na pocetku...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Veli jednom nena nako opet prid svima :lol: , rahmet joj dusi;
Nu sto su mu brkovi porasli, zamomci se, masalla, jelde nenin beže neces dat da po teb ove halaćuge jasu, samo ces ti po njima.
gladna sam

Post by gladna sam »

Lucy01 wrote:
amrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
Svaki put kad bi se cula strofa "uđe Fata u magazu sama, za njom Mujo- zamandali vrata"- ja bih počela urlat i plakat ko vo'- bilo mi zao Fate :oops: kontala ubit ce je sta li?! :shock:
:lol: :lol: :lol:
Sve isto, samo je kod mene bila ona nesto "lijepa Mara, kcer starog krcmara" il' tako nesto :lol: :lol: meni je ta pjesma tako tuzna bila :lol: :lol: zao mi bilo Mare, nemate pojma :lol: znala sam da joj nesto ruzno rade :lol: :lol: :lol: :lol:

I ja sam rovila po kuci, a najvise sam volila da rovim po maminim i tatinim dzepovima :lol: :lol: .
Tata je imao neki stari novcanik koji je cuvao, pretpostavljam, iz sentimentalnih razloga i u njemu je bila jedna bRezobrazna pjesma, znam da se spominje ku*ac i pi*ka i po tome sam skontala da je bezobrazna :lol: :lol: :lol: :lol: jer je to bilo zabranjeno reci glasno :lol: :lol:

Jednom sam sestri "odrecitovala" pjesmu (citala sa papira) i ona je samo ono glupo gledala (6 godina mladja od mene) i pitala "a mozes li mi sada citati Snjeznu kraljicu" :lol: :lol:

kad si kod ovih pjesmica "cudnog" sadrzaja, sjetih se kako smo brat i ja jednu takvu pokupili u obdanistu i naucili je namah...
Uglavnom je se spominjala neka kaldrma, q*rac i p*cka...helem, izasli mi vani da igramo tenisa i uglas zapjevali...komsiluk se poceo snebivati, kad izlijece stari iz kuce ko lud...te nas oboje opapuci :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lucy01 wrote: Tata je imao neki stari novcanik koji je cuvao, pretpostavljam, iz sentimentalnih razloga i u njemu je bila jedna bRezobrazna pjesma, znam da se spominje ku*ac i pi*ka i po tome sam skontala da je bezobrazna :lol: :lol: :lol: :lol: jer je to bilo zabranjeno reci glasno :lol: :lol:

Jednom sam sestri "odrecitovala" pjesmu (citala sa papira) i ona je samo ono glupo gledala (6 godina mladja od mene) i pitala "a mozes li mi sada citati Snjeznu kraljicu" :lol: :lol:
mene to opet na osnovnu podsjeti....bila ona pjesmica "krajiski vojnik" :lol: koja se prepisivala i sakrivala po dzepovima ko kakvo blago :lol: :D
krkan

Post by krkan »

u raji smo imali lika par godina starijeg od nas i koji nam je prodavao fore ( sudzuka - 'slozi mi ga i ja joj slozim' :-) :lol: )
elem kod prvog poljupca se sjetim njegovih rijeci ' ma bitno je da sto vise balis' :-) te sam tako nesretnicu 'okupao' da je morala prekinuti agoniju uz komentar

'sta ti je jadan nisam dosla na tusiranje ' :lol: :lol:
amrino

Post by amrino »

krkan wrote:u raji smo imali lika par godina starijeg od nas i koji nam je prodavao fore ( sudzuka - 'slozi mi ga i ja joj slozim' :-) :lol: )
elem kod prvog poljupca se sjetim njegovih rijeci ' ma bitno je da sto vise balis' :-) te sam tako nesretnicu 'okupao' da je morala prekinuti agoniju uz komentar

:lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

krkan wrote:u raji smo imali lika par godina starijeg od nas i koji nam je prodavao fore ( sudzuka - 'slozi mi ga i ja joj slozim' :-) :lol: )

amrino

Post by amrino »

