Aktuelno iz N/FSBiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
laku noć
#101 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Ja lopova,čega su se oni sjetili- u Banja Luku. 
-
Crvena Tifoza
#102 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
I šta ce tamo odlucit - da ce se dogovorit nekad u buducnosti o promjenama u NFSBiH?laku noć wrote:Ja lopova,čega su se oni sjetili- u Banja Luku.
Jesu namazani.
-
laku noć
#103 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Mislim da to nije iz njihove glave,imaju neke dobre savjetnike.Mora se priznatiCrvena Tifoza wrote:I šta ce tamo odlucit - da ce se dogovorit nekad u buducnosti o promjenama u NFSBiH?laku noć wrote:Ja lopova,čega su se oni sjetili- u Banja Luku.
Jesu namazani.
- ProbuseniDolar
#104 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Citav dan se dogovarali i na kraju pao dogovor da ce se opet dogovatari za mjesec dana u Banja Luci ... Svaka im dala za ovo ...
...
Nema nama spasa bez 3 metka u 3 cela ... Jebo ti nas ...
Nema nama spasa bez 3 metka u 3 cela ... Jebo ti nas ...
- Edin H.
#105 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Dobro je da su prihvatili i ozbiljno uzeli u obzir kritike javnosti
Mora im se priznati da su definitvno majstori bezobrazluka
Mora im se priznati da su definitvno majstori bezobrazluka
-
hadis
#106 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Povraca mi se na sve ovo i nemam vise snage sebi razbijati glavu jer sam prilicno siguran da cijelu ovu situaciju u nogometu ali i u drzavi moze rijesiti samo neka akcija tipa 5.oktobar preko Drine.
Nema druge ovo treba pohapsiti i osuditi na bar 20 god robije i gotovo.
Samo se pitam ko ce to uraditi kad su oni svi (svi savezi i ministarstva) drzave u drzavi i niko ih ne moze smijeniti!
Sta ceka taj Komsic, pa zar on nebi volio da BiH igra na SP, i zar nebi s tim bio jos veci Bosanac?
Sta ceka sto vise nesto ne uradi ili bar izjavi nesto pa da znamo kome da gledamo u oci!
Nema druge ovo treba pohapsiti i osuditi na bar 20 god robije i gotovo.
Samo se pitam ko ce to uraditi kad su oni svi (svi savezi i ministarstva) drzave u drzavi i niko ih ne moze smijeniti!
Sta ceka taj Komsic, pa zar on nebi volio da BiH igra na SP, i zar nebi s tim bio jos veci Bosanac?
Sta ceka sto vise nesto ne uradi ili bar izjavi nesto pa da znamo kome da gledamo u oci!
-
#107 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Kada sam procitao gdje je savez odlucio da se sastane za mjesec dana obradovao sam. Sada je sansa da BH Fanaticos budu ono sto jesu, bosanske zastave u ruke, ljiljane i kroz gospodsku 
-
kijameta
#108 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Mom malcu je kao i meni zvijezda je samo onaj ko igra u Sarajevu a ostali i nasi i njihovi bezze skroz.DaysleepeR wrote:nisam ni ja međutim stavi se u kožu oca dječaka koji španske zvijezde gleda svakog vikenda na tv i uskrati mu priliku da ih vidi uživoChopper_Horrace wrote:DaysleepeR wrote:
jest samo što kad dođe Španija u kvalifikacijama biće teško odolit pa ne otić na utakmicu
znam, to sam i napisao samo sam se na navijace klubova osrvnuo...ja vala,na tekmu repke nisam otisao, upravo, od tekme sa Spanijom, nekad davno, na Kosevu...
a koliko imaš takvih ljudi...
