Julianna wrote:Susjed je došao po šećer
Odlično, karamelizirajte skupa to
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Julianna wrote:Susjed je došao po šećer
čekaj, je li ona stvarno mislila da se vi koljete ili šta, a ne seksate?maybelline wrote:Za zvukove tokom sexa komsije se nisu zalile, ali jednom mi je dosla kona ispod mene, penzionerka neka i navalila sa uvredama! Te kako smo mi vaki i naki, te kako mi radimo ovdje bog zna sta, pomjeramo namjestaj, lupkamo po stolu (?!), prijetimo ubistvima... blablabla... Ne moram ni spomenuti koliko je losa izolacija u mojoj zgradi! Ja ostala bez teksta... I onda skontam, jadna teta nema drugog posla nego slusati omladinu sta rade... I komsije ce uvijek biti komsije... Zato se meni svidja onaj zapadni sistem gdje ti ni ne znas ko ti je komsija, a pogotovo te nije briga sta komsija misli o tvojim seksualnim navikama ili bilo cemu drugom... Naravno, dok god se postuje kucni red
JThomas wrote:čekaj, je li ona stvarno mislila da se vi koljete ili šta, a ne seksate?maybelline wrote:Za zvukove tokom sexa komsije se nisu zalile, ali jednom mi je dosla kona ispod mene, penzionerka neka i navalila sa uvredama! Te kako smo mi vaki i naki, te kako mi radimo ovdje bog zna sta, pomjeramo namjestaj, lupkamo po stolu (?!), prijetimo ubistvima... blablabla... Ne moram ni spomenuti koliko je losa izolacija u mojoj zgradi! Ja ostala bez teksta... I onda skontam, jadna teta nema drugog posla nego slusati omladinu sta rade... I komsije ce uvijek biti komsije... Zato se meni svidja onaj zapadni sistem gdje ti ni ne znas ko ti je komsija, a pogotovo te nije briga sta komsija misli o tvojim seksualnim navikama ili bilo cemu drugom... Naravno, dok god se postuje kucni red
maybelline wrote:Za zvukove tokom sexa komsije se nisu zalile, ali jednom mi je dosla kona ispod mene, penzionerka neka i navalila sa uvredama! Te kako smo mi vaki i naki, te kako mi radimo ovdje bog zna sta, pomjeramo namjestaj, lupkamo po stolu (?!), prijetimo ubistvima... blablabla... Ne moram ni spomenuti koliko je losa izolacija u mojoj zgradi! Ja ostala bez teksta... I onda skontam, jadna teta nema drugog posla nego slusati omladinu sta rade... I komsije ce uvijek biti komsije... Zato se meni svidja onaj zapadni sistem gdje ti ni ne znas ko ti je komsija, a pogotovo te nije briga sta komsija misli o tvojim seksualnim navikama ili bilo cemu drugom... Naravno, dok god se postuje kucni red
shipak wrote:maybelline wrote:Za zvukove tokom sexa komsije se nisu zalile, ali jednom mi je dosla kona ispod mene, penzionerka neka i navalila sa uvredama! Te kako smo mi vaki i naki, te kako mi radimo ovdje bog zna sta, pomjeramo namjestaj, lupkamo po stolu (?!), prijetimo ubistvima... blablabla... Ne moram ni spomenuti koliko je losa izolacija u mojoj zgradi! Ja ostala bez teksta... I onda skontam, jadna teta nema drugog posla nego slusati omladinu sta rade... I komsije ce uvijek biti komsije... Zato se meni svidja onaj zapadni sistem gdje ti ni ne znas ko ti je komsija, a pogotovo te nije briga sta komsija misli o tvojim seksualnim navikama ili bilo cemu drugom... Naravno, dok god se postuje kucni red
evo isto takva situacija. ova kaže kako mi lupamo u pola noći i u pola dana i puštamo vodu![]()
![]()
(valjda se ovo odnosi na wc nisam skontala
). U po frke nam obično lupa u zid, ili u šta već (valjda da nam vrati
![]()
). čak je rekla da se kupamo na balkonu
![]()
![]()
![]()
![]()
. i tako neke stvari. i onda i ja skontam isto što i ti
![]()
i boli me đon.
