Šta bi? Don Dučić vs. H.Musemić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koga podržavate u "okršaju" Dučića i Musemića?

Mustafu Dučića
19
16%
Husrefa Musemića
103
84%

Total votes: 122

pudlica

Post by pudlica »

Image

Image

ovo je malo bolje @nekako s proljeca
bice_bice

Post by bice_bice »

kad ce raja shvatit da je sve do Saveza....................
energIs

Post by energIs »

limah wrote:Sjednica je u 14.00 a ne u 18.00 kako je bilo najavljeno.

Husref ostaje 99.9%. Muco i agentura nisu ocekivali toliku podrsku "starijeg" zapada i istoka.

Next task Belgija :oops:
kamo srece da ostane, to bi bila prava pobjeda protiv ovih lopova, mafijasa, placenika, debila....

p.s ima li jos kakvih slika sa zapada?
-danTe-

Post by -danTe- »

toon-army wrote:
pudlica wrote:ma sta zalosno
trebali smo ih prebit da se vise niko ne pojavi na kosevu
i ne znam koga je policija cuvala dok je izlazio...

mene zanima samo koliko ti imas godinu debilu jedan,ja imam 17 godina i ne furam bas nesto dugo navijanje,iskreno prosle sezone od slavije kad se prvi put pojavio kop na zapadu ja sam poceo ici redovno na utakmice,a i prije toga sam vidio sta je sjever koje na sjeveru i onom sjeveru hodje treba dovesti da ga ociste od gamadi i prljavstine,sad ce neki reci ja djete jos blage nemam,jesam djete al da blage nemam nije bas tako,na zapadu su raja od 13 pa do 35 tu negdje i svaku tekmu smo ponizavali sjever,unistavali ih.juce dok su se igraci zagrijavali na sjeveru se pojavise 4 specijalca i dogovaraju sa ramljakom i jedan pokaza na zapad i bilo mi je jasno da ce nas sastaviti sa dvije strane,sve je bilo uredu,vidjelo se da istok podrzava zapad,barem oni koji nisu sa krezavim debilom kimunom koji ne zna ime svoje reci kako treba i sve dok vuk cigan,debil kako hocete nije dosao nesto da se bije i kile sa njim i tada je pocela 1992 moze se reci,jer do kraja tekme neka raja je otisla sa zapada(pametni momci) a mi sto smo ostali ostali smo u paklu,kao iz srbije da smo dosli,kad smo krenuli prema izlazu ja sam zadnji skroz i pita me kamerman sto je do kopa stajao sta ovo rade,sta se glupira sjever i policija,covjek ne moze da vjeruje,tuca je snimljena tom istom kamerom i kamermanom sad treba nazvat hayat da to puste u slucajevima x i da pitaju drotove razlog udaranja poslje tekme jer je i taj kamerman vidio strah u ocima svakog drugog ako ne i svakog lika kad je murija na vrata stala,onaj iz bige,game sta je vec govori meni sto ste psovali mangupi sad izadjite i govori izacete sigurno svi,mislim jest u pravu ne treba policij vise ono pjevati ova raja sa zapada,jer to je policij bilo zeleno svjetlo da nas udaraju,jer kad sam izlazio ispred mene lik 3-4 puta primi pendrek jer se "krio iza djeteta" ja sam nekako jedva prosao,pendrek pored glave mi prosao i murija je govorila "jel picke drotovske" tako nesto i kad su poceli trcati za nama policija na jugu nas ceka jebeni sjever sa djecom od 15 godina i nekoliko starih koji primaju pare a djeci pune glavu kako samo sjever valja i niko vise ne valja,da se zapad odvojio jer smo debili,da mi hocemo biti glavni itd.... i preko one livade stvarno strahota po onom mraku bjezati,gdje nema puta,cekas sta ccete ujesti samo,sa grupom jednom malo jedno 10 momaka preko velesica strah me bilo sve do ulaznih vrata zgrade sto od murije sto od sjevera jer vidjelo se da ih ima puno puno vise jer su bili na drugoj cesti ona cesta gdje je tunel,stvarno ovo je dno dna,a manijaci nevjerujem bas da je njima ovo smjesno toliko jer "ako nije" kod njih ovako bice i to mozda gore,a jeste i kod njih ovako i bilo je tuca medju grupama i kod njih na jugu.sinoc dosao kuci cim sam oci zatvorio pojavi mi se slika kako trcim od murije pa na onu livadu,stvarno ovo je ne vidjeno,a policiji velika hvala samo onaj "moto" mogu o kurcu objesiti fol cuvanjee ljudi nesto tako.ovaj toon-army vidi se da je djete pravo kojem su napunili glavu,samo djete dodji na zapad da vidis sta je navijanje,bodrenje kluba i kop koji dinara od kluba nije dobio,ono crkva placa put u belgiju hahahahahah placen je put od raje iz njihovih djepova koji se snalaze kako znaju i umiju da plate 300km put.hvala svoj raji na istoku koji podrzavaju kop na zapadu a tuce koje su na istoku bile nisam vidio jer kod nas je rat opet pocinjao lagano

