Ova uobrazena demagoska visina sa koje se obracas citaocima ove vase teme vam je najbolja referenca koja, nedvosmisleno, govori sa kim se ima posla na ovoj temi i vrijedi li je uopste citati i pratiti. Na interenetima ima na hiljade ovakvih produkata i ako mislite: da samo zato sto imate par godina nekog fakulteta mozete sve vase potencijalne citaoce nazivati i drzati budalma i neobrazovanima onda se jako varate. Napravili ste najgoru mogucu promociju sebe samih i vasih umotvorina.BHCluster wrote:Ovako da nebi vise pjenili i izigravali neku skolovanu gospodu, sto naravno niste jer da jeste prepoznali bi izvor ovih historiski cinjenica, Pietje_Bel ce postaviti izvore ubrzo, u to nemorate sumljati.
P.S.
Ako vam je do diskusije imate forum pod imenom "Razne diskusije" pa opleti...
Pismenost kojom vi ovdje vrtiguzate ima svega par promila obrazovane populacije. Ako vi sve one koji imaju neke druge pismenosti nazivate nepismenima a samo sebe smatrate pismenima onda nemate potrebe ovu temu praviti radi samih sebe. Ostacete ne pogledani i ne procitani.
Pietje_Bel je i napravio temu sa namjerom da se obrati neobrazovanoj publici -barem iz istorijskih pismenosti- i treba biti svjetan da oni ne mogu nista prepoznati u njegovim tesktovima, pa je zato duzan da se pridrzava bar osnovnih standarda i elementarne kulture svoje buduce profesija. Ako se obracao svojim profesorima ili nepismenim fanovim koji mogu prepoznati svaki podatak ili slijepo vjerovati svome guruu: onda je promasio forum, medij i sefa i stanicu.
Ne sumnjam ja da ce te promtno postavi izvore ali nemojte ni vi sumnjati da cu ja to uopce vise pogledati. Ako ste konstatovali da ste napravili promasaj i ispali nepismeni trebali bi bar imati dovoljno licnog dostojanstva i postovanja pa onoga ko vam je ukazoa na nepismenost postediti ponizavanja i vrijedjanja. Necete steci pismenost tako sto ce te se derati da su svi oko vas nepismeni.
Vama je vise stalo da vas neko pogleda i proceta nego meni.