Na velkom odmoru, ispred skole, mi seke iz setih razreda, smo imale cast da stojimo sa onim starijim curama- iz osmih... 8-)
One su pricale o svemu i svacemu a mi upijale svaku njihovu rijec, ko spuzve, pa poslije tabirile sta i kako...
Najvise nas je zbunila jedna treba kad je pocela pricat kako ona i njen dragi rade svasta- nesto :oops: , svrsavaju sve u 16 a za tu priliku imaju svoj poseban- peskir?! :shock: :?
Tabirile smo mi to poslije danima- al nikako nismo mogle skontat za sta ce im peskir?! :? Da se trljaju s njim, pokriju?!

:D :D :D
angel26

Post by angel26 »

Ja ko mala nisam kontala sta to znaci 'guze se'.....Sve mislila guz od guz pa mi nije bilo jasno sta ce im to :roll: :shock: :-D :-D
maccarona

Post by maccarona »

ja sam uvijek bila fina, kulturna kcerkica :D
samo sam jednom rekla uciteljici :oops: da cu joj bacit biciklo u savu ako mi da 4 :shock: :D :-)

inace sve bez ikakvih perverzija :oops: ali vi ste skroooooooz :oops:´cccc :D
mrgud@

Post by mrgud@ »

gladna sam wrote:
amrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
Svaki put kad bi se cula strofa "uđe Fata u magazu sama, za njom Mujo- zamandali vrata"- ja bih počela urlat i plakat ko vo'- bilo mi zao Fate :oops: kontala ubit ce je sta li?! :shock:
:lol: :lol: :lol: vjeruj mi da sam se i ja kad sam mala bila, cesto pitala sta se s fatom dogodi, kad mujo zamandali vrata....

:D
:lol: ja sam mislila da ce da je namlati (istuce) ili prepadne... :skoljka: a on je stvarno "mlatio" :run: ... kakva smo mi naivna djeca bili, neiskvarena...
danas

Post by danas »

mrgud@ wrote: kakva smo mi naivna djeca bili, neiskvarena...
a vidi nas sad :oops: :oops: :D :D :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

danas wrote:
mrgud@ wrote: kakva smo mi naivna djeca bili, neiskvarena...
a vidi nas sad :oops: :oops: :D :D :D
neki su i ostali fini :lol:
dino_va..djevojcica

Post by dino_va..djevojcica »

jednom sam sa drugaricom i njenim starcima gledala neki film, i sad naidje vrlo eroticna scena, ja sa svojih 15-ak godina, zajapurila se..

zenska na ekranu urla: "dodirni me" i ja da se napravim da ne gledam, okrenem se jaranici da zapocnem neku konverzaciju i na sav glas: "dodirni me".. ajoj.. toplotni udar! mislim da se nikad, nikad groznije nisam osjecala..

niko nije nicim pokazao da je cuo, u medjuvremenu su promijenili kanal..a ja se ubrzo isparila...

ka je vec rijec o nanama..

gleda moja nana sa balkona na autobusko stajaliste, dole se srednjoskolci poFatali, kad me poce tjerati.. kontam sta joj je.. haj' bjez' u kuci, vidis ih k'o pascadi, ni stid ih nije, uzjah'o na nju k'o ker.. mili boze imaju li oni roditelje.. nes' nista dobro ni vidjeti ne boj se.. ja nista od tog nisam vidjela, al' mi je nana slikovito docarala.. :D :D
Qler

Post by Qler »

1. put uletio stari skontao o cemu se radi i samo se okrenuo uz komentar jebat cu ti majku :D poslije prica mi brat kad je dosao kuci kaze "ja u kucu kad mali na gomili!" :D:D