mali, ne provaljuj se. mogao si primjetiti da su gornja tri reda citat, a ovo drugo moj komentar. procitaj malo ostale komentare pa ces mozda shvatiti na cijoj sam strani i sta sam napisao.[/quote]

i ja imam 17 godina isto i vec nekih 5 godina sam redovan na svim utakmicama na sjeveru
i mozda me smatras budalom ili slicno,al da ti kazem da je 90% momaka koji su otprilike mojih godina ili stariji imali isto misljenje jer je svima krivo sto je nastala podjela jer to ispada ko pobuna vas oko 200-300
ja cijenim vase navijanje i svaka cast,al mi nije drago kada vidim da nesto glumite,odvajate se zato sto vam se nesto ne svidja,jer gdje u svijetu ima da se navijaci ovako podijele ko kod nas-nigdje
do prosle godine je sve bilo u redu,al onda...
zar nismo mogli sve ko ljudi rijesit-razgovorom,nego ovako
opet cu rec da mi je zbog toga krivo i zao mi je sto je juce strado onaj momak sto je crto onaj neki trransparent(ne znam kako se zove) i to je prvi razlog sto je i izbila guzva na sjeveru...
ne znam sta mislis o meni,i mozda to nisam pokazao,al vjeruj da ja na utakmicu prvenstveno dodjem da navijam i da ne ucestvujem ni u cem bez razloga,al kad 300 ljudi ima neko misljenje ja sam uz njih i ja mislim da je puno ljepse bilo dok smo svi bili zajedno i dok je sve bilo uredu
0.7.1.

Post by 0.7.1. »

zanzibar wrote:Pogledajte gdje su: Pašiš. Sušić, Baždarević, Škoro, Šabanhadžović, pa i Mirza varešanović, pa Kodro, pa Halilhodžić, Osim... nigdje nikoga čak ni na plavim, bordo, crvenim večerama...A ko su Dučići, Bajramovići, Landže, Karkelje...ko? Mafijaši, bezbožnici, antitalenti, siledžije...Oni koji kupuju sve...pa, i vođe navijača kojima je često koeficijent inteligencije nesrazmjerno zakržljao u odnosu na obim mišića njihovih ruka...
daj Bogati ne poredi želju i sarajevo... mislim da ti ovo oko igrača uopšte ne stoji jer u sarajevu trenutno je trener HM, a ako ga Mućo skine biće opet Ćala - kako god okreneš obojica su bili šampioni yuge sa fcs!
-danTe-

Post by -danTe- »

toon-army wrote:
pudlica wrote:ma sta zalosno
trebali smo ih prebit da se vise niko ne pojavi na kosevu
i ne znam koga je policija cuvala dok je izlazio...

