Oktobarski izbori - izlazite li?
- protest.ba
#101 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Na glasanju treba staviti i "SDA (bilo koji)" kako je to slucaj sa HDZ-om
- vox-populi
#102 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Dobio listice, zaokruzio i poslao. U mojoj opstini ovi za koje sam glasao vjerovatno nece pobijediti ali ne dam glas nacionalistima.
-
mladoliki
#103 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Za koga si, ako te ne pitam previše, možda i ja budem slijedio tvoj primjer!
- vox-populi
#104 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Pa sad da ti kazem, ispast ce da reklamiran odredjenu stranku ili odredjene ljude. Ako ces savjet, nemoj za naci(o)-krimogene elemente olicene u SDA, HDZ, SDS, SNSD i SzBiH. Za koga kod drugog glasas neces puno pogrijesiti.mladoliki wrote:Za koga si, ako te ne pitam previše, možda i ja budem slijedio tvoj primjer!
- Vodenjak
#105 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
A sto si se bas TI morao nasukati?turban wrote:@VodenjakVodenjak wrote:Gledajuci rezultate, ovo je pravi komunisticki forum...![]()
Nije mi jasno sta uopste trazim ovdje![]()
ccc...
Nema te...![]()
Znaci nisi crvendac,prava stvar...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#106 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Glasacu tako da Kljujic bude gradonacelnik, a da se sa opcinskog nivoa skine nesposobni Resic, jer je upropastio i ono malo sto je valjalo na teritoriju Opcine. Tako cu prilagoditi glas, pa na ma cijoj listi ko bio.
-
yo ma man
#107 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
vazda, samo još molim da budući izabrani političari budu pametni, pa da nam još svežu po 30 kg kamenja oko vrata...jer naš image to može izdržati

- vee-jay
#108 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
dobio u petak, ispunio danas, sutra ide postom back to home...Panza wrote:Glasacu kad mi stignu listici. Imal jos ko iz Dijaspore? Dali je neko od vas vec dobio glasacke listice?
- glavutan
#109 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Ucinio isto.vox-populi wrote:Dobio listice, zaokruzio i poslao. U mojoj opstini ovi za koje sam glasao vjerovatno nece pobijediti ali ne dam glas nacionalistima.
S napomenom da sam zaokruzio sva zenska imena na listi za koju sam glasao.
Valjda ce one imati vise muda da mijenjaju stvari na bolje.
-
melb26sa
#110 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Kod tebe posta radi sutra??? Ja cekam utorakvee-jay wrote:dobio u petak, ispunio danas, sutra ide postom back to home...Panza wrote:Glasacu kad mi stignu listici. Imal jos ko iz Dijaspore? Dali je neko od vas vec dobio glasacke listice?
Listici stigli u cetvrtak.
-
echinacea
#111 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Glasacu kao i uvijek: protiv nacionalista.
- CLIO
#112 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Dobro, onda cemo svi glasati za BPS .vox-populi wrote:Pa sad da ti kazem, ispast ce da reklamiran odredjenu stranku ili odredjene ljude. Ako ces savjet, nemoj za naci(o)-krimogene elemente olicene u SDA, HDZ, SDS, SNSD i SzBiH. Za koga kod drugog glasas neces puno pogrijesiti.mladoliki wrote:Za koga si, ako te ne pitam previše, možda i ja budem slijedio tvoj primjer!
-
Babonić
#113 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Ni desno ni ljevo več samo pravo do cilja.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#114 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Sema ako neces glasati za Liberale,i jos (eto hajdBabonić wrote:Ni desno ni ljevo več samo pravo do cilja.
Il' grijesim???
-
Avdo Z.
#115 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Po meni je najvaznije na ovim izborima da Bosnjaci ne glasaju za komuniste, inace ce ponovo izgubiti sve ono za sto su krvavo platili u toku zlocinacke agresije. Ja se licno dvoumim izmedju Stranke ze BiH i SDA, kako bi dao glas opstanka BiH sa revnopravnim Bosnjacima. Vi dragi Bosnjaci ako hocete da vam se pored dzamije okrece krme na raznju (sto se desilo kada su komunisti zadnji put pobjedili) glasajte za komuniste.
- Prpa.ba
#116 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Avdo Z. wrote:Vi dragi Bosnjaci ako hocete da vam se pored dzamije okrece krme na raznju (sto se desilo kada su komunisti zadnji put pobjedili) glasajte za komuniste.
Ovako jakoj argumentaciji se ne moze kontrirati. Glas za SDA za BiH !
