Gdje si ti vidio da se problemi rješavaju izborima?Šapat wrote:Kako god, svi oni koji nisu izasli na izbore i dali svoj glas, pa ma kome, jendostavno nemaju pravo nikakve zalbe ni na sta. A pogotovo mladi, odnosno studenti, kojih na biorackim mjestima nije bilo maltene nikako. Njima na cast i neka se sada poklope usima jer vise ne trebaju ocekivati da bilo ko od gradjana stane uz njih za njihove probleme.
Sada preostaje nastavak borbe do 2010. Kako ce ovi novi/stari izabranici raditi, to ostaje da vidimo.
SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
-
Kjajević Majko
#101 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
-
Stolac92
#102 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
Što ti preskoči NSRB? U Mostaru ljudi revoluciju sprovode. Jedina stranka koja ima punu šaku glasova na obje strane Neretve! Ko nije iz hercegovine ne može ni djelimićno pojmiti šta to znači.Asana wrote:ako se udruze sve "gradjanski" orijentirane stranke - pokazat ce se pobjeda gradjana...
(sapat, sto preskoci LDS, GDS, E5)))
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#103 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
da bogdom radim u CIKu...pa da uzmem sve spiskove biraca...pa da ponasobom saljem poruku svakome ko uopste nije glasao..
da im se sjetim familije...
da im se sjetim familije...
- Šapat
#104 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
Preskocih ih namjerno jer mislim da ce se desiti upravo koalicija koju spomenuh - SDP-NS-BPS
Izborima se moze sto-sta rijesiti, naravno, a i druge metode su uvijek dobrodosle
@Pici
Malo si pobrkao/la stvari - Gradjani (s pistaljkama, maskama i sl.) i studenti su dvije razlicite kategorije
, pri cemu su vjerovatno svi Gradjani izasli na izbore. Studenti...tesko 
@Stolac
Ja sam cesto u Hercegovini. U ribi
. I mogu ti reci da su mi i ribe s obje strane Neretve poprilicno iste

Izborima se moze sto-sta rijesiti, naravno, a i druge metode su uvijek dobrodosle
@Pici
Malo si pobrkao/la stvari - Gradjani (s pistaljkama, maskama i sl.) i studenti su dvije razlicite kategorije
@Stolac
Ja sam cesto u Hercegovini. U ribi
- upravnik
#105 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
na moju veliku žalost propustio sam taj grandiozni događaj kad se lepi uhvatio povratka i motokultivatora, kao i raspad sistema kad su se novinari javili iz praznog "stožera"...
ima li neko neki link gdje se ovo može pogledati? uljepšalo bi mi dan
ima li neko neki link gdje se ovo može pogledati? uljepšalo bi mi dan
Last edited by upravnik on 06/10/2008 17:10, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#106 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
Šapat wrote:Preskocih ih namjerno jer mislim da ce se desiti upravo koalicija koju spomenuh - SDP-NS-BPS![]()
@Pici
Malo si pobrkao/la stvari - Gradjani (s pistaljkama, maskama i sl.) i studenti su dvije razlicite kategorije, pri cemu su vjerovatno svi Gradjani izasli na izbore. Studenti...tesko
@Stolac
Ja sam cesto u Hercegovini. U ribi. I mogu ti reci da su mi i ribe s obje strane Neretve poprilicno iste
![]()
![]()
nisam pobrkao,nisam uopste mislio samo na studente nego na sve koji su imali pravo glasa a trudili u zadnjih par mjeseci da izglasaju ostavke ili bilo sta a nisu izasli e onda poklapanje uhama i šut.
- suncica24
#107 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
Mozda zato sto ovi svi zajedno imaju 5000 glasova, tj.2 vijecnika u cijeloj BiH, i sto su releventni kooo....Asana wrote:ako se udruze sve "gradjanski" orijentirane stranke - pokazat ce se pobjeda gradjana...
-
connected
#108 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
suncica24 wrote:Mozda zato sto ovi svi zajedno imaju 5000 glasova, tj.2 vijecnika u cijeloj BiH, i sto su releventni kooo....Asana wrote:ako se udruze sve "gradjanski" orijentirane stranke - pokazat ce se pobjeda gradjana...
ovo i je bosanska (bošnjačka) realnost..mada je i odgovornost na čelništvu ovih stranaka a i Lagumdžija bi konačno trebao da "go home""...
- M-16
#109 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
koja patetika od topica
-
plafon
#110 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
mIRCerka wrote:Na vecini protesta je naglasavano da Semiha kao MAJKA GRADA treba JAVNO DA PROZOVE PRAVE KRIVCE I ONE KOJI IMAJU NADLEZNOST nad nekim problemom, tako da si ocigledno povrsno citao teme po forumuMUNAFIK wrote:
Koliko znam u SDA ima puno i pismenih i pametnih ljudi, a isto tako i u SDP-u... Mirci glupa prepucavanja....
Nego ovo gore povecano, jel mislis da su se ofirali isto onako kao sto su se mnogi ofirali ne poznavajuci ko sta radi u gradskoj upravi, i koje su ovlasti Semihe Borovac??? pa su oni koji nisu imali pojma govorili ''VIDI JESMO JOJ GA SUKNILI'' a oni koji su imalo upuceni su znali koliko je to sve jadno bilo ( a u nekim trenutcima to je sve izgledalo i naruceno)...
da dodam, skoro na svim protestima sam ucestvovao...
Semiha je nazalost uprskala na drugim poljima gdje je mogla da doprinese pravo..ne sjecam se da sam cula da je kao Gradonacelnica posjetila neku skolu recimo na dobrinji ili mojmilu (4 osnovne 2 srednje) ali je do Dubajia stigla.
