ćevapi kod želje
Moderator: anex
-
Kukuruz_Barbe-q
al fakat u zelji su mi chevapi grozni hebote mix im je valjda 60 % brasna 20% soda 20 % meso
Zmaj hmmm, reche mi jaran da su dobili poprilicno prijava za necistochu od nase bajne inŠpekcije xD
Zmaj hmmm, reche mi jaran da su dobili poprilicno prijava za necistochu od nase bajne inŠpekcije xD
- Drvosjeca iz Dejcica
Ja sinoc mlatn'o destku kod Zelje u cijelom somunu sa puno luka...Kukuruz_Barbe-q wrote:al fakat u zelji su mi chevapi grozni hebote mix im je valjda 60 % brasna 20% soda 20 % meso![]()
- Chopper_Horrace
Pa zar krastavci ne sluze kao hrana......zena21 wrote:
mogi u krastavci... onako malo zreliji![]()
![]()
-
71440
#106 Re: ćevapi kod želje
Dena wrote:Drugi put pravo u Zmaj!
Ma iskreno da ti kazem Zmaj pun masnoce LOJA smrdi .Samo za POGUZIJE sto hoce velke cevape.Nemoj se naci uvrijedjen ali tako je to.
- Chopper_Horrace
A cek jesu li ono i banane isto hrana?zena21 wrote:
pa naravno kao hrana... nego sta drugo![]()
![]()
isto kao i mrkva
![]()
- Chopper_Horrace
kako se zove ono povrce izgleda kao mrkva, smao sto je bijele boje i plod im dolazi u paru tj spojene su ko dvoje mrkve u jednom plodu i idu ko u slovo v.... ....zena21 wrote:jasta suChopper_Horrace wrote:A cek jesu li ono i banane isto hrana?zena21 wrote:
pa naravno kao hrana... nego sta drugo![]()
![]()
isto kao i mrkva
![]()
![]()
![]()
ih ima te hrane koliko hoces
Zamisli ztog uzitka........prehrane...
-
amrino
Ja ih metem bez ikakvih problema i u Zelji...i kod Zmaja i kod Ferhatovica i u Petici....a najdrazi su mi kod Harija u Travniku i kod Beslica u Zenici...(mada ni Rasimovi nisu za odbacit
)
Ne znam stvarno da li cevapi kod Zelje mogu biti pokvareni ili zarazeni....jer ono je fabrika...ide sve ko na traci...
Ne znam stvarno da li cevapi kod Zelje mogu biti pokvareni ili zarazeni....jer ono je fabrika...ide sve ko na traci...
-
*mima*
Svaka ti cast kad metes cevape.......ja ih pojedem jednom u godini.......cevapi kod Zelje su puni sode......zato su tako veeeliki i uzasno teski.amrino wrote:Ja ih metem bez ikakvih problema i u Zelji...i kod Zmaja i kod Ferhatovica i u Petici....a najdrazi su mi kod Harija u Travniku i kod Beslica u Zenici...(mada ni Rasimovi nisu za odbacit)
![]()
![]()
![]()
-
Forsaken
Ja sam jednom, prije 2 godine, sjedio kod Zelje 2 sa djevojkom. I fino narucili i jedemo. Kad, dolazi naka grupa(ekskurzija valjda) iz nakih islamskih zemalja(zene pokrivene oni crni). I nesta pricaju pricaju i pocese sjedat. A vidim ja nema mjesta da se na glavu posade(zauzeli sve i vani i unutra). Kad eto ti konobara i moli nas da pozurimo da ustanemo(ja tek pojeo 2-3 chevapa) da mogu ljudi sjest cccc
E reko jebo te ovo i odemo.
-
sulesavic
A jesi li ti domaæi ili si turist bio?Forsaken wrote:Ja sam jednom, prije 2 godine, sjedio kod Zelje 2 sa djevojkom. I fino narucili i jedemo. Kad, dolazi naka grupa(ekskurzija valjda) iz nakih islamskih zemalja(zene pokrivene oni crni). I nesta pricaju pricaju i pocese sjedat. A vidim ja nema mjesta da se na glavu posade(zauzeli sve i vani i unutra). Kad eto ti konobara i moli nas da pozurimo da ustanemo(ja tek pojeo 2-3 chevapa) da mogu ljudi sjest cccc
- Skyfox
Ako je tako fakat postupio konobar ja mu nikad vise ne bi preko praga. PrejadnoForsaken wrote:Ja sam jednom, prije 2 godine, sjedio kod Zelje 2 sa djevojkom. I fino narucili i jedemo. Kad, dolazi naka grupa(ekskurzija valjda) iz nakih islamskih zemalja(zene pokrivene oni crni). I nesta pricaju pricaju i pocese sjedat. A vidim ja nema mjesta da se na glavu posade(zauzeli sve i vani i unutra). Kad eto ti konobara i moli nas da pozurimo da ustanemo(ja tek pojeo 2-3 chevapa) da mogu ljudi sjest cccc