mene zanima samo koliko ti imas godinu debilu jedan,ja imam 17 godina i ne furam bas nesto dugo navijanje,iskreno prosle sezone od slavije kad se prvi put pojavio kop na zapadu ja sam poceo ici redovno na utakmice,a i prije toga sam vidio sta je sjever koje na sjeveru i onom sjeveru hodje treba dovesti da ga ociste od gamadi i prljavstine,sad ce neki reci ja djete jos blage nemam,jesam djete al da blage nemam nije bas tako,na zapadu su raja od 13 pa do 35 tu negdje i svaku tekmu smo ponizavali sjever,unistavali ih.juce dok su se igraci zagrijavali na sjeveru se pojavise 4 specijalca i dogovaraju sa ramljakom i jedan pokaza na zapad i bilo mi je jasno da ce nas sastaviti sa dvije strane,sve je bilo uredu,vidjelo se da istok podrzava zapad,barem oni koji nisu sa krezavim debilom kimunom koji ne zna ime svoje reci kako treba i sve dok vuk cigan,debil kako hocete nije dosao nesto da se bije i kile sa njim i tada je pocela 1992 moze se reci,jer do kraja tekme neka raja je otisla sa zapada(pametni momci) a mi sto smo ostali ostali smo u paklu,kao iz srbije da smo dosli,kad smo krenuli prema izlazu ja sam zadnji skroz i pita me kamerman sto je do kopa stajao sta ovo rade,sta se glupira sjever i policija,covjek ne moze da vjeruje,tuca je snimljena tom istom kamerom i kamermanom sad treba nazvat hayat da to puste u slucajevima x i da pitaju drotove razlog udaranja poslje tekme jer je i taj kamerman vidio strah u ocima svakog drugog ako ne i svakog lika kad je murija na vrata stala,onaj iz bige,game sta je vec govori meni sto ste psovali mangupi sad izadjite i govori izacete sigurno svi,mislim jest u pravu ne treba policij vise ono pjevati ova raja sa zapada,jer to je policij bilo zeleno svjetlo da nas udaraju,jer kad sam izlazio ispred mene lik 3-4 puta primi pendrek jer se "krio iza djeteta" ja sam nekako jedva prosao,pendrek pored glave mi prosao i murija je govorila "jel picke drotovske" tako nesto i kad su poceli trcati za nama policija na jugu nas ceka jebeni sjever sa djecom od 15 godina i nekoliko starih koji primaju pare a djeci pune glavu kako samo sjever valja i niko vise ne valja,da se zapad odvojio jer smo debili,da mi hocemo biti glavni itd.... i preko one livade stvarno strahota po onom mraku bjezati,gdje nema puta,cekas sta ccete ujesti samo,sa grupom jednom malo jedno 10 momaka preko velesica strah me bilo sve do ulaznih vrata zgrade sto od murije sto od sjevera jer vidjelo se da ih ima puno puno vise jer su bili na drugoj cesti ona cesta gdje je tunel,stvarno ovo je dno dna,a manijaci nevjerujem bas da je njima ovo smjesno toliko jer "ako nije" kod njih ovako bice i to mozda gore,a jeste i kod njih ovako i bilo je tuca medju grupama i kod njih na jugu.sinoc dosao kuci cim sam oci zatvorio pojavi mi se slika kako trcim od murije pa na onu livadu,stvarno ovo je ne vidjeno,a policiji velika hvala samo onaj "moto" mogu o kurcu objesiti fol cuvanjee ljudi nesto tako.ovaj toon-army vidi se da je djete pravo kojem su napunili glavu,samo djete dodji na zapad da vidis sta je navijanje,bodrenje kluba i kop koji dinara od kluba nije dobio,ono crkva placa put u belgiju hahahahahah placen je put od raje iz njihovih djepova koji se snalaze kako znaju i umiju da plate 300km put.hvala svoj raji na istoku koji podrzavaju kop na zapadu a tuce koje su na istoku bile nisam vidio jer kod nas je rat opet pocinjao lagano

mali, ne provaljuj se. mogao si primjetiti da su gornja tri reda citat, a ovo drugo moj komentar. procitaj malo ostale komentare pa ces mozda shvatiti na cijoj sam strani i sta sam napisao.[/quote]

i ja imam 17 godina isto i vec nekih 5 godina sam redovan na svim utakmicama na sjeveru
i mozda me smatras budalom ili slicno,al da ti kazem da je 90% momaka koji su otprilike mojih godina ili stariji imali isto misljenje jer je svima krivo sto je nastala podjela jer to ispada ko pobuna vas oko 200-300
ja cijenim vase navijanje i svaka cast,al mi nije drago kada vidim da nesto glumite,odvajate se zato sto vam se nesto ne svidja,jer gdje u svijetu ima da se navijaci ovako podijele ko kod nas-nigdje
opet cu rec da mi je zbog toga krivo i zao mi je sto je juce strado onaj momak sto je crto onaj neki trransparent(ne znam kako se zove) i to je prvi razlog sto je i izbila guzva na sjeveru...
ne znam sta mislis o meni,i mozda to nisam pokazao,al vjeruj da ja na utakmicu prvenstveno dodjem da navijam i da ne ucestvujem ni u cem bez razloga,al kad 300 ljudi ima neko misljenje ja sam uz njih i ja mislim da je puno ljepse bilo dok smo svi bili zajedno i dok je sve bilo uredu
0.7.1.

