Bas tako, i pored te nespremnosti znali su biti poslani u akcije tako neorganizovane, da je bilo za plakat. Ovo nije rekla kazala nego iz iskustva. Negdje procitah od jednog borca, kaze komanda ih tjera u akciju, jer oni gore kenjci kazu na njihovom podrucju odavno nisu napali cete - a ti momci samo sto se vratise s drugog ratista jer su bili kao ispomoc. I sta ce onako jadni i umorni po planu akcije nekog pekara pola ih se ne vrati. Mislim cast izuzetcima, ali zali boze raje i pravih heroja.bilyu wrote:Neznam da li ti je poznat al je tada jos bila JNA koja se naravno odmah krajem septembra zvanicno raspala ( jer vise nije bilo Hrvata,slovenaca i makedonaca u njoj )na prostorima BiH i da je vecinski sastav bio napravljen od specijalnih jedinica kao sto su bili bivsa Titova Garda,63 Padobranska iz Nisa ( Inace trenutno jedna od najjacih u evropi po obuci i naravno prvi na balkanu )pa jedinice iz crne gore,marticevci,seseljevci,arkanovci ma svi ba.Neznam da li ti je poznato da su ti momci( Mialim na vojsku BiH -a a kasnije Armiju ) bili fakticki nespremni zarat.Nisu znali koristiti naoruzanje niti znali koristiti naoruzanje.Nisu znali da koriste taktiku bezcujnog kretanja,Nisu znali sta je tiha likvidacija i kako se radi.kako se koristi kompas i karta,prezivljavanje u najgorim uslovima.suncokret13 wrote:ne !rajvosa^ wrote: Mozda zato sto je mnogima iz djepa - ali ne i u djep. Ako mislis da nije kriv i da je zavaljen, sjeti se kolko ljudi je zavaljeno po kojekakvim glupim akcijama nasih komandanata. Ima li podrske za njih...Odgovara li ko za to po "komandnoj odgovornosti"?
April,Maj 1992 svaka akcija se zavrsavala pogibijom bezbroj momaka.....
pa poslije
nedzarici,pa delminijum.....pa otes...........................koliko je zavala bilo........
uzas.....
E vidis to nisu znali napocetku zato je u prve dvije godine toliko ljudi i izginulo a kasnije su malo naucili i dosli do oruzja zahvaljujuci neustrasljivoscu onih prvih koji su se bez icega borili za BiH i sve one koji su unjoj zivjeli ma ko da su i ma kome da pripadaju....
Pruzimo podrsku Generalu Delicu
- rajvosa^
#101 Re: Pruzimo podrsku Generalu Delicu
-
Zov_divljine
Ne, nije ih ona poslala.seln wrote:Tacno, pozvala ih je christine amanpour....radi efektnijih habera u 8....Zov_divljine wrote:Sunecenje itekako ima veze sa vjerom. Barem sa Islamom. Islam to naredjuje jer je higijenski i jer je dobro.
Arkanovci i ostali su jedinice koje su legalno i uz blagoslov dolazile da pobiju omrazene Turke.
Mudzahedini su neorganizovani pojedinci koji idu gdje hoce i gdje misle da je Islam ugrozen(ma sta god to znacilo).
Alija nije pozivao mudzahedine!!
Ti ljudi su dolazili iz raznih krajeva svijeta. I prelazili hrvatsku glanicu bez problema, sa stranim pasosima... ko ih je ubacivao...
Ne bih rekao da je Alija...!
-
nineac
Vec ti je neko rekao da se Alija nikad nije trebao u politiku mjesati jer nije prepoznao kakvu ce stetu mudzahedini napraviti. Jebli im oni (na SDA mislim) sve po spisku koliko su ugled drzavi ukaljali. To ko mi nismo mogli bez njih prezivjet?Zov_divljine wrote:Sunecenje itekako ima veze sa vjerom. Barem sa Islamom. Islam to naredjuje jer je higijenski i jer je dobro.
Arkanovci i ostali su jedinice koje su legalno i uz blagoslov dolazile da pobiju omrazene Turke.
Mudzahedini su neorganizovani pojedinci koji idu gdje hoce i gdje misle da je Islam ugrozen(ma sta god to znacilo).
Naspram broja nasih vojnika, mudzahedini su bili malobrojni. manje od hiljade.Mada to neki zele da uvecaju na 10000 pa da tako naprave ravnotezu izmedju strana...