-
Babonić
#117 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Tipična nacionalistička retorika sad opet plaše narod krmadima.Kako može neko da nasjeda na ovu plitku priču.
-
dix106
#118 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Avdo Z. wrote:Po meni je najvaznije na ovim izborima da Bosnjaci ne glasaju za komuniste, inace ce ponovo izgubiti sve ono za sto su krvavo platili u toku zlocinacke agresije. Ja se licno dvoumim izmedju Stranke ze BiH i SDA, kako bi dao glas opstanka BiH sa revnopravnim Bosnjacima. Vi dragi Bosnjaci ako hocete da vam se pored dzamije okrece krme na raznju (sto se desilo kada su komunisti zadnji put pobjedili) glasajte za komuniste.
dno dna... e vako se siri strah medju etnickim skupinama zarad uspjeha na izborima. valja raspodjelit kolac i uhljebit familije... primitivno, drsko i zlonamjerno
-
convict
#119 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
-LIBERO- wrote:Ja se slazem da je SDP dao sam sebi autogol kandidirajuci Becirevica ponovo za nacelnika opstine.
To pokazuje koliko su stranke zatvorena struktura.
Vrh stranke ne dobija ,ocigledno,adekvatne informacije sta stanovnici pojedinih opstina misle o svojim trenutnim nacelnicima.
A clanovi stranaka,ocigledno,poslusno klimaju glavama...nedaj Boze se usprotiviti bilo cemu.
Ko je kandidat za nacelnika Opstine Centar ispred "nase stranka"?
Po svemu sudeci cu ovaj put morati iskombinovati ,i glasati a razlicitim nivoima vlasti za razlicite stranke.
Ako se ne varam, Dino Mustafic je kandidat Nase stranke za nacelnika Centra.
-
convict
#120 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Gledam ove rezultate SDP+Nasa stranka+Liberali = 67%.
Ljudi, zamislite bar na trenutak sta bi to znacilo
)) Da je bar 51% ovako skuckati
)
Ljudi, zamislite bar na trenutak sta bi to znacilo
-
dix106
#121 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
ja mislim da je dino nosilac liste NASE STRANKE za centar
-
dix106
#122 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
slazem se. defiinitivno postoji kriticna masa da se nacionalisti poraze ne samo u sarajevu, vec i u drugim dijelovima bihconvict wrote:Gledam ove rezultate SDP+Nasa stranka+Liberali = 67%.
Ljudi, zamislite bar na trenutak sta bi to znacilo)) Da je bar 51% ovako skuckati
)
- suncica24
#123 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Varas se. Denis Grazz je kandidat za nacelnika u opstini Centar ispred Nase strankeAko se ne varam, Dino Mustafic je kandidat Nase stranke za nacelnika Centra.
Last edited by suncica24 on 01/09/2008 22:32, edited 1 time in total.
-
convict
#124 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
U pravu si dix. Kandidat za nacelnika je Denis Gratzdix106 wrote:ja mislim da je dino nosilac liste NASE STRANKE za centar
-
xy2000
#125 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Evo mojih dilema: naprimjer, SDP je dobra opcija, ali dugo su bili na vlasti u mojoj opštini Novo Sarajevo i nisam zadovoljan njihovim radom, Liberala u mojoj opštini nema, oni su imali finu priču o obrazovanju, djelovali su urbano i kao pravo osvježenje, Ekološka stranka je za očuvanje Vilsonovog šetališta, parkova i zelenila- zvuči privlačno, SDU me je razočarao jer su se podijelili zbog para, Radom za boljitak i slične ne volim jer misle da mogu kupiti narod, Boss sam prekrižio kada su se utalili sa Tokićem, a onda posvađali opet zbog para, GDS bi bio super da nema Ibre Spahića- on mora biti alfa i omega svega, Naša stranka je dobra alternativa, ali nejasno profilirana (nije samo dovoljno govoriti da nešto ne valja, treba ponuditi konkretne prijedloge).
Najvjerovatnije ću glasati za Ekološku stranku jer mi nema Liberala i jer su lokalni izbori, pa mislim da treba malo i ove manje stranke birati, neka i oni nešto probaju uraditi u opštinama. Za načelnika ne znam, ako neko zna nešto više o kandidatima iz N. Sarajeva volio bih da dobijem koju informaciju.
Najvjerovatnije ću glasati za Ekološku stranku jer mi nema Liberala i jer su lokalni izbori, pa mislim da treba malo i ove manje stranke birati, neka i oni nešto probaju uraditi u opštinama. Za načelnika ne znam, ako neko zna nešto više o kandidatima iz N. Sarajeva volio bih da dobijem koju informaciju.