Post by 0.7.1. »

zanzibar wrote:Pogledajte gdje su: Pašiš. Sušić, Baždarević, Škoro, Šabanhadžović, pa i Mirza varešanović, pa Kodro, pa Halilhodžić, Osim... nigdje nikoga čak ni na plavim, bordo, crvenim večerama...A ko su Dučići, Bajramovići, Landže, Karkelje...ko? Mafijaši, bezbožnici, antitalenti, siledžije...Oni koji kupuju sve...pa, i vođe navijača kojima je često koeficijent inteligencije nesrazmjerno zakržljao u odnosu na obim mišića njihovih ruka...
daj Boga ti ne poredi želju i Sarajevo... mislim da ti ovo oko igrača uopšte ne stoji jer u Sarajevu trenutno je trener HM, a ako ga Mućo skine biće opet Ćala - kako god okreneš obojica su bili šampioni yuge sa FCS!

Što se tiće Husrefa, najvjerovatnije da će se strasti za sada smiriti, kako čujem sjednica UO koja je bila zakazana za danas neće ni biti održana, a navodno sutra će biti tek možda sastanak uprave sa Husrefom...

ipak su shvatitli da MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Zavatoni

Post by Zavatoni »

limah wrote:Sjednica je u 14.00 a ne u 18.00 kako je bilo najavljeno.

Husref ostaje 99.9%. Muco i agentura nisu ocekivali toliku podrsku "starijeg" zapada i istoka.

Next task Belgija :oops:
@limah legendo (ili da te zovemo insider ili deepthroat :D ) javljaj imal' šta novo na toj sjednici

Ko je koga ...ono... na toj sjednici? A što ne pitati i ko će kome ...isto ono... poslije te sjednice?
zanzibar

Post by zanzibar »

0.7.1. wrote:
daj Boga ti ne poredi želju i Sarajevo... mislim da ti ovo oko igrača uopšte ne stoji jer u Sarajevu trenutno je trener HM, a ako ga Mućo skine biće opet Ćala - kako god okreneš obojica su bili šampioni yuge sa FCS!

Što se tiće Husrefa, najvjerovatnije da će se strasti za sada smiriti, kako čujem sjednica UO koja je bila zakazana za danas neće ni biti održana, a navodno sutra će biti tek možda sastanak uprave sa Husrefom...

ipak su shvatitli da MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Dobro kada ti kažeš tako...Pitaj Pašića kako je otjeran iz Sarajeva... I bolan ne poredim ni želju ni sarajevo, već hoću da kažem kako su kriminalci u svim klubovima... ali ako si ti zadovoljan Ćalom eto ti ga...A vidim da tepaš i Dučiću, lijepi Muća... to ebe našu koku a nije horoz :D
gold'n'brown

Post by gold'n'brown »

Vjerovatno ce se situacija sada malo smiriti, ali ce cekati prvu priliku da stave trenera kakav njima odgovara. Vjerovatno ce naci nekoga karakternog i inteligentnog poput Sumana da s njime mogu manipulisati kako hoce. I onda ce mafijasi imati potpunu kontrolu u klubu.
energIs

Post by energIs »

and1medjed ne lupaj gluposti kad ne znas... sine, treba tebi jos pure da pojedes u zivotu... haj zivio
Skoro

Post by Skoro »

and1medjed wrote: i ja imam 17 godina isto i vec nekih 5 godina sam redovan na svim utakmicama na sjeveru
Ok momak mlad si ali i iskren, to se vidi. Znas zasto se nije moglo rjesiti razgovorom. Zato sto se sa Piticima ne moze razgovarati! Pokusavalo se barem 20 puta ali oni jednostavno ne mogu da skontaju neke stvari i dzaba. Oni razumiju samo jezik sile i to je to. Ono sto mene cudi je ĐINE, ne mogu da vjerujem da je spao tako nisko. Problem se vuce vec 4-5 godina i nije odnedavno. Momci sa Zapada su otjerani sa Sjevera jer nisu mogli provoditi koreografije i sve ono sto normalne navijacke grupe u svijetu provode. Na zalost, ostatku navijaca na Sjeveru danas je draze gol proslavljati uz 'Pune tribine', 'Za sampione drzave cijele..' ili 'Ale, ale ale,oo' nego uz normnalne NASE pjesme i sada im je krivo kad vide kako to moci rade na zapadu. Tu je najveci problem i kako sada stvari stoje samo se silom moze rjesiti.
A policija je sinoc dokazala da ju je veoma lako PLATITI, da Bog da pocrkali svi
0.7.1.