A ti zov divljine vise se odazovi i sjasi sa tim saff-ovim komentarima tip: vi neznate, mi znamo!
-
bilyu
Uh jesi teska ili tezak!Zov_divljine wrote:Sunecenje itekako ima veze sa vjerom. Barem sa Islamom. Islam to naredjuje jer je higijenski i jer je dobro.
Naspram broja nasih vojnika, mudzahedini su bili malobrojni. manje od hiljade.Mada to neki zele da uvecaju na 10000 pa da tako naprave ravnotezu izmedju strana...
Naravnoda ima sa vjerom veze al da je toliko povezan sto bi hriscani sunetili djecu na hiljade primjera ima u engleskoj dodji i vidi ako nevjerujes.
U SAD takodjer.Kod jevreja da i nepricam.Al tosada prelazi u zdravstvenu temu razgovora necemo o tome ovdje.
Mudzahedini idu kuda hoce da ratuju al su organizovani i neidu kao pojedinci vec to rade u manjim grupama tj grupicama a inace se bore za Islam i cilj him je dzennet kao i svim vjernicima muslimanima sto je to cilj ili pak svim vjernicima Hriscanima sto je cilj raj.
Na pocetku su u mudzahedinske jedinice kao Arapi doalzili Mosadovi agenti koje Bosanski muslimani nisu mogli raspoznati.Tek se kasnije za to saznalo jer su ljudi bili super obuceni i duge brade kao i dobro poznavanje arapskog.E sad da li se bez mudzahedina moglo ili ne nezna se odgovor jer je medju njima bilo i instruktora koji su potpomogli da se ljudi koliko toliko obuce da koriste vatreno naoruzanje i da se skrivaju u borbi sto him je kasnije i valjalo.
A ovo ako mislis na ove vehabije njih bas puno i nepodrzava islamska zajednica nijedne drzave osim Irana jer oni bas i nisu nesto za Normalni Islamom ( mislim na islam koji je propagirao Muhammed S.A.S.V. ).Odkud oni u tolikom stanju
Last edited by bilyu on 26/06/2007 23:35, edited 1 time in total.
-
Zov_divljine
Nikad nisam kazao da ja znam a "vi" da ne znate.nineac wrote:Vec ti je neko rekao da se Alija nikad nije trebao u politiku mjesati jer nije prepoznao kakvu ce stetu mudzahedini napraviti. Jebli im oni (na SDA mislim) sve po spisku koliko su ugled drzavi ukaljali. To ko mi nismo mogli bez njih prezivjet?Zov_divljine wrote:Sunecenje itekako ima veze sa vjerom. Barem sa Islamom. Islam to naredjuje jer je higijenski i jer je dobro.
A ti zov divljine vise se odazovi i sjasi sa tim saff-ovim komentarima tip: vi neznate, mi znamo!
Nitko nije "sve"...
Mudzahedini jesu jedan minus, ali AI nije kriv.
Alija je kazao da nam oni ne trebaju, ali su oni ipak dolazili po ko zna cijem nalogu. I na kraju, cijela EU nas je ostavila na nemilos cetnika, morali smo se braniti svim sredstvima....!
Nemoj one koji imaju drugacije misljenje od tebe da odma svrstavas u neke koseve. Samo diskutujemo...
- Prpa.ba
Zov_divljine wrote:Ti ljudi su dolazili iz raznih krajeva svijeta. I prelazili hrvatsku glanicu bez problema, sa stranim pasosima... ko ih je ubacivao...
Ne bih rekao da je Alija...!
Ali im je rahmetli merhametlija dao cinove ARBIH i time ih svrstao u svoju vojsku
-
nineac
Ma sta je to AI bio matereti u ratu? Portir ili Predsjednik drzave?Zov_divljine wrote:Nikad nisam kazao da ja znam a "vi" da ne znate.nineac wrote:Vec ti je neko rekao da se Alija nikad nije trebao u politiku mjesati jer nije prepoznao kakvu ce stetu mudzahedini napraviti. Jebli im oni (na SDA mislim) sve po spisku koliko su ugled drzavi ukaljali. To ko mi nismo mogli bez njih prezivjet?Zov_divljine wrote:Sunecenje itekako ima veze sa vjerom. Barem sa Islamom. Islam to naredjuje jer je higijenski i jer je dobro.
Nitko nije "sve"...
Mudzahedini jesu jedan minus, ali AI nije kriv.
