šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
rikardoreis

Post by rikardoreis »

maccarona wrote:njoj 18 a tebi 15 :-) :D
jock

meni 32, njoj 22...zato se valjda i nismo stigli prije upoznati :)
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

na zapadu nista novo...neki ljudi koje zeljno ocekujem da mi se jave nisu mi se javili, predavanja od jutros do 6 plus sat vremena do kuce...zajebano.

umoran sam ko pasce, a valj ucit za sutra ujutro, a od kuce krenut u 8....jebeno na zapadu.

al makar cu chinese delivery naruciti :D :D e hocu se najest
amrino

Post by amrino »

Na poslu sam i evo umacem male kifle u nutelu i zaljevam to cokoladnim mlijekom- dan je sad- za sad dobro poceo.
Malo se cudno osjecam s obzirom da sam se juce farbala i eto- nisam vise plavusa...mislim da ce mi nedostajati vicevi o plavusama i bibikanje iz auta, al eto- naviknut cu se vec...
Nocna ptico...ti da si zaista pjevaljka o kojoj pises- po pravilu ne bi znala cak ni upaliti komp...meni je ovaj "dnevnik" ok...nego imas li frajera da ti Ibru sredimo?
tigris

Post by tigris »

citajuci gricku vjesticu dosla sam do dijela gdje sinisa i nera priznaju ljubav jedno drugom......pa sam se sinoc furala da sam ja nera a neki mrko sinisa :-) :D eto ,pocela sam i da haluciniram...to je najnovije :-) :oops: :D
sicky

Post by sicky »

tigris wrote:citajuci gricku vjesticu dosla sam do dijela gdje sinisa i nera priznaju ljubav jedno drugom......pa sam se sinoc furala da sam ja nera a neki mrko sinisa :-) :D eto ,pocela sam i da haluciniram...to je najnovije :-) :oops: :D
Čitala sam je '93 i još se sjećam nekih pisama što je Siniša pisao Neri :-)

Poznaješ li dane kada tamni oblaci zaklone sunce, kada je sve tmurno tužno i sivo...to su dani kada ne vidim tebe...

:P 8-) :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Evo privikavam se na ovu Mađarsku. Ja im jezika hebote. :-? Usto je vrijeme fuj.
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Jos jednom da se ispricam ako sam se uvirjedila,nocna_pticice,i naravno da nemam predrasude o ljudima koji se bave svakakvim poslovima,neko je stvoren za jedno a neko za drugo...Samo cu reci da je za mene pjevacica Josipa Lisac,Tanja iz Oktobra,Ivana Negativ,Aleksandra Radovic,a ostalo su bolje ili losije pjevaljke,tako da nije nista lose...E sad,sta se desavalo danas-poranila jutros,morala vozit tetku frizerki,kisa pada cijeli dan,obozavam kisu,pogotovo ovu kad ucejfi,pa pada jednakom jacinom cijeli dan...Sad sam na poslu,i kontam kako da dodjem do Zagreba,da li ce mi dati slobodan dan sledece sedmice kada namjeravam ici,jos kad bi znali zasto ide,hm...Uh,puna glava budalastina,veceras spavam ovdje na poslu,i znam da ce cuko da laje cijelu noc,da ce misevi da trce iznad mene po tavanu...I onda skontam da radim posao koji volim,i sve je ljepse,pa se onda opet pojavi Zagreb,i opet me zeludac boli...Eto,pozdrav vam svima...I naravno ugodan dan!
Svemirski_Jebach

ej jest vama lako u zivotu...
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

A sta to tebi fali,Svemirac? Allways look on a brite side of life,ja uvijek tako,ebes ga...Postoje teske situacije,a zasto to moraju znati ljudi na forumu... Nego,jesi isao na blog drugarice nocne_pticice??? Ja jesam :)
flora.sa

Post by flora.sa »

tigris wrote:citajuci gricku vjesticu dosla sam do dijela gdje sinisa i nera priznaju ljubav jedno drugom......pa sam se sinoc furala da sam ja nera a neki mrko sinisa :-) :D eto ,pocela sam i da haluciniram...to je najnovije :-) :oops: :D
ostavi to bona tigris, lose djeluje na ljude...
ja sam to citala 93., i jos me drzi...kud je i procitah :roll:
flora.sa

