hvala sa debelim zakasnjenjemmadner wrote: TLN 3, prodaja oružja. Kad Zenit proba zivcu na Djuri i ovaj poludi.
razumna zenska osoba
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
d2
#101 Re: razumna zenska osoba
- fantom slobode
#103 Re: razumna zenska osoba
Znao sam da je nikada nece pronaci...
- madner
#104 Re: razumna zenska osoba
Bond_JaneBond wrote:Ne budi tako pesimistican-urazumi se!
- fantom slobode
#105 Re: razumna zenska osoba
Cak ni najveci optimisti nisu uspjeli da je pronadju...Ni sveti gral joj nije ravan...Zato arheolozi radije traze njega...
- madner
#106 Re: razumna zenska osoba
To sam i ja skonto, preso na ljepu i pametnu, razumna je ono bas naucna fantastika.
- fantom slobode
#107 Re: razumna zenska osoba
ma bitno je samo da ima dobre sise...madner wrote:To sam i ja skonto, preso na ljepu i pametnu, razumna je ono bas naucna fantastika.
- madner
#108 Re: razumna zenska osoba
Pa to sam i ja rekao.fantom slobode wrote:ma bitno je samo da ima dobre sise...madner wrote:To sam i ja skonto, preso na ljepu i pametnu, razumna je ono bas naucna fantastika.![]()
- fantom slobode
#109 Re: razumna zenska osoba
neka, nije zgoreg ponoviti, zbog mladih generacija...Svaka ti je zlatna...madner wrote:Pa to sam i ja rekao.fantom slobode wrote:ma bitno je samo da ima dobre sise...madner wrote:To sam i ja skonto, preso na ljepu i pametnu, razumna je ono bas naucna fantastika.![]()
- madner
#110 Re: razumna zenska osoba
Tako je, sve za mladje, ravno do dna problema.fantom slobode wrote:neka, nije zgoreg ponoviti, zbog mladih generacija...Svaka ti je zlatna...madner wrote:Pa to sam i ja rekao.fantom slobode wrote: ma bitno je samo da ima dobre sise...![]()
- fantom slobode
#111 Re: razumna zenska osoba
Ravno, ako treba boriti se i rukama i nogama da se problem rijesi. Pristupiti njezno, sa lijepim rijecima, ali uvijek biti spreman na bijeg u slucaju velike opasnosti (vidi pod poglavljem psihicke bolesti). Ne uzimati za ozbiljno vecinu stvari i sve posmatrati kroz prizmu - nije ona kriva sto je tak'a, to je splet okolnosti...znas ono X, Y i te kombinacije...A moze i ona... da ih bude i vise...madner wrote:
Tako je, sve za mladje, ravno do dna problema.
- madner
#112 Re: razumna zenska osoba
Stara vojna maksima nalaze da treba izbjegavat ratove na vise frontova. Kao takvo, treba izolovat cilj od podrske i napasti svim mogucim sredstvima. Ako se bitka brzo ne odluci, moze doci do rovovske borbe gdje ni jedna strana ne pobjedjuje i na kraju svi izadju kao gubitnici.
Dakle niposto vezati snage na vise frontova, jer koncentracija i aplikacija maksimalne sile u minimalnom vremenu je kljuc uspjeha.
Naravno, treba znati kad se bitka moze dobiti, ocijeniti da li se isplati istu voditi i kad je izbjec.
Dakle niposto vezati snage na vise frontova, jer koncentracija i aplikacija maksimalne sile u minimalnom vremenu je kljuc uspjeha.
Naravno, treba znati kad se bitka moze dobiti, ocijeniti da li se isplati istu voditi i kad je izbjec.
- fantom slobode
#113 Re: razumna zenska osoba
Ovo si odlicno napisao.Ukratko, ko igra za nju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratnik-u"...madner wrote:Stara vojna maksima nalaze da treba izbjegavat ratove na vise frontova. Kao takvo, treba izolovat cilj od podrske i napasti svim mogucim sredstvima. Ako se bitka brzo ne odluci, moze doci do rovovske borbe gdje ni jedna strana ne pobjedjuje i na kraju svi izadju kao gubitnici.
Sjetih se isto, da mi je otac uvijek govorio, treba uvijek prekontrolisati ulje, a po potrebi odvuci i na kanal...
Ra - zoom, ako slucajno pomislis da ga ima, pocni da se pitas, gdje ce me ovo odvesti, poceo sam pogresno da procjenjujem ljude...
Ako se slucajno i desi, znaj da je to samo prolazna pojava...
- madner
#114 Re: razumna zenska osoba
Tako je, ako ti je domet Vratnik, onda ti je derby sa Vrbanjusom, a onda svako ko zapuca po golu moze i zabit.
Bolje u malo jacoj ligu zaigrat, gdje se covjek namuci da da gol, ali zato odbrana ne popusta zbog jeftinih fazona.
Kanal, dijagnostika i raspitivanje o zivotnom vijeku, jer vanjski izgled moze zavarat, naizgled dobro ocuvan primjerak moze biti handren od svih strana ali zakmuflirano se prodaje.
Tako je to, treba znati simptome samozavaranja, onda se moze ublaziti razocarenje kad popusti.
Bolje u malo jacoj ligu zaigrat, gdje se covjek namuci da da gol, ali zato odbrana ne popusta zbog jeftinih fazona.