Alija je kazao da nam oni ne trebaju, ali su oni ipak dolazili po ko zna cijem nalogu. I na kraju, cijela EU nas je ostavila na nemilos cetnika, morali smo se braniti svim sredstvima....!
Nemoj one koji imaju drugacije misljenje od tebe da odma svrstavas u neke koseve. Samo diskutujemo...
AI kazao oni nama netrebaju, sta je mislio oni ce otici.
Zov vec sam ti rekao idi se odazovi u divljinu.
Cuj Ai rekao, sto ih nije protjerao?
STa nas je EU ostavila? Pa nismo znali sta cemo nego uvezi 1,000 najgorih placenika, kriminalaca itd. Pa zar nije bilo logicnije da smo pustili nase iz KPD?
-
Zov_divljine
Hvala na informacijama!bilyu wrote: Uh jesi teska ili tezak!
Naravnoda ima sa vjerom veze al da je toliko povezan sto bi hriscani sunetili djecu na hiljade primjera ima u engleskoj dodji i vidi ako nevjerujes.
U SAD takodjer.Kod jevreja da i nepricam.Al tosada prelazi u zdravstvenu temu razgovora necemo o tome ovdje.
Mudzahedini idu kuda hoce da ratuju al su organizovani i neidu kao pojedinci vec to rade u manjim grupama tj grupicama a inace se bore za Islam i cilj him je dzennet kao i svim vjernicima muslimanima sto je to cilj ili pak svim vjernicima Hriscanima sto je cilj raj.
To da je sunecenje rasprostranjeno sirom svijeta je meni poznata i draga cinjenica. Ali takodje je cinjenica da to u glavnom praktikuju Muslimani i Jevreji!! Primjer Bosne!
To zasta se bore Mdz. je njihova stvar, mi ovde pricamo ko ih je dovukao u BiH. Alija nije sigurno. To je bila visa politika EU a vjerovatno i Franje...
-
Zov_divljine
U pravu si, bio je Predsjednik!nineac wrote: Ma sta je to AI bio matereti u ratu? Portir ili Predsjednik drzave?
I bas zato je jedan od najzasluznijih sto smo se uspjeli braniti i odbraniti od AGRESORA! Zajedno sa vojnicima u patikama, naravno!
-
Zov_divljine
U pravu si. Ali sta to ima veze. Zivimo u demokratiji, ondje gdje svako ima pravo da kaze sta misli(kao i ti). To je civilizacijsko dostignuce. Zar ne?nineac wrote:Adminsitrator, ako ovo nije onaj zavalonac evo moje glave!
Kao sto ti zelis nesto da kazes, tako i ja...
Ovo je 2007 a ne 1946 druze...
-
bilyu
Kada sam bio kod tetkinog sina (dodje mi brat od teteke )u sarajevo pricali smo u vezi rata u vatskoj Hrvatskoj koji je bio u pravom jeku i rekao mu kupi oruzje terbat ce ti .Satriji je od mene 12 godina znaci imao je tada oko 32 .Nasmijao mi se i rekao mi je Jos si mlad ti neznas nista Nece dati EU i Amerika rat u bosni.Rekao sam mu kupi neka imas kod sebe pa ako nebude baci ga.Opet je rekao nema nista od rata u Bosni i Hercegovini jer smo mi svi Izmijesani i zajedno zivimo nije ko u Hrvatskoj ili Sloveniji ili pak Srbiji.Proslo je 9 mjeseci i rat je zapoceo Sarajevo je bilo okupirano.Ostao je u Ratu bez icega a vojska mu je bila u komsiluku takoreci jer su bili u kasarni Viktor Bubanj i svaki tren su pucali po njima.Zelim reci nenadaj te se u EU niti SAD.nineac wrote:Adminsitrator, ako ovo nije onaj zavalonac evo moje glave!
Moja rahmetli nana je bila Hercegovka i uvjek je govorila uzdaj se use i u svoje kljuse.Niotkoga nista neocekuj .Ako ti je pomoc potrebna i ako ti neko pomogne fala mu ako ne cuti i idi dalje ...
