Lace wrote:sta ces mi kupiti od tih para sto ti je ostalo?
lace,jeli to gonjas papire?
Lace wrote:sta ces mi kupiti od tih para sto ti je ostalo?
hvalaaaaaatech10 wrote:Lace, evo me Sogan zamolio, posto je bio strasno zauzet i dinamika njegovog posla (BTW ubi ga ova dinamika) mu nije dozvolila, da ti dam ovu majicu koju ti je kupio na poklon.Lace wrote:sta ces mi kupiti od tih para sto ti je ostalo?
Tech, hvala na usluzi, duzan sam ti jednu!Lace wrote:posvecenost je cudna stvartech10 wrote:On stvarno ne zna gdje udara. Oni mu Simpsoni oduzimaju mnogo vremena....il je ima il je nema
Eeee Lace, spartanski je ovo rezim, nema odgadjanja a ako ne pomjeris straznjicu i ne ispunis blanketu nema ni para... a ne kao sto neki neupuceni pojedinci misle da socijala sama od sebe lijeze na racun!Lace wrote:joj brzo to nesto...ja ne bih...trazila bih odgodu jos 7 dana
pa pomjeri guzicu...al kad se odmoris...otud odgadjanje od 7 danaSogan wrote:Eeee Lace, spartanski je ovo rezim, nema odgadjanja a ako ne pomjeris straznjicu i ne ispunis blanketu nema ni para... a ne kao sto neki neupuceni pojedinci misle da socijala sama od sebe lijeze na racun!Lace wrote:joj brzo to nesto...ja ne bih...trazila bih odgodu jos 7 dana
Ma znam sember al' zaebo se i zaspo u avtobusu pa umjesto da izletim kod amidzica u Düsseldorfu ja produzim i kad sam se probudio ono Svedska!sember wrote:sto neki neupuceni pojedinci misle da socijala sama od sebe lijeze na racun!
prebaci se u dojcaland jos te obavijeste kad su pare legle.
Bejb, suosjecam se, ali sta da ti kazem... pokusaj utjehu naci u novoj sezoni South Parka na tv 4, radnim danima kasno uvecer...Bebe4ever wrote:Prodjoh mnogo foruma al mi nekako ova diskusija najvise zapade za oci....Stvarno sam od pocetka do kraja procitala svaku poruku, citat itd...
Mogu ti reci Sogane da sam u istoj situaciji kao i ti.....
Samo eto tebi je da ti pravo kazem bolja situacija.....Meni ne daju ni socijale....Radila ja tako 2 pune godine i odjednom samo otkaz, sad sjedim kod kuce ko neki da prostis visak, muka mi vis i od south parka i od simpsona....Spavam na prekide, jer ti imas muku samo jednom mjesecno a mene da jos vise muce stavili na ispunjavanje blanketa svake druge sedmice....
Al bogami sam redovna, a mogu ti reci kad mi sjedne na racun mjesecno 150 eura ne znam od dragosti sta cu. U velikoj sam dilemi svaki mjesec, jer ne znam za te pare dal da kupim toalet papir il da se sa njima obrisem.....A jes doduse evo zvali me neki dan rodjaci iz bosne, vele evo pravimo rakiju al znas kaze slaba situacija, nejma se haman ni somuna...
Mudra odluka Bejb, izgrize so karoseriju, sta ce reci rodbina i komsiluk u matici... zato je najbolje sacekati ljetni konvoj via autobahna...Bebe4ever wrote:Ma morat cu nejma druge....Makar dok je ovog mraka i ove zime, jer nesto mi se ne da izvoziti bmw-a da mu ostetim nove cipele....
Divno receno!chinese_water wrote:Sport je smrt bavite se drogom, jer ja nezelim da izadjem iz ovog tripa, u raju je lijepo a u paklu je ekipa... zivjela socijala ... ebo filozofiju