tani ba malo, a ovo tebi nema znaci veze s politikom ? Pa o cijim odlukama i interesima se ovdje radi ? Ne dajem ja dozvole i koncesije za ove stvari, vec izvrsna i zakonodavna vlast u ovom slucaju kroz javna preduzeca. I sad ja "prljam" ovaj forum politikom, e pa care moj ja mislim da se u ovom slucaju nista ne moze posmatrati bez politike, imas pravo da se ne slazes, al nemas pravo da mi govoris da o ovome ne pisem....
Ne pisi o politici na podforumu ekologija , pisete o nekakvom heći i posto je mnarod glasao za heću 1 oktobra sve je gotovo , a da je nije izbarao heću nego beću nebi bilo gotovo , a sta bi bilo da je mićo ??
Meni je zalosno , nista nije gotovo i rezultat izbora ne utice na odluku ove ili one vlade .
PRITISAK ,OTPOR HUKA, BUKA ,PUSKA .BOMBA KAMIKAZA sve sto treba bilo kakva cijena za onaj dragulj nije prevelika ,odlucnost pokaze ĆE ovoj ili onoj vladi ili heći ,a mozda i beći da se "NEMERE "ZAJEBAVAT.
Nebi ni bilo cudo dasjebu Konjic
po tebi i slicnima .sjebu Konjic
He he he NE ZABORAVI KONJIC NIJE BIHAC A i una nije neretva isli su i tenkovi putem Bihaca pa nisu daleko stigli .krenut bageri put Bihaca, a
APOLITICAN SAMa svi znamo za koga glasa Bihac, a za koga moj grad
Necu da polemisem vise ,tema je jasna "NERETVA NAS TREBA"ako imas sta konkretno da ucinis ili predlozis ,a ako nemas nemoj nas tušiti ima vec dovoljno problema .
Sutra ako bog da vidjecemo da se peticija piše i u Bihaću , vidjeću sta eko organizacije planiraju i sta se moze uciniti .