EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
be highirly

#101 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by be highirly »

na ovoj tekmi ce biti jedno 150 prekida, tako da ce i utakmica priustiti jedno lagano mrcvarenje :D
no uzivajmo u lozionicarskoj atmosferi ...i da , hairlije idu dalje :D
feral.tribune

#102 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by feral.tribune »

u Koliko sati je utakmica ?
max_power

#103 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by max_power »

Utakmica pocinje u 20:45

Ko prvi zabije gol pobjedice. Turci su se dva puta vracali iz mrtvih a ne vjerujem da imaju snage za treci put.
Hrvatsku jos nismo vidili kakvi su kad gube na ovom prvenstvu. Ali vidili smo ih prije prvenstva. Holandija ih je poderala zahvaljujuci tome sto su dali prvi gol. Dobro igraju dok je 0:0 ili kad vode ali kad gube onda su nervozni.
Ko god da pobjedi, u polufinalu ga ceka poraz od Elfa.
Centurion

#104 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Centurion »

3:3, na penale ide Turkiye
kvicbu

#105 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by kvicbu »

hrvatska je bolja barem 3 puta i nadam se i mislim da dobivaju i da ce se turcima odbiti od glavu ovaj njihov fanatizam... a u hr repki igra i igrac koji je prije nekoliko godina trckarao nasim pasnjacima... jos jedan razlog vise za hrvatsku... idemo do kraja...
zlatiborka

#106 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by zlatiborka »

Obje su mi repke drage ali predvidjam:

Hrvatska 4 - Turska 2
stulic

#107 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by stulic »

Ko hoce neka poslusa ko nece nemora al ovo je sigurna investicija u 0:0
Kvote se krecu od 8 do 12 pa i nije tako lose 8)
amarpitar

#108 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by amarpitar »

Turci večeras imaju šansu da konačno osvoje Beč! :-D
cyprus

#109 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by cyprus »

Ja očekujem jednu poprilično dosadnu utakmicu i pobjedu Hrvatske od možda 2:0. Turci ako prime prvi gol, garantujem da se neće po treći put vratiti u utakmicu i ako vjerujem da će pokušavat. Dakle, po meni najvjerovatniji scenario je vodeći gol Hrvatske sredinom prvog poluvremena i drugi polovinu prvog i prvu polovinu drugog poluvremena terensku dominaciju Turaka ali bez puno izraženih prilika. Na kraju će Turci past, a Hrvati na kontranapad zabiti drugi gol. Jedan od ova dva gola bi trebao zabiti Petrić, drugi (možda) Kranjčar). Toliko od Milana Tarota :D .

Sad malo ozbiljnije analize, ali bez predviđanja.

Hrvatska ima prednost što se tiče golmana, iako Pletikosa nije neka golmanska velesila, ali izostanak Volkana je prevelik hendikep za Tursku, pogotovo ako Recber bude raspoložen ko protiv nas na Koševu.
Odbrane ni jednoj ni drugoj ekipi nisu jača strana, a zbog izostanaka Turska je tu u još većem deficitu.
Vezni red je pak dosta kvalitetniji od odbrane i kod jednih i kod drugih i u njemu leži snaga ove dvije reprezentacije. Opet za Tursku važi da su i u ovom dijelu oslabljeni ako ništa za Aurelija, a nisam upoznat dal se vraća Emre Belezoglu. Opšte poznata stvar je da je hrvatski vezni red tehnički potkovaniji, a turski borbeniji, pa koji od ova dva aspekta fudbalske igre pobjedi, od toga će vjerovatno zavisit pobjednik večerašnje utakmice.
Napad je jedini segment gdje dajem prednost Turskoj, što se može vidjeti i u činjenici da Turci postižu više golova na ovom prvenstvu od Hrvatske, a također sam i mišljenja da niko od hrvatskih napadača nije u rangu Kahvečija. No napad ako je vezni red zaustavljen ne može ništa.

