Aktuelno iz N/FSBiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
laku noć

#101 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by laku noć »

Ja lopova,čega su se oni sjetili- u Banja Luku. :-)
Crvena Tifoza

#102 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Crvena Tifoza »

laku noć wrote:Ja lopova,čega su se oni sjetili- u Banja Luku. :-)
I šta ce tamo odlucit - da ce se dogovorit nekad u buducnosti o promjenama u NFSBiH?

Jesu namazani. :roll:
laku noć

#103 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by laku noć »

Crvena Tifoza wrote:
I šta ce tamo odlucit - da ce se dogovorit nekad u buducnosti o promjenama u NFSBiH?

Jesu namazani. :roll:
Mislim da to nije iz njihove glave,imaju neke dobre savjetnike.Mora se priznati
ProbuseniDolar

#104 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by ProbuseniDolar »

Citav dan se dogovarali i na kraju pao dogovor da ce se opet dogovatari za mjesec dana u Banja Luci ... Svaka im dala za ovo ... :D ...

Nema nama spasa bez 3 metka u 3 cela ... Jebo ti nas ...
Edin H.

#105 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Edin H. »

Dobro je da su prihvatili i ozbiljno uzeli u obzir kritike javnosti :oops:

Mora im se priznati da su definitvno majstori bezobrazluka :cry:
hadis

#106 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by hadis »

Povraca mi se na sve ovo i nemam vise snage sebi razbijati glavu jer sam prilicno siguran da cijelu ovu situaciju u nogometu ali i u drzavi moze rijesiti samo neka akcija tipa 5.oktobar preko Drine.

Nema druge ovo treba pohapsiti i osuditi na bar 20 god robije i gotovo.

Samo se pitam ko ce to uraditi kad su oni svi (svi savezi i ministarstva) drzave u drzavi i niko ih ne moze smijeniti!

Sta ceka taj Komsic, pa zar on nebi volio da BiH igra na SP, i zar nebi s tim bio jos veci Bosanac?
Sta ceka sto vise nesto ne uradi ili bar izjavi nesto pa da znamo kome da gledamo u oci!

#107 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by location »

Kada sam procitao gdje je savez odlucio da se sastane za mjesec dana obradovao sam. Sada je sansa da BH Fanaticos budu ono sto jesu, bosanske zastave u ruke, ljiljane i kroz gospodsku :lol:
kijameta

#108 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by kijameta »

DaysleepeR wrote:
Chopper_Horrace wrote:
DaysleepeR wrote:
jest samo što kad dođe Španija u kvalifikacijama biće teško odolit pa ne otić na utakmicu

znam, to sam i napisao samo sam se na navijace klubova osrvnuo...ja vala,na tekmu repke nisam otisao, upravo, od tekme sa Spanijom, nekad davno, na Kosevu...
nisam ni ja međutim stavi se u kožu oca dječaka koji španske zvijezde gleda svakog vikenda na tv i uskrati mu priliku da ih vidi uživo

a koliko imaš takvih ljudi...
Mom malcu je kao i meni zvijezda je samo onaj ko igra u Sarajevu a ostali i nasi i njihovi bezze skroz.
mostarac

#109 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by mostarac »

Mobile_Disco wrote:
komi wrote:evo ja vam garantiram da neću otići više nikad na utakmicu BiH repke
:D
pa makar dolazio brazi engleska i španija zajedno :D
Dok se ne promjene neke stvari.. Potpisujem!
i ja :D

A isao sam iz mostara cak i Farska Ostrva i Estoniju da gledam :D

P.S. Pika nije clan izvrsnog odbora. Uz svo politizovanje izbora clanova izvrsnog odbora iz naseg kantona se uz sve to i rotiraju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DaysleepeR

#110 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by DaysleepeR »

e ako je Pika Ćemalović svijetao primjer onda smo stvarno otišli u PM

ja vam rekoh da ne očekujete ništa spektakularno danas, bozabrazno je to koliko je teško
Topla voda

#111 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Topla voda »

P.S. Pika nije clan izvrsnog odbora. Uz svo politizovanje izbora clanova izvrsnog odbora iz naseg kantona se uz sve to i rotiraju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock:
pored svega,jos i rotacija predstavnika u izvrsnom odboru..neki se rotiraju,neki se ne rotiraju :-)
Madame de Pompadour

#112 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Madame de Pompadour »

Nisam neki ljubitelj fudbala, ali ipak cu kao i svaki normalni gradjanin komentar dati o nasem fudbalskom savezu poslije ove cirkusijade koju godinama igraju gradjanima BiH.

Oni svejsno igraju igru jer ih neko iz politike podrzava, kakav savez sa nekakvim (vjerskim) prefiksima, jedan ovaj , jedan onaj i jedan taj. Mislim cista utopija i glupost. :roll:

Savez kako je formiran da on nikome ne polaze racune i niko da taj savez nemoze raspustiti u drzavi,..smijurdija! :-) :-) Daj vidimo kako savezi u njemackoj ili engelskoj rade i postoje! 8-)

Fudbalski savez ocito negog dolmi sa lovom u drzavi i zato ga ti politicari ili lokalni mocnici cuvaju, to je ocita stvar.
Najbolje je sve bojkotovati,
laku noć

#113 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by laku noć »

Topla voda wrote:
:shock:
pored svega,jos i rotacija predstavnika u izvrsnom odboru..neki se rotiraju,neki se ne rotiraju :-)
Oni su se pravo zarotirali,zvrndaju u krug da nema šanse niko da se ubaci u kolo :lol: :lol:
HarisKavaz

#114 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by HarisKavaz »

Sve dok se statut NSBIH ne promjeni nema nista na bolje,,,,skinut cemo opet njih 3 al opet taj jebeni nacionalni kljuc dolazi,,,daj da se to vise izbrise,,i da stavljamo ljude od struke,a ne da se prvo gleda njihova nacionalnost.