2. put stara dosla ranije sa posla i u zurbi sakrije se ljepsa strana price u WC :D stara nista nije skontala dosla samo da promjeni jaknu, sako sta li :D i udje u sobu presvuce se na izlazu iz stana ugleda tene... stade.. pogleda WC :D pa moju sobu.. pa se ono shebano nasmija :D ko' nezgodno zeni :D i samo se ispali :D

a burazer je vise puta upadao :D njega sam samo otjerao sa vrata :D:D

a ufatio stari burazera nedavno i pricam ja kolegi sa posla to.. kad on nakon jedno pola minute pauze.. "tobe jarabi... pa gdje ce u stanu!?" :D ja oplakao od smijeha :D reko nije se mogao namjesiti u haustoru :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Qler wrote: "tobe jarabi... pa gdje ce u stanu!?" :D ja oplakao od smijeha :D reko nije se mogao namjesiti u haustoru :D
van Basten

Post by van Basten »

Bio peti osnovne (cca 11 godina) i pročitao u nekakvim novinama kako je negdje na bijelom svijetu djevojčica sa 11 godina rodila dijete.
Par dana kasnije kolegica iz razreda se počela previjati od bolova, kao boli je stomak i sl... nastavnica sva zabrinuta šta ti je, pa šta ti... a ja izvalim - Možda je trudna? Nisam pojma imao zašto je ta izjva aizazvala toliko zgražavanje kod nastavnice, kasnije kod pedagoga pa i kod direktora. Svima sam morao objašnjavati da sam pročitao u novinama šta sam pročitao i onda ponudio rješenje porijekla bola... jedva sam se izvukao bez ukora i sl
Eshek

Post by Eshek »

1. Bilo mi 8, došla nam starija rodica u posjetu. Jednom nikog nije bilo kući, a mene strašno zanimao onaj njen kofer, pa ga malo otvorih i nadjoh kasetu. Ubacim u plejer, kad film... Dolazi poshtar pred neku kuchu i zvoni, ali niko ne odgovara. On malo virne kroz ključaonicu, a tamo se dvije tete igraju. I postar svuche gatche i pocne Hashma vrtiti k'o nena rahmetli jufku :D Kasnije (naravno) upada poshtar i onda "unakrsna paljba". Usred toga se sjeba kaseta i zaglavi. Tu vecher svi htjeli porodichno gledati film, ali nije moglo, pa ga rasklopili. Raspetljaju kasetu u videu i puste je dalje...Kad su me provalili, doslo mi da se bacim s balkona

2. Kad mi je bilo 9 pokušao sam opaliti komšinicu (njoj bilo 11), i to se skupila sva djeca iz komšiluka da budu "nadzorni organ". Svi oni stoje u polukrugu, a ona na kauču leži ispod dekice :D

Neyse, znao sam i šta i kako (nauchio od poshtara :) ), al' mi se nije mog'o dići :sad: , tako da smo manje vishe cijelo vrijeme lupkali guzu od guzu :-)

Ali to ostali nisu znali, tako da sam ispo jebach pred rajom :lol:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Pegasus317 wrote:1. Bilo mi 8, došla nam starija rodica u posjetu. Jednom nikog nije bilo kući, a mene strašno zanimao onaj njen kofer, pa ga malo otvorih i nadjoh kasetu. Ubacim u plejer, kad film... Dolazi poshtar pred neku kuchu i zvoni, ali niko ne odgovara. On malo virne kroz ključaonicu, a tamo se dvije tete igraju. I postar svuche gatche i pocne Hashma vrtiti k'o nena rahmetli jufku :D Kasnije (naravno) upada poshtar i onda "unakrsna paljba". Usred toga se sjeba kaseta i zaglavi. Tu vecher svi htjeli porodichno gledati film, ali nije moglo, pa ga rasklopili. Raspetljaju kasetu u videu i puste je dalje...Kad su me provalili, doslo mi da se bacim s balkona

2. Kad mi je bilo 9 pokušao sam opaliti komšinicu (njoj bilo 11), i to se skupila sva djeca iz komšiluka da budu "nadzorni organ". Svi oni stoje u polukrugu, a ona na kauču leži ispod dekice :D

Neyse, znao sam i šta i kako (nauchio od poshtara :) ), al' mi se nije mog'o dići :sad: , tako da smo manje vishe cijelo vrijeme lupkali guzu od guzu :-)