Post by flora.sa »

sestra otisla danas u bolnicu na nou terapiju, mamu cijeli dan boljela zuc, danas sam saznala nesto sto sam TREBALA saznati juce, inace ne bih uradila to sto sam juce uradila...onda saznala da me je meni jedna draga osoba dugo vec vukla za nos, zbog cega se osjecam fuj...

gore od ovoga danas ne moze...

neponovilo se... :( :(
Last_one

Post by Last_one »

Meni danas javili da sam dobila studentsku stipendiju!Eto,,,,
rikardoreis

Post by rikardoreis »

Probudise me dva covjeka u crnom (mozda su meleci), hoce da me vode nekud...na sud.
Ne znam zasto, nisam nista kriv. To je apsurdno...ne glumim u Beckettovom komadu.
Dok me vode, dizem pogled na okolne prozore zgrada. Nista...ravnodusnost
je iza njih.
JOZEF (u) K.(odoh) :D
nocna_ptica24

#114 hvala

Post by nocna_ptica24 »

eto ne mogu da vjerujem da ste se ovako raspričali!!!!! svakome se nešto desilo zanimljivo već ves zamišljam kao vozite tetke pušite drugu kutiju cigareta.....
e pa ko reče da bi po previlu trebalo da ja ne znam upaliti komp neka zna da nema u zivotu pravila. hvala onima koji su posjetili moj blog a sad mi nešto mrsko pisati jer mi damas muž dok sam bila kod doktora usao na blog i sve fino pročitao pa me masirao po zivcima radi toga cijeeeeeeeeli dan. još mi je dodao da sam previše interneta potrošila za ovako malo dana pa mi se neda da nastavim svoju biogradiju sve mislim na to koliki će mi račun doći.
ova kiša me je smorila da sam morala danas da spavam čitav dan.
inače ustala sam za čudo božije u 8h i morala konačno doktoru da mi pregleda nalaze od prije 2 mjeseca.
požalila sam se doktorici da mi je povišen testosteron i da li mi može kako pomoći?
slutila sam i naslutila da će reći da to nije ništa i dala mi diane35.
jeb.. ti diane 35 daju ih kao aspirine gdje god se obratiš njih ti propisuju.
ja opet zapela da mi nekako pomogne da se izborim sa dlakama ona kaže da joj je jučer u ordinaciju ušla djevojka koja svaki dan brije cijelo lice i njoj došlo da se rasplače....
tako ja neurađenog posla hajd kući lezi spavaj.
sutra je valentinovo ko slavi neka mu je sretno...ja nisam ništa kupila svom mužu a ni on meni..... brzo nertade romantika
ima jedne narodna:"brak je hrpa govana prelivena medom. kad poližeš med ostanu samo govna" je li to baš tačno ostaje da se vidi.
jučer sam farbala kućicu za svog novog ljubimca retrivera kojeg trebam da kupim u subotu ja i moj muž mu se radujemo kao da je dijete čak i moj muž antičitač kupuo je knjigu o psima i u jednom dahu je pročitao.
pozdrav svima pa se vidimo pišite.... šta ima a ako vas zanim šta kod mene ima znate moj blog(nekima dosadan)
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

ej ja taman skitila današnji dnevnik kad mi sve zakoči,po ko zna koji put otkad sam uvela internet a niko nema pojma šta mu je.
eh pa sad sam izgubiola volju za pisanjem odo spavati .
sestri mi je danas rođendan čekala sam do 5 sati njen rođendanski ručak umrla sam od gladi. nije joj se svidio baš moj poklon iako sam ga sa pažnjom birala i upakovala(uzela sam sve ono što je rekla da joj treba). sad odo spavati bole me leđa ,danas sam farbala neke cijevi za cukin box, sutra sam rahat muž mi na poslu pa ću spavati do mile volje.
pročitala sam 2 knjige u 3 dana(morala sam platiti zaostatak bibloteci jer sam prethodne knjige držala 3 mjeseca i idmah se opametila).
cao laku noc svima pišite!!!!!!!
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