...a sto 5 juli,,taman dok se Evropsko prvenstvo zavrsi, fol ce zasjedati ponovo,,,trebaju guzonje furat u Austriju i Svicu sa novcem iz budzeta NS i to fol pravdati,,kak vec to rade cijelo vrijeme,,,,,dajte ove nevladine organizacije, sve navijacke skupine u BiH i svi ljudi kojima je stalo da gledaju repku BiH da se ujedinimo i da ih lincijemo,,j*bi im mater vise,,prave nas budalama ba....dokleeee..
Mobile_Disco

#115 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Mobile_Disco »

Mozda im to bude i konacna destinacija.. Jer im tamo niko nista ne moze.. :roll:
campa_xxx

#116 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by campa_xxx »

Najvise mogu uraditi nasi bivsi asovi, kad bi se oni htjeli malo vise zainteresovati za svu ovu pricu i malo lobirati u FIFA-i i UEFA-i tad bi vjerovao da ce se nesto promijeniti...ovako cisto sumnjam :x :x
laku noć

#117 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by laku noć »

Mobile_Disco wrote:
Mozda im to bude i konacna destinacija.. Jer im tamo niko nista ne moze.. :roll:
Ne bi me iznenadilo da Milorad organizuje kakav skup podrške FS BiH :lol:
Vaso

#118 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by Vaso »

zaista ce se morat krv prolit.
campa_xxx

#119 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by campa_xxx »

Vaso wrote:zaista ce se morat krv prolit.
Sta predlazes? Mozda da pocnemo skupljati pare za kakve placene ubojice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
abdelsi

#120 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by abdelsi »

Samo treba da se tuzilastvo pozabavi malo NSBIH ,jer samo tako moze doci od smjene rukovodstva.Ocit primjer je Srbija gdje su Džaju zatvorili zbog malverzacija,mi samo ovdje dzabe diskutujemo i nerviramo se ,dok ILJO I SULJO pripremaju svoje kofere za SVICU i AUSTRIJU u koju trebaju putovat za 2-3 dana ,neche Iljo da propusti 1 tekmu svoje reprezentacije protiv Austrije ....

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

I NIKAD do sada nisam ni kom zelio smrt al njima zelim jer mene i moje Bosance I Hercegovce jebhu vec 10 godina,
cooly

#121 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by cooly »

pa netreba se zaboraviti da ce upravo tada biti dosta ljudi iz svedske u banja luci

a kako je poznate, vecina bhfanatikosa i jest u svedskoj

i to u glavnom i jesu muslimani iz BanjaLuke

a plus uz to: kozarac je par minuta udaljen od banja luke, a biti ce 5tog jula takodje pun dijaspore

a uz to i sanski most, a vala i cijela krajina (i bosanski novi, i gradiska, i dubica)

pa moglo bi se nesto i u banja luci skontati?

plus neka dodju navijacke skupstine TM, HZ, RA, robijasi i fukare

mogao bi to dobar protest biti
laku noć

#122 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by laku noć »

cooly wrote:pa netreba se zaboraviti da ce upravo tada biti dosta ljudi iz svedske u banja luci

a plus uz to: kozarac je par minuta udaljen od banja luke, a biti ce 5tog jula takodje pun dijaspore

a uz to i sanski most, a vala i cijela krajina (i bosanski novi, i gradiska, i dubica)

:lol: :lol: :lol: ,ne navlači raju,a Mupovi,Ose,Sipe,Bumbari,komarci+lešinari,štakori,četnici,ravnogorci..... :skoljka:

#123 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by location »

laku noć wrote:
cooly wrote:pa netreba se zaboraviti da ce upravo tada biti dosta ljudi iz svedske u banja luci

:lol: :lol: :lol: ,ne navlači raju,a Mupovi,Ose,Sipe,Bumbari,komarci+lešinari,štakori,četnici,ravnogorci..... :skoljka:
I treba ici, slazem se. Ja cu sjediti vani i cekati da cujem vase izjvestaje tog dana, ako se budete vratili imali sta izjaviti :D
district-beg

#124 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by district-beg »

Madame de Pompadour wrote:Nisam neki ljubitelj fudbala, ali ipak cu kao i svaki normalni gradjanin komentar dati o nasem fudbalskom savezu poslije ove cirkusijade koju godinama igraju gradjanima BiH.

Oni svejsno igraju igru jer ih neko iz politike podrzava, kakav savez sa nekakvim (vjerskim) prefiksima, jedan ovaj , jedan onaj i jedan taj. Mislim cista utopija i glupost. :roll:

Savez kako je formiran da on nikome ne polaze racune i niko da taj savez nemoze raspustiti u drzavi,..smijurdija! :-) :-) Daj vidimo kako savezi u njemackoj ili engelskoj rade i postoje! 8-)

Fudbalski savez ocito negog dolmi sa lovom u drzavi i zato ga ti politicari ili lokalni mocnici cuvaju, to je ocita stvar.
Najbolje je sve bojkotovati,
eh ebga brate, sad si ga skroz fulo s ovom "utopijom", nikako se ne slaze :D ...i ne znam koji je vjerski prefiks u NSBiH, al hajd, valjda nam je jasno sta si nam htio saopstt ;-)
HarisKavaz

#125 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????

Post by HarisKavaz »

Potpis,,,idemo u Banja Luku,,,da vidimo koliko smo zajedno u ovome,,,cijela BiH da se udruzi :bih:
Post Reply