Ali to ostali nisu znali, tako da sam ispo jebach pred rajom :lol:
meni se desilo identicno kao i tebi ovo s filmom. samo kod mene je nestalo struje i onda ja pokusavao da izvadim film onako uz pomoc sarafcigera, medjutim sjebem onaj mehanizam. Dodje struja a ono ne moze..i tako, kad su htjeli odglaviti, otvore video a tamo "slobodan zivot" :D :D malo mi je bilo neugodno...al nista posebno.

meni nisu nista branili...kad sam imao 6 godina, stari citao start redovno (onaj sa golom trebom na duplerici) i ja uzmem, iskinem poster doticne tete koja je usput imala ogromne sise...i dole fino podsisana...i zalijepim ga na ormar pored kreveta.

stara vidjela i nije nista rekla...pustila mi, i stajao je tu jedno dvije godine...lakse mi bilo zaspat

:D :D

a sljedeca prica je bila prije nekoliko godina...tek se mobiteli omasovili...mozda 2000 ili 2001...posudio ja auto od jarana, i odvezem se sa jednom hanumom da malo slusamo muziku :D i da mi usput...ovaj...ma znate

i tako, tek mi poceli se ono zahuktavat...meni mobitel u prednjem dzepu hlaca...i u po frke - zvoni meni mobitel...a posto je u pitanju kljucni momenat ja malo reko da pricom podignem atmosferu i da joj dam podstreka te da pohvalim njeno znanje kao i tjelesne atribute (doticna je imala prelijepe grupi onako da se bolje prica razumije)...i meni smeta onaj mobitel...i hocu da prekinem poziv...i kako mi je bilo u dzepu, ja onako mahinalno pritisnem bilo sta ne gledajuci...i umjesto da prekinem ja se jel javim...a ne gledajuci ko zove...naravno, zvuk se odlicno prenosi u tisini iz auta ka pozivaocu..

nisam znao da je ovako bilo sve dok kasnije nisam pogledao mob...i vidio ko je zvao i koliko je trajao zadnji poziv...zamisli mog soka...kad sam skontao ko je zvao :D :D :D in flagranti...nema dalje...vrh.

i nazovem ja nju...rek'o da se probam izvaditi, da sam se salio...naravno, nije mi povjerovala :D ne znam zasto... :lol: :lol: :lol: :lol:

doduse, nije bila neka veza...tek smo bili poceli, mozda mjesec...kasnije mi se ista stvar desi. samo sto je stari zvao :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Najgore je sto ovo nije "na pocetku" :lol:...nego skoro....na kraju :lol: :lol:

Moja sestra ima skoro isti glas kao ja...mnogi nas ljudi ne razlikuje po glasu....kada zovu telefonom pogotovo :D :D

Anyhow :D ne znam zasto, ali i ona i ja smo snimile svojim glasom outgoing message na tel. sekretarici.....pa tako ako zovete, a ne poznajeta nas dobro, mozete pomisliti da je to ista osoba :D :D ...i to me je valjda i zavelo...

Prije tri godine muz je bio poslovno u Evropi mjesec dana....pa se pozelilo :D :D .....i ja lijepo odlucim da nazovem s posla (a on je trebao stici to prijepodne) i ostavim mu dirty message na telefonu :lol: :lol: :lol: :lol:

I sve bi bilo lijepo da nisam nisam nazvala kucu gdje mi zive starci i sestra :lol: :lol: i da se potrefi da je tata sreo nekog prijatelja kojeg je pozvao na casu vina i da mama nije bila u kuci, niti sestra, jer uglavnom one preslusavaju poruke :shock: :shock:

Poruka je bila pola-pola....na nasem i engleskom....dirty words su bile na engleskom, ali nazalost moju, tata zna engleski :lol: :lol: a i da ne zna, rijec "fuck" :lol: koja je ponovljena 7 puta (brojao covjek) :lol: je jedna od prvih engleskih rijeci koja se nauci :lol:

