POVLASTENI NIKOVI VELIKOG FORUMA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

lolita_xx

Post by lolita_xx »

povlasteni nikovi mogu pisati svakakve gluposti i nebuloze, davati komentare koje se nekog i uvrijede, al se ne obrisu naravno...
dok se neki komentari brisu eto onako :-?

dokle vise??

i smatram da je mnogo ljudi banovano, a uopste nisu prekrsili pravila foruma...
neki se igraju boga ovdje....
fixer

Post by fixer »

lolita_xx wrote:povlasteni nikovi mogu pisati svakakve gluposti i nebuloze, davati komentare koje se nekog i uvrijede, al se ne obrisu naravno...

dokle vise??

slazem se...
iako se ne slazem da se igraju sto ti kazes boga. vec ljudi nemaju veliku toleranciju prema nekim clanovima. i malo previshe za neki ban odlucuje subjektivnost tih individua nego cinjenice. sad naravno ce nasi moderatori traziti da potkrijepimo dokazima. eh jos samo i to trebam u zivotu dokazivat... :)
lolita_xx

Post by lolita_xx »

fixer wrote:
lolita_xx wrote:povlasteni nikovi mogu pisati svakakve gluposti i nebuloze, davati komentare koje se nekog i uvrijede, al se ne obrisu naravno...

dokle vise??

slazem se...
iako se ne slazem da se igraju sto ti kazes boga. vec ljudi nemaju veliku toleranciju prema nekim clanovima. i malo previshe za neki ban odlucuje subjektivnost tih individua nego cinjenice. sad naravno ce nasi moderatori traziti da potkrijepimo dokazima. eh jos samo i to trebam u zivotu dokazivat... :)
slazem se i sa ovim ...

ma ima i dokaza ;)
mema mo

Post by mema mo »

kako u drzavi tako i na forumu :D
Majstorinho

#105 Re: POVLASTENI NIKOVI VELIKOG FORUMA

Post by Majstorinho »

TVRTKO_Bosanski wrote:Ne bih bas da sad redam listu nikova sa po par hiljada poruka al i pored malog broja komentara vec duze vrijeme redovno iscitavam teme na forumu posebno sa podforuma politika i ne mogu da se otrgnem od osjecaja da ovdje vlada nekako cudna povlastenost nekih nikova cije se misljenje uvijek pika, nekih forumskih 'gurua' koji misle da su najpametniji na svijetu samo zato sto su dali par stotina komentara vise od drugih, nikova koji se smatraju uzvisenim na neki nacin, koji imaju pravo da vas pojedu samo jednom recenicom, da ismijavaju teme i postove jer zaboga oni su tu vec godinama a mi jadne male nistice koje su se pojavile prije pet dana i nasle pametovat tu nesto.
bez da ikog vrijedam al to sto je neko napisao 1000 a neko 50 komentara nema ama bas nikakve veze sa onim sto ljudi pisu u tim komentarima.
tako da mislim da bi bilo ako nista posteno da se prestane sa folom 'ti si novi hajde sta ti znas' omalovazavanjem dosljaka.

a mozda je ovo sve ipak samo u masti jednog leptira. :D :D :D
Onaj... Ma nista, samo hocu da ti dam do znanja da imam puno vise postova od tebe, tvrtko :P
lolita_xx

#106 Re: POVLASTENI NIKOVI VELIKOG FORUMA

Post by lolita_xx »

Majstorinho wrote:
TVRTKO_Bosanski wrote:Ne bih bas da sad redam listu nikova sa po par hiljada poruka al i pored malog broja komentara vec duze vrijeme redovno iscitavam teme na forumu posebno sa podforuma politika i ne mogu da se otrgnem od osjecaja da ovdje vlada nekako cudna povlastenost nekih nikova cije se misljenje uvijek pika, nekih forumskih 'gurua' koji misle da su najpametniji na svijetu samo zato sto su dali par stotina komentara vise od drugih, nikova koji se smatraju uzvisenim na neki nacin, koji imaju pravo da vas pojedu samo jednom recenicom, da ismijavaju teme i postove jer zaboga oni su tu vec godinama a mi jadne male nistice koje su se pojavile prije pet dana i nasle pametovat tu nesto.
bez da ikog vrijedam al to sto je neko napisao 1000 a neko 50 komentara nema ama bas nikakve veze sa onim sto ljudi pisu u tim komentarima.
tako da mislim da bi bilo ako nista posteno da se prestane sa folom 'ti si novi hajde sta ti znas' omalovazavanjem dosljaka.