Kanal, dijagnostika i raspitivanje o zivotnom vijeku, jer vanjski izgled moze zavarat, naizgled dobro ocuvan primjerak moze biti handren od svih strana ali zakmuflirano se prodaje.
Tako je to, treba znati simptome samozavaranja, onda se moze ublaziti razocarenje kad popusti.
- madner
#115 Re: razumna zenska osoba
Odakle je to?Bond_JaneBond wrote:Meni se cini da za vas dvojicu vrijedi ona ""Dok se cijeli svijet jebe - ti se Muzafere kupaj!"![]()
adieau Muzaferi
Sad ne znam sta si htjela rec?
- fantom slobode
#116 Re: razumna zenska osoba
Izgleda da si ti to radila sa koreografijom...Bond_JaneBond wrote:STa ti ja mogu kad ti fali razuma
Iz oca na sluzbenom putu
- madner
#117 Re: razumna zenska osoba
Svaka cast tom sto je mazno lovu za to istrazivanje.
To isto da je napisao da bi muskarci u kasnim 30-im volili voziti Ferarija.
To isto da je napisao da bi muskarci u kasnim 30-im volili voziti Ferarija.
- madner
#118 Re: razumna zenska osoba
Srednjim!
Uvijek me iznerviraju ovakve stvari, odma se vidi kako je ozbiljno bilo istrazivanje.
Uvijek me iznerviraju ovakve stvari, odma se vidi kako je ozbiljno bilo istrazivanje.
- madner
#119 Re: razumna zenska osoba
Haj ovo ima nekog smisla. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#121 Re: razumna zenska osoba
Ujutro kahvu pristavljenu i dorucak .....moze nesto lagano,masiranje ledja pa sex poslije obilnog rucka malo paznje oko tusiranja(trljati ledja) pa sex i navecer uz kospe i kikiriki gledanje tekme ili filma lagano masiranje tabana pa sex i pjevusenje na uvce da se zaspe.Nista posebno al sasvim dovoljnoBond_JaneBond wrote:Evo nesto zanimljivo o muskarcima u kasnim 30-tim... (preuzeto iz Cosma)
Koga traze (posto postavljac teme trazi razumnu zensku osobu)
Ispitivanja su pokazala da danas mnogi muskarci stariji od 30 godina traze vise od obicne partnerice - traze srodnu dusu, svoju izgubljenu polovicu, zenu koja im je sudjena. Imaju vrlo visoke standarde i ocekivanja: buduca supruga mora biti prijateljica, druzica i ljubavnica, netko tko ce pridonijeti i financijski, u isti mah i odana zena koja ce biti uvijek tu kad je trebaju, ali i razumna osoba koja ih nece gusiti nego im ostaviti dovoljno prostora. "Muskarci hoce sve to- i jos da traje dok ih smrt ne rastavi", tvrde strucnjaci iz američke Zaklade za istrazivanja odrastanja. Dr. Arnett pak napominje kako usto traze i zenu s kojom se slazu u seksu, sto je mladjima mnogo manje bitno (jer im svaka odgovara).
P.S izlazak s jaranima se ne racuna to je u opisu pod obavezno
- otherside
#122 Re: razumna zenska osoba
Zaboravio si napomenuti da se ne radi o SAMO JEDNOJ ženskoj osobi. Mogao bi te neko pogrešno shvatiti...ode reputacija dok kažeš sekspici wrote: Ujutro kahvu pristavljenu i dorucak .....moze nesto lagano,masiranje ledja pa sex poslije obilnog rucka malo paznje oko tusiranja(trljati ledja) pa sex i navecer uz kospe i kikiriki gledanje tekme ili filma lagano masiranje tabana pa sex i pjevusenje na uvce da se zaspe.Nista posebno al sasvim dovoljno![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#123 Re: razumna zenska osoba
psssssstt ne spominji druge teme ovdje sam u jedniniotherside wrote:Zaboravio si napomenuti da se ne radi o SAMO JEDNOJ ženskoj osobi. Mogao bi te neko pogrešno shvatiti...ode reputacija dok kažeš sekspici wrote: Ujutro kahvu pristavljenu i dorucak .....moze nesto lagano,masiranje ledja pa sex poslije obilnog rucka malo paznje oko tusiranja(trljati ledja) pa sex i navecer uz kospe i kikiriki gledanje tekme ili filma lagano masiranje tabana pa sex i pjevusenje na uvce da se zaspe.Nista posebno al sasvim dovoljno![]()
![]()
- dushmanka_sa
#124 Re: razumna zenska osoba
pici razocarao si me... Mijenjaš dlaku? Je li vuče?pici wrote:psssssstt ne spominji druge teme ovdje sam u jedniniotherside wrote:Zaboravio si napomenuti da se ne radi o SAMO JEDNOJ ženskoj osobi. Mogao bi te neko pogrešno shvatiti...ode reputacija dok kažeš sekspici wrote: Ujutro kahvu pristavljenu i dorucak .....moze nesto lagano,masiranje ledja pa sex poslije obilnog rucka malo paznje oko tusiranja(trljati ledja) pa sex i navecer uz kospe i kikiriki gledanje tekme ili filma lagano masiranje tabana pa sex i pjevusenje na uvce da se zaspe.Nista posebno al sasvim dovoljno![]()
![]()
-
Ken Lee
#125 Re: razumna zenska osoba
Kakva, ba, razumna zenska osoba?