Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Meho Kodro

#1 Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Meho Kodro »

http://klix.com/VIDEO-LET3-Nedjeljom-u-2
Cijela snimka emisije
ZBOG psovanja, pucanja čepova iz stražnjice, kao i neposlušnosti Damira Martinovića Mrleta i Zorana Prodanovića Prleta Aleksandar Stanković morao je prekinuti zadnjih 10 minuta emitiranja emisije Nedjeljom u 2.
Mrle i Prle ispucali su čepove iz stražnjice, šokiravši tako Aleksandra Stankovića, koji je njihove "čmarove" morao prekriti vlastitim sakoom. Kad je nakon toga izgovorena sintagma "riječka pička", Aco više nije izdržao i prekinuo je emisiju. Hloverkin bijes je na vidiku.
Last edited by Meho Kodro on 15/12/2008 11:16, edited 1 time in total.
Hunkar

#2 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Hunkar »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodik se sveti Aci :D
portfast

#3 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by portfast »

Da li je ovo "umjetnost" ??
Last edited by portfast on 14/12/2008 18:36, edited 1 time in total.
Epitop

#4 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Epitop »

Što vrati sako na sebe??? :lol:
seshat

#5 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by seshat »

jaki, prejaki!!! naklon do poda letu 3. jedva čekam njihov koncert ponovo u sarajevu. riječke čke čke čke ......
Fresh_Prince

#6 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by Fresh_Prince »

seljaci ko seljaci
vee-jay

#7 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by vee-jay »

:lol: :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
sffovac

#8 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by sffovac »

da je barem smijesno
portfast

#9 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by portfast »

Ja stvarno , ali zbilja stvarno ne mogu da vjerujem da je ovo nekome cool :-)
vee-jay

#10 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by vee-jay »

portfast wrote:Ja stvarno , ali zbilja stvarno ne mogu da vjerujem da je ovo nekome cool :-)
evo kako se rok stvarao:

Image

hvala ovoj sacici ex yu bandova koji to jos uvijek nisu zaboravili.

mozda bi ti trebao da promijenis avatar pa umjesto slike Thom Yorkea stavis sliku Chris Martina

:lol: :lol: :lol:
portfast

#11 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by portfast »

A da ti umjesto have instaliras mozak ? Potrazicemo drajvere zajedno.

:-)
vee-jay

#12 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by vee-jay »

portfast wrote:A da ti umjesto have instaliras mozak ? Potrazicemo drajvere zajedno.

:D :D

4:11, taman nakon Morellovog sola, kad se de la Rochi otvori dusa

:D :D :D
seshat

#13 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by seshat »

portfast kontala sam ti napisati tonu stvari koje mene čude a normalne u u našem društvu poremećenih kriterija, ali mi se ne da. dosta mi je više lažnog morala gdje je najgora stvar pokazati guzicu na TV-u, al' hodati skoro go po ulici baš i nije (kao većina naših 15-godišnjakinja).... ali o tome na nekoj drugoj temi. samo cu ti citirati odgovor leta 3 s FBa o identičnom trabunjanju kao tvom: "portfast sine, fali ti pakni cep radi povecanja tjelesne temperature. mozda ces kvalitetnije buncat".
i baš nisam cool...
tranquil

#14 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by tranquil »

seshat wrote:dosta mi je više lažnog morala gdje je najgora stvar pokazati guzicu na TV-u, al' hodati skoro go po ulici baš i nije (kao većina naših 15-godišnjakinja)....
seshat, you're da maaan :thumbup:
portfast

#15 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by portfast »

seshat wrote:portfast kontala sam ti napisati tonu stvari koje mene čude a normalne u u našem društvu poremećenih kriterija, ali mi se ne da. dosta mi je više lažnog morala gdje je najgora stvar pokazati guzicu na TV-u, al' hodati skoro go po ulici baš i nije (kao većina naših 15-godišnjakinja).... ali o tome na nekoj drugoj temi. samo cu ti citirati odgovor leta 3 s FBa o identičnom trabunjanju kao tvom: "portfast sine, fali ti pakni cep radi povecanja tjelesne temperature. mozda ces kvalitetnije buncat".
i baš nisam cool...
Sine, kad sam ja furao "Exploited" i "OI!" subkulturu, ti nisi znala gdje si šuplja.

