Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

♥ Julianna ♥

#101 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by ♥ Julianna ♥ »

NIN wrote:Jel' istina da su svojevremeno izdali album pod nazivom "Nista"? U fazonu, desetak pjesama bez ikakvog zvucnog zapisa, da bi na kraju napravli spot za jednu od tih pjesama na kojem je bilo nista, tj. ono sto mi nazivamo snijeg na TV-u.

:lol: :lol: :lol:
LUUUUDOOOO!!! Ako je istina :lol: :lol: :lol:

No, to ne mjenja činjenicu da bi im brkove zvezala u čvor i šutnula ih u dupe! :D
vee-jay

#102 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by vee-jay »

jest, istina je...
NIN

#103 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by NIN »

Julianna wrote:
NIN wrote:Jel' istina da su svojevremeno izdali album pod nazivom "Nista"? U fazonu, desetak pjesama bez ikakvog zvucnog zapisa, da bi na kraju napravli spot za jednu od tih pjesama na kojem je bilo nista, tj. ono sto mi nazivamo snijeg na TV-u.

No, to ne mjenja činjenicu da bi im brkove zvezala u čvor i šutnula ih u dupe! :D
Brkovi su im lazni! :lol:
tranquil

#104 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by tranquil »

Kada smo već kod upotrebe džinovskih falusa u umjetničke svrhe :D je li ko gledao slovenačku komediju "Oda Prešernu" ? E TO je primjer šta se desi kada umjetnički izražaj ode predaleko, u poređenju s tim ovo sa Let 3 je minorna provokacija (a opet se priča o tome :lol: ).

♥ Julianna ♥

#105 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by ♥ Julianna ♥ »

NIN wrote:
Julianna wrote:

Brkovi su im lazni! :lol:
E, pa u tom slučaju bi ih odljepila s merakom, brzim potezom! :lol:
Meshtar

#106 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Meshtar »

Album se zove "Nečuveno" i da...na njemu nema ništa.
♥ Julianna ♥

#107 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by ♥ Julianna ♥ »

Više je smiješno da se zove "Ništa". A ako stvarno nema ni traga od njih na albumu, e onda ću već danas potražiti njihov CD.
Let 3 je veliko Ništa!
rodiboga

#108 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by rodiboga »

izgleda da je problem ovde sto neki ljudi misle da je grupa let 3 stvorena prije 2-3 godine i da imaju 2 pjesme i "onu sa severinom na evroviziji"...
shvatite da let 3 postoji od 1987e...

Meshtar

#109 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Meshtar »

Julianna wrote:Više je smiješno da se zove "Ništa". A ako stvarno nema ni traga od njih na albumu, e onda ću već danas potražiti njihov CD.
Let 3 je veliko Ništa!

Let3 je jedna od najzanimljivijih grupa na ovim prostorima, svaki album drugačiji. Uvijek nešto novo. Naravno pričam o muzici, ovi oslate "egzibicije" me en zanimaju. Kad odvojiš Let3 od golih guzica dobiješ jedan jako dobar bend.
fsdance

#110 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by fsdance »

Taj se "album" ne zove Ništa nego Nečuveno. Imaju kod nas u knjižnici par primjeraka :)
slavkoimamodilera

#111 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by slavkoimamodilera »

Ne zaboravimo i legendarni "Zivi (i odlijepi)"... :mrgreen:
♥ Julianna ♥

#112 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by ♥ Julianna ♥ »

Meshtar wrote:
Julianna wrote:Više je smiješno da se zove "Ništa". A ako stvarno nema ni traga od njih na albumu, e onda ću već danas potražiti njihov CD.
Let 3 je veliko Ništa!

Let3 je jedna od najzanimljivijih grupa na ovim prostorima, svaki album drugačiji. Uvijek nešto novo. Naravno pričam o muzici, ovi oslate "egzibicije" me en zanimaju. Kad odvojiš Let3 od golih guzica dobiješ jedan jako dobar bend.
Uopšte ne dovodim u pitanje tvoje uho za muziku. Samo ne mogu odvojiti Let 3 od golih guzica i njihove stalne potrebe da su u centru pažnje, da ih nije briga šta drugi o tome misle, u tome je problem. Sve u paketu mi se mora sviđati i pjesma i bend.
slavkoimamodilera