:-)
Svemirski_Jebach

kako sam se najeo veceras...evo ne mogu jos sebi doci...a prije toga nake ormare sastavljo...jebem ti ormar i ko ga izmisli.

eto, toliko...snijega je malo palo, pa sam morao naci roba da to pocisti :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Opet sam na poslu,a jedva cekam da skupim love i popravim svoj kucni komp...Ubijaju me ova 4 zida,par prozora i pogled na Majevicu! Pred vaznom sam zivotnom odlukom,puno stvari mi se mota po glavi,a jos mi i mama rekla da je sekiram,da cu je u mezar otjerat! Samo mi je jos to trebalo!!! Zasto ne mogu pronaci posao koji mi puni dusu,ali i dzepove,a ne ovako,moljakati za platu,bljak! Imam osjecaj kao da hodam po tankoj zici,ali lagano gubim ravnotezu...Heh,razmisljam da promjenim nick pa da mogu popljuvat svakog koga zelim! Ne odnosi se na forumase,naravno... :roll:
tigris

Post by tigris »

jucer sam igrala tenisa u zetri( vise trcala po loptice nego igrala) :D i..........bila na tv-u (kolegica mi rekla) :D

floro ,sicky......dosla sam do djela kad nera dolazi u dvor kod kraljice......sinisa ludi, tuguje ,kaze: nero ljubavi moja hocu li te ikad vidjeti :( :( :( kako je sladak bio kad je rekao ( nakon sto su primili obavjest da nera mora kod kraljice a tek prvo jutro poslije bracne noci)........kaze: nista zato, putujemo......gdje god si ti meni je lijepo :-D :-) :-) 8-)
Svemirski_Jebach

negra wrote:Opet sam na poslu,a jedva cekam da skupim love i popravim svoj kucni komp...Ubijaju me ova 4 zida,par prozora i pogled na Majevicu! Pred vaznom sam zivotnom odlukom,puno stvari mi se mota po glavi,a jos mi i mama rekla da je sekiram,da cu je u mezar otjerat! Samo mi je jos to trebalo!!! Zasto ne mogu pronaci posao koji mi puni dusu,ali i dzepove,a ne ovako,moljakati za platu,bljak! Imam osjecaj kao da hodam po tankoj zici,ali lagano gubim ravnotezu...Heh,razmisljam da promjenim nick pa da mogu popljuvat svakog koga zelim! Ne odnosi se na forumase,naravno... :roll:
e moja negra, nikom nije lako...ako te to sta tjesi. svakoga nesto zeza...tebe to, mene nesto drugo, a sta to mater sekiras? :-D

joj koliko su puta meni to rekli, a zamisli jos kad zivis daleko od njih, onda ti bude zao nekad...al jebi ga, i to je zivot. :(
tigris

Post by tigris »

trenutno slusam janet jackson.....thats the way love goes 8-) 8-) i razmisljam kako cu je otplesati svom iducem momku skidajuci se.........ova pjesma jedino uz to ide 8-) :D

naravno prije tog skidanja moram skinuti 5 kg koje sam dobila preko zime :D :D :D :D
Svemirski_Jebach

tigris wrote:trenutno slusam janet jackson.....thats the way love goes 8-) 8-) i razmisljam kako cu je otplesati svom iducem momku skidajuci se.........ova pjesma jedino uz to ide 8-) :D

naravno prije tog skidanja moram skinuti 5 kg koje sam dobila preko zime :D :D :D :D
ako ti zatreba auditorijum za probe...slobodno se javi :D :D
tigris

Post by tigris »

kad si tako nagodan i ljubazan....posaljem ti snimak( bice bolji nego spot od đenet :D ) da ti ogrije dusu u tudjini...( imako da misli na tebe 8-)) :D :D
pitt

Post by pitt »

tigris wrote:trenutno slusam janet jackson.....thats the way love goes 8-) 8-) i razmisljam kako cu je otplesati svom iducem momku skidajuci se.........ova pjesma jedino uz to ide 8-) :D

jel promocija u junu? :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

bezze pleše.. :oops: :D :D :D
Post Reply