Dakle, sve ovo jasno ukazuje na pobjedu Hrvatske, ali lopta je okrugla i vrlo često se desi da utakmica ode u suprotnom pravcu od očekivanog.
Lincoln-Burrows

#110 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Lincoln-Burrows »

Utakmicu bi magao odlučiti eventualni crveni karton za nekog od igrača Hrvatske ili Turske.
Objektivno je Hrvatska bolja ekipa od Turaka i ako ne bude nečeg nepredviđenog,
poput kartona recimo, ne bi trebalo biti veće neizvjesnosti.

Svim srcem sam za Hrvatsku, :thumbup:
a ako rezultat bude negativan
čestitam boljem
EI Presidente

#111 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by EI Presidente »

Mozda je pitanje priglupo, ali zna li neko moze li se ova tekma gledati na internetu?
Lincoln-Burrows

#112 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Lincoln-Burrows »

EI Presidente wrote:Mozda je pitanje priglupo, ali zna li neko moze li se ova tekma gledati na internetu?
Možeš na slijedeći način, instaliraj mali program
sa ove stranice, evo ti link http://www.tvunetworks.com/

To je oko 5 Mb, zatim imaš prijenos na nekoliko kanala,

a ja ti predlažem kanal "soccer2"

Uživaj! 8-)
kijameta

#113 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by kijameta »

kvicbu wrote:hrvatska je bolja barem 3 puta i nadam se i mislim da dobivaju i da ce se turcima odbiti od glavu ovaj njihov fanatizam... a u hr repki igra i igrac koji je prije nekoliko godina trckarao nasim pasnjacima... jos jedan razlog vise za hrvatsku... idemo do kraja...
Ja Hrvatska ima desetak igraca u ruskoj ligi a Turska desetak igraca u ligi sampiona,docim Hrvatska nijednog.Fakat je Hrvatska jaca,jedino im ekipa vrijedi jedno 5-6 puta manje para,sto li ?
Elf je imao los dan a Poljaci i Austrija su tarabe.Veceras je drugacije,veceras je na terenu vrela krv balkanska (sa obije strane,naravno),bude jako zanimljivo ALI
Turkiya to dere i to onako u zadnjim minutama,da padne jos teze i onda slavlje.Do duboko u noc. :D :D
Epitop

#114 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Epitop »

Kao što bi rekla za jučerašnju utakmicu voditeljica sa FTV Maja Čengić "Pobijedit će ekipa koja više pokaže na terenu". :lol:
rajvosa^

#115 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by rajvosa^ »

osa wrote:hrvatska je bolja ekipa od turske, u puno boljoj je poziciji što se tiče povređenih i kažnjenih igrača, izjave igrača hrvatske odaju smirenost i respekt prema protivniku, dok izjave turskih igrača u stilu"bolji smo i taktički i tehnički i sigurno prolazimo" odaju određenu dozu straha i nesigurnosti, to je naime način samohrabrenja. sama utakmica može otići na bilo koju stranu, jedna greška nekog od igrača (pr. abidal) ili sudca može riješiti utakmicu. u četvr finalu nitko ne može reći da će sigurno pobijediti, pogledajte primjer sinoćnje utakmice, tko je mislio da će portugal onako lako ispasti, sjeća li se itko komentara na ovom forumu na račun hrvatske"ma samo da naleti na jednu ozbiljnu momčad kao recimo portugal", i eto sinoć baš portugal naleti na prvu ozbiljnu momčad i pušiona. najveća opasnost za hrvatsku bila bi potcjenjivanje protivnika, što se , toplo se nadam neće desiti, čini mi se da je bilić svojim pristupom i profesionalizmom uvelike utjecao na igrače i njihov profesionalizam. svi mi realni navijači hrvatske, znamo da je plasman na euro uspjeh, plasman u drugi krug veliki uspjeh, a sve dalje je san i bajka, samo nek potraju.ali ako i izgubimo, mi smo ponosni na naše nogometaše, ne toliko zbog rezultata koliko zbog pristupa, kako reče bilić"ako i izgubimo i sutra će svanuti novi dan".
:thumbup:
EI Presidente