#113 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Julianna wrote:Uopšte ne dovodim u pitanje tvoje uho za muziku. Samo ne mogu odvojiti Let 3 od golih guzica i njihove stalne potrebe da su u centru pažnje, da ih nije briga šta drugi o tome misle, u tome je problem. Sve u paketu mi se mora sviđati i pjesma i bend.
Upravo iz tog razloga se, meni licno, svidja Let3 kao paket, i pjesma i bend...
:thumbup:
lahor

#114 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by lahor »

Posljednji album pod nazivom "Bombardiranje Srbije i Cacka" premijerno su predstavili publici koncertom bas u Cacku koji su otvorili sa izvedbom "Rado Srbin ide u vojnike - Picka". Perfomans im je bio bas u njihovom fazonu: gologuzi sa montiranim ogromnim kurcevima u erekkciji, naravno oblikovanim od polistirena, iliti stiropola!

KRALJEVI!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slavkoimamodilera

#115 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

A spot? A spot? :mrgreen:
♥ Julianna ♥

#116 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by ♥ Julianna ♥ »

Ma brkate, gologuze spodobe! :lol:
Meshtar

#117 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Meshtar »

Julianna wrote:
Meshtar wrote:
Let 3 je veliko Ništa!

Uopšte ne dovodim u pitanje tvoje uho za muziku. Samo ne mogu odvojiti Let 3 od golih guzica i njihove stalne potrebe da su u centru pažnje, da ih nije briga šta drugi o tome misle, u tome je problem. Sve u paketu mi se mora sviđati i pjesma i bend.
Pa po tom principu bi svi ljudi slušali samo Coldplay.... Recimo onaj njihov pjevač mi je veća guzica od svih egzibicija koje su skupa napravili Bowie, Queen, Let 3 i Rambo Amadeus skupa:D
Bez uvrede, muzika je muzika, a scena nešto sasvim drugo:)
vee-jay

#118 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by vee-jay »

Meshtar wrote:
Julianna wrote:
Meshtar wrote: Let3 je jedna od najzanimljivijih grupa na ovim prostorima, svaki album drugačiji. Uvijek nešto novo. Naravno pričam o muzici, ovi oslate "egzibicije" me en zanimaju. Kad odvojiš Let3 od golih guzica dobiješ jedan jako dobar bend.
Pa po tom principu bi svi ljudi slušali samo Coldplay.... Recimo onaj njihov pjevač mi je veća guzica od svih egzibicija koje su skupa napravili Bowie, Queen, Let 3 i Rambo Amadeus skupa:D
Bez uvrede, muzika je muzika, a scena nešto sasvim drugo:)
Chris Martin... :-)

nesto kao engleski Deen :D :D :D

Let3 je jedno veliko :thumbup:
(pricamo o muzici)
♥ Julianna ♥

#119 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by ♥ Julianna ♥ »

Predajem se, Mesh je sve u pravu. Još ću samo na izmaku snaga reći pa umrijeti...

Let 3 su guzati vodozemci, brkati gremlini, ne daj Bože sanjati ih...drop dead.
planamac

#120 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by planamac »

rodiboga wrote:izgleda da je problem ovde sto neki ljudi misle da je grupa let 3 stvorena prije 2-3 godine i da imaju 2 pjesme i "onu sa severinom na evroviziji"...
shvatite da let 3 postoji od 1987e...

Svaka čast što (đe!) ovo 'izvuče'! :-D

P.S.
Glavne sirovine za proizvodnju "Ništa" su: "nema-ničega" i "đe-ba-ono-nestalo". :)
Meshtar

#121 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Meshtar »

Julianna wrote:Predajem se, Mesh je sve u pravu. Još ću samo na izmaku snaga reći pa umrijeti...

Hvala na lijepim željama, no gibam se još.

Ja muziku slušam, ne gledam...teoretski mogu pjevati najružniji muškarci/žene, što valja - valja. I to je to.
♥ Julianna ♥

#122 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by ♥ Julianna ♥ »

Meshtar wrote:
Julianna wrote:Predajem se, Mesh je sve u pravu. Još ću samo na izmaku snaga reći pa umrijeti...

Hvala na lijepim željama, no gibam se još.

Ja muziku slušam, ne gledam...teoretski mogu pjevati najružniji muškarci/žene, što valja - valja. I to je to.

Hej, hej! Wrong understood! Mislila sam na svoj dropdead u ovoj temi:) Šalila sam se, huh..
Meshtar

#123 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Meshtar »

Nemoj ni ti, živa bila:)
♥ Julianna ♥

#124 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by ♥ Julianna ♥ »

Fijuh, dobro je...zamalo da situVacija bude Let u 3 :-)
Post Reply