-
Zov_divljine
U ovome se slazem sa tobom. I ja imam odredjene sumnje prema EU. Jednom nas je izdala i ostavila na cjedilu, mogu to opet uraditi ako do toga dodje... Cini mi se da bi bilo mnogo bolje trcati za USA nego za EU. Ali najbolje je trcati sam za sobom, i paziti samo sebe(BiH)...bilyu wrote:Kada sam bio kod tetkinog sina (dodje mi brat od teteke )u sarajevo pricali smo u vezi rata u vatskoj Hrvatskoj koji je bio u pravom jeku i rekao mu kupi oruzje terbat ce ti .Satriji je od mene 12 godina znaci imao je tada oko 32 .Nasmijao mi se i rekao mi je Jos si mlad ti neznas nista Nece dati EU i Amerika rat u bosni.Rekao sam mu kupi neka imas kod sebe pa ako nebude baci ga.Opet je rekao nema nista od rata u Bosni i Hercegovini jer smo mi svi Izmijesani i zajedno zivimo nije ko u Hrvatskoj ili Sloveniji ili pak Srbiji.Proslo je 9 mjeseci i rat je zapoceo Sarajevo je bilo okupirano.Ostao je u Ratu bez icega a vojska mu je bila u komsiluku takoreci jer su bili u kasarni Viktor Bubanj i svaki tren su pucali po njima.Zelim reci nenadaj te se u EU niti SAD.nineac wrote:Adminsitrator, ako ovo nije onaj zavalonac evo moje glave!
Moja rahmetli nana je bila Hercegovka i uvjek je govorila uzdaj se use i u svoje kljuse.Niotkoga nista neocekuj .Ako ti je pomoc potrebna i ako ti neko pomogne fala mu ako ne cuti i idi dalje ...
-
bilyu
Neznam da li si Musko ili zensko al drago mi je da se bar u tome slazes samno.Zov_divljine wrote:U ovome se slazem sa tobom. I ja imam odredjene sumnje prema EU. Jednom nas je izdala i ostavila na cjedilu, mogu to opet uraditi ako do toga dodje... Cini mi se da bi bilo mnogo bolje trcati za USA nego za EU. Ali najbolje je trcati sam za sobom, i paziti samo sebe(BiH)...bilyu wrote:Kada sam bio kod tetkinog sina (dodje mi brat od teteke )u sarajevo pricali smo u vezi rata u vatskoj Hrvatskoj koji je bio u pravom jeku i rekao mu kupi oruzje terbat ce ti .Satriji je od mene 12 godina znaci imao je tada oko 32 .Nasmijao mi se i rekao mi je Jos si mlad ti neznas nista Nece dati EU i Amerika rat u bosni.Rekao sam mu kupi neka imas kod sebe pa ako nebude baci ga.Opet je rekao nema nista od rata u Bosni i Hercegovini jer smo mi svi Izmijesani i zajedno zivimo nije ko u Hrvatskoj ili Sloveniji ili pak Srbiji.Proslo je 9 mjeseci i rat je zapoceo Sarajevo je bilo okupirano.Ostao je u Ratu bez icega a vojska mu je bila u komsiluku takoreci jer su bili u kasarni Viktor Bubanj i svaki tren su pucali po njima.Zelim reci nenadaj te se u EU niti SAD.nineac wrote:Adminsitrator, ako ovo nije onaj zavalonac evo moje glave!
Hvala bogu
samo usebe i one sto su oko tebe a najdrazi su ti mozes se uzdat.Nekad te i najbolji prijatelj izda a nekmuli neko koga nikada nisi vidjeo ili vidjela...
-
nineac
Zov naravno da je demokreatija, ali mi tebe argumentima ti nas demagogijom.
Ali opet ja tebi kazem, AI uopce nije se ponasao predsjednicki, to je njegov problem bio. Zato kad je skonto, ako je ikad to skonto, koliko su nam stete mudzahedini napravili, trebao ih je nogom u guzicu i vratiti ih iz vukojebina odakle su i dosli!
Ali opet ja tebi kazem, AI uopce nije se ponasao predsjednicki, to je njegov problem bio. Zato kad je skonto, ako je ikad to skonto, koliko su nam stete mudzahedini napravili, trebao ih je nogom u guzicu i vratiti ih iz vukojebina odakle su i dosli!
-
Zov_divljine
Ja znam da je argument i cinjenica da je BIH sa AI branjena i odbranjena od daleko jaceg agresora. Ali ti to ne zelis da priznas i to nazivas demagogijom.nineac wrote:Zov naravno da je demokreatija, ali mi tebe argumentima ti nas demagogijom.