-
mostarac
#109 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
i jaMobile_Disco wrote:Dok se ne promjene neke stvari.. Potpisujem!komi wrote:evo ja vam garantiram da neću otići više nikad na utakmicu BiH repke
pa makar dolazio brazi engleska i španija zajedno
A isao sam iz mostara cak i Farska Ostrva i Estoniju da gledam
P.S. Pika nije clan izvrsnog odbora. Uz svo politizovanje izbora clanova izvrsnog odbora iz naseg kantona se uz sve to i rotiraju
- DaysleepeR
#110 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
e ako je Pika Ćemalović svijetao primjer onda smo stvarno otišli u PM
ja vam rekoh da ne očekujete ništa spektakularno danas, bozabrazno je to koliko je teško
ja vam rekoh da ne očekujete ništa spektakularno danas, bozabrazno je to koliko je teško
- Topla voda
#111 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
P.S. Pika nije clan izvrsnog odbora. Uz svo politizovanje izbora clanova izvrsnog odbora iz naseg kantona se uz sve to i rotiraju![]()
![]()
![]()
![]()
pored svega,jos i rotacija predstavnika u izvrsnom odboru..neki se rotiraju,neki se ne rotiraju
-
Madame de Pompadour
#112 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Nisam neki ljubitelj fudbala, ali ipak cu kao i svaki normalni gradjanin komentar dati o nasem fudbalskom savezu poslije ove cirkusijade koju godinama igraju gradjanima BiH.
Oni svejsno igraju igru jer ih neko iz politike podrzava, kakav savez sa nekakvim (vjerskim) prefiksima, jedan ovaj , jedan onaj i jedan taj. Mislim cista utopija i glupost.
Savez kako je formiran da on nikome ne polaze racune i niko da taj savez nemoze raspustiti u drzavi,..smijurdija!
Daj vidimo kako savezi u njemackoj ili engelskoj rade i postoje!
Fudbalski savez ocito negog dolmi sa lovom u drzavi i zato ga ti politicari ili lokalni mocnici cuvaju, to je ocita stvar.
Najbolje je sve bojkotovati,
Oni svejsno igraju igru jer ih neko iz politike podrzava, kakav savez sa nekakvim (vjerskim) prefiksima, jedan ovaj , jedan onaj i jedan taj. Mislim cista utopija i glupost.
Savez kako je formiran da on nikome ne polaze racune i niko da taj savez nemoze raspustiti u drzavi,..smijurdija!
Fudbalski savez ocito negog dolmi sa lovom u drzavi i zato ga ti politicari ili lokalni mocnici cuvaju, to je ocita stvar.
-
laku noć
#113 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Oni su se pravo zarotirali,zvrndaju u krug da nema šanse niko da se ubaci u koloTopla voda wrote:P.S. Pika nije clan izvrsnog odbora. Uz svo politizovanje izbora clanova izvrsnog odbora iz naseg kantona se uz sve to i rotiraju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pored svega,jos i rotacija predstavnika u izvrsnom odboru..neki se rotiraju,neki se ne rotiraju
- HarisKavaz
#114 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Sve dok se statut NSBIH ne promjeni nema nista na bolje,,,,skinut cemo opet njih 3 al opet taj jebeni nacionalni kljuc dolazi,,,daj da se to vise izbrise,,i da stavljamo ljude od struke,a ne da se prvo gleda njihova nacionalnost.
...a sto 5 juli,,taman dok se Evropsko prvenstvo zavrsi, fol ce zasjedati ponovo,,,trebaju guzonje furat u Austriju i Svicu sa novcem iz budzeta NS i to fol pravdati,,kak vec to rade cijelo vrijeme,,,,,dajte ove nevladine organizacije, sve navijacke skupine u BiH i svi ljudi kojima je stalo da gledaju repku BiH da se ujedinimo i da ih lincijemo,,j*bi im mater vise,,prave nas budalama ba....dokleeee..
...a sto 5 juli,,taman dok se Evropsko prvenstvo zavrsi, fol ce zasjedati ponovo,,,trebaju guzonje furat u Austriju i Svicu sa novcem iz budzeta NS i to fol pravdati,,kak vec to rade cijelo vrijeme,,,,,dajte ove nevladine organizacije, sve navijacke skupine u BiH i svi ljudi kojima je stalo da gledaju repku BiH da se ujedinimo i da ih lincijemo,,j*bi im mater vise,,prave nas budalama ba....dokleeee..
-
Mobile_Disco
#115 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Mozda im to bude i konacna destinacija.. Jer im tamo niko nista ne moze..laku noć wrote:Ja lopova,čega su se oni sjetili- u Banja Luku.