Post by 0.7.1. »

zanzibar wrote:Dobro kada ti kažeš tako...Pitaj Pašića kako je otjeran iz Sarajeva... I bolan ne poredim ni želju ni sarajevo, već hoću da kažem kako su kriminalci u svim klubovima... ali ako si ti zadovoljan Ćalom eto ti ga...A vidim da tepaš i Dučiću, lijepi Muća... to ebe našu koku a nije horoz :D
Malo si me pogrešno shvatio... ja govorim da u FCS uvjek ima barem dva-tri bivša igrača koji manje ili više uspješno vode klub, što se tiće kriminala i fudbala tu se ne zanosi bilo ga je uvjek i uvijek će ga biti... samo je pitanje gdje će se postaviti granica između onoga što se smije ili ne smije uraditi
van Basten

Post by van Basten »

ja dobih info da je sastanak uprave u 14h, ali sutra... pa eto, da ne iščekujete danas previše.
I da... izgleda da sam se prevario za ovog medjeda... izgleda da je ipak beznadežan slučaj.
pudlica

Post by pudlica »

ako si 5 godina znao bi da su protiv jedinstva mislim nisam siguran ove podgrupe DC,outlaws,fgr,ss,gb..... otjerani sa sjevera upravo kao sto skoro rece i ti ljudi sto ti slusas kad vode navijanje uzimaju pare od tebe da ti i ne skontas,kao npr. za koreo i tako to,gostovanja i sl.na zapadu niko ne vodi svoju politiku,to su momci koji znaju sta znaci biti navijac i nece da uzimaju pare od drugih,od njih niko dinara nije dobio od uprave i sl. sada belgiju svako od svojih para dao,a piticama ce uprava platiti ako budu isli,opet kazem dodji na zapad i vidjeces da nema neke politike,svi su kao jedan,uvjek mozes prici do ljudi koji vode navijanje da kazes ideje svoje i ostalo, i opet ti kazem na sjeveru svoj djeci pune glavu kako mi na zapadu ne valjamo,vodimo svoju politiku i sl.a uopste nije tako i sva ova raja su pametnije,obrazovanije nego sve vodje po stadionu mislim agenturu koja imena ne znaju reci kako treba i necu vise da se pricam oko ovog i svi koji barem nesto znaju,znaju da su ove podgrupe gore navedene otjerane sa sjevera,na rapidu ona koreo sto je bila logo HZ sto je na atletskoj bila,to su radile ove podgrupe i trebala protiv rangersa biti ili rapida ne sjecam se bas i da su "vodje" dosle i rekle nema nista od toga da bi na tekmi se pojavila ta koreo i sve zasluge njima pripadaju,juce se fino moglo vidjeti prije tekme da ramljak dogovaara sa drotovima da nas lese i da nas tjeraju na jug prema piticama da nas onda kamenjem i flasama gadjate,al znajte da je zapad sad jos jaci i iz tekme u tekmu sve jaci postaje i zaradjujemo veliki veliki respect od pitara sa istoka i ljudi sa zapada,jer vidi se da nas podrzavaju,niko nikad nije nista srao i sjever je ostao sam ni istok vas vise ne prati osim kimuna i 10 djece koje je pokupio na ulici negdje i napunio im glavu glupostima
radijator

