a kumovi ti bili Raska i ja
Teško je tad bilo žilet nać,rat,nema se
Uhvati me Muhamuha_sa wrote:Shoshana wrote:A ja vec vidim jadnu Rasku kako onaj pod pere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
što je rec iskustvo
muha_sa wrote:zaštoTopla voda wrote:muha,ja se nikako ne mogu oteti utisku ,da si se zajebo sto si ovo skenirao i stavio na forum![]()
uuuuTopla voda wrote:
ma nako,ja nesto ne bih ovo stavljao,ma ne znam ustvari.![]()
imam ja od reve ,potvrdu ,kako me uhvatio sestog aprila,kad smo krenuli na demonstracije pred holidej![]()
i kazem mu ,ma pisi me,svakako je nikad necu platiti...
...kaze on ..znam![]()
rekoh...haj pisi za uspomenu![]()
al ova tvoja je extra dobra,nevjerovatno nesto....
muha_sa wrote:U toku agresije--u opkoljenom Sarajevu-prekršajno sam kažnjen zbog vožnje BICIKLA u pogrešnom smjeru--kreno na "Pivaru" po vodu i usput da nanu obiđem koja je /rahmet joj / živjela preko puta Viječnice-zapisao me policajac a sudija "odrezo"
Pričam raji i pišem im--ne vjeruju. Čuvam ovaj dokument da unucima pokažem.
EVO NA UVID:
i ja sam u prvi mah konto da ce se odnekud Batko pojavit, zagrlit me i rec--vidiš li ono tamohaubica_i_to_teshka wrote:
![]()
![]()
![]()
Shta je ovo majko moja, skrivena kamera ?![]()
@muha_sa, smijem li ovo kopirati da pokazem kako je kod nas policija bila azurna i u ratu?

necu da ga ofirampajero wrote:@muha_sa Majke ti koji je sudija bio???(jebi ga nema one ratne sa ljiljanima)
zagazaga wrote:ovo je muhin zivotkaranana wrote:s druge teme, ali je prikladno za ovu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam druze. Nego poznajem jednog sudiju koji je radio tamo pa samo sam htio provjeriti je li to on? Samo mi reci jesu li inicijali N.M.?muha_sa wrote:necu da ga ofirampajero wrote:@muha_sa Majke ti koji je sudija bio???(jebi ga nema one ratne sa ljiljanima)
reko sam mu tad šta mislim i nema smisla sad nakon 16.godina ga prozivat.odbio mu na mladost
![]()
-sud za prekršaje kod katedrale.
Van Halen wrote:Sad kad počnu stizat kazne za pretrčavanje na raskrsnicama kroz crveno u toku rokanja snajperom sa Špicaste![]()
![]()
nisu--ovaj je s prezimenom A.pajero wrote:Znam druze. Nego poznajem jednog sudiju koji je radio tamo pa samo sam htio provjeriti je li to on? Samo mi reci jesu li inicijali N.M.?muha_sa wrote:necu da ga ofirampajero wrote:@muha_sa Majke ti koji je sudija bio???(jebi ga nema one ratne sa ljiljanima)
reko sam mu tad šta mislim i nema smisla sad nakon 16.godina ga prozivat.odbio mu na mladost
![]()
-sud za prekršaje kod katedrale.