ti nama jestel' iste vjere, da nije to? Ko zna možda se probudilo to nešto u njoj?
-
radiostar
#122 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
mIRCerka wrote:ma ovdje je u pitanju samo pupahava njoj izmedju ushiju...negativ wrote:Gile, ne reče ti nama jestel' iste vjere, da nije to? Ko zna možda se probudilo to nešto u njoj?
kako ide ona pjesma "nije zivot pupahava..." sjeca li se iko???
- alen_zenica
#123 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Gile Šampion wrote:Eh ovako.Želim sa vama nešto da podjelim,ustvari interesuje me vaše mišljenje kako bi vi postupili da se nalazite u mojoj situaciji.
Naime ''u vezi sam'' sa jednom djevojkom otprilike nekih 3 godine.Prve 2,5 (dvije i pol) godine je bilo super.Ono ljubav kao iz filmova,međutim u zadnjih 6 mjeseci stvari počinju drastično da se mjenjaju.Postala je histerična,nekako sva izgubljena,kada nešto priča ta priča i nema baš neki smisao ali eto...ja sam sve to stavio po strani,nadajući se da će ''sve to jednom proći''.
Prije nekih 4 mjeseca smo bili i prekinuli ,jer zaista je bila postala toliko, jednostavno rečeno –nesnošljiva.
Ja zaista shvatam i donekle šta je razlog njenog takvog ponašanja.Izgubila je 2 godine faksa ,i sada je pod zaista velikom presijom svojih roditelja,jer fakultet ''MORA'' završiti,u čemu se i ja slažem zajedno sa njima,međutim po nekim postupcima i izjavama,ja sam ispao kao dežurni krivac zašto ona nije sve to završila na vrijeme !?
Pomirili smo se bili opet ,bilo sve ok ,da bi problemi opet se nastavili.
Bilo kako bilo,uglavnom ona je dobila zabranu od roditelja da se sa mnom viđa,da sa mnom izlazi,pa čak i da se čujemo preko mob-a,navodno dok ne završi to što treba završiti...(koliko ima osoba sto imaju vezu pa opet uspješno završavaju fax ali eto)
Ali da ne duljim,uglavnom što je bit svega toga što želim da vas pitam je sledeće: za 8 mart je izrazila želju da joj kupim za poklon-prsten.I ja sam kupio.Ne vjerenički,nego čisto onako 8-martovski poklon.Taj prsten je ona lično izabrala,i nosila ga je par dana ,nakon čega ga je skinula i pod izgovorom da joj smeta i da je žulja.Kad sam joj saopštio da ako treba i da zamjenimo dotični prsten,odustala je.Kap je prelila čašu kada poslije nekoliko dana se nije ni udostojila da nazove i da mi čestita rođendan,koji je tih dana bio(nikakav poklon nisam tražio,niti bih ga prihvatio od nekoga ko je student i ko trenutno ''sastavlja kraj s krajem'')...
Tako da je u meni proradio neki inat,i odlučio sam više da je ne zovem,niti više želim biti sa njom ma koliko je zaista iskreno volio.
Moram napomenuti da dok smo bili u vezi sa moje strane nije bilo varanja,dok sam isto tako ubjeđen da i ona nije ''šverala''.
Mene interesuje,šta bi vi učinili da ste na mom mjestu?
pitaj muharema serbezovskog koji je rekao ono sto treba reci i uciniti
- negativ
#124 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Šta je ba Alene, počeli smo se šamarat', a? Pucal' se u vas u Zenici?alen_zenica wrote:Gile Šampion wrote:Eh ovako.Želim sa vama nešto da podjelim,ustvari interesuje me vaše mišljenje kako bi vi postupili da se nalazite u mojoj situaciji.
Naime ''u vezi sam'' sa jednom djevojkom otprilike nekih 3 godine.Prve 2,5 (dvije i pol) godine je bilo super.Ono ljubav kao iz filmova,međutim u zadnjih 6 mjeseci stvari počinju drastično da se mjenjaju.Postala je histerična,nekako sva izgubljena,kada nešto priča ta priča i nema baš neki smisao ali eto...ja sam sve to stavio po strani,nadajući se da će ''sve to jednom proći''.
Prije nekih 4 mjeseca smo bili i prekinuli ,jer zaista je bila postala toliko, jednostavno rečeno –nesnošljiva.
Ja zaista shvatam i donekle šta je razlog njenog takvog ponašanja.Izgubila je 2 godine faksa ,i sada je pod zaista velikom presijom svojih roditelja,jer fakultet ''MORA'' završiti,u čemu se i ja slažem zajedno sa njima,međutim po nekim postupcima i izjavama,ja sam ispao kao dežurni krivac zašto ona nije sve to završila na vrijeme !?
Pomirili smo se bili opet ,bilo sve ok ,da bi problemi opet se nastavili.
Bilo kako bilo,uglavnom ona je dobila zabranu od roditelja da se sa mnom viđa,da sa mnom izlazi,pa čak i da se čujemo preko mob-a,navodno dok ne završi to što treba završiti...(koliko ima osoba sto imaju vezu pa opet uspješno završavaju fax ali eto)
Ali da ne duljim,uglavnom što je bit svega toga što želim da vas pitam je sledeće: za 8 mart je izrazila želju da joj kupim za poklon-prsten.I ja sam kupio.Ne vjerenički,nego čisto onako 8-martovski poklon.Taj prsten je ona lično izabrala,i nosila ga je par dana ,nakon čega ga je skinula i pod izgovorom da joj smeta i da je žulja.Kad sam joj saopštio da ako treba i da zamjenimo dotični prsten,odustala je.Kap je prelila čašu kada poslije nekoliko dana se nije ni udostojila da nazove i da mi čestita rođendan,koji je tih dana bio(nikakav poklon nisam tražio,niti bih ga prihvatio od nekoga ko je student i ko trenutno ''sastavlja kraj s krajem'')...
Tako da je u meni proradio neki inat,i odlučio sam više da je ne zovem,niti više želim biti sa njom ma koliko je zaista iskreno volio.
Moram napomenuti da dok smo bili u vezi sa moje strane nije bilo varanja,dok sam isto tako ubjeđen da i ona nije ''šverala''.
Mene interesuje,šta bi vi učinili da ste na mom mjestu?
pitaj muharema serbezovskog koji je rekao ono sto treba reci i uciniti
- alen_zenica
#125 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
šta je bilo??? treba li ti šta???