Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
debela wrote:ma ovo je samo da kazem postavljacu teme da raskopavanje nije iskljucivo zenska zanimacija.
srecom, navedeni primjer je daleko od mene..
Jeste bucka, i muskarci su raskokuse, ali sumnjam da ce ti i jedan kasnije nabacivati na nos neke krave tj. bikonje 1,2,3 Zene TRAZE materijal za buduce svadje.
Mislim da muskarci samo zele da nahrane svoju sujetu, da "znaju" da su ipak on neki .....
ne slazem se. ja prva ne volim to pljuvanje i ruzne price o bivsim. ako je taj neko s kim sam bila bikonja i slicno onda sam i ja krava i slicno. ako cu se svadjati onda se svadjam zbog necega sto mi smeta u tom trenutku u tom odnosu.
blah, tema je svakako otisla u pravcu - vidi mene sto sam faca...
debela wrote:sta cemo sa muskim primjercima koji malo malo pa provuku neku bivsu kroz razgovor. te ona je ovo, te ona je ovako, a tek ona jedna...a niko ih nista nije pitao?
pa se ti fino zapitas
fol je sto ako ne kazes... tek onda ne valja
ili krijes nesto krupno ... a... zenska masta x ljubomora x sapunica +sidni sheldon ... prave havariju ..
ili si smotan
ako te pita... onda je ljubomorna i opet se vratsi na gornje stanje
ako kazes sam od sebe da izbjegnes ovo gore ... dobijes "debelo" po ledjima
Last edited by Sarafcina on 03/11/2006 15:39, edited 1 time in total.
Jimmy_The_Saint wrote:Pearlito, haj' malo ohani sa ovih spolnih poslova, nedostaje mi prepucavanje s tobom
ovdje se ne nerviram i bas mi je lijepo
S'jooo tebe, ti na forum došla da se odmaraš
sa budalama se mogu raspravljati i uzivo, ne moram uvijek i na forumu
ne da aludiram na tebe, nego generalno pricam o pacijentima svakakvim na "onim tamo" temama :D:D
mada i ovdje prepirki ima... gdje nam je Murat? da zakuhamo malo :D
Vazda se ovdje radi knjige moglo najebat'. Tek sam u srednjoj bio kad mi je UDBA otvorila dosje, samo što sam jadan neiskusan puno iš'o u biblioteku i aman svašta čit'o.
Jimmy_The_Saint wrote:Vazda se ovdje radi knjige moglo najebat'. Tek sam u srednjoj bio kad mi je UDBA otvorila dosje, samo što sam jadan neiskusan puno iš'o u biblioteku i aman svašta čit'o.
Ti si onaj sto je crvenog bana drzao mjesecima? ::D:D
Jimmy_The_Saint wrote:Vazda se ovdje radi knjige moglo najebat'. Tek sam u srednjoj bio kad mi je UDBA otvorila dosje, samo što sam jadan neiskusan puno iš'o u biblioteku i aman svašta čit'o.
Ti si onaj sto je crvenog bana drzao mjesecima? ::D:D
E, da sam, bogd'o.... Nije se zvala Zahida, imala je neko zeru multikulturnije ime, bakarnoriđa a sva izvajana, plave oči.... Čovječe.... Takvu bibliotekarku ni u partizanskom filmu ne viđa se često....
Fellini bi odlijepio, a ne mi djeca s kolodvora zlo...
monolog wrote:Ne znam je li vec bila slicna tema, ali idemo... U svakoj vezi, obavezno se pojavi bezvezno ispipavanje proslih veza. Djevojke hoce da znaju (a naravno ne pitaju direktno) sve o svim bivsim vezicama, sta je bilo, ko je raskinuo, zasto itd... Pa to samo smeta razvoju trenutne veze... Je li to neki urodjeni samodestruktivni nagon za tracanjem? Otvarati Pandorinu
kutijicu da bi ti kasnije nesto prebacivala...
Je li to popusti sa godinama? (Ne, nisam tinejdzer.)
Posto vi i u svakodnevnim situacijama glumite tezi oblik amnezije samo je primijeni kad te upita za bivse
monolog wrote:Ne znam je li vec bila slicna tema, ali idemo... U svakoj vezi, obavezno se pojavi bezvezno ispipavanje proslih veza. Djevojke hoce da znaju (a naravno ne pitaju direktno) sve o svim bivsim vezicama, sta je bilo, ko je raskinuo, zasto itd... Pa to samo smeta razvoju trenutne veze... Je li to neki urodjeni samodestruktivni nagon za tracanjem? Otvarati Pandorinu
kutijicu da bi ti kasnije nesto prebacivala...
Je li to popusti sa godinama? (Ne, nisam tinejdzer.)
Posto vi i u svakodnevnim situacijama glumite tezi oblik amnezije samo je primijeni kad te upita za bivse
aha....onda sljedi pretis u glavu da se prisjetis......braco sunetlije, ne nasjedajte na ovo :D
Jimmy_The_Saint wrote:Sreća te je sve manje onih starih repatih domaćih pretisa što se šnjima moglo zamahnuti, a sve više ovih novih turskih sa maleckim ručkicama
Imam ja
Iznajmljivanje pretisa - 10 KM sat vremena.
I'll make a fortune.
nebojeplavo wrote:Pa nekako je normalno u vezama koje traju izvjesno vrijeme, spomenuti bivše. Međutim, ono što mene iritira je kad se počne pričati o bivšim vezama na prvom sastanku Koga briga?!
Doduše, ima to svojih prednosti, vidiš kakav/kakva je bio/la prema bivšim, pa to može poslužiti kao upozorenje
slazem se...
meni bi bilo cudno biti u vezi s nekim mjesecima, godinama, a da nemas pojma o njegovoj proslosti....i u tom kontekstu mi je spominjanje bivsih skroz ok....mislim prica mi o nekoj situaciji iz svoje proslosti u kojoj je ucestvovala njegova bivsa i sada nju treba cenzurisati? pa to je smjesno....