Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
povlasteni nikovi mogu pisati svakakve gluposti i nebuloze, davati komentare koje se nekog i uvrijede, al se ne obrisu naravno...
dok se neki komentari brisu eto onako
dokle vise??
i smatram da je mnogo ljudi banovano, a uopste nisu prekrsili pravila foruma...
neki se igraju boga ovdje....
lolita_xx wrote:povlasteni nikovi mogu pisati svakakve gluposti i nebuloze, davati komentare koje se nekog i uvrijede, al se ne obrisu naravno...
dokle vise??
slazem se...
iako se ne slazem da se igraju sto ti kazes boga. vec ljudi nemaju veliku toleranciju prema nekim clanovima. i malo previshe za neki ban odlucuje subjektivnost tih individua nego cinjenice. sad naravno ce nasi moderatori traziti da potkrijepimo dokazima. eh jos samo i to trebam u zivotu dokazivat...
lolita_xx wrote:povlasteni nikovi mogu pisati svakakve gluposti i nebuloze, davati komentare koje se nekog i uvrijede, al se ne obrisu naravno...
dokle vise??
slazem se...
iako se ne slazem da se igraju sto ti kazes boga. vec ljudi nemaju veliku toleranciju prema nekim clanovima. i malo previshe za neki ban odlucuje subjektivnost tih individua nego cinjenice. sad naravno ce nasi moderatori traziti da potkrijepimo dokazima. eh jos samo i to trebam u zivotu dokazivat...
TVRTKO_Bosanski wrote:Ne bih bas da sad redam listu nikova sa po par hiljada poruka al i pored malog broja komentara vec duze vrijeme redovno iscitavam teme na forumu posebno sa podforuma politika i ne mogu da se otrgnem od osjecaja da ovdje vlada nekako cudna povlastenost nekih nikova cije se misljenje uvijek pika, nekih forumskih 'gurua' koji misle da su najpametniji na svijetu samo zato sto su dali par stotina komentara vise od drugih, nikova koji se smatraju uzvisenim na neki nacin, koji imaju pravo da vas pojedu samo jednom recenicom, da ismijavaju teme i postove jer zaboga oni su tu vec godinama a mi jadne male nistice koje su se pojavile prije pet dana i nasle pametovat tu nesto.
bez da ikog vrijedam al to sto je neko napisao 1000 a neko 50 komentara nema ama bas nikakve veze sa onim sto ljudi pisu u tim komentarima.
tako da mislim da bi bilo ako nista posteno da se prestane sa folom 'ti si novi hajde sta ti znas' omalovazavanjem dosljaka.
a mozda je ovo sve ipak samo u masti jednog leptira.
Onaj... Ma nista, samo hocu da ti dam do znanja da imam puno vise postova od tebe, tvrtko
TVRTKO_Bosanski wrote:Ne bih bas da sad redam listu nikova sa po par hiljada poruka al i pored malog broja komentara vec duze vrijeme redovno iscitavam teme na forumu posebno sa podforuma politika i ne mogu da se otrgnem od osjecaja da ovdje vlada nekako cudna povlastenost nekih nikova cije se misljenje uvijek pika, nekih forumskih 'gurua' koji misle da su najpametniji na svijetu samo zato sto su dali par stotina komentara vise od drugih, nikova koji se smatraju uzvisenim na neki nacin, koji imaju pravo da vas pojedu samo jednom recenicom, da ismijavaju teme i postove jer zaboga oni su tu vec godinama a mi jadne male nistice koje su se pojavile prije pet dana i nasle pametovat tu nesto.
bez da ikog vrijedam al to sto je neko napisao 1000 a neko 50 komentara nema ama bas nikakve veze sa onim sto ljudi pisu u tim komentarima.
tako da mislim da bi bilo ako nista posteno da se prestane sa folom 'ti si novi hajde sta ti znas' omalovazavanjem dosljaka.
a mozda je ovo sve ipak samo u masti jednog leptira.
Onaj... Ma nista, samo hocu da ti dam do znanja da imam puno vise postova od tebe, tvrtko
samo sad kazem svim da ako nas dobri drug karic bude banovan yer pise y umjesto j onda ye to vrh gluposti. tko ce mi dokazati da to sto ti smeta y nije subyektivno. covyek fino rece da ye navikao na to i da sad da se ispravlya bi mu bio problem. ya sam u stayu da tolerisem. dok god on pise kontruktivno ne vidim razlog za ban. volim lyude koyi su razliciti
fixer wrote:samo sad kazem svim da ako nas dobri drug karic bude banovan yer pise y umjesto j onda ye to vrh gluposti. tko ce mi dokazati da to sto ti smeta y nije subyektivno. covyek fino rece da ye navikao na to i da sad da se ispravlya bi mu bio problem. ya sam u stayu da tolerisem. dok god on pise kontruktivno ne vidim razlog za ban. volim lyude koyi su razliciti
1.Vecina tema na ovom forumu se zachatava
2.U prisjeku je oko 30% postova na jednoj temi korisno i odnosi se na temu
3.Ostalih 70% otpada na prepucavanja clanova foruma.
4.Postoji grupa clanova koji konstantno rade stavku 3.
Sto se tice povlastica toga ce uvijek biti,jer uvijek neko nekoga vise ili manje simpatise.Vidim da je nausnica otjerana sa foruma
Meni su vrlo zanimljivi pacijenti sa 2 i vishe nikova sto postave post pod jednim nikom pa odgovore na njega sa drugim
Al nije ono krivo sto to radi...