Post by radijator »

pudlica wrote:ako si 5 godina znao bi da su protiv jedinstva mislim nisam siguran ove podgrupe DC,outlaws,fgr,ss,gb..... otjerani sa sjevera upravo kao sto skoro rece i ti ljudi sto ti slusas kad vode navijanje uzimaju pare od tebe da ti i ne skontas,kao npr. za koreo i tako to,gostovanja i sl.na zapadu niko ne vodi svoju politiku,to su momci koji znaju sta znaci biti navijac i nece da uzimaju pare od drugih,od njih niko dinara nije dobio od uprave i sl. sada belgiju svako od svojih para dao,a piticama ce uprava platiti ako budu isli,opet kazem dodji na zapad i vidjeces da nema neke politike,svi su kao jedan,uvjek mozes prici do ljudi koji vode navijanje da kazes ideje svoje i ostalo, i opet ti kazem na sjeveru svoj djeci pune glavu kako mi na zapadu ne valjamo,vodimo svoju politiku i sl.a uopste nije tako i sva ova raja su pametnije,obrazovanije nego sve vodje po stadionu mislim agenturu koja imena ne znaju reci kako treba i necu vise da se pricam oko ovog i svi koji barem nesto znaju,znaju da su ove podgrupe gore navedene otjerane sa sjevera,na rapidu ona koreo sto je bila logo HZ sto je na atletskoj bila,to su radile ove podgrupe i trebala protiv rangersa biti ili rapida ne sjecam se bas i da su "vodje" dosle i rekle nema nista od toga da bi na tekmi se pojavila ta koreo i sve zasluge njima pripadaju,juce se fino moglo vidjeti prije tekme da ramljak dogovaara sa drotovima da nas lese i da nas tjeraju na jug prema piticama da nas onda kamenjem i flasama gadjate,al znajte da je zapad sad jos jaci i iz tekme u tekmu sve jaci postaje i zaradjujemo veliki veliki respect od pitara sa istoka i ljudi sa zapada,jer vidi se da nas podrzavaju,niko nikad nije nista srao i sjever je ostao sam ni istok vas vise ne prati osim kimuna i 10 djece koje je pokupio na ulici negdje i napunio im glavu glupostima
Moram te ispraviti, niti jedna podgrupa koje si naveo NIJE OTJERANA sa sjevera, već je jednostavno iz revolta prestala dolaziti na sjevernu tribinu, i počela na utakmice odlaziti na zapad. Svim navijačima Sarajeva je sigurno u sječanju sjajna atmosfera sa finala kupa protiv Širokog od prije dvije sezone, i one sjajne atmosfere koju su na sjeveru napravili navijači koji su danas na zapadu.
U početku, odnosno skoro već godinu ipo ti momci su utakmice posmatrali sa zapada, ali nije bilo organizovanog navijanja, niti su se nosili transparenti, palile baklje, niti se na bilo koji drugi način privlačila pažnja ostatka stadiona. Jednostavno, utakmice su se posmatrale u miru i rahatluku, međutim to je momcima sa zapada dosadilo i odlučili su to što su odlučili - početi sa organizovanom podrškom klubu, ali sa zapadne tribine, gdje če biti nezavisni, tj. neće biti pod uticajem klošara i šljama koji trenutno rukovodi sjevernom tribinom. Smješno je govoriti kako se sve može riješiti razgovorom - NE, S ONIM ŠLJAMOM OD PITIĆA SE NE MOŽE RAZGOVARATI! Za njih vlada zakon ulice, zakon jačeg!
Zato kažem, na tome im niko nema pravo ništa zamjerati, momci žele pošteno navijati, vole Sarajevo, vole Horde zla, vole taj navijački život. Njih ovaj napad sigurno neče zaustaviti. Nadam se da će istrajati, za dobro Sarajeva, grada, kluba, i Hordi zla.
GO WEST !!!
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Evo vam ekskluziva, Musemic ostaje...
pudlica

Post by pudlica »

ma radijator sve je to isto kad se skonta
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

bruka i sramota!
je'l normalno da neko tako moze biti podlozan manipualciji kao Sjever?
kako vas nije sramota?
vi balavci ,plesete kako vam bagra zapovjeda?'
da sjever skandira da ce neko dobit batine i slicno??
zaljetat se na momke sa zapada???
FUJ BRUKO JADNA ! FUJ !!

J*BALI VAS PITICI ,SVIJU REDOM!

zaletetai se na svoje navijace,momke koji znoj prolijevaju da se Hz izvuku sa dna??zbog cega'zbog KOGA?
imate'l vi oci,usi,mozak??

sta je to sjever uradio sto moze biti na nivou i tradiciji naseg imena i grupe?'