a na temu ja nisam lupala nikad nikom, a meni jesu u više navrata, počevši od bračnog pa nadalje.
a nismo toliko glasni![]()
![]()
![]()
![]()
(valjda).
bilo je i pokušaja ulaska u sobu kao što neko gore napomenu, ali eeeeeee mi se zaključali![]()
![]()
naravno da nije, mene od komsije dijeli siporex debljine oko 10 cenata, cujem kad komsija hrce sa druge strane, mogu misliti kako je njemu kad pocne veselje ovamo ... znam da se cuje kod njega, neprijatno fakattest01 wrote:morate priznati da nije isto u 2 ujutro i 2 poslije podne.ipak se u sitne sate cuje i muha kod komsije jer zvucna izolacija je,koliko ja znam,u svim stambenim zgradama jako losa,nikakva.
d2 wrote:
naravno da nije, mene od komsije dijeli siporex debljine oko 10 cenata, cujem kad komsija hrce sa druge strane, mogu misliti kako je njemu kad pocne veselje ovamo ... znam da se cuje kod njega, neprijatno fakat![]()
doduse ima i prednosti, gledaju me komsije sa postovanjem od kako sam doselio
3xa wrote:ja samo mislim na komsije kad se svadjamtest01 wrote:Dali pazite i koliko da susjedi ne cuju kada ste u strastvenom zagrljaju s dragom/im ili vam to nije bitno.
Dali pozelite da uopce nemate susjede tada?Ili ovo rjesavate na nacin da pustite muziku ili....?
Narocito u sitnim satima,kad je potpuna tisina i sve se cuje.
ja sam fino i posteno gradsko dijete nauceno da postuje komsije i ne pravi bukusheilak wrote:d2 wrote:
naravno da nije, mene od komsije dijeli siporex debljine oko 10 cenata, cujem kad komsija hrce sa druge strane, mogu misliti kako je njemu kad pocne veselje ovamo ... znam da se cuje kod njega, neprijatno fakat![]()
doduse ima i prednosti, gledaju me komsije sa postovanjem od kako sam doselio![]()
pa je li taj i siporex providan?![]()
ccccc o cem' vi brinete ! Hoce li vas susjedi cuti! A kamo briga zbog ekonomske situacije, kriminalnog stanja u zemlji?! Sta je s obzirom prema nama, aseksualnim morskim bicima?!![]()
Sarmota! Svi ste amoralni!
Sirene zato uzburkaju more i mornare, jel tako sirenod2 wrote:ja sam fino i posteno gradsko dijete nauceno da postuje komsije i ne pravi bukusheilak wrote:d2 wrote:
doduse ima i prednosti, gledaju me komsije sa postovanjem od kako sam doselio![]()
pa je li taj i siporex providan?![]()
ccccc o cem' vi brinete ! Hoce li vas susjedi cuti! A kamo briga zbog ekonomske situacije, kriminalnog stanja u zemlji?! Sta je s obzirom prema nama, aseksualnim morskim bicima?!![]()
Sarmota! Svi ste amoralni!
vi sirene i druga morska bica ste sasvim drugi sektor
pa ja kazem iskreno, fakat mi je neprijatno radi ljudi, ono stariji ljudi, mislim da nisu bas ni najboljeg zdravlja, rijetko izlaze i sad ja trebam da im pravm veselje sa moje strane... nije to ok, bar meni...sheilak wrote:![]()
![]()
![]()
Ja, posteno ljudsko celjade, malo sutra! Samo bi se hvalio!![]()
Ali, hajd', neka barem neko uziva![]()
A jesam drugi sektor - vidis da ne znam napisati ni " sramota"
blago tebi, cvrsto je drzisheilak wrote: @ d2
jesam, uhvatila sam zvijezdu, jos se za nju i zakacila, pa me ona nosi![]()