- campa_xxx
#116 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Najvise mogu uraditi nasi bivsi asovi, kad bi se oni htjeli malo vise zainteresovati za svu ovu pricu i malo lobirati u FIFA-i i UEFA-i tad bi vjerovao da ce se nesto promijeniti...ovako cisto sumnjam

-
laku noć
#117 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Ne bi me iznenadilo da Milorad organizuje kakav skup podrške FS BiHMobile_Disco wrote:Mozda im to bude i konacna destinacija.. Jer im tamo niko nista ne moze..laku noć wrote:Ja lopova,čega su se oni sjetili- u Banja Luku.
- Vaso
#118 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
zaista ce se morat krv prolit.
- campa_xxx
#119 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Sta predlazes? Mozda da pocnemo skupljati pare za kakve placene ubojiceVaso wrote:zaista ce se morat krv prolit.
-
abdelsi
#120 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Samo treba da se tuzilastvo pozabavi malo NSBIH ,jer samo tako moze doci od smjene rukovodstva.Ocit primjer je Srbija gdje su Džaju zatvorili zbog malverzacija,mi samo ovdje dzabe diskutujemo i nerviramo se ,dok ILJO I SULJO pripremaju svoje kofere za SVICU i AUSTRIJU u koju trebaju putovat za 2-3 dana ,neche Iljo da propusti 1 tekmu svoje reprezentacije protiv Austrije ....
I NIKAD do sada nisam ni kom zelio smrt al njima zelim jer mene i moje Bosance I Hercegovce jebhu vec 10 godina,
I NIKAD do sada nisam ni kom zelio smrt al njima zelim jer mene i moje Bosance I Hercegovce jebhu vec 10 godina,
-
cooly
#121 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
pa netreba se zaboraviti da ce upravo tada biti dosta ljudi iz svedske u banja luci
a kako je poznate, vecina bhfanatikosa i jest u svedskoj
i to u glavnom i jesu muslimani iz BanjaLuke
a plus uz to: kozarac je par minuta udaljen od banja luke, a biti ce 5tog jula takodje pun dijaspore
a uz to i sanski most, a vala i cijela krajina (i bosanski novi, i gradiska, i dubica)
pa moglo bi se nesto i u banja luci skontati?
plus neka dodju navijacke skupstine TM, HZ, RA, robijasi i fukare
mogao bi to dobar protest biti
a plus uz to: kozarac je par minuta udaljen od banja luke, a biti ce 5tog jula takodje pun dijaspore
a uz to i sanski most, a vala i cijela krajina (i bosanski novi, i gradiska, i dubica)
-
laku noć
#122 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
cooly wrote:pa netreba se zaboraviti da ce upravo tada biti dosta ljudi iz svedske u banja luci
-
#123 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
I treba ici, slazem se. Ja cu sjediti vani i cekati da cujem vase izjvestaje tog dana, ako se budete vratili imali sta izjavitilaku noć wrote:cooly wrote:pa netreba se zaboraviti da ce upravo tada biti dosta ljudi iz svedske u banja luci
mogao bi to dobar protest biti![]()
![]()
,ne navlači raju,a Mupovi,Ose,Sipe,Bumbari,komarci+lešinari,štakori,četnici,ravnogorci.....
-
district-beg
#124 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
eh ebga brate, sad si ga skroz fulo s ovom "utopijom", nikako se ne slazeMadame de Pompadour wrote:Nisam neki ljubitelj fudbala, ali ipak cu kao i svaki normalni gradjanin komentar dati o nasem fudbalskom savezu poslije ove cirkusijade koju godinama igraju gradjanima BiH.
Oni svejsno igraju igru jer ih neko iz politike podrzava, kakav savez sa nekakvim (vjerskim) prefiksima, jedan ovaj , jedan onaj i jedan taj. Mislim cista utopija i glupost.![]()
Savez kako je formiran da on nikome ne polaze racune i niko da taj savez nemoze raspustiti u drzavi,..smijurdija!![]()
Daj vidimo kako savezi u njemackoj ili engelskoj rade i postoje!
![]()
- HarisKavaz
#125 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Potpis,,,idemo u Banja Luku,,,da vidimo koliko smo zajedno u ovome,,,cijela BiH da se udruzicooly wrote:pa netreba se zaboraviti da ce upravo tada biti dosta ljudi iz svedske u banja luci