FUJ! BRUKA I SRAMOTA!ZALJETAT SE NA MOMKE SA KOJIMA STE DO JUCE BILI RAME UZ RAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BRUKA STE I SRAMOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by PITARKA_SA on 25/07/2007 18:38, edited 1 time in total.
milepitar

Post by milepitar »

Moze li neko biti konkretniji po pitanju danasnje sjednice UO,dali je odrzana,sta je sa Husrefom i sl..cujem da bi mogao ostati ali nije me niko jos ubjedio,nekako mi se puno spekulise i nagadja..hvala i pozdrav
fireBoy

Post by fireBoy »

vi sto nesto balite za istokom.... jebo vas onu...

vidjeli ste parole na pocetku..

nas 10 tak je juce otislo na istok i pokusalo pratiti zapad..

i onda na scenu stupa Ahmed Pitic i kompanija..

jebaju ci nam sve.. zalijetajuci se na jednog momka.. i da nije bilo par starijih momaka nastao bi haus...nakon 15 minuta.. smo se digli i otisli na zapad..

a vecina istoka je na strani pitica.. i smatra zapad odmetnicima...

ono sto se desavala na zapadu poslije utakmice je ravno konc logoru..

jedni te tjeraju, udaraju, drugi te isred cekaju, govre, udari ovoga, udrani onog, tog zalijepi, jebem li vam majku, i razno razne posovke od strane specijala, udarali su koga su stigli, djecu od 15tak godina.. najteri nas niz ono brdo u stampedno, gdje su jendi druge gazili, jer nista ne vidis mrak, siblje, pojma nemas kuda ides.. dole silazis, ljudi razbijenih glava, izvrnutih clanaka, plavi od modrica.. zalosno..

a ovi zajebani sa sjevera, kamenjem ususli.. jadno na sta ste spali, lafo oni neki u bjelim duksericama su dugo po gradu kruzili i trazili po gradu ljude sa zapada..

a vi djecurlijo idite jos na Sjever, daleko cete stici... jadno.. da jadnije ne moze biti..
-danTe-

Post by -danTe- »

sad kad sam vidio svoje postove od sinoc malo sam razmislio i skonto da nisu uopste bili na mjestu i sad bi htio da se svima izvinem zbog toga
al bi volio kada bi i vi shvatili da nisu svi na sjeveru isti,da nas ima koji bi sve za klub uradili.ja prvi,jer nikad nisam gledao ni kad ni gdje se igra utakmica,kakvo je vrijeme i slicno-uvijek sam iso na utakmice
i zao mi je sto se sve ovo desava,al jednostavno je tako.
meni bi puno draze bilo da smo svi na istoj tribini i da atmosfera bude kao od prije 3-4 sezone,al ne moze...
jos jednom da se izvinem,al sam sinoc tek doso s utakmice i jos bio pod nekim utiscima
lordi

Post by lordi »

e kad pomenu te bijele dukserice ko su pa sad oni ???
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

lordi wrote:e kad pomenu te bijele dukserice ko su pa sad oni ???
To su ti ozloglaseni bjelokosuljasi...
Skoro

Post by Skoro »

and1medjed wrote:sad kad sam vidio svoje postove od sinoc malo sam razmislio i skonto da nisu uopste bili na mjestu i sad bi htio da se svima izvinem zbog toga
al bi volio kada bi i vi shvatili da nisu svi na sjeveru isti,da nas ima koji bi sve za klub uradili.ja prvi,jer nikad nisam gledao ni kad ni gdje se igra utakmica,kakvo je vrijeme i slicno-uvijek sam iso na utakmice
i zao mi je sto se sve ovo desava,al jednostavno je tako.
meni bi puno draze bilo da smo svi na istoj tribini i da atmosfera bude kao od prije 3-4 sezone,al ne moze...
jos jednom da se izvinem,al sam sinoc tek doso s utakmice i jos bio pod nekim utiscima
Samo pamet u glavu brate, sinoc si mogao vidjeti kako stvari funkcioniraju u i oko naseg kluba. Ono sinoc je klasicna 'ceka' i nije problem sto se neko sa sjevera zaletio koliki je problem sto je to uradio u kordinaciji sa policijom! Dakle, mnogo su veci ljudi i stvari u igri! Samo da znas da i tebe danas-sutra nesto slicno ceka
Bice bolje
Post Reply