Da susjedi ne cuju.....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Meshtar

#101 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by Meshtar »

Julianna wrote:Susjed je došao po šećer :D

Odlično, karamelizirajte skupa to :D
JThomas

#102 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by JThomas »

maybelline wrote:Za zvukove tokom sexa komsije se nisu zalile, ali jednom mi je dosla kona ispod mene, penzionerka neka i navalila sa uvredama! Te kako smo mi vaki i naki, te kako mi radimo ovdje bog zna sta, pomjeramo namjestaj, lupkamo po stolu (?!), prijetimo ubistvima... blablabla... Ne moram ni spomenuti koliko je losa izolacija u mojoj zgradi! Ja ostala bez teksta... I onda skontam, jadna teta nema drugog posla nego slusati omladinu sta rade... I komsije ce uvijek biti komsije... Zato se meni svidja onaj zapadni sistem gdje ti ni ne znas ko ti je komsija, a pogotovo te nije briga sta komsija misli o tvojim seksualnim navikama ili bilo cemu drugom... Naravno, dok god se postuje kucni red :lol:
čekaj, je li ona stvarno mislila da se vi koljete ili šta, a ne seksate? :lol:
vjesticanametli

#103 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by vjesticanametli »

:lol: :lol: ganjala ga macetom po kuci :lol:
zemo_online

#104 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by zemo_online »

morate priznati da nije isto u 2 ujutro i 2 poslije podne.ipak se u sitne sate cuje i muha kod komsije jer zvucna izolacija je,koliko ja znam,u svim stambenim zgradama jako losa,nikakva.
maybelline

#105 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by maybelline »

JThomas wrote:
maybelline wrote:Za zvukove tokom sexa komsije se nisu zalile, ali jednom mi je dosla kona ispod mene, penzionerka neka i navalila sa uvredama! Te kako smo mi vaki i naki, te kako mi radimo ovdje bog zna sta, pomjeramo namjestaj, lupkamo po stolu (?!), prijetimo ubistvima... blablabla... Ne moram ni spomenuti koliko je losa izolacija u mojoj zgradi! Ja ostala bez teksta... I onda skontam, jadna teta nema drugog posla nego slusati omladinu sta rade... I komsije ce uvijek biti komsije... Zato se meni svidja onaj zapadni sistem gdje ti ni ne znas ko ti je komsija, a pogotovo te nije briga sta komsija misli o tvojim seksualnim navikama ili bilo cemu drugom... Naravno, dok god se postuje kucni red :lol:
čekaj, je li ona stvarno mislila da se vi koljete ili šta, a ne seksate? :lol:

:lol: :lol: :lol: Hmm, ko ce joj znati... Noc prije tog njenog dolaska bili nam neki prijateljhi, bilo ljeto i prozor otvoren, razvukla se diskusija i ratu ili necem u vezi s nasiljem...Sta drugo reci nego teta nije dobro naćulila uho..i malo polupala loncice :-) Ma svugdje je losa izolacija, treba ipak biti mrvicu takticniji...Jastuci su prava stvar ;-)
zemo_online

#106 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by zemo_online »

kako to da su zene uvijek glasnije?
shipak

#107 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by shipak »

evo isto takva situacija. ova kaže kako mi lupamo u pola noći i u pola dana i puštamo vodu :shock: :? :shock: (valjda se ovo odnosi na wc nisam skontala :? ). U po frke nam obično lupa u zid, ili u šta već (valjda da nam vrati :lol: :lol: ). čak je rekla da se kupamo na balkonu :shock: :? :shock: :? :shock:. i tako neke stvari. i onda i ja skontam isto što i ti :) :) i boli me đon.

a na temu ja nisam lupala nikad nikom, a meni jesu u više navrata, počevši od bračnog pa nadalje.
a nismo toliko glasni :lol: :lol: 8-) :lol: :lol: (valjda).
bilo je i pokušaja ulaska u sobu kao što neko gore napomenu, ali eeeeeee mi se zaključali :lol: :lol: :lol:
maybelline

#108 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by maybelline »

shipak wrote:

evo isto takva situacija. ova kaže kako mi lupamo u pola noći i u pola dana i puštamo vodu :shock: :? :shock: (valjda se ovo odnosi na wc nisam skontala :? ). U po frke nam obično lupa u zid, ili u šta već (valjda da nam vrati :lol: :lol: ). čak je rekla da se kupamo na balkonu :shock: :? :shock: :? :shock:. i tako neke stvari. i onda i ja skontam isto što i ti :) :) i boli me đon.

a na temu ja nisam lupala nikad nikom, a meni jesu u više navrata, počevši od bračnog pa nadalje.
a nismo toliko glasni :lol: :lol: 8-) :lol: :lol: (valjda).
bilo je i pokušaja ulaska u sobu kao što neko gore napomenu, ali eeeeeee mi se zaključali :lol: :lol: :lol:

Da,da, pustanje vode, to su i nama predbacivali...pa onda da pomjeramo namjestaj u neka doba...doduse, kauc mi je pravo star pa pravo skripi kad se okrenem, a kamoli kad nesto drugo radim, pa je mozda teta kroz to mislila i na buku tokom sexa :lol:
shipak

#109 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by shipak »

Bože sačuvaj nas besposlenih ljudi i nađi im zanimaciju!!

bitno je da krevet škripi :D :D ima i od koga :D :D :D
d2

#110 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by d2 »

ja redovno privrcem krevet u spavacoj ali slabi su efekti, na kraju se ipak mora preci u dnevnu, ona ne granici ni sa kakvim komsijama :D
d2