2 mjeseca ja nisam isla starcima,a niti zvala starog da dodje :lol:....kaze mama "daj mu malo vremena da preboli" :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

crna lucynda :D
dobro ti je babo ikako i ziv pored tebe takve :lol: :lol: :lol: :lol: mog bi srce strefilo davnih dana :-)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

danas wrote:crna lucynda :D
dobro ti je babo ikako i ziv pored tebe takve :lol: :lol: :lol: :lol: mog bi srce strefilo davnih dana :-)
Suti :lol: kazem ja muzu ne idi mojima niti zovi tatu, skratit ce te za glavu :lol: :lol: :lol: :lol: kaze on, ja cu njemu reci "ja ne znam gdje je ona pokupila ove bezobrastine, vi ste tako fin covjek" :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

Lucy01 wrote:
Suti :lol: kazem ja muzu ne idi mojima niti zovi tatu, skratit ce te za glavu :lol: :lol: :lol: :lol: kaze on, ja cu njemu reci "ja ne znam gdje je ona pokupila ove bezobrastine, vi ste tako fin covjek" :lol: :lol: :lol: :lol:
mene se najvise dojmilo kako je babuka to sve fino brojao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A.i.d.A..

Post by A.i.d.A.. »

bilo meni 7 godina i ja nadjem filmove kod brata ispod kreveta. voljela sam da shnjuham... :-) ubacim i vidim kako zena sa prirodnim halatom doktora ozdravi. samo se ona toliko derala da sam mislila da nenormalno boli ta vrsta medicine.

nekolika dana kasnije mama kaze da mora doktoru a ja u plac... neeeeeeeeemojjj mama (al' hajd objasni zasto...)

kasnije je skontala, ja zaboravila kasetu ...
anais_nin

Post by anais_nin »

Lucy01 wrote:Najgore je sto ovo nije "na pocetku" :lol:...nego skoro....na kraju :lol: :lol:

Moja sestra ima skoro isti glas kao ja...mnogi nas ljudi ne razlikuje po glasu....kada zovu telefonom pogotovo :D :D

Anyhow :D ne znam zasto, ali i ona i ja smo snimile svojim glasom outgoing message na tel. sekretarici.....pa tako ako zovete, a ne poznajeta nas dobro, mozete pomisliti da je to ista osoba :D :D ...i to me je valjda i zavelo...

Prije tri godine muz je bio poslovno u Evropi mjesec dana....pa se pozelilo :D :D .....i ja lijepo odlucim da nazovem s posla (a on je trebao stici to prijepodne) i ostavim mu dirty message na telefonu :lol: :lol: :lol: :lol:

I sve bi bilo lijepo da nisam nisam nazvala kucu gdje mi zive starci i sestra :lol: :lol: i da se potrefi da je tata sreo nekog prijatelja kojeg je pozvao na casu vina i da mama nije bila u kuci, niti sestra, jer uglavnom one preslusavaju poruke :shock: :shock:

Poruka je bila pola-pola....na nasem i engleskom....dirty words su bile na engleskom, ali nazalost moju, tata zna engleski :lol: :lol: a i da ne zna, rijec "fuck" :lol: koja je ponovljena 7 puta (brojao covjek) :lol: je jedna od prvih engleskih rijeci koja se nauci :lol:

2 mjeseca ja nisam isla starcima,a niti zvala starog da dodje :lol:....kaze mama "daj mu malo vremena da preboli" :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: jao jao Lucynda :lol: :lol: to je stvarno zaista :D jadan stari....

jaranu mom se desilo tako da je nazvao curu ne znajuci da ona i stara zvuce identicno preko telefona (nije jos bio starce upoznao, a trebao par dana nakon toga) a onda se odmah poslije HELLO zaletio u malo prljavije price :D jos se zena fino usutila pustila ga da zavrsi sta je posao reci :lol: i onda mu rekla da "kcerka nije kuci" (obadvoma je bilo manje od 20 tada) :lol: ne trebam naglasavati da je upoznavanje sa roditeljima bilo podobro odgodjeno :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
Lucy01 wrote:
mene se najvise dojmilo kako je babuka to sve fino brojao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a i muz je genijalan :lol: on se odmah fino snasao :lol:
Post Reply