jockmaccarona wrote:njoj 18 a tebi 15![]()
meni 32, njoj 22...zato se valjda i nismo stigli prije upoznati
Moderator: anex
jockmaccarona wrote:njoj 18 a tebi 15![]()
Čitala sam je '93 i još se sjećam nekih pisama što je Siniša pisao Neritigris wrote:citajuci gricku vjesticu dosla sam do dijela gdje sinisa i nera priznaju ljubav jedno drugom......pa sam se sinoc furala da sam ja nera a neki mrko sinisa![]()
eto ,pocela sam i da haluciniram...to je najnovije
![]()
![]()
ostavi to bona tigris, lose djeluje na ljude...tigris wrote:citajuci gricku vjesticu dosla sam do dijela gdje sinisa i nera priznaju ljubav jedno drugom......pa sam se sinoc furala da sam ja nera a neki mrko sinisa![]()
eto ,pocela sam i da haluciniram...to je najnovije
![]()
![]()
e moja negra, nikom nije lako...ako te to sta tjesi. svakoga nesto zeza...tebe to, mene nesto drugo, a sta to mater sekiras?negra wrote:Opet sam na poslu,a jedva cekam da skupim love i popravim svoj kucni komp...Ubijaju me ova 4 zida,par prozora i pogled na Majevicu! Pred vaznom sam zivotnom odlukom,puno stvari mi se mota po glavi,a jos mi i mama rekla da je sekiram,da cu je u mezar otjerat! Samo mi je jos to trebalo!!! Zasto ne mogu pronaci posao koji mi puni dusu,ali i dzepove,a ne ovako,moljakati za platu,bljak! Imam osjecaj kao da hodam po tankoj zici,ali lagano gubim ravnotezu...Heh,razmisljam da promjenim nick pa da mogu popljuvat svakog koga zelim! Ne odnosi se na forumase,naravno...
ako ti zatreba auditorijum za probe...slobodno se javitigris wrote:trenutno slusam janet jackson.....thats the way love goes![]()
i razmisljam kako cu je otplesati svom iducem momku skidajuci se.........ova pjesma jedino uz to ide
![]()
![]()
naravno prije tog skidanja moram skinuti 5 kg koje sam dobila preko zime![]()
![]()
![]()
jel promocija u junu?tigris wrote:trenutno slusam janet jackson.....thats the way love goes![]()
i razmisljam kako cu je otplesati svom iducem momku skidajuci se.........ova pjesma jedino uz to ide
![]()
![]()
naravno prije tog skidanja moram skinuti 5 kg koje sam dobila preko zime![]()
![]()
![]()