a mozda je ovo sve ipak samo u masti jednog leptira. :D :D :D
Onaj... Ma nista, samo hocu da ti dam do znanja da imam puno vise postova od tebe, tvrtko :P
hajd ba derneci :lol:
fixer

Post by fixer »

samo sad kazem svim da ako nas dobri drug karic bude banovan yer pise y umjesto j onda ye to vrh gluposti. tko ce mi dokazati da to sto ti smeta y nije subyektivno. covyek fino rece da ye navikao na to i da sad da se ispravlya bi mu bio problem. ya sam u stayu da tolerisem. dok god on pise kontruktivno ne vidim razlog za ban. volim lyude koyi su razliciti :) :)
Topla voda

Post by Topla voda »

ne znam sta pricate uopste,al karica ostavite na miru
bio je kod logopeda i kaze doktor da ce biti u redu cim dobije novu tastaturu
YA
lolita_xx

Post by lolita_xx »

fixer wrote:samo sad kazem svim da ako nas dobri drug karic bude banovan yer pise y umjesto j onda ye to vrh gluposti. tko ce mi dokazati da to sto ti smeta y nije subyektivno. covyek fino rece da ye navikao na to i da sad da se ispravlya bi mu bio problem. ya sam u stayu da tolerisem. dok god on pise kontruktivno ne vidim razlog za ban. volim lyude koyi su razliciti :) :)
pa neke nervira ovo slovo Y :oops:
roki

Post by roki »

1.Vecina tema na ovom forumu se zachatava
2.U prisjeku je oko 30% postova na jednoj temi korisno i odnosi se na temu
3.Ostalih 70% otpada na prepucavanja clanova foruma.
4.Postoji grupa clanova koji konstantno rade stavku 3.

Sto se tice povlastica toga ce uvijek biti,jer uvijek neko nekoga vise ili manje simpatise.Vidim da je nausnica otjerana sa foruma :roll: :roll:
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Šta je lopovi, pobunili ste se? Sve vas treba banovat :x
bpsang

Post by bpsang »

nekada davno u moje vrijeme ti prvacici su se nazivali Gusteri :D
fixer

Post by fixer »

vidim ja ona nestala:(:(:(:(
jel ban puko il sama otisla?
Topla voda

Post by Topla voda »

cuj otjerana nausnica :o
a taman se medzida pocela zadavati :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Ako bi neko od moderatora banovao Admira Karica, koji umjesto slova j koristi slovo y, to bi bilo ravno segregaciji.
fixer

Post by fixer »

naravno. segregacija na kvadrat. ne zele to valjda
lolita_xx

Post by lolita_xx »

prijetili su mu da ce putovat u banovice :-)
Majstorinho

Post by Majstorinho »

fixer wrote:naravno. segregacija na kvadrat. ne zele to valjda
On je danas otvorio temu na sportskom forumu, i sad sam vidio da je sve ono sto je pisao sa slovom y, prepravljeno u slovo j...
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Majstorinho wrote:
fixer wrote:naravno. segregacija na kvadrat. ne zele to valjda
On je danas otvorio temu na sportskom forumu, i sad sam vidio da je sve ono sto je pisao sa slovom y, prepravljeno u slovo j...
e onaj ko je prepravio nek ide negdje da lijeci svoje frustracije...
fixer

Post by fixer »

nije bitno jel ukusno il ne. bitno je da je nekom toliko smetaloo da je trosio vrijeme da to prepraviii..... jel se zapita taj jel mu dobro???
topcam
Vozim: uzbrdo

Post by topcam »

sencho wrote:
visocicaguy wrote:ma jednostavn je ba ovo rijesiti: ukinuti ispis broja postova...
Ili nama sa trocifrenim brojem dodati nulu na kraju, našto kao ubrzana inflacija. :-)
´vako :D

Image
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Htio sam upisati samo 'Y' ali mi je izletio prozorcic kaze: "Poruka nema nikakvog sadrzaja". :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

YA
walkabout

Post by walkabout »

Meni su vrlo zanimljivi pacijenti :lol: sa 2 i vishe nikova sto postave post pod jednim nikom pa odgovore na njega sa drugim :-) :shock:
Al nije ono krivo sto to radi... :oops:
artzy

Post by artzy »

Jel' se ovdje dolazi za nabijanje broja postova? Koliko treba postova da te ne zovu nuub? :-D
Locked