Ma oni to ne kontaju. Mada si im sve fino objasnio.Vedoni wrote: Zato sto si postavila jedno vrlo glupo pitanje. Izvini, al’ ne vidim zasto ti on mora otkrivati svoje licne informacije. Co’ek je iznio jednu interesantnu hipotezu glede Lagumdzijinih ‘marifetluka’ koja se fakat mozda i da provjeriti. Medjutim nik’o se u to izgleda nije usudio. Ne znam zasto.
Valjda nekako biva lakse momka prozvati komplesasem il’ nalijepiti etiketu nacionaliste ono po principu "guilty by association" (iako recimo co’ek fino kaze da odaje priznanje Lagumdziji za sprijecavanje pljacke glede trece GSM licence) nego pruzati protuargumente da bi se dokazalo suprotno. Ovako se rasprava zatvorila, a niko mu od Lagumdzijinih proponenata jos nije inteligentno odgovorio.
Cini se da prosjecni glasac SDP-a, pokazuje istu debilnost prosjecnog SDA glasaca iako se stvara imidz SDP glasaca kao visokoobrazovanog skeptika. Ne bih rek’o. Nesposobnost da se suoci sa hipotezama koje bi mogle malo uzdrmati ‘preferirane istine’, bivaju pokopane. Princip ostaje isti, sve su ostalo nijanse.
Bezze ste skroz!
Pozdrav.
Valjda ti je drugacija IP adresa od moje i onog "mog" drugog nika
Zanimljivo da se niko ne obazire na napise o FDS i pokusaju otimacine, vec skrecu s teme i pisu nebuloze o kojecemu.
P.S. Vjerovatno ovdje gdje radim ima jos neki ucesnik foruma koji koristi mreznu konekciju koju koristim i ja. To bi i tvom skromnom poznavanju IP analitike trebalo biti jasno. A kroz nacin pisanja je ocito da ove postove ne pise ista osoba. Ali uzmite to kako zelite...