Alija nije mogao da se ponasa predsjednicki, a nije ni imao cime. Zemlja mu je bila napadnuta svim i svacim a ni on a niti njegov narod nemaju nista. Borba za gole zivote! I na kraju, sta to znaci "predsjednicki" vladati u zemlji koja je rastegnuta i napadnuta izmedju Hr i SiCg (ne znas ni ko pije ni ko placa, niti ko je s kime)... a Svijet ko Kurva...!
...jeli mozda sa dvocijevkom ici na lov na divlje svinje i vozati se u mercedesu kroz po' grada...
Alija je bio skroman covijek. Bio je tu kad je bilo najteze i to je to... tesko je biti predsjednik i tako se ponasati u zemlji koja je toliko podijeljena i komplikovana...
Svako od nas ima neku svoju misiju, neki manje a neki vise upadljivu...
-
bilyu
Ovdje ja tebe podrzavam.Zov_divljine wrote:Ja znam da je argument i cinjenica da je BIH sa AI branjena i odbranjena od daleko jaceg agresora. Ali ti to ne zelis da priznas i to nazivas demagogijom.nineac wrote:Zov naravno da je demokreatija, ali mi tebe argumentima ti nas demagogijom.
Alija nije mogao da se ponasa predsjednicki, a nije ni imao cime. Zemlja mu je bila napadnuta svim i svacim a ni on a niti njegov narod nemaju nista. Borba za gole zivote! I na kraju, sta to znaci "predsjednicki" vladati u zemlji koja je rastegnuta i napadnuta izmedju Hr i SiCg (ne znas ni ko pije ni ko placa, niti ko je s kime)... a Svijet ko Kurva...!
...jeli mozda sa dvocijevkom ici na lov na divlje svinje i vozati se u mercedesu kroz po' grada...
Alija je bio skroman covijek. Bio je tu kad je bilo najteze i to je to... tesko je biti predsjednik i tako se ponasati u zemlji koja je toliko podijeljena i komplikovana...
Alija nije bio presjednik niti je radio ono sto u stvari i jeste posao presjednika.Alija je bio Komandant jednog naroda koji se borio za opsatnak jer je bio napadnut sa svih starna i svacim a opet nije iamo skoro nista da upotrebi u svoju odbranu i da se zastiti od toga.Moram priznati da je odlican komandant jer je uspio da uradi ono sto je priej njega samo dvojici vladara uspelo da urade.Prvi je Mustafa Kemal Pasa Ataturk a drugi je Josip Broz Tito .Eto on je treci.Nek mu je rahmet i njemu i svim koji odose na ahiret kada su bili u najboljim godina i kada su bili potrebni najvise svojim najdrazima.Amin!
-
Zov_divljine
Allah te nagradio Bilyubilyu wrote:Ovdje ja tebe podrzavam.Zov_divljine wrote:Ja znam da je argument i cinjenica da je BIH sa AI branjena i odbranjena od daleko jaceg agresora. Ali ti to ne zelis da priznas i to nazivas demagogijom.nineac wrote:Zov naravno da je demokreatija, ali mi tebe argumentima ti nas demagogijom.
Alija nije bio presjednik niti je radio ono sto u stvari i jeste posao presjednika.Alija je bio Komandant jednog naroda koji se borio za opsatnak jer je bio napadnut sa svih starna i svacim a opet nije iamo skoro nista da upotrebi u svoju odbranu i da se zastiti od toga.Moram priznati da je odlican komandant jer je uspio da uradi ono sto je priej njega samo dvojici vladara uspelo da urade.Prvi je Mustafa Kemal Pasa Ataturk a drugi je Josip Broz Tito .Eto on je treci.Nek mu je rahmet i njemu i svim koji odose na ahiret kada su bili u najboljim godina i kada su bili potrebni najvise svojim najdrazima.Amin!
To i ja pokusavam da kazem. Ne branim ja Alijine greske, samo zelim da istaknem i njegove pozitivne strane. A sto je u naseg naroda skoro pa nepoznata pojava...
- chuchumbamayumbe
#121 Re: Pruzimo podrsku Generalu Delicu
Odjebaus ba.bilyu wrote:"Ma ja tebi ni iz dzepa ni u dzep."chuchumbamayumbe wrote:Ako nije kriv, oslobodice ga.Zov_divljine wrote:Iako mozda nije bio najbolji general i nije napravio velike podvige, ipak zasluzuje da mu i ovom prilikom pruzimo podrsku! Ako i radi cega, onda radi istine i pravde.