Znači opravdanje za ovakvo ponašanje je to što po ulicama hodaju gologuze splohnjare ???
donBeton

#16 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by donBeton »

Nek se naši kulturalci satraše da predstave LET3 kao umjetnost, a da zabrane Thompsona. Ovaj drugi ima loš utjecaj na mladež. :-)
tranquil

#17 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by tranquil »

portfast wrote:
seshat wrote:portfast kontala sam ti napisati tonu stvari koje mene čude a normalne u u našem društvu poremećenih kriterija, ali mi se ne da. dosta mi je više lažnog morala gdje je najgora stvar pokazati guzicu na TV-u, al' hodati skoro go po ulici baš i nije (kao većina naših 15-godišnjakinja).... ali o tome na nekoj drugoj temi. samo cu ti citirati odgovor leta 3 s FBa o identičnom trabunjanju kao tvom: "portfast sine, fali ti pakni cep radi povecanja tjelesne temperature. mozda ces kvalitetnije buncat".
i baš nisam cool...
Sine, kad sam ja furao "Exploited" i "OI!" subkulturu, ti nisi znala gdje si šuplja.

Znači opravdanje za ovakvo ponašanje je to što po ulicama hodaju gologuze splohnjare ???
Nije opravdanje, ovakvo ponašanje nema opravdanja niti će ti ga ko dati, ovo ponašanje je baš onako kakvo jeste i treba da bude i nema potrebe da se opravdava.

Mislim da ti seshat ne opravdava Let3 nego skreće pažnju na realnije pojave na koje bi možda trebao obratiti pažnju.
portfast wrote:gologuze splohnjare
Dobar termin :D
JThomas

#18 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by JThomas »

donBeton wrote:Ovaj drugi ima loš utjecaj na mladež. :-)
jok i nema :roll: :-)
portfast

#19 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by portfast »

Ovo je njena izjava:
jaki, prejaki!!! naklon do poda letu 3. jedva čekam njihov koncert ponovo u sarajevu. riječke čke čke čke ......
Ti mislis da ona ne opravdava njihovo ponašanje ?
KuRbLa_

#20 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by KuRbLa_ »

Je li ovo ispaljivanje i ovakvo ponasanje u studiju treba biti smijesno ili ja nemam smisla za humor? Koji debilizam!!!
portfast

#21 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by portfast »

Izgleda da ljudi danas ne mogu da podnesu činjenicu da su prosječni, pa onda to pokušavaju nadoknaditi nekim senzacionalizmom...

Zašto Pink Floyd nikada nije pravio ovakve gluposti ?

Zato što su bili nadprosječni.
tranquil

#22 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by tranquil »

portfast wrote:Ovo je njena izjava:
Ti mislis da ona ne opravdava njihovo ponašanje ?
Ne znam neka ti ona kaže.

Ja ne opravdavam ponašanje Let3, ja ga podržavam :lol: Da je lijepo, smiješno, kulturno ili civilizirano - nije ništa od svega pobrojanog. Ali toliko odvratnih stvari se dešava oko nas, gledamo sve to na dnevniku, u filmovima, serijama, pjesmama, u školi, na ulici, u porodici, tako da apsolutno podržavam kada ljudi sa jednom običnom guzicom naprave ovako sjajnu provokaciju i izvedu dvoličnjake na čistinu.

Idite protestujte tamo gdje treba.
portfast

#23 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by portfast »

Chuj ??

A zašto to niko danas ne napiše simfoniju pa da na taj nachin izrazi negodovanje i isprovocira nekoga , kao što je to radio recimo Betoven svojedobno ??

Ovo je samo projekcija duhovno-kreativne impotencije.

Ne znaš ko je gori , ovi što provociraju ili ti koji su meta provokacije.
donBeton

#24 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by donBeton »

JThomas wrote:
donBeton wrote:Ovaj drugi ima loš utjecaj na mladež. :-)
jok i nema :roll: :-)
Pa naravno. Mog'o bi neko, ne do Tito dragi, kad čuje "Neka u tvom srcu uvijek ima mjesta za dobre ljude sve..." da ga i posluša. Zamisli te strahote ako bi neko zapamtio tragediju svog naroda kad čuje: "...nemoj samo proći ko da ne postoji, tu su hrabro pali prijatelji moji..." A tek je katastrofa ako bi slušali onaj stih "kunu mi što je svetinja: vjera, ljubav i domovina"... :x :x Fašista! :x Papak obični kojeg slušaju samo necivilizovani ljudi !
Last edited by donBeton on 14/12/2008 18:24, edited 1 time in total.
vee-jay

#25 Re: Nedjeljom u 2 (Prekid emisije)

Post by vee-jay »

portfast wrote:
i baš nisam cool...

Stankovic: pa portfast, zasto te nikad nisu zvale neke rukometne ili nogometne momcadi da im pjevas

Portfast: Pa zvali su mene oni iz sjedece odbojke da im pjevam "Beat the bastards, beat 'em now!!!"

stvarno me interesuje sta bi Exploited odgovorio Stankovicu :D
Post Reply