#111 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by d2 »

test01 wrote:morate priznati da nije isto u 2 ujutro i 2 poslije podne.ipak se u sitne sate cuje i muha kod komsije jer zvucna izolacija je,koliko ja znam,u svim stambenim zgradama jako losa,nikakva.
naravno da nije, mene od komsije dijeli siporex debljine oko 10 cenata, cujem kad komsija hrce sa druge strane, mogu misliti kako je njemu kad pocne veselje ovamo ... znam da se cuje kod njega, neprijatno fakat :roll:

doduse ima i prednosti, gledaju me komsije sa postovanjem od kako sam doselio :D
Cholina_Lokica

#112 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by Cholina_Lokica »

ko ce jos u onolikom poslu paziti da komsije ne cuju :D

bili su i oni nekad mladi i mogli se sexat :D
sheilak

#113 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by sheilak »

d2 wrote:
naravno da nije, mene od komsije dijeli siporex debljine oko 10 cenata, cujem kad komsija hrce sa druge strane, mogu misliti kako je njemu kad pocne veselje ovamo ... znam da se cuje kod njega, neprijatno fakat :roll:

doduse ima i prednosti, gledaju me komsije sa postovanjem od kako sam doselio :D

:D

pa je li taj i siporex providan? :-D

ccccc o cem' vi brinete ! Hoce li vas susjedi cuti! A kamo briga zbog ekonomske situacije, kriminalnog stanja u zemlji?! Sta je s obzirom prema nama, aseksualnim morskim bicima?! :D :-D Sarmota! Svi ste amoralni! :lol:
papacja

#114 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by papacja »

3xa wrote:
test01 wrote:Dali pazite i koliko da susjedi ne cuju kada ste u strastvenom zagrljaju s dragom/im ili vam to nije bitno.
Dali pozelite da uopce nemate susjede tada?Ili ovo rjesavate na nacin da pustite muziku ili....?
Narocito u sitnim satima,kad je potpuna tisina i sve se cuje.
ja samo mislim na komsije kad se svadjam :shock:
:thumbup:
d2

#115 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by d2 »

sheilak wrote:
d2 wrote:

ccccc o cem' vi brinete ! Hoce li vas susjedi cuti! A kamo briga zbog ekonomske situacije, kriminalnog stanja u zemlji?! Sta je s obzirom prema nama, aseksualnim morskim bicima?! :D :-D Sarmota! Svi ste amoralni! :lol:
ja sam fino i posteno gradsko dijete nauceno da postuje komsije i ne pravi buku :D
vi sirene i druga morska bica ste sasvim drugi sektor :D
sheilak

#116 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by sheilak »

:D :D :D

Ja, posteno ljudsko celjade, malo sutra! Samo bi se hvalio! :-D

Ali, hajd', neka barem neko uziva :lol:

A jesam drugi sektor - vidis da ne znam napisati ni " sramota" :-D
♥ Julianna ♥

#117 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by ♥ Julianna ♥ »

d2 wrote:
sheilak wrote:
d2 wrote:

ja sam fino i posteno gradsko dijete nauceno da postuje komsije i ne pravi buku :D
vi sirene i druga morska bica ste sasvim drugi sektor :D
Sirene zato uzburkaju more i mornare, jel tako sireno :D
sheilak

#118 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by sheilak »

;-)
d2

#119 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by d2 »

sheilak wrote::D :D :D

Ja, posteno ljudsko celjade, malo sutra! Samo bi se hvalio! :-D

Ali, hajd', neka barem neko uziva :lol:

A jesam drugi sektor - vidis da ne znam napisati ni " sramota" :-D
pa ja kazem iskreno, fakat mi je neprijatno radi ljudi, ono stariji ljudi, mislim da nisu bas ni najboljeg zdravlja, rijetko izlaze i sad ja trebam da im pravm veselje sa moje strane... nije to ok, bar meni...

inace je ovaj stan malo nesmotreno napravljen, spavace sobe granice sa spavacim sobama komsija... srecom kako rekoh ostale prostorije nemaju komsija sa druge strane :D

nego, jesi li sustigla tu zvijezdu sto je pokusavas uhvatiti ? :D
a pardon, vidim u rukama je, sretna si :D
maybelline

#120 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by maybelline »

Ali ima i to neku svoju čar, kad znas da te drugi mogu cuti i moras biti tih..hehehe....barem ponekad ;-)
d2

#121 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by d2 »

ima, ali se bojim da me to proslo sa godinama :D
sheilak

#122 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by sheilak »

Ok, i meni nekad zna biti neugodno kad cujem ove ovdje komsijske " ljubavne pticice ". Sjecamse, u zagrebu su susjedi toliko glasni bili ( za neizdrzat, alternirajuce, tokom cijelog dana! ) da smo ih mi ostali morali upozoriti, onako preko prozora, da svi cuju :D hahahhaha Kad se sjetim toga, same mi suze krenu niz lice :lol: Nakon toga su se primirili, barem ih mi nismo culi, a bas su se bili " raspojasali" :lol:

@ d2

jesam, uhvatila sam zvijezdu, jos se za nju i zakacila, pa me ona nosi :-D :)
maybelline

#123 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by maybelline »

A bude li vam neugodno sexati se ako npr imate jos ukucana? Cimeri, roditelji, djeca, sestra, brat...? Tj, kako tad rjesavate probelm "buke"? :)
d2

#124 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by d2 »

sheilak wrote: @ d2

jesam, uhvatila sam zvijezdu, jos se za nju i zakacila, pa me ona nosi :-D :)
blago tebi, cvrsto je drzi :D
maybelline

#125 Re: Da susjedi ne cuju.....

Post by maybelline »

Sta ste se usutili, ja sve cekam nove savjete o prigusivanju zvukova :lol:
Post Reply