zubar wrote:Dvije rečenice, jedna do druge, a jedna drugu isključuju...

A sta se tu iskljucuje? Zelis li ti vecini fasista sve najgore. A vecina hrvatskih sportasa su fasisoidni ( fudbalskoj reprezentaciji skoro svi osim mozda Pletikose i ... ostali Kovaci, Petrici, Olici, Simunici, Rakitici su djeca ustaske emigracije tako da nisu ni rodjeni na teritoriji danasnje Hrvatske, Modric je igrao za najfasistickiji klub BiH,
Corluka da je kakv covjek igrao vi za BiH, Srna - cim sa Stimcom ima bilo kakve veze nije covjek po mom ukusu itd, legenda Bilic im pusta Tompsonove pjesme prije utakmice - sto je i izjavio ). Ja definitivno imam predrasude prema njima ali sta cu iskustvo me natjeralo.
Nadam se da imas kakve rijeci pohvale i za igrace Igokee ( koji su se tradicionalnim pozdravom razbacivali po Skenderiji ili Zetri (nisam siguran). Ja nemam ali bas nikakve.
Opet, kazem, ja Hrvatku rep. nimalo ne volim i zelim [im iskreno sve najgore.[/quote]
Zlatan da je ikakav čovjek igrao bi za BiH...
btw, dijete ustaše ne mora biti ustaša...
A ako ti u ovom svom postu ne širiš jezik mržnje onda stvarno...[/quote]
Naravno da sirim jezik mrznje ali ne prema Hrvatima nego prema ustasama. Naravno da djete ustase ne mora biti ustasa ali ja imam osjecaj da jesu (opet ti kazem zivot me naucio) i zato ih ne volim.
Ali to nije tema vec pricamo o Bahi i njegovom navijanju za Hrv. E ja kazem da je FTV i moja TV i ne zelim to da slusam. I ne zelim da gledam izvjestaje iz Mostara i tome kako je bilo "vatreno u Mostaru. Jer u Mostaru su poslije pobjeda Hrv. rep i ginuli ljudi, a cak i poslije poraza su ranjavani (Hrv-Brazil). I zato ti kazem da ih ne volim.
A zamisli da negdje u Sarajevu ( moze i bilo gdje drugo) skupi se nekakva skupina srba sa kokardama na glavamai slavi uspjeh npr. Anje Ivanović u Roland Garrossu. i onda se na FTV javlja neka legenda i kaze pomoz Bog evo nas tu i tu...
Da li bi ti imao nekave komplekse ili bi ti to bilo kul i normala.
I sto se Zlatana tice to je definitivno kita od covjeka. Naravno da je treebao da igra za BiH.[/quote]
FTV je i moja televizija i ja želim gledati izvješća iz Mostara i OBOŽAVAM Bahu. Što se tiče ljudi što su ginuli nakon tekmi, pa budala ima uvijek. Dakle budući da ljudi ginu u prometnim nezgodama, trebalo bi prestati voziti se autom?! Ja u Mostaru nikoga nisam ni sreo ni vidio na TV-u sa ustaškim oznakama. A to što ti imaš komplekse, pa ima za to Prozak.
BAHO KRAAALJU!!!