Dok su najtrazeniji cetnicki ratni zlocinci na slobodi, ...nasi generali idu u Hag. Mirno i skruseno, bas onako kako su nasi najmiliji u linijamo mirno isli pred strijeljanja...
General Delic je bio na strani slabijeg, napadnutog, na strani pravde i na strani Bosne & H.
Pozelimo mu uspjesnu odbranu i da se kuci vrati kao pobjednik, kao jos neko ko ce pokazati pravicnost nase borbe za slobodu i gole zivote!
Sretan put generale i jos brzi povratak ti zelimo!!
Ako je kriv, neka odgovara za to sto je eventualno ucinio.
Meni ni iz dzepa ni u dzep.
Nek je ziv i zdrav.
Da nije bilo ljudi poput njega da li bi ti sada uzivao ili uzivala nije vazno sta si sada sa svojima najdrazima?Da li bi sada bila ili bio u sobici pored PC i uzivala ili uzivao u razgovoriam sa drustvom.
Stvarno steta sto je toliko ljudi koji su bili u redovima Armije BiH bez obzira da li su Hriscani ili Muslimani izginuli da bi osobe poput tebe sada tako pisale i tako razmisljale.Ako jos ima poput tebe takvih ljudi onda neka vas je sramota i stid zbog takvog razmisljanja makar bila i sala!
Da, da nije bilo Delića ja bih opet uzivao sa svojim najdrazima.
Delic nije odbranio BiH, odbranio ju je narod koje je proljevao svoju krv za nju.
A Delic i slicni njemu su uzivali u blagodetima.
To sto ja sada uzivam nema veze sa Delicem ili likovima slicnim njemu. Delic je bio i jeste obicni poltron.
Da nije bilo Delica i ostalih ratnoprofiterskih klanova u BiH mozda bi se onaj rat mnogo ranije zavrsio u korist ideje nezavisne i cjelovite BiH?
To sto ti gore pises o izginulim osobama nema nikakve veze sa temom i mojom konstatacijom vezanom za Delica. Koliko je meni poznato, Delicu nije tokom rata nedostajala ni dlaka na glavi, naprotiv, nabacio je dobrih kilograma.
Ubuduce, prije nego napises tako tendenciozan odgovor, prvo se dobro osvrni na post na koji odgovaras i pokusaj da shvatis sta je pisac htio reci.
Haj zivio!
-
Zov_divljine
Ipak dobar branilac. Sjeti se ko je i sta je imao agresor!rajvosa^ wrote:neko na oovom forumu lijepo rece...AI dobar deduka, los politicar/branioc svoga naroda. Nego...
Pruzimo podrsku Delicu????
- chuchumbamayumbe
#124 Re: Pruzimo podrsku Generalu Delicu
Machak...Zov_divljine wrote:Znas li ko je Izet Nanic? Znas li kakav je to Heroj bio?chuchumbamayumbe wrote: Meni ni iz dzepa ni u dzep.
Znas li za sta i za koga se on Borio? On i svi poput njega kojih je bilo mnogo?
Jeli i za njih - ni u dzem ni iz dzepa-?
A sta da se oni nisu borili, ne da nebi imao svog dzepa, nebi omao ni svog zivota...
Ala smo nezahvalan narod!!
Lahko je sada palamuditi iz rahatluka...
Postavio si temu o Rasimu lepom Delicu a ne o Izetu Nanicu i pravim istinskim herojima rata 92-95.
Za njih (istinske heroje i junake) nije ni iz dzepa ni u dzep, naravno.
A za Rasima i slicne njemu ostaje: ko ih ebe, neka im sudi onaj ko treba, ako su krivi neka odrobijaju, ako nisu, na slobodu i mirna Bosna.
Mene Hag nikada nije pozvao niti ce me zvati, nema razloga.
Tek toliko da se zna.
- chuchumbamayumbe
A samo jos da ti dodam na ovu...Zov_divljine wrote:Ipak dobar branilac. Sjeti se ko je i sta je imao agresor!rajvosa^ wrote:neko na oovom forumu lijepo rece...AI dobar deduka, los politicar/branioc svoga naroda. Nego...
Pruzimo podrsku Delicu????
Sjeti se ko je i sta je imao (prije rata) Šaja, Čengići i slični njima...
A šta sada imaju?
To je nama naša borba dala.
Da Bog da im za lijeka trebalo, banda kriminalna.