Sto nije tema ove emisije
Ja govorim o tome da su Novi Grad oblijepili "KO JE COVJEK KOJI VAM JE UKRAO SUNCE, PRETVARAMO TRAVU U BETON, KATARININ SIN" ... i to su pravili likovi koji Dobrinju ni na mapi ne znaju naci. I ne znaju da je bivsa livada gdje su sada MErcator i Sala sluzile kao
1. psece kakaliste
2. narkomansko odlagaliste (trava do guzice , smece i sprice do koljena)
3. i nekad davno HALI GALI poljana...
4. Na Dobrinju sam doselila u feb. 1982.godine, kad je dvica bila u planu tek...tako da ne "lupetam"...
A sada ima i parking i trzni centar i predobra sportska sala...
-
zavrzlama
#111 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
Da sumiramo slobodan pad kasika
Ovi izbori su ipak donijeli vise pozitivnih stvari..SBIH koja je klon SDA je dozivjela katastrofu i na narednim izborima ce ta stranka biti politicki mrtva ..SDP je pobijedio u par vecih gradova a sto je najvaznije u Brckom, jer Brcko je sablon po kojem bi trebala da funkcionise cijela BIH...SNSD je uz svu medijsku kontrolu,novac i Dodika potpomognutim Srbijom ipak dozivio poraz jer su tek presli polovicu opstina u rs-u( a ne zaboravimo da je SDS uzeo tri skoro najveca grada/opstine poslije B.Luke)...SDA je povratila preletace ali ce na sledecim izborima kad nestane SBIH,ponovo izgubiti preletace ali ovaj put u SDP ili neku drugu nenacionalnu stranku...
Sta je za ocekivati u narednom periodu:
politicki rat izmedju SDS i SNSD....sukob na relaciji SDA/SBIH i profitiranju SDP-a...Dodikov pokusaj desavanje naroda...vanredni izbori prije 2010...i pocetak normalizacije BIH...eto to su kasike rekle

samo da se podsjetimo
Ovi izbori su ipak donijeli vise pozitivnih stvari..SBIH koja je klon SDA je dozivjela katastrofu i na narednim izborima ce ta stranka biti politicki mrtva ..SDP je pobijedio u par vecih gradova a sto je najvaznije u Brckom, jer Brcko je sablon po kojem bi trebala da funkcionise cijela BIH...SNSD je uz svu medijsku kontrolu,novac i Dodika potpomognutim Srbijom ipak dozivio poraz jer su tek presli polovicu opstina u rs-u( a ne zaboravimo da je SDS uzeo tri skoro najveca grada/opstine poslije B.Luke)...SDA je povratila preletace ali ce na sledecim izborima kad nestane SBIH,ponovo izgubiti preletace ali ovaj put u SDP ili neku drugu nenacionalnu stranku...
politicki rat izmedju SDS i SNSD....sukob na relaciji SDA/SBIH i profitiranju SDP-a...Dodikov pokusaj desavanje naroda...vanredni izbori prije 2010...i pocetak normalizacije BIH...eto to su kasike rekle
samo da se podsjetimo
by zavrzlama on 01/09/2008 23:00
Glasam za Nasu Stranku.......
Iznenadjenje izbora ce biti uspon SDP-a i SDA i pad SBIH..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#112 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
zavrzlama wrote:Da sumiramo slobodan pad kasika![]()
samo da se podsjetimo
by zavrzlama on 01/09/2008 23:00
Glasam za Nasu Stranku.......
Iznenadjenje izbora ce biti uspon SDP-a i SDA i pad SBIH..
Ma bježa .BA zavrzlama ti mene živa isprepada
- madner
#113 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
De vidi imal sta u kasikama za loto i bingo, moze i na pp 
-
popajic
#114 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
@Sapat
Kako god, svi oni koji nisu izasli na izbore i dali svoj glas, pa ma kome, jendostavno nemaju pravo nikakve zalbe ni na sta. A pogotovo mladi, odnosno studenti, kojih na biorackim mjestima nije bilo maltene nikako. Njima na cast i neka se sada poklope usima jer vise ne trebaju ocekivati da bilo ko od gradjana stane uz njih za njihove probleme.
Sada preostaje nastavak borbe do 2010. Kako ce ovi novi/stari izabranici raditi, to ostaje da vidimo.
Ali,zalbe ce se i dalje masovno nastaviti jer ce se neglasaci jednostavno infiltrirati medju ovih zalosnih 40% ! Kao i uvijek.
-
zavrzlama
#115 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
ovo je bolje od lotta..madner wrote:De vidi imal sta u kasikama za loto i bingo, moze i na pp
by zavrzlama on 04/10/2008 20:47
Dealer: Game #20924842743: zavrzlama wins pot (830) with two pair, Nines and Sevens
Dealer: Game #20924968488: zavrzlama wins pot (330)
Dealer: Game #20925098256: zavrzlama wins pot (750) with a flush, King high
- rajvosa^
#116 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
mal ti taj potzavrzlama wrote:ovo je bolje od lotta..madner wrote:De vidi imal sta u kasikama za loto i bingo, moze i na pp![]()
![]()
Dealer: Game #20924842743: zavrzlama wins pot (830) with two pair, Nines and Sevens
-
zavrzlama
#117 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
dovoljno za nacelnicku foteljurajvosa^ wrote:mal ti taj potzavrzlama wrote:ovo je bolje od lotta..madner wrote:De vidi imal sta u kasikama za loto i bingo, moze i na pp![]()
![]()
-
dallton
#118 Re: SVI POBIJEDILI, OSIM GRAĐANA
mal ti taj potDealer: Game #20924842743: zavrzlama wins pot (830) with two pair, Nines and Sevens
dovoljno za nacelnicku fotelju
zavrzlama, jel to palis texas hold'em ?