#116 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by EI Presidente »

Lincoln-Burrows wrote:
EI Presidente wrote:Mozda je pitanje priglupo, ali zna li neko moze li se ova tekma gledati na internetu?
Možeš na slijedeći način, instaliraj mali program
sa ove stranice, evo ti link http://www.tvunetworks.com/

To je oko 5 Mb, zatim imaš prijenos na nekoliko kanala,

a ja ti predlažem kanal "soccer2"

Uživaj! 8-)
Hvala lijepo :)

ja ne vidim soccer2, probacu neki drugi kanal.
rajvosa^

#117 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by rajvosa^ »

Ko god veceras pobijedi bit ce sampion EURO 2008. Zapamtite ovo. :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#118 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by mIRCerka »

kijameta wrote:
kvicbu wrote:hrvatska je bolja barem 3 puta i nadam se i mislim da dobivaju i da ce se turcima odbiti od glavu ovaj njihov fanatizam... a u hr repki igra i igrac koji je prije nekoliko godina trckarao nasim pasnjacima... jos jedan razlog vise za hrvatsku... idemo do kraja...
Ja Hrvatska ima desetak igraca u ruskoj ligi a Turska desetak igraca u ligi sampiona,docim Hrvatska nijednog.Fakat je Hrvatska jaca,jedino im ekipa vrijedi jedno 5-6 puta manje para,sto li ?
Elf je imao los dan a Poljaci i Austrija su tarabe.Veceras je drugacije,veceras je na terenu vrela krv balkanska (sa obije strane,naravno),bude jako zanimljivo ALI
Turkiya to dere i to onako u zadnjim minutama,da padne jos teze i onda slavlje.Do duboko u noc. :D :D
Ja cu veceras da gledam fudbal. I nadam se da ce plavi pobijediti. :D toliko od mene vezano za temu.
Meho Kodro

#119 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Meho Kodro »

amarpitar wrote:
PS Slike za postiranje mogu biti samo sa ove tekme ili iz Becha pred tekmu.

mIRCerka
Slika iz Beca uoci meca sa Turskom, Ljubisa je angaziran za mec sa Njemackom (kad ga Svabe vide ima da padaju ko SS vojnici na Neretvi), al je pristao da Hrvatskoj pripomogne i u ovom mecu :mrgreen: :thumbup:

Image
st0rmbrlgn3r

#120 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by st0rmbrlgn3r »

kijameta wrote:

http://www.transfermarkt.de/de/pokalwet ... aften.html

informirat se pa onda komentirat... btw pod normalnim uvjetima Hrvatska ovo dobija ladno.. a taman i da izgubimo opet sam zadovoljan, plasman među osam najboljih i to bez uvjerljivo najboljeg strijelca nije uopće loše za mene. kako god dečki odigrali i kako god završilo . a pojedincima preporučam malo manje zavisti i emocija da tema ne bi bila zatvorena, a malo više truda (čitaj savez).
Last edited by st0rmbrlgn3r on 20/06/2008 19:04, edited 1 time in total.
gladna sam

#121 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by gladna sam »

Image
Aparat sasvim slucajno uhvati i iz sirokog kako danas bodre Hrvatsku u Becu
kofi anan

#122 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by kofi anan »

:oops: :oops:
Za sliku :thumbup: :thumbup:
Last edited by kofi anan on 20/06/2008 20:26, edited 1 time in total.
madalen

#123 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by madalen »

Nek bolji pobjedi !!! :D
max_power

#124 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by max_power »

Nek pobjedi onaj ko da vise golova! :D
dastonja

#125 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by dastonja »

Naravno da ce pobijediti bolji, ni ne pomisljam da bi Turci mogli iznenaditi :lol: :lol:
Locked